|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
10.11.2012 9:33:42   
Penny
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
vsepovsod piše, da je največji "problem" pri zanositvi zdravih parov to, da se "zaženejo" na začetku cikla, potem pa "omagujejo" in ko pride do O, "omagajo".

Jaz pa bolj po O "omagam", ker mi malo libido pade. Potem zadnji teden sem pa večinoma spet za akcijo user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.11.2012 9:34:22   
witch
LS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da miklavž prinese plusek user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.11.2012 9:42:35   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

5.11.
Martyna83 user posted image
savanahuser posted image

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)user posted image

8.11.
witch (1. krog po THL) user posted image

9.11.
S* (12. krog)

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )user posted image
LittleSunuser posted image

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)user posted image

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image user posted image
kaatkaa (3. krog)

17.11.
Anonimna

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv
Nusyka (1. IUI user posted image )

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (5. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

29.11.
Iskrica 86 (6. krog)

30.11.
tara.81 (12. krog)
Klimtovka (11. krog)
mamica deklicam (10. krog)
Sisley (30. krog)

x.11.
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image USPEŠNOST: 6,06%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1

< Sporočilo je popravil witch -- 10.11.2012 9:43:14 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.11.2012 11:49:52   
Penny
Čist preveč modre barve spet user posted image .
user posted image vsem, ki vas je obiskala nezaželena rdeča teta.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.11.2012 12:14:08   
ta*mala
Gregur, nisem še skup padlauser posted image

Si pa nekak ugotovila, da nism zdržala do jutri al pa do pondelka... res sem mogla dons lulat v lonček, ampak ni nič pokazalo, samo eno črtico, žal...

Nisem, jezna, ne razočarana ampak sem se sam sprašvala, kwa sem sploh pričakovala... itak bo šele v ponedeljek 14 dni po O... Tko da mogoče se stvar še obrne.

M zaenkrat še ni, niti se z ničemer ne nakazuje... Tko, da upanje spet umrje zadnjeuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.11.2012 12:14:41   
brioš
Joj koliko modre barve...ni mi všečuser posted image
Tale teden je tudi pri nas domauser posted image . Včeraj sem bila na UZ...sum na PC jajčnike, sicer naj ne bi bilo tako grozno, ker imam le O in M redno...Potem pa pridem domov iz službe, pa še moj...izgubi službouser posted image Pa to ne more biti resuser posted image
Žalostna, žalostna...user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.11.2012 13:28:18   
Penny
Brioš user posted image user posted image . Včasih res pride vse slabo na kupu. Upam, da mož hitro najde novo službo.

ta*mala user posted image mene je danes tudi že mikalo, da bi lulala, ampak pol sem rekla, da sem itak že mimo jutranjega in je brezveze, pa še hočem, da je lubi zraven. Bom kar počakala na ponedeljek, da vidim, če bo pritekla in če ne bo, v torek zjutraj lulam oz. lulava. user posted image Čeprav sem še vedno zmedena glede znakov. Joški bolijo ampak ti občasni krči me medejo, ker so 2 dni nazaj postali ravno taki, kot vsak mesec pred M.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.11.2012 20:14:31   
curly
Brioš, user posted image mi je žal, da imaš tako slabe dneve. S službo je danes res ful problem. user posted image
Pošiljam objemčke, bodita močna, rada se imejta in verjemita v to, da se bo slej kot prej vse uredilo! Držim pesti, da tvoj čim prej dobi drugo, boljšo službo!
P.S. Glede PCO jajčnikov se pa ne sekirat, nas je veliko in tudi veliko jih je s to diagnozo že zanosilo.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.11.2012 21:44:27   
brioš
Penny, curly...hvala vama za objemčke.
Po začentem šoku se počasi, bolj optimistično postavljava pokonci. K sreči imam jaz dobro službo in tudi moj je poleg redne službe, vedno še dodatno delal. Tako, da se bova premaknila iz tele situacije počasi, ampak upava, da res k boljši službi,
In pa seveda user posted image nasproti. Saj vem katere bodo verjetno obsojale, kako da se trudita za user posted image pa je eden brez službe. Ampak uspela bova in to želim tudi vam punceuser posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.11.2012 22:38:57   
Anonimen
Punce, rada bi vam napisala nekaj v spodbudo, sploh tiste, ki se iz meseca v mesec "pofočkate" na nov seznam.

