|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
2.10.2012 10:39:46   
oreh
Jaz sem tudi mislila, ko sem brala tvoj post mladika, da sporočaš lepo novičko. Žal mi je, da se vama je to zgodilo, edino čas pa bo prinesel resnico, kdaj bosta plus spet zagledala, upam, upam, da bo to čimprej, a tokrat bo pa plusek rastel!

Witch, kaj pa veš, kaj pa če imeš to srečo, da te prsa bolijo zaradiuser posted image , vem, da bolj malo verjameš, a upanje umre zadnje.
O, stare moje sotrpinke, kako je lepo, ko se spet kaj oglasite!

Jaz pa že dolgo nisem slišala o kaki kolegici, zanki, da bi zanosila, sem jih pa danes kopico sanjala, kako so me na kofetu s svojimi trebuhi strašileuser posted image .

Lep deževen dan!

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.10.2012 10:43:36   
_Anida_
Srečki, na pregledu bila in naj bi bilo vse ok, pa v 3 letih mislim da sem bila že ene 5xuser posted image moj še ni šel na spermiogram...
GregUr,meni se je tudi že to zgodilo, da sem v času ovulacije čutila kar močno bolečino, da tudi stat nisem mogla(nekajkrat se je ponovila), in tega nikoli nisem čutila pa potem ni bilo ničuser posted image tako da glede tega vidim, da je res pri vsaki drugače.

Je pa res , da nekatere kar kmalu po ovulaciji čutijo da je to to...

Lep dan vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.10.2012 10:44:01   
pluseki
Pozdravljene punce!

No moja ne tečka se približuje...jutri bo 30. dan od zadnje menstruacije, tako, da bomo videli kaj bo...
Vsak mesec sem imela zelo boleče prsi, ta mesec pa sploh niso boleče, mogoče zelo malo občutljive okrog bradavic.
Me je pa nekaj dni po predvideni ovulaciji tako špikalo v jajčnikih, da nisem mogla hodit, spat...bilo je res močno. Zdaj se je malo umirilo, me še pa vedno tu pa tam kaj špikne. Pa križ me zelo boli. Sem pa 1. krog po laparoskopiji. Imela sem driling jajčnikov zaradi PCO.
No upam na najboljše za mene in za vse vas. Je pa res čudno vse skupaj. user posted image

No upam, da user posted image ne bo!

Polivam roziko na vse nas user posted image user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 153
2.10.2012 10:58:35   
curly
Živijo.
Jaz bi samo pokomentirala pogostost spolnih odnosov, dobronamerno, seveda. Midva sva ugotovila, da je za naju najboljše, da jih imava na 3 dni, ker se njegova semenčeca ne skoncentrirajo dovolj hitro. To veva zato, ker sva imela pri treh inseminacijah tri različne rezultate. Prvič so bili rezultati super, ampak se ne spomnim, koliko točno sva abstinirala, mislim da 3-4 dni. Drugič sva abstinirala 8 dni, rezultat je bil porazen (neprimeren, so mi rekli na neplodnostni), tretjič pa sva abstinirala 2 dni in je bil vzorec manj primeren. Še vedno govorim za naju. Dokler nimate rezultatov spermiograma, ne veste ne ve, ne zdravniki. Splošno pravilo je, da bi naj zdrav par, ki se trudi zanosit, imel spolne odnose vsak drugi dan, ker tudi semenčeca potrebujejo čas, da se obnovijo in večje število, kot jih je, večje možnosti imate.
Toliko za informacijo: pri inseminaciji seme prej prečistijo oz. vzemejo najbolj gibljive (torej zreducirajo) in potem označijo: manj kot milijon = neprimerno, 1-2 milijona = manj primerno, več kot 2 milijona = primerno, torej govorimo o zreduciranih semenčecah pa so številke še vseeno milijonske... Po raziskavi, ki so jo naredili v Sloveniji so možnosti za zanositev v prvem primeru (neprimerno seme) manj kot 1% (mislim, da 0,6%).
To pišem zgolj zato, ker bi srčno rada videla več roza barve na oktobrskem seznamu!

