|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
26.9.2012 18:05:28   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

ta*mala ja itak da bo....hahahaa ti me pa tud dostikrat nasemeješ user posted image

En vas bi skor mogel... veste, da če ste črnoglede in pesimistične nase privlačite takšne dogodke?! In zato upam, da boste malce bolj vesele ne glede na vse... kaj drugega vam že ne preostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 101
26.9.2012 19:29:48   
srečki
ta*mala se popolnoma strinjam :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 102
26.9.2012 20:50:32   
aviva83
pozdravček user posted image kako smo kaj? pri nas se user posted image že poslavlja...je bila konkretna, čeprav časovno kar kratka user posted image bojne rane smo si tudi že zlizali, zdaj pa v nove zmage nasproti user posted image moj je že kar neučakan hehe ker je bogi imel tako dolgo abstinenco....sva se kar načakala do prihoda user posted image

bodite pridne user posted image

polivam z roza

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.9.2012 7:58:53   
LittleSun
Jutro
Na hitro pozdravim..imamo norišnico.
Danes imam UZ, bom potem ko pridem domov poročala.

Stiskam pestke za rozike.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.9.2012 8:47:34   
kaatkaa
litttersun

potem pa držimo pesti da je vse vredu,...

ta* mala

zaj če je to 2-3 dni po user posted image , potem se ne bati ker se ti maternica čisti,..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.9.2012 9:36:21   
savanah
heey user posted image
mene pa tukaj prosim med navijačice... ker na moje dooolge cikluse je ta mesec sploh ne pričakuje.. šele začetek novembrauser posted image uf..res se čudno slišiuser posted image .

navijam punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
27.9.2012 12:39:36   
Nessika18
heeey user posted image

in evo mene tudi tu, nas je danes presenetila user posted image s 6 dnevno zamudo.

Torej ne pričakujem je 26.10 !!

Vem oktober bo poln user posted image , oktober bo naš!

Polivam z rozikoo
user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 107
27.9.2012 13:16:15   
Anon2012
hmmmm.... bolj ko se bliža dan D (datom ne-pričakovane M, 02. okt), bolj me psiha matra. :( včeraj zvečer pojedla trojno večerjo (me je še moj hecal, če jem za dva), spat sem šla čist nenavadno zgodaj, trenutno mi je slabo... :( No, na momente pa sem brez znakov, kar je po nekaterih pričevanjih najbolj ziher znak, da si N.

Bolj ko mislim na to, da ne smem misliti na to, bolj mislim...

Tako da, javno sporočilo moji rdečki user posted image tečki: ne poslušaj moje psihe, bodi točna, če že imaš namen priti....

Kako ste ve kaj?

LittleSun, kako je bilo danes?

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.9.2012 14:56:15   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jutro
Na hitro pozdravim..imamo norišnico.
Danes imam UZ, bom potem ko pridem domov poročala.

Stiskam pestke za rozike.

Kako je bilo?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
27.9.2012 17:51:40   
brioš
No pa mi je uspelo priti do računalnika. Koliko ste se razpisale...napišem in vas grem brati :)
No jaz sem danes 9 dan ( od 10 dni ) na Dabrostonu in evo ga zlomka se mi je včeraj pojavil rjavi izcedek...grrr pa naj ga ne bi bilo, če jem Dabroston. Tako da....spet nič ne bo...user posted image Danes sem se vrgla v pospravljalno akcijo v bajti, ker edino to me malo odmisle od sitauacije...
No grem vas malo brati user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 110
28.9.2012 8:02:33   
LittleSun
Dan

poročam iz včerajšnjega UZ
Rekla je, da ne vidi nič posebnega, je vse ok, edino kar je...imam veliko število malih foliklčkov kar za ta čas v ciklu kao nakazuje na daljše cikle, jaz imam pa kratke cikle, tako da je rekla, da predvideva, da niso ovulatorni. Kar bi pojasnilo veliko. Sedaj moram pa čakat do konc novembra, da se nekaj premakne.  Čakanje mi ni preveč všeč, ampak bo že user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 111
28.9.2012 12:19:16   
kaatkaa
in kako smo kaj?

kdor čaka tisti dočaka,.... nekako bomo že zobe moremo stisnit pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 112
28.9.2012 14:12:33   
Magična
Zdravo bejbike!

Evo moja tečka je danes prišla točna kot ura, tako, da se tudi jaz selim v ta mesec.Jaz jo ne pričakujem 24.10. je pa to moj 4. krog.

Polivam z roziko in navijam za čim več user posted image . Obvezno me dajte tudi med navijačice user posted image .

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
28.9.2012 17:09:29   
lillith82
Srečki eno vprašanje... Kolk so pa te tablete kej velike? Take konjske kapsule, al je kolk tolk normalna velikost? Ker jaz mam že prirojeno malo zožan požiralnik in mi tablete predstavljajo nočno moro, če so večje npr od Tifola user posted image

Drugač pa rozaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo met ploden oktober user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 114
28.9.2012 18:39:19   
Shana86
Hej!

