witch
|
LS in curly se podpišem po vaju. Vse boleče joške, vsi mini in bolj močni krči, vse povečani prsi, vse slabosti so do zdaj napovedale tetko M. Tak da edin in najbolj zanesljiv znak je to, da ni M. Pa še to se lahko samo telo s tabo poheca. Tak da sprostite se. Zaživite. Meni je to tri leto čakanje na pikico prineslo ogromno. Res ne tega kar sem si najbolj želela. Amapk milijon drugih stvari, ki niso vse samo negativne. In zdaj po treh letih vem, da sem bolj zrela, bolj pripravlejna na majhno bitjece. In ni mi žal za ta čas. orgomno sem se naučila, ogromno spoznala, na sebi veliko spremenila. Čeprav je hudo, čeprav mi je velikokrat zelo težko, tudi jaz si želim otročka, izbirati ime, pa voziček, pa iti v trgovino po novo oblekico za mojega dojenčka, pa se zjutraj zbuditi ob joku in si želeti, da bi lahko samo še minutko dlej pospala. Sem pa močnejša, bolj trdna, mirnejša in bolj zrela. Z dragim se imava rada, posvečava se en drugemu, veliko potujeva, zabavava se. Delava stvari, ki jih bova z dojenčkom delala težje. Lepo nama je. Ko pa bo prišel dojenček bo pa itak samo še tista pikica na i. Vesela sem, da imam to kar imam. Čudovite starše, zlatega nečaka, dobro družino, super partnerja, dobro taščo, najboljše prijatelje. Zdrava sem, moja družina je zdrava, imamo kaj za jesti, imamo toplo hišo. Vesela sem, da živim tako življenje kot ga živim. In ne bi spremenila NIČ. Tudi teh treh let ne. Ker so bila čudovita. Z eno velikooo željo, ki se na žalost ni uresničila. Ampak se bo. Kmalu. Penny prvi krog in vsi začetni so vedno polni upanja, polni vseh znakov. So pa vedno tudi tisti, kjer je razočaranje največje. Itak pa vse navijamo, da te ta mesec pobarvamo roza in da vsi znaki kažejo na pluska
< Sporočilo je popravil witch -- 11.11.2012 11:39:45 >