|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
14.11.2012 18:55:37   
curly
LS, lulaj jutri, prooooosiiiiim....

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.11.2012 19:15:55   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: curly

user posted image user posted image mogoče pa res, odvisno kako se bo zvečer odvijalo z izcedki in kakšno bo stanje tam spodaj zjutraj. Če bo belo, bom. Sporočim. Ampak ne upajmo preveč, izcedki so VEDNO pripeljali M.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.11.2012 19:28:46   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

user posted image user posted image mogoče pa res, odvisno kako se bo zvečer odvijalo z izcedki in kakšno bo stanje tam spodaj zjutraj. Če bo belo, bom. Sporočim. Ampak ne upajmo preveč, izcedki so VEDNO pripeljali M.

Ja, ja, pri meni so tudi VEDNO pripeljali do M, RAZEN ENKRAT! Zdaj sem pa kot nasedli kit user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 503
14.11.2012 19:29:47   
witch
LS najprej user posted image user posted image user posted image za izvid. Pa ti nas hecaš? Najprej te barvamo modro, potem pa imaš že znakce za plusek. Jaz močno močno držim pesti, da te zjutraj prebarvamo user posted image

hihih user posted image user posted image user posted image Helenčica, saj še malo pa bo obdobja kitovanja konec user posted image  

< Sporočilo je popravil witch -- 14.11.2012 19:30:42 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 504
14.11.2012 20:25:52   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

jst sem se pa danes naročila h G. da vidmo kaj bo povedala. Pušenjaku sem posredovala svoj graf od bazalne, pa povedala pač da mam kratke cikle, dva dni pred M rjave izcedke, glede na T pa naj bi imela O šele 17. dan. in je priporočal, da grem h do G po kakšno podporo progesterona.
ma ktera izkušnje s tem? napisal mi je, da naj bi pol jemala od 6. dneva cikla pa do 27. dneva (najbrž zato ker je O 17. dan cikla), pol naredila test, če je - nehala jest in počakala M, če je +, jedla naprej.
je to uspešna zadeva v takšnih situacijah ko primanjkuje progesterona?

Koliko je progesteron uspešen, ne vem, vem pa, da ga dodajajo tudi nosečnicam, ki jim grozi splav. Jaz sem jemala utrogestan, ker je bioidentični hormon, imaš pa tudi dabroston. Meni ni pomagal, vprašanje pa, ali imam jaz sploh težave s prenizko vrednostjo progesterona. Mislim, da moraš za to diagnozo it na krvne teste, samo ne vem, na kateri dan v ciklu (mislim, da 21. dan, nisem ziher). Ni mi pa jasno, zakaj bi ga jemala od 6. dne naprej. Jemati ga moraš nujno PO ovulaciji, saj lahko prepreči ovulacijo.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.11.2012 22:08:53   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ta*mala jst sm mela tut rahlo črtico takrat, skor podobna oni namišljeni, ampak je bla črtica - na FS user posted image sem pa v isti urin pomočila še CB vendar ne digital, ampak ta, k je u DM-ju za 5€, pa tut kaže -/+, se je pa lep plusek narisu, k je še dons viden. Pri digitalnem pa zgine v roku 24 ur, k mu zmanka baterije. tko da za večno itak ne boš nobenga morala met, ker tut pri temu k ga mam jst, pol oknček postane tko nagravžno rjavo-rumen in tist plus zgubi svoj šarm user posted image
jutri še enkrat lulat!! user posted image drugače kdaj si računala da si imela O?

Sem sla prou brskat za un test k sm ga polulala v soboto, pa na tistem ni obrisa crtice,na danasnjem pa...tko da bom se lulala ce je ne bo...

