GregUr
|
Night, ta*mala ne ne narobe ste me razumele, nisem vama hotla preprečt da vsak dan ampak sem hotla sebe mal "potolažt", ker mava pač take službe, da ni ravn izvedljivo vsak dan... so tut druge pomembne stvari, zarad katerih se kdaj nardi, da na pozabiš k se maš tok fajn mladika bodita močna še naprej, verjamem da vama bo slej ko prej uspelo zagledati plusek, nato pa poviti zdravo štručko. sigurno! _Anida_ jst sem par dni pred pričakovano čutila PMS-ju podobne znake. edini in prvi znak nosečnosti pri meni, je bil izostanek . je pa res, da sem čutila vgnezditev. vsaj mislim da je bilo to to, časovno se je poklapalo, kar naenkrat v delčku minute me je tako špiknilo v spodnjem delu (niti ne pri jajčnikih), da sem se iz stoječega položaja zvila v počep in počakala par sekund da se je umirilo. no, lahko da je bilo to tudi kaj drugega... upam, da vama je uspelo!! trezka to je pa od vsake posameznice odvisno. jst vem, da sem takrat delala test na torek, (to je bil tisti dan, ko bi morala dobit M), pa je bila fuul rahla črtica. Na BC in CB. Tko da po moje, če bi delala test en dan prej, težko rečem, ampak po moje nebi blo nič. Najboljše da poskusiš, pa vidiš. drugače pa tut malo vinčka ne bo škodilo, nekatere do 9., 10. tedna ne vejo (k majo neredne M), pa do takrat živijo takšno življenje kot da nebi blo nič, pa je vse vredu... zmerno po pameti, pa bo.. če pa v petek zagledaš +, pa itak vemo kaj bo držim pesti!!
|