Mladika moja draga, kot veš parom, ki je uspelo enkrat zanosit imajo 100% možnost, da zanosijo še enkrat! To sem ti itak že povedala! user posted image Čutim, da vama bo kmalu uspelo!!!

Anida, jaz čutim to špikanje po O vsak cikel, ko sem na hormonih. Res je, da sumijo, da nimam ovulacije, ampak mislim, da je vseeno to v moji glavi. Čeprav mi je nerodno priznat user posted image , ampak odkar delava na user posted image sem imela že VSE znake nosečnosti. Govorim o lulanju, pekočih bredavicah, bolečinah v križu, krčih, slabostih in vse kar spada zraven pa še nisem zagledala svojega PLUSKA. user posted image Ne rečem, da je pri tebi tako, privoščim ti, da bi ta mesec zagledala user posted image , jaz ti govorim le o mojih izkušnjah. Sama imam raje, da sem postavljena na realna tla in sem potem pozitivno presenečena, kot pa da sem skoraj že prepričana, da je to to in potem se vlije user posted image . To se mi zdi nekaj najbolj krutega za žensko, ki se trudi zanosit. user posted image

LS, kako si kaj? Sem videla, da si dala UZ že skozi. Za rezultate pa priznam, da se zna včasih malo vlečt, vsaj od začetka, ampak boš videla, datum, ki ga težko pričakujeta bo takoj tu! Jaz sem čakala na rezultate 5 mesecev pa je minilo kot šus. user posted image

Oreh, kako gre? Povej, kakšni so rezultati diete? Se še držiš? Jaz sem zdaj tudi pridna (koliko sem pač lahko user posted image ), ampak ko me napade želja po čokoladnih piškotih, me nič ne ustavi. Moram jih nehat nabavljat, ampak moj ni dost močen, on to "potrebuje" user posted image Jaz sem si to malo po svoje sestavila. Trudim se imeti tudi 5 obokov na dan, čim več tekočine, čim več aktivnosti (2x na teden me čaka 1h hudega "švicanja" - danes začnem in se že veselim! user posted image ), čim več beljakovih, nič nažiranja in nič poznih večerij. Če mi bo to uspelo držati 2, 3 mesece, sem zmagala.

No, ker je moj glavni projekt zdaj zdravo življenje, sva se z mojim dogovorila, da se z delanjem user posted image ne bova obremenjevala. Trenutno sva na PAVZI in čakava povabilo na razgovor za IVF, ki bo po vsej verjetnosti drugo leto (ki bo seveda takoj tu! user posted image ) Prišla sva do tiste točke, ko je malo "zaštekalo". Spet sva ugotovila, da se nama življenje čisto preveč vrti okoli user posted image in oba potrebujeva OFF, tako da bova šla lahko spočita v nove boje! user posted image

Vseeno ostajam vaša zvesta navijačica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
POLIVAM ROZIKO!

< Sporočilo je popravil curly -- 2.10.2012 11:07:13 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
2.10.2012 11:18:54   
oreh
user posted image Curly, se čist strinjam, da se z zmernostjo daleč pride.
Imam kar iste poglede glede diete kot ti, pa se vseeno pozna, da me hlače več ne zategujejo. Ko me prime (recimo, ko vidim vroč mamin domač jabolčni štrudl), me tudi specialci slovenske vojske ne bi mogli ustavit, kmalu pa pridem do stopnje, da obležim na kavču zaradi prenažrtosti, kaj čmo, ampak ni ga čez mamin štrudl, ki ni iz pirine mokeuser posted image . Ja, drgač se pa načeloma držim, pa kadim ne (sicer šele 2 dan, a tudi to je nekaj). Ja k postopku lahko prispevam edino to, da tja privlečem dokaj očiščeno telo, pa se splača potrudit. športam pa itak dost, ker bi drgač kar umrla, če ne bi mogla.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 155
2.10.2012 11:21:53   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Pri meni pa nič novega. Čakam moj M... Spet kar nekaj heca. Danes je že 40. dan cikla. Pa sem spet imela tak fajn urejene cikle, zdaj pa to. Ma sem kar nekak sumila, da mi bo zdaj ta operacija vse zmešala. Pa sem imela že kar od začetka leta lepo na 32 dni, vmes kakšen dan dva več, zdaj pa spet to user posted image