O naj bi bila v ponedeljek' 29.10.... vsaj glede na zvijanje in bolecine v jajcnikih...zihr pa ocitn ne morm bit

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.11.2012 22:09:10   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Ja, ja, pri meni so tudi VEDNO pripeljali do M, RAZEN ENKRAT! Zdaj sem pa kot nasedli kit user posted image

POPRAVEK: zelo vesel nasedli kit! user posted image user posted image user posted image
witch, si že odjadrala na decembrsko temo? Si že imela kakšen UZ? Navijam navijam navijam!!!user posted image
LS enega user posted image za user posted image zjutraj! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.11.2012 0:12:46   
Penny
Jaz bi bla tut rada kit, sem pa navadna sardela user posted image .

ta*mala, meni to diši po user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.11.2012 7:48:43   
LittleSun
Sporočam, da sem nalulala en veliki minus na digitalnem CB. Čakam jo, da se ulije...naj me neha hecat user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.11.2012 8:01:02   
ta*mala
LS user posted image user posted image ...sej bo... tudi ti boš dočakalauser posted image ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
15.11.2012 8:06:51   
kaatkaa
ta mala kdaj boš lulala? to bo en veliki user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.11.2012 8:19:52   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: kaatkaa

ta mala kdaj boš lulala? to bo en veliki user posted image .

HEHE, prej k jutr al pa v soboto zih ne, sm včeraj nazadnje pa ni blo čist očitnouser posted image

Sicer pa kasnej lulam, bolš bo, ker imam namen ne povedat lupčku še do naslednje nedeljeuser posted image a veš, nimam lih dnarja (pr*****a davkarija!!!!), pa mu bom v primeru user posted image dala za darilo kr testuser posted image men se zdi čist lepo darilo za 30. rojstni danuser posted image upam, da bo tud dejansko tako

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.11.2012 8:40:54   
witch
LS user posted image user posted image user posted image tudi za vaju bo posijal sonček.

user posted image saj jaz sem tudi pravi nasedli kit. Ampak ne tak kot bi si želela. user posted image Sem danes zjutraj na vago stopila pa me je skoraj kap user posted image zdaj pa res dieta ali nekaj, ker sem pravi user posted image

curly pri nama je pa tako, da sva se odločila, da greva v postopek. Imam pa cikle od 32. dni naprej. In ko si napisala kdaj si hodila na uz in kdaj si imela postopek. Bo to prav v testih dneh, ko mojega dragega ne bo. Je par dni odsoten user posted image In brez njega si tam nimam kaj začeti. Ker seme bi pa kar njegovo user posted image In ko sem jedla klomifen sem imela cikel 32. dni. Tak da iz tega sklepam, da bi bilo v tistih dneh jajčece pripravljeno na postopek. Tak da... spet en mesec več. Upam samo, da decembra delajo postopke.
Drugače pa kot si brala zgoraj, me je naša vaga malo šokirala danes. Tak da grem na eno dieto, spremembo prehranjevanja. Da se še s kilcami malo pripravim na vse te stvari.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 513
15.11.2012 8:44:59   
GregUr
Night zdejle razmišljam, kaj če se je zatipkal, pa mu je enka ušla in je dejansko mislil, da ga jemljem od 16. dneva naprej... no sej bom jutri pri G zvedela, ampak fora je, da sem ful zatežila v ambulanti da me je dala še ta teden, ker sem imela v mislih, da če mi predpiše kaj v tem smislu, da bom lahko že ta cikel začela uporabljat user posted image a jbg!
kje pa si dobila utrogestan? v naši lekarni ga nimajo, mam veze pa sem že vprašala. in kašna je razlika med dabrostonom? aja pa kaj pomeni bioidentični hormon? user posted image user posted image sori, ampak pojma nimam o teh stvareh in me zato zanima user posted image če ne za drugo, da tut jutri pri G vem kaj več vprašat...
Jst sem pa brala pri pušenjaku, sicer stare poste, da je razlika med vsako žensko posebej. ena za uspešno zanositev in potem uspešne prve 3 mesece potrebuje abc enot progesterona (ne vem vrednosti in merske enote), druga pa ga rabi pol manj, tretja pa še enkrat tolko. tko da je ugotavljanje preko krvne slike pri temu hormonu izguba časa. kar zame pomeni pomanjkanje, je lahko pri sosedi dovolj. pa tut mislim, da bi mi pušenjak najprej predlagal kakšne teste, ne pa kr dodajanje progesterona. aja pa še to sem prebrala, da nima nikakršnega vpliva na telo, ne moreš se predozirat, če je pač test negativen, ga nehaš jest in si spet tam kjer si bil na začetku cikla. tko da...

