curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Moj je imel danes pregled - izvide od spermiograma. Me je prej klical, da si bo dal izvide v okvir vse je super, tako da ta del smo odkljukali. Je pa malo povprašal po mojih izvidih in ni dobrih novic. Hormonska katastrofa, kot smo predvidevali, plus tega, da prejšnji cikel ni bilo ovulacije, tudi kot smo predvidevali. ne glede na to, da smo predvidevali, je bilo v meni vseeno upanje, da je malo boljše stanje....kakorkoli sem pa po drugi strani vesela, da je nekaj, upam samo, da se da izboljšati stanje. Bi mi bilo najbrž huje,da vem, da je z nama vse bp, pa še kar ni pluska, tako vsaj vemo kje je problem. Jaz imam pregled 23. in do takrat je še dolgih 10 dni....naj hitro minejo. Ne vem, kaj naj ti rečem. Najprej, super za pertnerjeve izvide, to je dobro! Nikoli ni tako hudo, da ne bi mogli nekaj narediti in vama pomagati, tako da jaz bi na tvojem mestu pozitivno gledala naprej. 10 dni bo hitro minilo, boš videla. Se mi zdi, da si šele povedala, kdaj imata izvide pa je že datum skoraj tu! Včasih se ne glede na izvide (tudi če so malce slabši) zgodi plusek! Saj veš, koliko zgodbic smo že slišale na ta račun. Te zgodbice mene držijo pokonci! Glede na to, da se zdaj tvoja ni konkretno vlila, je pa mogoče ne bo! Še vedno upam, da si srečka nosečka, ker ti iz dna srca privoščim! V glavnem, ti si mali sonček in ostani taka kot si - pozitivna, sončkasta , naj te te stvari ne potrejo! Danes je na svetu vse preveč negativne energije in vsaka dodatna negativna misel škodi tebi oz. tvojemu telesu, tako da NE DELAJ SI TEGA! Me oz. jaz sem s tabo, navijam, pošiljam pozitivne misli in upam na najboljše!!!
|