Če je čez 10 dni ne dobiš, piši/kliči na neplodnostno in povej, da je od operacije nimaš! Tako sem jaz naredila, da so mi jo potem sprožili, ker bog ve, kako dolgo bi jo čakala. Po tej M sem lahko šla na prvi IUI! Močno navijam, da ima razlog da zamuja. Ponavadi se zgodi ravno takrat, ko najmanj pričakuješ - baje, saj ne da bi vedela. user posted image Če pa nima razloga pa naj se že vlije, da greš v nov boj, a ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 156
2.10.2012 11:24:41   
_sonček
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Punce, eno vprašanje - je od katere opravil spermiogram v Lj? Kako je z izvidi, koliko časa se jih čaka?

Moj je opravil, 2x, mislim da se jih čaka tam okrog 1 tedna, vsaj tako je bilo 2 leti nazaj...je pa moral sam, osebno po njih v leonišče.

Punce NAVIJAM in polivam z roziko!!!! Naj bo čimveč user posted image !!! Pa med navijačice me dajte user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 157
2.10.2012 11:27:17   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image Curly, se čist strinjam, da se z zmernostjo daleč pride.
Imam kar iste poglede glede diete kot ti, pa se vseeno pozna, da me hlače več ne zategujejo. Ko me prime (recimo, ko vidim vroč mamin domač jabolčni štrudl), me tudi specialci slovenske vojske ne bi mogli ustavit, kmalu pa pridem do stopnje, da obležim na kavču zaradi prenažrtosti, kaj čmo, ampak ni ga čez mamin štrudl, ki ni iz pirine mokeuser posted image . Ja, drgač se pa načeloma držim, pa kadim ne (sicer šele 2 dan, a tudi to je nekaj). Ja k postopku lahko prispevam edino to, da tja privlečem dokaj očiščeno telo, pa se splača potrudit. športam pa itak dost, ker bi drgač kar umrla, če ne bi mogla.

Joj, orešek, kako lepo me vedno nasmejiš s svojimi posti! user posted image Pravo veselje te je brati! Glede štrudlja te čisto razumem, s tem da je moja šibka točka bolj čokolada. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za NEkajenje! You go girl!!! Jaz sem nehala že pred zadnjim IUI-jem. V bistvu, vedno ko sem začela s postopkom sem dala cigarete stran, zdaj pa se tega še vedno držim. Je pa res, da ko grem z določenimi kolegicami na user posted image si še kakšnega sposodim in ga z užitkom skadim. user posted image Seveda je to 1x na 14 dni, da se bomo razumele! user posted image Tudi jaz gledam na spremembo prehranjevanja bolj kot na čiščenje in ne tisto pravo dieto, ker to delam bolj za user posted image kot zase (se mi zdi.. no, malo tudi zase user posted image )

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 158
2.10.2012 11:53:37   
Honey26
ah, punce, dieta user posted image . Mene je groza, ko se pogledam. Prva nosečnost + 15 kg, kar se morda ne zdi veliko, dokler ne povem da sem štartala s skoraj 80 in tako je malo manjkalo da bi prilezla na 100 uf. Sicer mi je potem uspelo (preokupacija drugih reči) priti nazaj na 77 nekje, in potem, glej ga zlomka, mala gre v vrtec in vaga takoj poskoči na 88 bruh. Zdaj pa se držim "manj žri pa več migaj" in sem trenutno na -7. Za začetek ni slabo. Motivacija je poleg user posted image , tudi to, da mislim kmalu diplomirat in nočem travmirat kaj obleči za zagovor user posted image , še večja je morda ta da se odpravljamo čez dober mesec v tople kraje in očem švicat v dolgih gatah zato, ker ne znam dat prstov stran od nutelle, pit, sendvičev itd. No, ja lažje je rečt kot narest ane user posted image

kajenje nč kej nisem pridna na tem področju user posted image . Med celodnevnim čepenjev v knjižnici za buklami in računalnikom, tako paše narest "čik pavzo". To nanese potem tko ene 4 na dan. Ko /če zagledam user posted image pa čiki takoj stran.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 159
2.10.2012 13:17:59   
_saskia_

