|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
9.11.2012 10:09:46   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

no jst se pa selim v december... rjavo packanje se je že začelo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.11.2012 10:09:52   
oreh
user posted image user posted image LS, vino bljek, pivo njami- moj praznik je potem raje Pivo in cvetjeuser posted image .
Sem pa glih en dan mojemu rekla, da me bo mogu zdej pred punkcijo pa res vsak dan na pivo pelat in sem pol prišla do zaključka, da če pivo bi res kej pomagalo, bi jaz morala imeti že dvojčke brez posredovanja semenčic, tok sem ga nekoč rada imela. Oh, ja, kje so ti študentski časi...

Zanimivo, jaz tudi zadnja 2 meseca pogosto čutim ostri pritisk okoli desnega očesa, skor pri obrvi zadaj.Je taka zoprna bolečina.

Sem pa kar mal jezna nase, spet si dovolim, da vse informacije v službi prestrežem in si jih obrnem tako, da sem pol konstantno v stresu, bom se mogla ta vikend pošteno v roke vzet!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.11.2012 10:32:45   
Iskrica 86
martyna 83 user posted image user posted image user posted image pa srečno do konca .

Vseo ostalim pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam še eno vprašanje ali že v času ko se trudite zanosit jeste folno kislino?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.11.2012 10:43:35   
Nikki34
Ja jst jem folno od O naprej, pa še to včas pozabm user posted image .... Joj jest mam še ene 10 dni, da vidimo a je K kaj naredu user posted image .. Je pa ta ciklus s K čist drugačen... Ponavadi me naslednji dan po O bolijo prsi in to vse do M...zdej pa nič.....Tud O je bila drugačna, brez izcedkov, samo bolečina... Upam, da je vseen to to user posted image ...
Joj dejmo še kej rozastega, da bo bolj optimistično!!

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.11.2012 10:53:43   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: Iskrica 86

Imam še eno vprašanje ali že v času ko se trudite zanosit jeste folno kislino?

Ja, že nekaj mesecev jo jem. Saj priporočajo, da začneš 3 mesece prej.

Neposredna povezava do sporočila: 380
9.11.2012 11:53:09   
Iskrica 86
men je farmacevtka priporočila tifol

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.11.2012 12:11:15   
curly
Na neplodnostni v MB priporočajo Fembion, ki je nekje 2-3 krat dražji od Tifola. user posted image
GregUr user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 9.11.2012 12:13:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 382
9.11.2012 12:50:15   
ta*mala
js mam pa dons rdece gate.... oblecene hehehe

gregur, packa, nisva se tko zmenle!!! A zdj lhk js jutr...???? Aja, moj proizvajalec plavalckov tko vedno rece da smo babe tecne....tko da njegove info niso relevantne....

gregur, drzi se, pa miklavzu nastav, da bo bozicek prnesu!!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.11.2012 12:51:57   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Na neplodnostni v MB priporočajo Fembion, ki je nekje 2-3 krat dražji od Tifola. user posted image

men je rekla tifol user posted image user posted image
s tem, da mi je moja G rekla, da po letu in pol ga lahko jem samo od O do M, tako da ga nekako tako jemljem.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.11.2012 13:02:58   
GregUr
a ma katera izkušnje s prekratkimi lutealnimi fazami? ČE je bila moja ovulacija glede na temp. res takrat kot jo je določil izračun na spletni strani, imam ovulacijo 17. dan v ciklu, cikle mam pa 25 dnevne. s tem da je danes 24. dan pa se že nekaj packa, tko kot tudi prejšnji mesec, ko je bil 24. dan obarvan rjavo, 25. dan pa se je ulila. kot vem, bi mogla bit lutealna faza minimalno 9 dni dolga... za pač uspečno vgnezditev... user posted image
kaj mi priporočate? sej vem da je še sorazmerno malo časa kar poskušava, pa da sem enkrat čist normalno zanosila, ampak pušenjak skos poudarja da se v reproduktivni dobi ženske cikel lahko 200x zmeša in da to, da je bil 4 leta takšen, potem pa ne več, pač ni nič nenavadnega...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.11.2012 13:26:56   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: curly

men je rekla tifol user posted image user posted image
s tem, da mi je moja G rekla, da po letu in pol ga lahko jem samo od O do M, tako da ga nekako tako jemljem.

user posted image
Ah, saj ni važno katero, glavno, da je vnos folne kisline v primeru ČE! user posted image
Jaz jo jemljem, ko grem v postopek, drugače je ne jemljem, ker bi lahko bankrotirala, kaj vse sem že kupila za izboljšanje plodnosti (folna kislina, matični mleček, koencimQ10, vitamin C, Mg, maca, krvomočnica, astasan ...) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
9.11.2012 13:33:58   
Penny
Meni so se začeli prav tisti tipični krči kot pred M. user posted image Prsi sicer še vedno isto bolijo. Saj se malo tolažim, da ti krči še nič ne pomenijo, ampak vseeno nič kaj fajn občutek ni.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.11.2012 13:38:57   
Iskrica 86
kaj vse kupimo in probamo za uspeh. upanje pa umre zadnje
js sm ljubitel zelenjave in sadja zato mi je farmacevtka priporočila tifol 0,4mg da je dovolj. user posted image