ta*mala dobra si, če zdržiš še 10 dni, glede na to da si bla v prejšnjih mescih tok neučakana user posted image user posted image je pa vsekakor čudovito darilo, ampak po moje ne bo jezn če ga bo predčasno dobil user posted image
res si sebe ne predstavljam da bi bla tih tolk časa, ker takrat ko sem zagledala +, me je blo slišat po celi ulici po moje user posted image user posted image aja pa še to je pri meni težko skrit pred mojim predragim, ker točno ve kdaj pride user posted image , tko da me na tist dan al pa kak dan prej/kasneje vpraša kako stvari stojijo in dvomim da bi mu lahk u fris lagala, pa še prikrivala takšno novičko! user posted image držim pesti!

LS tebi pa en velik objemček. user posted image user posted image user posted image težko je, ko ti še tisto pikico upanja pobije en neumni -. upam, da se ti čimprej ulije, da bosta imela še eno priložnost...
ps.: kaj pa če je bilo še prekmalu za test? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.11.2012 8:55:09   
ta*mala
user posted image Gregur, sej mu nam lagala... itak ve, kaj se zgodi, če user posted image brez zaščite, aneuser posted image pa če nau nč prašu, pač nam povedala. Če pa bo, pa verjetn nam mogla bit tih...ali pačuser posted image men se zdi, da bo veselje tok večje, če zdržimuser posted image itak pa ni nč sumičav... za user posted image mi zadnje dni ni neki preveč...tko da mogoč pa misl, da je user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.11.2012 8:59:18   
GregUr
ja sej pravim, dobra si, jst neb mogla, res ne user posted image ej, pa tut če ti ne uspe do naslednje nedele zdržat, glavn da je to kar vsi vemo da je! user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.11.2012 9:02:42   
ta*mala
user posted image Kar upamo, da jeuser posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.11.2012 9:52:56   
LittleSun
witch kar se tiče kg ti pošiljam user posted image user posted image za novo energijo in moč. Jaz sem že 5kg lažja in se super počutim....ampak imam res STROGO dieto, OH samo iz sadja, veliko zelenjave, predsvem stročnic in zelene zelenjave, veliko tekočine (sadno zelenjavni sokovi in voda). Bolj ko se teža na tehnici znižuje, več imam energije. Je pa res, da je pri meni alarmna situacija in je bilo to nujno potrebno.

gregur
ni prehitro, je danes 30 dan cikla in ČE je bila O, je bila 13-14 dan, se mi je zdelo, da sem jo čutila, imela sem tudi izcedek,...

Sej sem že vsega hudega navajena, tako da ni tako zelo hudo, rada bi samo da se ulije, da lahko gremo naprej.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.11.2012 10:17:50   
witch
LS user posted image user posted image user posted image za minus 5 user posted image user posted image Pri meni tudi že po alarmni situaciji diši. Tak da danes bom pridna. In jutri tudi, pa vsak dan naprej. Ker tak več ne more biti.
Seveda držim pesti, da se tečka čim prej ulije.