GregUr hvalauser posted image . A ti si tud imela zmešane cikluse? Jooj je nadležno to..pred zanositvijo so bli moji lepo na 27 dni, potem so me pa čisto uničili s tistimi tabletami, inekcijami in abrazijo..se je namreč stver čist zakomplicirala in sm bla en teden v bolniciuser posted image . No in zdej jo dobim na ene 2 mesca, včasih več, včasih manj...
trezka jaz sem delala test na prvi dan zaostanka M, ker smo meli ravno zaključek s službo in je bil še negativen, ampak sem se za vsak slučaj kar malček nazaj držala, ne pa da ne bi čisto ničuser posted image .
kajenje ma ste pridne babikeuser posted image Mi2 z mojim user posted image sva se ravno včeraj SPET zmenla, da bova nehala, ampak zdej pa res a ne, hmm pa že kršimuser posted image . Eden ob kavi je mogu bituser posted image .

Punce lep deževen popoldan vam želim, imejte se lepo in koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 160
2.10.2012 13:36:02   
smeška83
Eh, jest se morm pa mal potolažituser posted image Sem imela vmes ene čudne izcedke ter bolečine v jajčnikih in sem se šla pokazat G. No, rezultat je, da imam menda spet polno cist na obeh jajčnikih (pred nosečnostjo so mi postavili diagnozo PCOS, zanosila sem z IVF ICSI, upala sem, da bo šlo v drugo lažje). Je rekla, da je bolje, če me spet obravnava neplodnostna ambulanta in me poslala direkt nazaj k dr. Rešu.
Cenim, da se je tako zavzela zame, a po drugi strani se pa čisto žalostna, ker sem vseeno upala, da se bo stanje kaj popravilo po porodu. Bila sem namreč ful pridna, jedla zdravo, nič se nisem zredila, telovadim... user posted image

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 161
2.10.2012 13:49:42   
curly
smeška, vem, da je težko. Tukaj je veliko punc, ki ima PCO ali PCOS. Večina jih še nima otrok. user posted image Tudi sama sem med njimi. Vedno, ko me potre, ko dobim user posted image pomislim na lepe stvari, ki so se mi in se mi še vedno dogajajo. Tolažim se s tem, da imam zvestega in ljubečega fanta, da imava kje živet, da imava živali, da imava za hrano, razstave, predstave, smučanje, tenis ipd. Skratka vedno najdem nekaj, česar se imam veselit. Glede na to, da že imaš enega user posted image doma, ga stisni k sebi in se potolaži. Če ti je enkrat uspelo, ti bo drugi tudi! Navijam, da kmalu!!!

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.10.2012 13:57:33   
witch
hmmm dovmim da bi se lahko zgodilo... ker nekih hudih znakov za O nisem imela user posted image drugače pa curly hvala za nasvet. Počakam še ene 10 dni in če je ni prvo naredim test potem pa kličem v mb.
Čeprav meni se kar zdi nemogoče da bi lahko pri meni bil plusek. Po mojem še ko bom rodit šla ne bom verjela da je to to...

Pa da se še pridružim vaši debati. Kadim ne user posted image , moj dragi je nehal že ene 5 let nazaj user posted image obloge na telesu pa imam tudi jaz user posted image Sem lansko leto 8 kil shujšala, pa so šle vse nazaj gor. Pa ne vem kje se je zalomilo da se mi je sistem podrl. In zdaj sem spet cela napihnjena, pa ne paše mi več, pa trebuh imam ogromen, pa.... ja dieta mi mogla pasti. Tako zaradi mojega boljšega počutja, kot tudi mogoče zaradi lažje zanositve...

