Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 12.11.2012 21:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny OK jaz sploh ne vem, če sem res včeraj dobla menstro, ker to ni nč od nč. Še na dnevnem vložku nič (isto včeraj), samo malo na papirju, ko se obrišem malo obarvanega izcedka, niti kri ni, niti rjavo. Bolečin pa tudi skorda nč. Mislim kwa zdej to? Za VK se mi zdi ful prepozno, glede na to, da sem kar prepričana, kdaj je bila O in sem danes že 14 DPO glede na prejšnji cikel (se pravi, da bi bla VK 13 DPO v 27.dnevnem ciklu). Test pa včeraj - . Sisley, pa dajta jutri zjutraj? Po mojem bolš kot zvečer. Ko sem bila jaz , sem na dan m tudi že dobila rjav izcedek, 100% sem bila da je m, pa je potem ni bilo več, ampak sta se pokazali - probaj test čez par dni spet
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 12.11.2012 21:18:30
|
|
|
|
Penny
|
Še par dni počakam, če se bo zadeva kam razvila, sicer res ponovim test.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 8:19:12
|
|
|
|
S*
|
Jaz se selim v december Za vse ki še čakate, pa močno navijam!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 8:37:11
|
|
|
|
LittleSun
|
S* tudi ti že predolgo ždiš z nami pri meni pa čudno stanje. V soboto malo rdečega izcedka, v nedeljo kako uro kot menza, ostalo čisto, včeraj parkrat malo rjavega na papirčku, danes pa čisto Sem navajena na izcedke, ampak ponavadi trajajo 2-3 dni, s tem da so skoz prisotni. Res čudno. Boli me pa kot da bi lilo kot iz škafa.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 8:45:34
|
|
|
|
S*
|
Ja LS, bi bil počasi čas da se stare borke premaknemo na drugi forum . Je pa tudi čas, da naša mala žabica dobi družbo, ker se mi zdi vsak dan bolj razvajena . Ajoj tebe pa res hecajo teji izcedki, ma ni da ni, kaj vse se nam dogaja preden pridemo do tako željenega +.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 9:13:50
|
|
|
|
ta*mala
|
penny, anonimna in ostale,ki se cakate-kako ste?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 9:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni še vse belo...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 9:49:26
|
|
|
|
Penny
|
Jaz neki čutim kot da se moja pripravlja, da začne zares tečt. Ne vem, kaj sem zamešala datume, itak bi jo morala šele danes dobit (29.dan), glede na to, da so me bradavice začele bolet 29.10. pozno zvečer oz. 30.10. pa zares in +14 dni je 13.11, tako kot ponavadi. Mislim, da bom kar danes štela za 1. dan M, ker tisto v nedeljo in ponedeljek ni blo nič od nič, še skoraj izcedek ne. ta*mala, pri tebi potem nič novega?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 10:17:07
|
|
|
|
ta*mala
|
Ne, razen obcasnih krcev nic novega...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 10:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam tudi občasne krče.. pa (.)(.) so danes ratale na dotik malo bolj občutljive. ta*mala dej naredi test, pol ga bom pa še jst
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 10:57:08
|
|
|
|
ta*mala
|
Js sm ga ze v soboto...pa ni blo nc...tko da najbrz je. pametno se mal pocakat
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 11:06:43
|
|
|
|
kaatkaa
|
živjo punce in kako ste kaj? po dolgem času se spet oglašam,.. čestitke vsem nosečnica , in tistim ki ni uspelo en velik . jaz sem danes po norosti delala test in sem zagledala en veliki , tako da me lahko obarvate roza....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 11:21:03
|
|
|
|
pišanec
|
Živjo punce, da se še jaz javim po majhnem premoru. Včeraj sem imela UZ, ker sem ta mesec začela s Klomifenom. Ta je žal pokazal NIČ - torej na Klomifenu sploh ni prišlo do ovulacije (sicer svoje ovulacije imam, vsaj po O testih). Tako, da sem bila kar precej razočarana, saj sem upala, da nam vseeno uspe. Sedaj bom Klomifen jemala še decembra, paralelno pa bova začetek decembra (čakam še nekaj krvnih raziskav) vložila papirje za IVF, pa upam, da bova takoj v začetku 2013 na vrsti. vsem, ki še upate, da vam uspe v tem mesec, držim pesti in da bo čim več p
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 11:37:10
|
|
|
|
ta*mala
|
bravo katka!!! O kaksni neumnosti ti to??? Kok ti je pa ze zamujala? Kaj pa pocutje? Me smo firbcne...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 12:25:43
|
|
|
|
kaatkaa
|
s fantom sva ta mesec samo dvakrat , pa sem imela tam na 28 -30 dni pa danes je 30 dan zadnje m ja dojke se mo kar neki čudno bolele ponavadi me boli 1 teden pred , sedaj pa komaj 3 dni pred , pa ful sem lačna cele dneve jem samo, pa včeri mi je slabo bilo in čiki so mi začeli ful smrdet pa sem si mislila ajde naredi za finto en test če bo bo če ne pa ne in zagledala sem en lepi .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 12:46:00
|
|
|
|
Penny
|
Lepo, kaatkaa . Zdaj smo pa že na slabih 12% uspešnosti .
