|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
1.10.2012 6:47:20   
brioš
Dobro jutro..ponedeljek je in moja user posted image  je prišla 3 dan po Dabrostonu...user posted image  Tako, da za mesec oktober smo zaključili.
Kot pravijo slab začetek, dober konec želim vsem bodočim mamicamuser posted image  Dodajte me prosim med navijačice. Hvala. Mi pa počakamo nekaj dni in gremo v 5 krog, povni optimizma.

Lep teden...papa

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 126
1.10.2012 7:57:40   
srečki
Jutro drage moje,

no pa je spet ponedeljek, ja vikenda je bilo tako hitro konec da sploh nisem opazila, da je bil.

_anida_ dobrodošla

ta*mala ma2 sva pridna vsaki dan, včasih celo 2x/dan...user posted image samo kaj če vsaka O tudi ni dobra. Upamo na najboljše. Ane?

aviva83 jaz si jo vodim po menstruacija.si pa kr drži. Mogoče je O za en dan prej koker tam kaže. Ker prejšnji mesec sem bila ravno pred O pri G in je rekla glede na velikost folikla, da bo naslednji dan 100% O, po koledarju pa bi morala biti čez dva dni kar pa tudi ni tako odstopanje. Kar drži.

brioš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 127
1.10.2012 9:35:09   
Shana86
Hej!

Očitno se oktober začenja modro - tudi moja user posted image je prišla user posted image Sicer zaenkrat nek čuden rozast izcedek, ravno toliko, da sanjam o vgnezditveni. To se je že enkrat letos zgodilo, pa je potem prišla user posted image po petih dneh in je bilo pri G nekaj govora o zgodnjem splavu. Mogoče tale moja pregrada kaže svojo moč... Kakor koli, pobarvajte me modro, vsekakor pa ostajam kot navijačica. No pa glede na moje 27-dnevne cikle se vam verjetno konec meseca spet pridružim - bom videla, kako bo tale izcedek napredoval v user posted image

Tudi jaz imam koledarček na menstruacija.si - ovulacije ravno ne zadanejo, ker jo planirajo direktno 14 dni pred M, punce pa v resnici nismo ravno tako sprogramirane ;) Tako da plodni dnevi približno držijo, točen dan O pa ne.

Punce, navijam, se slišimo user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.10.2012 10:01:22   
Shana86
No in to je to, se je ulila. Nov datum: 27. oktober, 9. krog. Vav, imam kar dva poizkusa v enem mesecu, to bi pa že skoraj morala imeti 50% izkupiček user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.10.2012 10:24:05   
Anon2012
Shana86 in brioš user posted image user posted image

samo kar še ni user posted image , tudi pri meni user posted image , sem vsa narobe (utrujena, zgaga me peče, (.) (.) bolijo), uspelo mi je celo pokurit en test, ki je seveda pokazal - (so me ponoči boleče dojke zbudile in mi je blo ful ful čudno in me je radovednost premagala).

držim pesti za vas / nas in polivam z ROZASTO!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.10.2012 11:20:15   
kaatkaa
in punce kako ste kaj,... ste kaj pridne bile?

midva zmojim nista bila kaj dosti pridna,.. ker naj poliva anginauser posted image ,
polivam z rozasto

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.10.2012 12:26:01   
Honey26
Anon2012 držim pesti, mogoče pa je plusek čaka na jutro v okotbru :)

In, tadam, tadam, oktober je tu. Polivam celo vedro, pa še kej rezerve bi se našlo, roza in še bolj roza (pa tudi modre CB je moder user posted image ) barve ! psst mogoče je to manjkalo, še vedro modre barve)

Akcija!

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
1.10.2012 15:06:35   
tara.81

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS)
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)
Klimatovka (9. krog)

7.10.
S* (11. krog)
šrimpf (4. krog)

8.10.
črtica1

9.10.
Radenska_ (1. krog)
Anonimna (A)

10.10.
LittleSun

11.10.
mamica deklicam (8. krog)

12.10.

smeška83

13.10.
kaatkaa
ena_štajerka
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26
srečki
_Anida_

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)
GregUr (2. krog)

17.10.
ta*mala (2. krog)

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

23.10.
aviva83

24.10.
Magična (4. krog)

26.10.
Nessika18

27.10.
Lanaia90
Shana86 (9. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image NOSEČKE: 

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 133
1.10.2012 15:07:16   
tara.81
Upam, da nisem kjere izpustila, če sem, naj se javi user posted image user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 134
1.10.2012 17:04:27   
Nessika18
tara.81 pri meni lahko pripišeš, sem pozabila zadnjič pripisat je pri nama 7.krog user posted image hvala

drugače kak ste ženske? Mi že komaj čakamo da tečka user posted image mine da bomo spet pridni in veselo user posted image user posted image user posted image

Polivam z roziko in strinjam se s Honey26 polivam tudi z modriko , da bo oktober čim bolj ploden user posted image user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.10.2012 17:33:42   
Klimtovka
Hej...

Meni se še kar pojavlja taki rozast, voden izcedek od včeraj na trenutke, predvsem na wc papirju.
Si skoraj ne upam preveč upati, da je pa uspelo, čeprav mam menstrualne cikluse redne, na 30 dni.
Če se ne vlijeuser posted image , bi delala test v četrtek ali pa petek...user posted image
trezka, kako si ti, glede na to, da user posted image ne pričakujeva na isti dan??