< Sporočilo je popravil Iskrica 86 -- 9.11.2012 13:39:34 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.11.2012 14:49:55   
Anonimen
moja barva ta mesec je žal modra

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
9.11.2012 17:44:49   
Night
Gregur, jaz bi te neki vprašala, ker vem, da meriš BT. Lahko pa seveda tudi katera druga odgovori, če se bolj spozna.
Kako iz temperature določim dan ovulacije? Jaz imam recimo konstantno T 36,3 več ali manj. Že prejšnji mesec in tudi ta mesec mi je na 15. dan BT narasla na 36,6, 16. dan pa na 36,8. Sem imela torej ovulacijo na 14. dan? Drugač sem imela ta plodno sluz tudi še 15. dan. Upam, da nisem preveč zakomplicirala vprašanja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 390
9.11.2012 18:19:38   
Penny
Tisti dan, ko ti ful pade, naj bi bila O. Po padcu mora potem opazno narast. (Padec in nato dvig temperature nakazujejo ovualacijo. http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php/20050714234342454 )

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.11.2012 21:15:58   
GregUr
Penny, pri meni ni blo ravno tko. Evo moj brezupen primer... najprej mi je O označlo kao na 15. dan, pol mi jo je pa po dveh dneh "prestavlo". tko da ni rečeno da ti padec nakaže O.
Night najbolše bo, če se registriraš na fertilityfriend.com, pa ti bo program sam računu pa ti tolmaču zadeve, men je ful uporabna stran, sploh super pa je, če ugotoviš, da si v tisti eni tretjini žensk, pri katerih celo BT kaj pove user posted image

user posted image

no pr men ulilo se še ni, ampak se bo. jutri 100%.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 392
9.11.2012 23:06:39   
Penny
Ja, saj sem prilepla vir, osebno nimam izkušenj z merjenjem BT. user posted image
Po kakšnem kriteriju ti je pa določilo 17. dan, glede na to, da naj bi bila O takrat ko T ful pade in nato takoj naraste? Al je potem ta teorija napačna?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 393
9.11.2012 23:14:34   
tamala86
čao!

žal moram sporočiti, da se za naju tudi drugi IVF ni končal srečno - test je danes zjutraj pokazal minus. Ker nimava zamrznenčkov, morava s ponovnim postopkom počakati 3 mesece. Sploh ne morem verjeti, da spet ni uspelo.:(
Vsem želim veliko +!
Polivam z roza in navijam!

LP

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.11.2012 23:33:45   
curly
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.11.2012 8:04:35   
witch
user posted image user posted image user posted image same modre novičke user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za vse in srečno naprej.

Jaz sem pa danes takoooo vesela user posted image user posted image user posted image moja prijateljica je po dolgih bojih, dolgem čakanju, dveh ss-jih rodila zdravo in čudovito punčko user posted image user posted image vesela sem za njo, da končno stiska s sebi mali zakladek user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.11.2012 8:59:47   
GregUr
Penny Ko sem 19. dan cikla vnesla T, ki je bila za 0,1 nižja kot prejšnji dan, me je program "opozoril" da glede na vse je očitno bla O kasneje. Verjetno glede na izcedek. Fajn je pri tej spletni strani, ti vsak dan pošljejo na mail eno novo poglavje o vsem skupaj. od teorije, do praktičnih primerov - grafi, kako je možno da narašča, kako je možno da pokaže nosečnost... in imaš različne trende. enim res pade za 0,4, naslednji dan pa naraste za 0,8 in pač takrat je bila O. enim narašča po 0,2, pa prej nič ne pade ipd... uglavnem tut ta spletna stran pa potem da velik poudarek še na izcedke ki jih vpisuješ, ker je potem itak lažje.
vsepovsod piše, da je največji "problem" pri zanositvi zdravih parov to, da se "zaženejo" na začetku cikla, potem pa "omagujejo" in ko pride do O, "omagajo". s tem da kao začnejo vsak dan user posted image , potem na dva dni, pol je pa že tut na 3, 4 dni, vmes pa ravn O, pa je klinc. sam če ti čas ne dopušča, pa če mojga ni doma, poštarji ne nosjo med vikendi user posted image user posted image user posted image user posted image kaj češ pol user posted image user posted image

tamala86 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je zate, sploh zato, ker veš da zdej 3 mesece nč ne bo user posted image . navijam že vnaprej!!

witch ooo to pa je briljantna novička! jst sem tut vesela takih, sploh zato, ker marsikomu vlijejo kakšno upanje več, da je vse mogoče! naj bo zdrava pupa!

čakamo ta*malo al je skup padla ko je + zagledala?!! user posted image user posted image dej dej javi nam, da dvigneš procent!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.11.2012 9:14:16   
curly
witch, super novička! Čestitke prijateljici!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.11.2012 9:16:43   
LittleSun
Dobro jutro. Tudi mene v modrouser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.11.2012 9:27:06   
curly
Pa neeeee... user posted image LS, žal mi je, pošiljam user posted image user posted image
Upam, da ti Miklavž prinese user posted image ...

< Sporočilo je popravil curly -- 10.11.2012 9:28:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?