witch -> RE: II pricakujemo NOVEMBRA (4.10.2012 10:15:45)
|
Dan [sm=smiley1.gif] Odločila sem se, da se bom po kar lepem premoru spet dala na seznamček. Moja tetka je danes prišla, s kar lepim zamujanjem. Če bo točna je ne pričakujem v začetku novembra, če pa se ji bo spet zmešalo pa... Kar pod x.11. me dajte. Hmmm bo pa to najin nevemvečkoliki krog, oziroma 1. po HPL. Čeprav sem na pregledu dobila napotnico za IUI, sva se z dragim odločila, da še v tem krogu ne greva naprej. Bova pridno doma vadila, svoje telo bom probala nekako v red spraviti, mogoče se zgodi, če ne, pa imava še vedno možnost iti naprej. Sem pridna in pazim s prehrano, matični mleček jemljem, pa cvetni prah, maco, konopljino olje in seveda s folno sem spet začela. Tak da dobi moje telo malo vitaminčkov, da ga naredim bolj prijaznega za novo bitjece, ki vem, da bo počasi prišlo k meni. In tudi IUI ne bo uspešen, če bo moje telo celo [sm=smiley21.gif] Joooooj jaaaa ta europark je pravo vozičkarsko zbirališče [sm=zmeden.gif]. Zadnjič enkrat sem prišla v malo slabšem vremenu. Ma na tone jih je bilo. Res. Voziček na vozičku. Prav ganilo me je. Prej so se vse zunaj zadrževale, zdaj pa so nakupovalni centri tisti ta pravi. Včasih sem žalonstna, hudo mi je. Ampak gledam pa na vse skupaj pozitivno. Uspelo bo tudi meni. Ob pravem času. Izgleda se mora prej še nekaj urediti, da bova lahko dobila otročka. Počasi bo tri leta od prvič (no, vmes mojega nekaj časa ni bilo) in ni mi žal za njih. Čeprav so bile solze, hudo je bilo. Ampak sem ta čas izkoristila na polno. Imela sem se lepo. Ni mi žal za nobeno stvar. Če bi lahko spremenila te tri leta, ne vem če bi jih. Veliko sem se naučila, veliko novega spoznala, ZELO sem se spremenila, močnejša sem. Mogoče je pa res mogla biti ta šola za mene, da se umirim, na življenje začnem gledati drugače in uživam v vsaki sekundi ki jo imam. Punce pozitivno gledajmo na vse. Še dež in megla sta čudovita.
|
|
|
|