No pa sem tudi jaz s pregleda. Sicer rednega, 3 leta je od zadnjega brisa, ampak sem vseeno omenila, da se slabo leto trudiva zanositi. Dobre pol leta, slabo leto - stvar interpretacije user posted image Je rekel, da sicer vse izgleda okej, cikle imam redne, je pa manjša pregrada na maternici. Jupi. Lahko da zato težje zanosim in tudi če zanosim, je 25 % verjetnost splava. Odstranitve mi pa ne priporoča, ker še nisem bila noseča in so lahko minusi večji od plusov. Tako da imam mešane občutke - sem vesela, ker očitno so ovulacije in to funkcionira, obenem pa me skrbi glede pregrade.
Dal mi je pa napotnico za mojega za spermiogram in meni za HSG, da se pogleda še jajcevode.

Ah ja, če ne drugega, se stvari vsaj malo premikajo... Drugače se mi pa zdi, da ta mesec ne bo nič, ker imam spet identičen pms kot vedno - boleče (.)(.), napihnjenost, špikanje in sitnitis.

No še malo pa se začne oktober ;)

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 115
29.9.2012 7:47:16   
tara.81
Shana86 super, da se premika na boljše. Vem kako se počutiš, jaz sem na istem. Včeraj sem se naročila pri Rešu in sem konec meseca dobila datum. user posted image user posted image Ta mesec me pa BTT heca. G je rekel, da naj bi imela O v ponedeljek, torek. Danes je sobota in BTT se kar noče dvignit. Prejšnji mesec je bilo lepo videti razliko, ta mesec pa ne gre nikamor. Pa tudi izcedka nimam kot ponavadi user posted image , res mi ni jasno kaj se dogaja. Sem pa vesela, da je videl folikel in da je bil velik 20mm, to pomeni da O so user posted image ...zdaj pa čakat da minejo dva tedna, da bi šlo vsaj hitro mimo.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 116
29.9.2012 11:35:50   
Lanaia90
Prosila bi, da še mene dodate na seznam, ne pričakujem je 27.10., bo pa to najin 4.krog.
Držim pesti za vse, da bo ta mesec ROZA!user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 117
29.9.2012 11:57:50   
oreh
LS, bova skupaj čakali konec novembra, jaz grem tudi takrat spet naprej.
Bo pa hitro, hitro minilo, Čez 2 dni smo že 1., čez 17. dni 15. in tako naprej, vmes še prazniki, pa bo. pol boš pa itak šla po Kattini potiuser posted image . Do takrat pa je treba življenje živeti in uživati. To sva se pa že obe naučili.

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 118
29.9.2012 13:42:15   
_Anida_
Hej, sem nova na tem forumu, še ena, ki je ne pričakuje 15.10....o številu krogov pa raje ne govorimuser posted image
lp

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 119
29.9.2012 16:45:20   
GregUr
lep pozdrav punce! kako kaj? user posted image

jst mam dons mal čistilne akcije k je moj user posted image v službi...
ste kej pridni pod kovtrom? user posted image

sem jezna ko hudič. tak dan mam, da bi sam user posted image . sploh ne vem zakaj! user posted image na pms se že ne morem zgovarjat, glede na to da še ovulacije ni blo...

nč, grem naprej user posted image user posted image
ve pa pridne bodite, pa radi se kej mejte user posted image user posted image

(odgovor članu _Anida_)
Neposredna povezava do sporočila: 120
30.9.2012 10:33:01   
ta*mala
Ja ste kej pridne??? Mi2 sva tko vsake 2 dni :-) za vsak slucaj,da se mu do O nebi znucal user posted image okol O bova pa vsaj tok al pa se bolj pridna :-) user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 121
30.9.2012 16:22:07   
aviva83
pozdravček user posted image uživamo v nedelji? user posted image
Mi2 pa danes samo lenariva in se cartava user posted image user posted image user posted image iiiiiiii kako sede user posted image
oppa ta*mala sta pa bolj pridna kot mi2 user posted image
vprašanje....katera vodi M cikluse s pomočjo linka menstruacija.si? No jaz si jo...po tanovem user posted image pa me zanima koliko je ta zadeva natančna? mislim glede O dni? prosim izkušnje....

imejte se radi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 122
30.9.2012 19:41:43   
*viva*
Juhu babike,

hitro mene pod navijačice. Sem jo danes končno dočakala in upajmo da bomo dočakali tudi klomifen čez 5 dni. Tak da bo novembra videti ++++.

No, ker tako zvesto navijam bom kar polivala z roziko skozi. Želim, da bi bil oktober tako srečen kot je bil za mene lani, ampak tokrat naj bo za vse s srečnim junijskim koncem user posted image

Imejte se rade in bodite v cvetju!

LP

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 123
30.9.2012 19:51:49   
Klimtovka
Pozdravljene,

Jaz pa ne vem ali prihaja prezgodnja user posted image  ali pa je ta svetlo rozast izcedek bil vgnezditvena ali pa čisto nekaj tretjega...user posted image
Upam, da se najavlja user posted image  user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
30.9.2012 21:35:47   
GregUr
aviva83 jst si vodim evidence prek te spletne strani user posted image je dokaj natančno, ampak pazi, da si uštimaš v profilu število dni v ciklu. drugače ti ne bo kazalo prav. tko da za tiste, k majo zmešane cikle ta stran ne pride v poštev... user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?