|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
13.11.2012 21:48:39   
Penny
Pravijo, da 19 dni po spolnem odnosu če je -, pol nisi noseča. Jaz bi šla kar na krvnega, če mi bi zamujala več kot 1 teden ob negativnih testih.

Sem tudi prebrala, da imajo ene negativen urinski test, ker enostavno ne izločajo dovolj hormona v urin, čeprav ga je v krvi dovolj in nosečnosti primerno.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.11.2012 22:01:32   
GregUr
ah dej dej ta*mala očitno je bla O kasneje kot si ti misla da je, pa je bil zato - v soboto user posted image špika iz vija pa boli te lahka že par dni pred konkretno O. tko da jutri luli, pa boš vidla. brez skrbi user posted image user posted image user posted image

Penny to ne more bit res. je skregano z logiko. če je dovolj hormona v krvi, ga je dovolj tut v urinu. sej vsi vemo da iz krvi snovi prehajajo v urin, ane? tko da to je za lase privlečeno.

jst sem se pa danes naročila h G. da vidmo kaj bo povedala. Pušenjaku sem posredovala svoj graf od bazalne, pa povedala pač da mam kratke cikle, dva dni pred M rjave izcedke, glede na T pa naj bi imela O šele 17. dan. in je priporočal, da grem h do G po kakšno podporo progesterona.
ma ktera izkušnje s tem? napisal mi je, da naj bi pol jemala od 6. dneva cikla pa do 27. dneva (najbrž zato ker je O 17. dan cikla), pol naredila test, če je - nehala jest in počakala M, če je +, jedla naprej.
je to uspešna zadeva v takšnih situacijah ko primanjkuje progesterona?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.11.2012 7:28:44   
ta*mala
No, sem zjutraj ponovila test, pa za moje pojme ni nič novga... ni vijolčne črtice uglavnem... m pa tud ne.

Sam mal me mede...tiste, k ste imele negativni test - a je bila črtica pa pač ostalo belo belo, al je bil viden "obris" tam, kjer naj bi bila druga črtica?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.11.2012 8:09:01   
pika555
ta*mala poslikaj test! jaz sem imela v prvi nosečnici čiiiisto rahlo črtico. Mislim da če nisi noseča bi moglo bit čiiisto belo, nobene sence ali obrisa...
Še zmeraj držimo pesti. Mogoče pa je...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.11.2012 8:18:21   
ta*mala
user posted image je že v smeteh, ker ga po desetih min ne smeš več gledat in ker sem bla jezna k hudič user posted image

delala sem pač FS in je bila kontrolna črtica vijolična, potem nekaj nižje pa se je videlo pač temen obris enako širok ali pa celo malo širši kot kontrolna črtica, sam je bilo kot senca, ni blo nič vijolično...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.11.2012 8:25:46   
Nikki34
hm ta*mala... matr... mislim kokr jest razumem bi moralo biti tam belo user posted image ... Joj ne vem, mogoče še krvni test čez par dni user posted image ..
Mene pa joške tkoooo bolijo... za popizdt... ponoč se zbujam, k ležim na trebuhu... ohh ja..pa veeelike so - no to mi je ušeč user posted image .. a je mela, katera, ki je jedla klomifen kaj podobnega? Ker mene sicer bolijo vsak cikel..sam tole je pa res mal na hard..Moj se tud dotaknit ne sme....user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.11.2012 8:26:42   
Anonimen
evo, pri meni je prišla user posted image - da ne povem kako se je to zgodilo... zjutraj lulam na test, se oblišem in na papirčku zagledam user posted image . tako da sem še test uničla za brezveze user posted image naj gre nekam...

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
14.11.2012 8:27:11   
ta*mala
Kokr js razumem bi tud moglo bit belo, se nebi smelo nič videt... pač drugač sploh nebi vedla kje naj bi bila tadruga črtica...ker ponavad tega ni blo...

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.11.2012 8:43:36   
LittleSun
ta*mala ponovi z CB.