Najina zgodba se je začela pred dobrimi 6 leti, ko sva se zavestno odločila za otroka. Takrat sva bila stara 23 in 24 let. Jaz sem diplomirala, imela sem redno službo, on že v redni službi. Pa ti rečejo, tako kot že veste: eh, saj sta še mlada!!! Uf, kako sem sovražila to slišat, še danes sovražim. In tega otročka kar ni in ni bilo, mesec za mesecem obup, jok, spraševanje "kaj je narobe", vse okrog mene noseče, delo z najmlajšimi v vrtcu, zasovražila sem vse prijateljice, kolegice, znanke, sosede, sestrične....VSE KI SO BILE NOSEČE! Začela sva sexat le zato, da bi zanosila, pa še vedno nič. Nazadnje sva prigurala tako daleč, da se nama je še sex uprl. Grozno!!! In tako sem šla po letu dni k svoji G, ki me je napotila na HSG. Izvidi super, partnerjevi tudi. Dobila klomifen za pol leta. Še vedno nič. Napotena v Lj, k Dr. Ribičevi: tam se je pa čakanje šele začelo, čas pa beži. Najprej sploh prvi pregled, naslednič pregled hormonov, naslednjič branje izvidov od hormonov, potem poletje ko ne delajo, potem se naročiš ponovno, na posvet z ginekologinjo, ta svetuje Laparoskopijo, .... čas pa neusmiljeno teče. Čakaš na Laparoskopijo, jo dočakaš, opravijo, vse v najlepšem redu....po operaciji še vedno nič, pol leta so nama dal fore, pa nič. Potem se zopet naročim k dr. Ribičevi, se načakm, mi preložijo datum, spet čakam, in jo končno dočakam. Dobim napotnico za direktni IVF, ker je brez veze se matrat s temi IUI, ker je pač manjši uspeh. In končno se je začelo. Drage moje, po 5 letih muk, razočaranj, obupov, bolečine, stisk, psihiranja, kregarije...sva končno nastopila s postopkom v katerem sem pridelala 2 dobri celili pa 2 slabši. Tri so se oplodile, dve razvili in so mi jih vstavili. Danes je ena od teh celic stara 13 mesecev in sladko spančka v svoji sobici.
Pol leta po porodu, se odločiva da kar poskušava, saj tako ali tako nič ne bo, čeprav aja, pozabila napisat diagnozo: nepojasnena neplodnost! Poskušala sva, brez uspeha. Vmes sem šla po novo napotnico za ivf, vse že zrihtano (izvdi krvi, napotnice, bris, vse). Avgusta je user posted image  prišla prepozno, tako da sva padla v september, septembra potem nisva šla, ker nisva imela varstva za user posted image , na user posted image  rojstni dan se odločiva da letos ne greva v postopek, ampak šele spomladi. Odpovem evidenčno št., rekoč da nama bo itak ratalo po naravno poti. Oktober je bil poponoma zaseden z roj. dnevi vseh možnih, tako da časa za user posted image  skoraj ni bilo. Uspela sva celo 1X. In dva dni nazaj, v čet. zjutraj iz firbca naredim test, ker me je nekaj dni nazaj v levem jošku tako uščipnilo kot takrat ko sva se z user posted image  odstavljali, in nalulam user posted image , v sekundi. user posted image  NORO!!!

Drage punce, hočem vam povedat samo to, kar že same sebi dopovedujete! NE OBUPAT, nikoli, nikoli, nikoli. Za prvo user posted image  sva pretrpela pre******kle******tih (oprostite izrazu) 5 let, za tole drugo sva pa samo enkrat slončkala. Si že mislim: pa dobro, pa kdo me ima za norca. Tako da Witch (tebe že dalj časa vidim tu gor) in ostale, borke ste! Taprave! Ampak to se poplača, verjemite. Dovolite si pomagat, dovolite si zjokat, skričat, dovolite si UPAT!!! Na koncu boste zmagale!!

Srečno vsem skupaj!

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
11.11.2012 7:53:04   
Penny
Nisem zdržala in sem danes polulala en FS. Belo, belo, belo :( . Očitno bo jutri prišla ali pa morda že danes, po bolečinah sodeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.11.2012 7:56:48   
brioš
Pennyuser posted image user posted image mogoče je bilo prehitro, je možno ?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.11.2012 8:17:46   
Penny
Po mojem ne, ker naj bi bil jutri dan D. En dan prej bi pa že moralo pokazat, sploh glede na vse znake, ki jih imam. Ampak očitno je bolj psiha kot karkoli drugega.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.11.2012 9:05:33   
ta*mala
Penny user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa vseen prehmal... mogoče si mela O kasnej, kot si misleš? Pa itak piše da pride m 12-16 dni po o... tko, d mogoče pa vseen ne prideuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.11.2012 9:36:46   
Penny
Ponavadi kar dobim user posted image 14 dni po tem, ko postanejo bradavice občutljive in to bi moralo bit jutri ali pa mogoče celo danes zvečer že. Treba počakaj, kaj pa drugega :) .