Neposredna povezava do sporočila: 519
15.11.2012 10:19:39   
Anonimen
Pri nas jo očitno kar pričakujemo user posted image , ni user posted image med O, mam vnetje ... samo pa navijam za ostale

Lep dan

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
15.11.2012 10:20:40   
LittleSun
witch hvala, tudi jaz si ploskam, ker se po 2 letih truda s spremembo prehrane, ki ni pomagala, končno premika.
Tudi jaz si želim, da se že ulije. Imam pa res čuden izcedek, čisto rozast je...zgleda spet hormoni zaj**** user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.11.2012 10:23:55   
S*
LS user posted image user posted image user posted image , sej bo boš vidla. Jaz pravim, da vse ki tako dolgo čakamo na naše sončke na koncu dobimo prav posebne user posted image . Verjemi mi, jaz imam enega doma in sem se načakala....

user posted image user posted image user posted image za -kg, kapo dol. Jaz se še brcam v tazadnjo da začnem, ma nimam volje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
15.11.2012 10:35:49   
curly
LS user posted image user posted image user posted image se počutim, kot da sem te prisilila, da lulaš. Oprosti! user posted image Kaj te pa to heca? Mislim, a je potem to še ni bila M? user posted image A še imaš izcedke?
Uau, ti si še bolj pridna kot jaz, OH samo iz sadja... To pri meni ne bi šlo. user posted image Sicer je res, da sem v dobrem mesecu izgubila dobre 4 kg, ampak jem manj, bolj zdravo in se več gibam! Najboljše je pa to, da so drugi prej opazili, da sem shujšala. user posted image Se mi že pozna user posted image , zato sem tudi jaz čedalje bolj motivirana za tak način življenja. Upam, da ne izgubim volje, ker bi rada vsaj še enkrat toliko kg izgubila.
Bolj ko se teža na tehnici znižuje, več imam energije. Je pa res, da je pri meni alarmna situacija in je bilo to nujno potrebno.

S tem sem se popolnoma poistovetila! user posted image

witch, ne vem, kako je s postopki v decembru. Verjetno so. Drugače pa imam tudi jaz približno isto dolg cikel, tako da bi po moje imela IUI tam med 17. in 20. dnem cikla. user posted image za odločitev o hujšanju! To ti lahko koristi tudi pri zanositvi. Marsikateri punci, ki vpraša, kaj lahko sama naredi za izboljšanje plodnosti rečejo, da lahko shujša. Sicer je to lažje rečeno kot storjeno, ampak kot je LS napisala, se ful fajn počutiš!

ta*mala, dobra si, res! Držim pesti, da tvoj dobi najlepše darilo za rojstni dan! user posted image

kaatkaa, čestitam!!! Lepo nosečnost ti želim!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.11.2012 11:00:40   
witch
Ne vem kaj me zadnje čase daje. Pa sem skozi cel dan kar pridna, zvečer pa kar jem in jem in jem. Sem lansko leto prav lepo shujšala 8 kil, zdaj pa z mojim žretjem je šlo 10 gor user posted image user posted image Tak da konec je. Danes zvečer bom pridna
user posted image Mogoče bo pa kak minus kilogramček pomagal prej priti do pikice user posted image

Pa seveda čestitke novi nosečki user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 15.11.2012 11:01:32 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.11.2012 11:15:28   
LittleSun
curly nisem še imela M, od sobote že imam rahle izcedke, ampak res tu in tam, več ali manj je čisto. Nimam pojma kaj se dogaja.
Pri meni je pri hujšanju tako, da če se ne ženem vsak dan 2 uri do mokrega, ni učinka. Ker pa mi zadnje čase zaradi drugih opravkov zmanjka časa za takšno rekreacijo je pa potrebna stroga dieta. Ko bodo te stvari za nami grem pa nazaj na zdravo prehrano in povem gibanje. Zaenkrat imam cilj zgubiti 20 kg, ampak to je še daleč. Kot kaže sem pa na dobri poti.

witch jaz sem si prvih par dni ves čas govorila, da je tak fino če sem lačna in sem se nekako prepričala, da je to dober očutek user posted image user posted image smotano, ampak koristno. Ker namreč po 5, najkasnje 6 uri nič ne jem.....izjemoma, če sem cel dan zdoma še zvečer kaj pojem.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!