Mogoče bi pa mogle začeti čvekati o kilogramih, o dieti, o prehranjevanju, telovadbi... Mogoče bomo pa bolj uspešne user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.10.2012 13:59:44   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Mogoče bi pa mogle začeti čvekati o kilogramih, o dieti, o prehranjevanju, telovadbi... Mogoče bomo pa bolj uspešne user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 164
2.10.2012 14:31:34   
črtica1
ojla,

da se vam malo javim..

prejšni teden me je ful neki špikalo in sem klicala bioenegetičarko, pa je rekla da je vnetje jajčnikov..in sem potem mal brala, da zanositev pri vnetju ni mogoča..mogoče bi blo bolš če ne bi..ker posledice niso lepe..no uglavnem zdj mi skoz v glavi tolče kaj če kj druzga vidla..pač da se samo nekaj dogaja notr pa je povezala z vnetjem..

vidim da mate debato o kilogramih..trenutno migam na brezplačni vadbi Fitclub v Kranju in Ljubljani..pač vadba celega telesa s trenerji..pa še zastonj je..če katero zanima naj pove pa gremo skupaj..user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.10.2012 15:08:22   
witch

Ko sem lansko leto izgubila teh par kiogramov sem imela tako dieto:
- nič kruha
- nič sladkih sokov
- hrano sem si dala samo enkrat na krožnik, če sem se najedla preden sem končala sem pač pustila, če sem končala, si nisem nalagala več, tudi če bi še
- veliko vode z limono, nesladkanega čaja, in vsako jutro skodelico zelenega čaja

In to je bila vsa umetnost. Pa so šli kilogrami kar fajn zdravo dol. Najbolj me baše to, da si še 5x nalagam hrano. Samo malo še, pa še šisto malo, pa še samo en grižljaj in potem se nažrem ko user posted image
Včasih me kruh matra. Ker ga imam rada. Sicer ga ob drugi hrani ne jem (razen piknik), ampak kak namaz gor, salama to pa me premami.

Mislim da bom kar mogla začeti. Ker se res ne počutim več dobro.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 166
2.10.2012 15:13:35   
monsy
ooo zanimiva debata...no jaz tud ne kadim že 3 mesece in sicer sem čike vrgla stran 1 dan pred operacijo (laparo). In vam povem da se počutim dost bojše user posted image In vem da ni šans da ga dam u usta še kdaj user posted image

no moj pa še kr vztraja s temi cigareti, je pa zmanjšal količino, tko da naj mu bo!!!

oreh upam da ga ne prižgeš več!!!user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
2.10.2012 16:02:04   
Anon2012
a bejžte bejžte, čiki so pa ja tako fajn! tako te fino pomirijo, te na en način "prisilijo", da si večkrat na dan vzameš pet minut zase. Pa še en pozitiven učinek: krotijo apetit in tiščijo kile dol :)

No, vsaj pri meni je bilo tako - enih 2, 3 leta nazaj pa smo se čiki poslovile. Jih seveda pogrešam, ampak nimam namena nobenega čika več prižgat. :)

telovadba? Jaz sem na jogi, in je navkljub mojim pričakovanjem prav fajn.. Bi si pa rada našla še kaj bolj "na poskok" :) Lani sem hodila na trebušne plese, prvi tedni N... nekak mi ni bilo prijetno migljati s trebuhom, tako da sem trebušne potem opustila - žal pa je tudi mene N zapustila :(

Moj dan za user posted image je danes - zdaj a bo, a ne bo, bom videla. prejšnji mesec je malček zamujala, mogoče bo tudi ta. na "srečo" imam v sluzbi tak stres te dni, da sploh ni prostora v glavi študirat a bo, a ne bo... kar bo - bo. in, kot pravi Witch: "V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!"