Pri tebi kaj novega?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.11.2012 9:48:06   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Oktober je bil poponoma zaseden z roj. dnevi vseh možnih, tako da časa za user posted image  skoraj ni bilo. Uspela sva celo 1X. In dva dni nazaj, v čet. zjutraj iz firbca naredim test, ker me je nekaj dni nazaj v levem jošku tako uščipnilo kot takrat ko sva se z user posted image  odstavljali, in nalulam user posted image , v sekundi. user posted image  NORO!!!

Drage punce, hočem vam povedat samo to, kar že same sebi dopovedujete! NE OBUPAT, nikoli, nikoli, nikoli. Za prvo user posted image  sva pretrpela pre******kle******tih (oprostite izrazu) 5 let, za tole drugo sva pa samo enkrat slončkala. Si že mislim: pa dobro, pa kdo me ima za norca. Tako da Witch (tebe že dalj časa vidim tu gor) in ostale, borke ste! Taprave! Ampak to se poplača, verjemite. Dovolite si pomagat, dovolite si zjokat, skričat, dovolite si UPAT!!! Na koncu boste zmagale!!

Srečno vsem skupaj!

Anonimna kar solze mi tečejo. user posted image user posted image user posted image čestitam za plusek in srečno do konca. Hvala, res hvala za dobre želje. Vem, da ne obupat. Je pa hudo. Hudo ko se predevaš iz meseca v mesec. In nikoli nič. Vesela sem za vaju, za tisto mičkeno princesko ki vama živčke kravžla. In za malo pikico, ki ti raste pod srčkom. Sama vem, da bo tudi nama enkrat uspelo. Na tak ali drugačen nančin. Se pa v začetku tvoje zgodbe 100% najdem. Od tega, da se nama je seks že zameril, do tega, da je z obema vse ok, da klomifen ne pomaga. In mi ga je spet dala za IUI... Skratka misija nemogoče. 

< Sporočilo je popravil witch -- 11.11.2012 9:56:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.11.2012 9:56:52   
ta*mala
Ne, pri meni ni nič novega... user posted image ni, niti nobenih packarij pred user posted image . Sem pa tja me še kej špikne spodi... pa še za joške mi ni več tok vseen, mislem ni zdj da me grozno bolijo, ampak tko, če pritisnem nanje z roko je tak neprijeten feeling... bomo vidl, kwa bo aneuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.11.2012 9:58:01   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

1.11.
MeGi20 (1.krog)user posted image

5.11.
Martyna83 user posted image
savanahuser posted image

7.11.
lokvanj22
babkaa (5. krog)user posted image

8.11.
witch (1. krog po THL) user posted image

9.11.
S* (12. krog)

10.11.
tamala86 (2. IVF user posted image user posted image user posted image )user posted image
LittleSunuser posted image

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)user posted image
Anonimna user posted image

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image user posted image
kaatkaa (3. krog)

17.11.
Anonimna

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

19.11.
Tamyv
Nusyka (1. IUI user posted image )

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

23.11.
Nessika18 (8. krog)
študentka86
Lanaia90 (5. krog)

25.11.
brioš (5. krog)

26.11.
tara04
pišanec (1. krog s klomifenom)

29.11.
Iskrica 86 (6. krog)

30.11.
tara.81 (12. krog)
Klimtovka (11. krog)
mamica deklicam (10. krog)
Sisley (30. krog)

x.11.
anonimna user posted image
*viva* (2. krog)

SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image USPEŠNOST: 8,82%user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1

[/quote]

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.11.2012 10:00:24   
Nikki34
ojoj...vsem en user posted image user posted image ... jest sem še vedno mnenja dokler je ni je še vedno upanje... Mene so začele počasi bolet prsi, kot vsak cikel...Upam na najboljši rezulat vseeno... držim pesti za vse ostale!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.11.2012 10:16:38   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ne, pri meni ni nič novega... user posted image ni, niti nobenih packarij pred user posted image . Sem pa tja me še kej špikne spodi... pa še za joške mi ni več tok vseen, mislem ni zdj da me grozno bolijo, ampak tko, če pritisnem nanje z roko je tak neprijeten feeling... bomo vidl, kwa bo aneuser posted image

Saj z mojimi joški je isto - jih čutim samo če pritisnem, se dotaknem ni tako, da ne bi mogla spat na trebuhu itd.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.11.2012 10:42:18   
LittleSun
Dobro jutro.