Pri meni še vedno isto čudno stanje, tu in tam malo rozastega/rdečega izcedka na papirčku, zjutraj je bilo vse belo. Sem navajena izcedkov ja, ampak to je pa res čudno. Razmišljam o testu user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.11.2012 8:49:29   
curly
Ja, LS test. To je malo sumljivo. Drzim pesti.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.11.2012 8:51:51   
LunaSonce
Pozdravljene vse....sicer ne spadam v vašo temo ampak vas prebiram in navijam za vsako posebej in vse skupaj, da vam uspe!!!
ta*mala, se strinjam z LittleSun - tako je bilo pri meni v obeh nosečnostih....kupila First sign, kjer sta notri dva trakca in oba porabila na dan izostanka m pa je bla neka čudna senca oz. sem si domišljala, da nekaj je (saj veste, kako je to z namišljenimi črticami). Potem pa sem obakrat tudi zdaj v septembru šla po Clear Blue - sem kar čutla, da je to to in da neki more ''narisat'' in mi je tudi s popoldanskim urinom narisalo v roku par sekund en lep debel plusek. Tko da nič obupat in se spraševat o sencah in morebitnih črticah.... Če čutiš, da nekaj je oz. bi moglo bit, pejdi lepo po CB in srečno!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 486
14.11.2012 8:54:49   
pika555
Pri meni je bila rahla črtica na Baby check mini, ki je najbolj občutljiv, na FS pa še ne...drugi dan je bila že malo bolj vidna, 3. dan pa že močna.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.11.2012 8:56:17   
ta*mala
Bom počakala še kak dan, k mam še dva FS user posted image Potem pa če je še ne bo, kupim še CB. A ma katera izkušnje s CB digital? Se ga splača kupt? pa pač pokaže kr pokaže in je za stran vržt al je za spomin tud dobruser posted image

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.11.2012 8:59:13   
kaatkaa
moji kolegici je 2 meseca zamujala in delala test in ji vedno - pokazu pol pa šla k ginekologu pa je rekla da je že v 3 mesecu noseča,....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.11.2012 9:01:08   
Nikki34
u dm so CB znižani...5,55 eur user posted image ..sm bila včeraj v nabavi user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.11.2012 9:10:52   
ta*mala
user posted image user posted image user posted image HEHEHE. Pol pa najbol da zaloge nabavte/nabavmo

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.11.2012 9:20:38   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Ja, LS test. To je malo sumljivo. Drzim pesti.

Pa kaj vem user posted image user posted image spet je rozasto...počakam še dan ali dva, pa če se ne ulije naredim.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.11.2012 9:45:26   
00PoLoNa00
Hey ženskice....

prvič se javljam na vaši temi. Doma že imam enega škrata, starega dobri 2 leti. Zdaj pa smo si nekako počasi zaželeli še kakšnega....M torej ne pričakujem 30.11., tako da je user posted image tik pred vrati user posted image Prvič uporabljam ovulacijske teste, upam da se da kaj zanest na njih... dva sem že naredila, pa se še nekako ni pokazala intenzivna črtica, samo bolj bleda. Torej od krepke črtice je potrebno počakati 24 ur do ovulacije?

Hvala, dosti uspeha želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 493
14.11.2012 9:54:59   
Penny
GregUr user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kaatkaa

moji kolegici je 2 meseca zamujala in delala test in ji vedno - pokazu pol pa šla k ginekologu pa je rekla da je že v 3 mesecu noseča,....

Žal se ne spomnim, kje sem prebrala tisto o nezadostnem hormonu v urinu, mogoče celo pri Pušenjaku, ampak zdaj ne najdem. Nekatere imajo baje drugačno presnovo al neki.

ta*mala, tudi obris črtice je (lahko) črtica user posted image .

Anonimna, drugič lulaj v lonček user posted image . Jaz si ne predstavljam, da bi lulala direkt na test. Kaj pa če se zgodi, da ne pride dost urina na palčko? Pol si pa oplela user posted image . Lonček, pomočiš, počakaš. Najbolj izi :) .

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.11.2012 10:45:03   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: Penny

ta*mala, tudi obris črtice je (lahko) črtica user posted image .

Lahko, ja... kwa pa je bomo pa vidl...user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.11.2012 10:51:42   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

5.11.
Martyna83 user posted image
savanahuser posted image

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)user posted image

8.11.
witch (1. krog po THL) user posted image

9.11.
S* (12. krog) user posted image

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )user posted image
LittleSunuser posted image

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)user posted image
Anonimna user posted image

13.11.
Penny (1. krog) user posted image
anonimnauser posted image user posted image
kaatkaa (3. krog) user posted image

17.11.
Anonimna user posted image

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv
Nusyka (1. IUI user posted image )

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (5. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

