Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 30.10.2012 12:01:03
|
|
|
|
lillith82
|
Mene kar v modro Sem bila na pregledu in dobila tablete Primolut Nor, za sprožitev menstruacije. Pa še napotnico za neplodnost. Zdej sm pa kr malo žalostna
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 30.10.2012 12:02:25
|
|
|
|
Penny
|
Tudi jaz sem ta mesec imela veliko blažje bolečine med O kot prejšnje mesece. Po mojem ni to nič posebnega. Naše telo oz. dogodki v njem pač niso 100% ponovljivi al kako bi rekla . Klimtovka . Je še čas, da se obrne v +?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 30.10.2012 13:25:41
|
|
|
|
curly
|
PRIČAKUJEMO: in SKUPAJ NAS JE: 46 NOSEČKE: 10 USPEŠNOST: 21,74% NAVIJAČICE: smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte, črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_, _sonček, baby2012, witch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 30.10.2012 16:01:48
|
|
|
|
Klimtovka
|
lillith82 Zdaj vsaj veš, na čem si, čeprav to ni najboljša tolažba. Žal mi je... Ti pa svetujem, da čim prej pokličeš pa se naročiš, zdaj ko imaš napotnico. Vmes pa se še lahko marsikaj zgodi, pa ti mogoče na koncu sploh ne bo potrebno na pregled Penny, mislim, da me reši samo še čudež...
< Sporočilo je popravil Klimtovka -- 30.10.2012 16:09:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 31.10.2012 10:40:46
|
|
|
|
Night
|
Radenska_, imaš ZS Aviva83, čestitke za nosečnost! Ali si ta mesec občutila kakšno razliko npr. če si bolj čutila ovulacijo, se ti je BT kaj drugače spremenila (če meriš), si po ovulaciji imela kakšen drugačen občutek? Me res firbec matra, če je tisti ciklus, ko končno zanosiš, sploh kaj drugače kot ponavadi.
< Sporočilo je popravil Night -- 31.10.2012 10:43:04 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 1.11.2012 10:47:25
|
|
|
|
lillith82
|
Klimtovka kako je stanje pri tebi? Jaz še stiskam pesti
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 1.11.2012 11:35:41
|
|
|
|
aviva83
|
pozdravček moje bejbe ste kaj pridne? mi pa se trenutno ubadamo s slabostmi hehe ni tako grozno ampak ravno prav da mi ne diši nobena hrana razen mandarine Night prejšni mesec je bilo tako, da sva z mojim dragim kar puško v koruzo vrgla hehe kar pomeni da ni bilo načrtovanega SO, elevit sem že v začetku meseca pospravila v omaro.... hehe lohka pa rečem da sem v tistem času zbolela...saj veš prehlad itd in sem začela piti matični mleček....1 žlica na dan...malo za preventivo.... ovulacijo sem imela mislim da okoli 8-10... uglavnem... mislim da 8 sem občutila konkretno špikanje v d jajčniku da sem mislila da bom skupaj padla... moj dragi je hotel meni pa zaradi slabosti in bolečine ni bilo do tega.... sva pa naslednji dan hehe mislim da je bilo to to 18.10 je pa prišla tista vgnezditvena za katero sem mislila da je 100% čeprav...zdar ko pomislim za nazaj...ta krvavitev je bila tako rozasta da ni nikakor mogla spominjat na prihod upam da sem ti kaj pomagala? veste vas kar pogrešam.... čeprav vam ne tipkam, vas pa vsak dan pridem čikirat tudi k novembrkam me klik zanese bodite pridne, imejte se radi....in če je meni uspelo... BO DEFINITIVNO TUDI VAM!! Smešno je le to....da ko veš oz misliš da si pripravljen...in te ta sreča zadane....hmmm si čisto izgubljen.... no vsaj JAZ SEM POLIVAM Z ROZIKO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?