Uživajte, punce, pa: polivam z ROZA

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.10.2012 18:04:50   
Klimtovka
Pozdravljene punce,

Me res veseli, kak se je forum razživel, super je, da se vzpodbujamo! Jaz več nimam srca svojemu fantu toliko težit okoli zanositve pa znakov in znakcev... Pa se lahko vsaj tu potožim user posted image Iz srca vam želim, da čim prej zagledate/mo user posted image !!!

Drugače pa mislim,da se mi user posted image izmika in bom samo še oktobrska navijačica...

trezka, očitno imava tudi rd blizu user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.10.2012 18:22:18   
trezka
Klimtovka a boš mela rd ali si ga že imela? Na koncu bova ugotovile, da še živiva kje blizu. user posted image Kak ti pa kaj kaže tvoj izcedek in počutje in pričakovanje? Zanima me kaj si misliš, kaj se pripravlja (ne kajs i želiš - to tak vem user posted image ). Moje počutje trnutno mi bolj nakazuje user posted image z malo zamude, ampak nikoli se ne ve - upanje ostaja in umre zadnje.

Glede alkohola pa tako, lani sem bila na dveh žurkah (dekliščina in poroka) in na obeh smo pili (v mejah normale - seveda), ampak po drugi žurki sem ugotovila, da sem user posted image , po treh dneh pa sem začela krvavet in s tem ss in imam zato malo večjo paniko glede tega.

O kilogramih pa ne bi preveč, ker me skoz mučijo (vedno jih je preveč), ko pa se jih že malo znebim in veselim, pa se ponovno začnejo nalagati. grozna nadloga. user posted image

No kadim pa ne. Vsaj eni razvadi se mi ni treba odpovedati, ker je nimam.

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
2.10.2012 20:23:21   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ta*mala
drugače pa imamo po mestruaciji.si na isti dan ovulacijo predvideno, se prav da tut ne pričakujemo na isti dan?! user posted image

Gregur, kako je zdaj s tvojo ovulacijo?user posted image
user posted image user posted image

Moja je namreč že v tekuuser posted image user posted image O tem sem povsem prepričana... Boli k hudič... sva bla pridna včeri, pa dan pred tem, pa dan pred tem... tko da ne vem, če bi danes še kaj poskušalauser posted image oz glede na to kako me zvija, dvomim, da bo / bi sploh šlo... Tako boleče pa že dolgo ni blo...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.10.2012 21:56:23   
Klimtovka
trezka, 9.imam rd user posted image
Drugače sem pa čistokrvna mariborska štajerka user posted image . Pa ti?
Želja je očitna, ampak če se postavim na realna tla... Prihaja oz. prišla je user posted image , prezgodaj, na preveč čuden način, z jasnim namenom- da me razkuri! user posted image Držim pesti zate, si še vseeno na dobri poti, da te tvoje počutje zavaja in user posted image NE BO!
Hm, očitno imava še eno manj prijetno skupno lastnost- ss user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
3.10.2012 0:46:18   
_Anida_
Helouu punce, kaj novega?
curly, ja vem kako je s temi znaki pred m, ker je blo pri meni na začetku(prve pol leta) enako, ampak od takrat pa moram rečt da nimam več teh namišljenih znakovuser posted image samo zanimivo mi je to da jih je dosti vedelo že kmalu po ovulaciji.

Prav imate punce, moramo se pogovarjat tudi o čem drugem, mogoče bo pa kaj pomagalo priuser posted image user posted image
Jaz tudi kar držim kg, pomoje da bi lahko mela še kakšno kilco več, kadila sem pa 3 leta, pred letom sem nehala, ker takrat sem bila seveda prepričana ITAKuser posted image , da je to težava, da ne zanosim(logično poskušaš najdit čim več razlogov) ampak seveda to ni nič res.... poznam kar nekaj parov, ko oba kadita redno pa zanosita v prvo......evo ravno tak primer je soseda, ki je zanosila pred kratkim, mi je povedala, da jima je ratalo takoj(vprašanje koliko je res), ampak kaj se je zgodilo, ko sem pršla domov......jok,user posted image kaj pa drugega to je že standard pri men, ne zdržim več tega pritiska.....saj ji privoščim iz srca, ampak vedno sledi vprašanje ZAKAJ NE JAZ, KAKO JE TO MOŽNO?nevem več kaj naj si mislim....