Pupe, ki se tako posvečate prsim in vsem ostalim znakom...nima smisla user posted image user posted image Jaz sem imela v teh 20+ ciklih, ki so za menoj že vse možne znake, mislim da ga ni takega, ki ga nebi imela, pa je vedno pritekla M, če pa pomislim na prvo nosečnost pa se sploh nobenega znaka ne spomnim....nisem ga imela. Tako da, sprostite se, uživajte in čimbolj polno živite. Ko bo prišel dojenček bodo šle nekatere stvari na stranski tir, dajte sedaj v njih uživat. Sploh tiste, ki ste šele na začetku poskušanja. No saj nočem pameti solit, najbrž če bi meni kdo na začetku tako rekel bi mi šlo pri enem ušesu noter, pri drugem ven.
Vsaj moja izkušnja je ta, da sem po vseh vzponih, padcih, depresiji in prejokanih dnevih in nočeh po skoraj 2 letih spet zaživela. Dokler ne bo plusek na testu, tako dolgo bom uživala, spila kozarec ali dva, se lotila kakšnega bolj nevarnega športa, planirala za naprej kot, da ne bi bila noseča...in le tako sem lahko spet vesela in polna življenja.

Anonimna čestitke, iz srca ti privoščim to srečo.

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.11.2012 10:55:38   
ta*mala
Penny, a trebuh te pa nč ne boli?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.11.2012 10:58:15   
ta*mala
LS user posted image user posted image user posted image

Pust nam veseljeuser posted image Sej bo tudi nas minilo...

Jaz sem se odločila, da če ta mesc ne bo +, potem začnem hujšatuser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.11.2012 11:18:02   
curly
Anonimna, hvala ker si delila to z nami. Ne znam ti povedati, kako prav pridejo take pozitivne zgodbice. Iskreno ti cestitam in ti zelim lepo in mirno nosecnost. user posted image Tako kot je witch napisala, tudi jaz vem, da bo prisel najin cas in nekoga tam zgoraj prosim, da cim prej, ker vcasih pride kaksen dan, ko se mi zdi, da ne zmorem vec, se posebej, ko je ta bolecina dvojna - najhuje mi je, ko vidim, da je mojemu hudo pa ne morem cisto nic narediti. Hvala bogu imava zdaj dobro obdobje, sva se sprijaznila, da greva na IVF, tako da cakava na posto, do postopka pa nimava pricakovanj.
Vse kar sta napisali glede seksa - been there done that! Vcasih je bilo bolj prijetno vse skupaj, ko se nismo bili z mislimi pri razmnozevanju. Hihi.
LS, vse kar si napisala, upam, da si bodo punce prebrale in vzele k sebi, je pa res, da te izkusnje pripeljejo do spoznnanj in nic drugega. Tudi jaz sem imela ze vse, ampak res vse znake pa se nisem bila noseca. Pri meni je vsak cikel drugacen, enkrat me prsa bolijo, drugic ne, enkrat imam krce prej, drugic ne, enkrat imam slabosti, drugic sem ful zejna/lacna, tretjic se mi zdi, da imam vecje in polnejse prsi... se bi lahko nastevala pa nima smisla... Znaki, ne verjamem v to. Ko bo M fajn zamujala, bomo delali test, do takrat pa... ZIVELI!
Uf, smotano je pisati prek tel., sem pa prelena, da bi si sla po rac. Hehe.
Lepo nedelji zelim vsem!

< Sporočilo je popravil curly -- 11.11.2012 11:21:14 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.11.2012 11:23:35   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

LS user posted image user posted image user posted image

Pust nam veseljeuser posted image Sej bo tudi nas minilo...

Jaz sem se odločila, da če ta mesc ne bo +, potem začnem hujšatuser posted image

Če vam je veselje in vas to še bolj ne bremeni, potem pa kar tako naprej user posted image user posted image Itak pa vse nove pri nas hitro pobegnejo k sosedom, se za vas sploh ne bojim user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?