GregUr
|
Penny Ko sem 19. dan cikla vnesla T, ki je bila za 0,1 nižja kot prejšnji dan, me je program "opozoril" da glede na vse je očitno bla O kasneje. Verjetno glede na izcedek. Fajn je pri tej spletni strani, ti vsak dan pošljejo na mail eno novo poglavje o vsem skupaj. od teorije, do praktičnih primerov - grafi, kako je možno da narašča, kako je možno da pokaže nosečnost... in imaš različne trende. enim res pade za 0,4, naslednji dan pa naraste za 0,8 in pač takrat je bila O. enim narašča po 0,2, pa prej nič ne pade ipd... uglavnem tut ta spletna stran pa potem da velik poudarek še na izcedke ki jih vpisuješ, ker je potem itak lažje. vsepovsod piše, da je največji "problem" pri zanositvi zdravih parov to, da se "zaženejo" na začetku cikla, potem pa "omagujejo" in ko pride do O, "omagajo". s tem da kao začnejo vsak dan , potem na dva dni, pol je pa že tut na 3, 4 dni, vmes pa ravn O, pa je klinc. sam če ti čas ne dopušča, pa če mojga ni doma, poštarji ne nosjo med vikendi kaj češ pol tamala86 žal mi je zate, sploh zato, ker veš da zdej 3 mesece nč ne bo . navijam že vnaprej!! witch ooo to pa je briljantna novička! jst sem tut vesela takih, sploh zato, ker marsikomu vlijejo kakšno upanje več, da je vse mogoče! naj bo zdrava pupa! čakamo ta*malo al je skup padla ko je + zagledala?!! dej dej javi nam, da dvigneš procent!
|