Mogoče katera ve, procentualno koliko možnosti je za naravno zanositev tudi z zelo slabim spermiogramom?...evo spet razmišljam kaj pa če...

lp vsem in veliko   user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
3.10.2012 1:25:09   
Klimtovka
_Anida_,težko se je izogniti vsem tem "kaj pa če..." in "zakajem"... Sama sem ista, vedno znova se bom spraševala podobne zakaje, vedno znova me bo "vrglo s tira", ko bom izvedela za novo nosečko in vedno znova bom v vsakem znakcu iskala novo upanje, vse dokler to ne bo pretrgala tista taprava user posted image In niti nisem takšna oseba, ki bi lahko pozabila na to, da se trudiva s fantom, da bi postali trije, enostavno ne morem tega odmisliti, čeprav samo škodi. Pač takšna sem, vse do tistega pravega plusa bom ob vsakem malem znaku imela upanje, delala nepotrebne teste, imela kljub negativnim testom upanje, si ogledovala na internetu vozičke, oblačila in brala različne forume, in še bi lahko naštevala...
Zato nimam nobenega pametnega nasveta zate, le moje iskreno upanje, da čim prej zagledaš user posted image

Punce, koliko vas je takih, ki vam je vse skupaj uspelo potisnit na stranski tir in enostavno sproščeno uživat v tem? In koliko vas je takih, ki spadate v "mojo skupino"?

(odgovor članu _Anida_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
3.10.2012 7:44:21   
oreh
Dobro jutro!
Me čaka služba cel dan, tako da zelo na hitro:
Kakor je večno odvajanje od cigaret (monsy hvala za lepe želje, a se mi zdi, da če zdržim do 1.12. sem zmagala), katero dieto izbrati, je tudi vprašanje kako se sprostiti pri težavah z zanositvijo.
Klimtovka, osebno sem glih tam tam. Mislim, da je najtežji čas tam od 8. meseca neuspešnega poizkušanja, ko se ženska zave, da pa mogoče le ni vse ok, čeprav je za medicino ta čas še čisto normalen. Jaz sem se sprostila zares šele par mesecev pred napovedano umetno, ker s tem spet dobiš cel koš upanja, no ko pa tudi to ni uspelo, nisem mogla niti jokat, ker ne moreš več (sem se ga raj po ustaljenem receptu napila, no če bi imela atomsko bombo, bi spotoma še to odvrgla zaradi jeze!). Vsak mesec v teh letih si upal, pa žaloval, pa spet upal in se jezil, potem pa ti v glavi enkrat naredi en klik, da je življenje vse kaj drugega, kot sposobnost, da če te nekdo ob polnoči zbudi, mu znaš našteti točne datume svojih ovulacij, menstruacij, gostote belega toka.... za pol leta nazaj in predvidenih datumov za pol leta naprej. Ostane ti pa seveda samo še optimizem, hecanje, gledanje stvari glede zanositve večinoma le še s pozitivne strani, sej drgač se ti še lahko samo spele. In ko prideta do te točke skupaj s partnerjem in ti sama pri sebi, je življenje spet čudovito, ker veš, da sta tvoj partner in ti pripravljena prebroditi marsikaj, kar seveda ni zagotovilo  za skupno življenje do konca, pridobita pa veliko mero zaupanja in spoštovanja (po mojem mnenju lahko do tega pride šele, ko ženska preneha najedati svojemu o O, M, ...), seveda si pa v svojem srčku še vedno žalostna, a razviješ strategije, kako to žalost hitreje premagati.
Ampak konec vsake zgodbe o težavah z zanositvijo je vednouser posted image user posted image , pri enih prej, pri drugih kasneje.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?