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 13:17:52
|
|
|
|
kaatkaa
|
ta mala kaj pa ti kdaj boš delala test? p.s pa bazalno temperaturo sem si merila!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 16:17:46
|
|
|
|
Nikki34
|
Pri meni nič novega... joške bom odšraufala...sicer še ni variante, da je kakršn koli znak tole... Pač kot vsak mesec, samo že za 2 odtenka intenzivnejše..Verjetno od K .... Bolijo pa tud brez dotika.... modrc me prov tiši ... to je to... tamala dej no že luli noooooo .....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 16:38:44
|
|
|
|
Nessika18
|
Kaatkaa čestitke mirno ti želim ... ta*mala lulaj noo, vse diši po No pri meni je še 9 dni do dan D ampak mislim da ta mesec nebo nič, ponavadi vsak mesec čutim O, vsak mesec me takoj po O bolijo (.)(.), ta mesec pa niti O nisem čutila in tudi drugih znakov ni, ki so se vsako mesečno pojavljali.. Ostale, ki pa vas je obiskala pa veliko in hitro dalje
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 17:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj se pa zgodi, če v enem ciklu ni O? A potem pride m v istem času kot ponavadi ali je ni al pride kasneje?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 17:44:31
|
|
|
|
ta*mala
|
Punčke, pri meni še ni nič novega ni, niti nobenega packanja... krči so še vedno, joške malo bolijo na dotik, ampak res minimalno, na trenutke kot nek občutek tesnobe not v joškah... drugače pa ne vem, no... testa nisem delala, ker mi ni jasno, zakaj nebi že v soboto pokazal, če je, sej je blo sam 1 dan pred M...in tud zato, da ne bom razočarana... tko k sm bla že enkrat, k je pol pršla pač z mal zamude...načeloma je točna, zamujala je 1x letos, drugač je raj kak dan prej... tko d bom še čakala in se mučla z ??? Aja, sem še neki tuhtala... npr. če bi se v telesu kaj kuhalo, pač npr kakšno vnetje al pa kaj podobnega, za katerega še sedaj ni znakov, bi bil lahko zaradi tega test negativen?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 18:00:35
|
|
|
|
Nessika18
|
Anonimna ja ovulacija ni pogoj za M .. veliko žensk ima uravnan M ciklus - O pa ni ... tako piše ... ...upam da je pri meni samo bil tako zaposlen mesec, da niti nisem opazila da je O, ker se pravzaprav niti nisem obremenjevala z znaki .. no bomo vidli
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 20:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ta*mala: negativen test je izključno samo, če je betaHCG prenizek, da bi ga zaznal. Vnetje ali karkoliže nima veze. Nehaj mučit sebe in nas in ponovi test
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 21:11:40
|
|
|
|
Penny
|
Ravno danes sem pri Pušenjaku prebrala, da ne moreš imet nosečniških znakov, dokler ni tudi test pozitiven (se pravi dokler ni toliko hormona, da je test pozitiven) in da če imaš prej kake znake, to ni od nosečnosti. ta*mala, navijam, da vama je ratalo
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 13.11.2012 21:29:34
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala k navijate... bom vam povedala,k se bom opogumla pa spet lulala u lonck A je kera mogoc kej zasledila kolk casa po nepricakovani max je test se lahko negativen zaradi premalo hormona oz kdaj je n izklucens in gre za kej druzga
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?