GregUr
|
Night zdejle razmišljam, kaj če se je zatipkal, pa mu je enka ušla in je dejansko mislil, da ga jemljem od 16. dneva naprej... no sej bom jutri pri G zvedela, ampak fora je, da sem ful zatežila v ambulanti da me je dala še ta teden, ker sem imela v mislih, da če mi predpiše kaj v tem smislu, da bom lahko že ta cikel začela uporabljat a jbg! kje pa si dobila utrogestan? v naši lekarni ga nimajo, mam veze pa sem že vprašala. in kašna je razlika med dabrostonom? aja pa kaj pomeni bioidentični hormon? sori, ampak pojma nimam o teh stvareh in me zato zanima če ne za drugo, da tut jutri pri G vem kaj več vprašat... Jst sem pa brala pri pušenjaku, sicer stare poste, da je razlika med vsako žensko posebej. ena za uspešno zanositev in potem uspešne prve 3 mesece potrebuje abc enot progesterona (ne vem vrednosti in merske enote), druga pa ga rabi pol manj, tretja pa še enkrat tolko. tko da je ugotavljanje preko krvne slike pri temu hormonu izguba časa. kar zame pomeni pomanjkanje, je lahko pri sosedi dovolj. pa tut mislim, da bi mi pušenjak najprej predlagal kakšne teste, ne pa kr dodajanje progesterona. aja pa še to sem prebrala, da nima nikakršnega vpliva na telo, ne moreš se predozirat, če je pač test negativen, ga nehaš jest in si spet tam kjer si bil na začetku cikla. tko da... ta*mala dobra si, če zdržiš še 10 dni, glede na to da si bla v prejšnjih mescih tok neučakana je pa vsekakor čudovito darilo, ampak po moje ne bo jezn če ga bo predčasno dobil res si sebe ne predstavljam da bi bla tih tolk časa, ker takrat ko sem zagledala +, me je blo slišat po celi ulici po moje aja pa še to je pri meni težko skrit pred mojim predragim, ker točno ve kdaj pride , tko da me na tist dan al pa kak dan prej/kasneje vpraša kako stvari stojijo in dvomim da bi mu lahk u fris lagala, pa še prikrivala takšno novičko! držim pesti! LS tebi pa en velik objemček. težko je, ko ti še tisto pikico upanja pobije en neumni -. upam, da se ti čimprej ulije, da bosta imela še eno priložnost... ps.: kaj pa če je bilo še prekmalu za test?
|