29.11.
Iskrica 86 (6. krog)

30.11.
tara.81 (12. krog)
Klimtovka (11. krog)
mamica deklicam (10. krog)
Sisley (30. krog)
00PoLoNa00 (1. krog)

x.11.
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image NOSEČKE: 4

user posted image USPEŠNOST: 11,43%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
14.11.2012 11:18:24   
LittleSun
Moj user posted image je imel danes pregled - izvide od spermiograma. Me je prej klical, da si bo dal izvide v okviruser posted image user posted image vse je super, tako da ta del smo odkljukali. Je pa malo povprašal po mojih izvidih in ni dobrih novic. Hormonska katastrofa, kot smo predvidevali, plus tega, da prejšnji cikel ni bilo ovulacije, tudi kot smo predvidevali. user posted image user posted image
ne glede na to, da smo predvidevali, je bilo v meni vseeno upanje, da je malo boljše stanje....kakorkoli sem pa po drugi strani vesela, da je nekaj, upam samo, da se da izboljšati stanje. Bi mi bilo najbrž huje,da vem, da je z nama vse bp, pa še kar ni pluska, tako vsaj vemo kje je problem.
Jaz imam pregled 23. in do takrat je še dolgih 10 dni....naj hitro minejo.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.11.2012 12:50:46   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Moj user posted image je imel danes pregled - izvide od spermiograma. Me je prej klical, da si bo dal izvide v okviruser posted image user posted image vse je super, tako da ta del smo odkljukali. Je pa malo povprašal po mojih izvidih in ni dobrih novic. Hormonska katastrofa, kot smo predvidevali, plus tega, da prejšnji cikel ni bilo ovulacije, tudi kot smo predvidevali. user posted image user posted image
ne glede na to, da smo predvidevali, je bilo v meni vseeno upanje, da je malo boljše stanje....kakorkoli sem pa po drugi strani vesela, da je nekaj, upam samo, da se da izboljšati stanje. Bi mi bilo najbrž huje,da vem, da je z nama vse bp, pa še kar ni pluska, tako vsaj vemo kje je problem.
Jaz imam pregled 23. in do takrat je še dolgih 10 dni....naj hitro minejo.

Ne vem, kaj naj ti rečem. Najprej, super za pertnerjeve izvide, to je dobro! user posted image
Nikoli ni tako hudo, da ne bi mogli nekaj narediti in vama pomagati, tako da jaz bi na tvojem mestu pozitivno gledala naprej. 10 dni bo hitro minilo, boš videla. Se mi zdi, da si šele povedala, kdaj imata izvide pa je že datum skoraj tu!
Včasih se ne glede na izvide (tudi če so malce slabši) zgodi plusek! Saj veš, koliko zgodbic smo že slišale na ta račun. Te zgodbice mene držijo pokonci! Glede na to, da se zdaj tvoja user posted image ni konkretno vlila, je pa mogoče ne bo! Še vedno upam, da si srečka nosečka, ker ti iz dna srca privoščim! V glavnem, ti si mali sonček in ostani taka kot si - pozitivna, sončkasta user posted image , naj te te stvari ne potrejo! Danes je na svetu vse preveč negativne energije in vsaka dodatna negativna misel škodi tebi oz. tvojemu telesu, tako da NE DELAJ SI TEGA! user posted image
Me oz. jaz sem s tabo, navijam, pošiljam pozitivne misli in upam na najboljše!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
14.11.2012 17:58:00   
GregUr
ta*mala jst sm mela tut rahlo črtico takrat, skor podobna oni namišljeni, ampak je bla črtica - na FS user posted image sem pa v isti urin pomočila še CB vendar ne digital, ampak ta, k je u DM-ju za 5€, pa tut kaže -/+, se je pa lep plusek narisu, k je še dons viden. Pri digitalnem pa zgine v roku 24 ur, k mu zmanka baterije. tko da za večno itak ne boš nobenga morala met, ker tut pri temu k ga mam jst, pol oknček postane tko nagravžno rjavo-rumen in tist plus zgubi svoj šarm user posted image
jutri še enkrat lulat!! user posted image drugače kdaj si računala da si imela O?

< Sporočilo je popravil GregUr -- 14.11.2012 18:05:42 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.11.2012 18:51:47   
LittleSun
curly hvala user posted image user posted image kaj bi jaz brez vas user posted image

Še vedno je vse belo, tu in tam malo rozasto, čeprav bolj ne kot ja.
Mi pa je rahlo slabo, ampak najbrž dela psiha. Sem pa razmišljala, da v primeru, ČE bi slučajno bil user posted image ti izcedki najbrž niso dober pokazatelj user posted image

Ampak skoraj ne verjamem, ker so ti izcedki to sedaj še vedno nakazovali M. No je pa še ena stvar. Imam vedno temperaturo pod 36, zdaj pa že 2 dni nad 36 user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?