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 136
1.10.2012 18:21:51   
_saskia_
Živjo ženskeuser posted image
Sem "nova" na vašem forumu, sem bila sicer že v pričakovanju, pa se je slabo končalouser posted image . Februarja sem imela ss v 11. tednu, od takrat pa cele 3 menstruacijeuser posted image . Pridno delamo na dojenčku, pa noče bit kakšnega najlepšega presenečenja z user posted image . Sicer vsak mesec mislim, da je pa vedno po kakih 8., 9. tednih pritečeuser posted image . Ravno danes sem se naročila k ginekologinji, da malo pogledamo kaj dogaja, zakaj takšni cikli in vsa ta zmešnjava grrruser posted image .
Me pa ravno ve delate optimistične, ker ste res borke, svaka častuser posted image user posted image user posted image

Aja, ta mesec hmmm sploh ne vem če jo pričakujem, ali pa konec meseca odvisno kolk časa bo štrajkalauser posted image , me pa dajte prosim med navijačice in navijam itak s polno parouser posted image .

Bodite lepo in mejte se radiuser posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
1.10.2012 19:15:26   
ta*mala
Dan punceuser posted image

Kako ste? Delavno, heh?user posted image Midva sva povprečno pridna...lih siliva se ne, da se nama ne bo še zamerluser posted image user posted image kadar naj prime - beri skor vsak danuser posted image kar bo, pa bo...pa ko bo bouser posted image Če me občutkek ne vara moram bit nekje blizu O... Čeprav mi koledarček na menstruacija.si kaže O šele v četrtek in petek, predvidevam da bo nekje danes ali jutri... vsaj po počutju sodeč... Je možno, da čeprav prejšnja user posted image zamuja, O nastopi tako kot bi morala, če bi bila user posted image prejšnjič točna? Oz je manj zamika kot je bila zamuda? Zakompliciran...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.10.2012 19:50:00   
GregUr
nessika18 mi pa že pridno user posted image user posted image

klimtovka upam da je to to, oziroma upam da te čimprej user posted image neha hecat če te že in da pride če že more. ampak držim pesti za user posted image user posted image . lahko da je samo vgnezditvena. čeprav tisto je ponavadi rjavkasto... ne vem pa ne, jst je nisem imela.

_saskia_ user posted image za izgubo, vem kako hudo je to...user posted image si mela pred prejšnjo nosečnostjo redne? meni je bilo rečeno da so mi hormoni podivjali. mogoče je pri tebi isti šmoren. ampak h sreči meni ni zamujala, razen prejšnji ciklus. drugače pa je točna... upam da se ti nagliha user posted image in da čimprej zagledaš spet plusek, potem pa uživaš 9 mesecev in poviješ zdravega dojenčka!! user posted image user posted image

ta*mala hahaha si me nasmejala - glih siliva se ne, v drugem stavku pa "beri skor vsak dan" user posted image
no sej fajn da vama paše, ampak za "kakovost" plavalčkov je pa bolš kak dan premora met user posted image no sam mislm da je to mišljeno v primeru da bi recimo od pondelka do nedele res vsak dan, bi meu med nogam že suhe slive user posted image user posted image
drugače pa imamo po mestruaciji.si na isti dan ovulacijo predvideno, se prav da tut ne pričakujemo na isti dan?! user posted image
kar se pa tiče zadnjega vprašanja, te pa razumem kaj si hotla vprašat, ampak ti ne znam povedat odgovora, sem jst na istem. prej sem mela skos točno, zdej mi je pa zamudila in ne vem kter cikel naj upoštevam.
trenutno molim boga, da se mi ne pojavjo z jasnega te medciklične krvavitve... ker to pa pol ne pomen nč dobrega... tko da držite pesti zame user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 139
1.10.2012 20:51:10   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

no sej fajn da vama paše, ampak za "kakovost" plavalčkov je pa bolš kak dan premora met user posted image no sam mislm da je to mišljeno v primeru da bi recimo od pondelka do nedele res vsak dan, bi meu med nogam že suhe slive user posted image user posted image

Midva tud včasih vsak dan user posted image Spermiji se obnavljajo na 24-48 ur, kolikor vem. Če ima partner slabši spermiogram, je res bolj smiselno čakat vmes en dan, drugače pa nima smisla po moje.

ta*mala, ovulacijo imaš lahko ta mesec čisto normalno, predčasno ali pa zakasnelo, ker je vsak ciklus lahko drugačen in to še ne pomeni, da je kaj narobe s tabo, ampak tako pač je. Najbolj zanesljivo lahko veš, kdaj ovuliraš, če si meriš BT in spremljaš plodno sluz. Lahko je vsak mesec drugače.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 140
1.10.2012 21:05:41   
ta*mala
Ej Gregur, ne ga srat :-) itak se jajcki sprot filajo user posted image pa ce je namenjen je en sam plavalcek dost :-) tok pa se premore :-) user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 141
1.10.2012 22:08:35   
mladika
Pozdravljene drage moje!!
Že dolgo je minilo odkar sem napisala zadnji post,pa sem se odločla vam neki napisat,ker vem da nekatere že sprašujete kaj se je zmano zgodilo. Spomladi sem se malo umaknila s foruma,ker sem mela polno glavo vsega,vsem je ratovalo samo meni ne.No in je potem julija po treh letih tudi nama uspelo,vendar še predno sva se zavedla da sem noseča,se je žal tudi že končalo:((Bilo je veliko solz in "zakajev",predno sem začela normalno funkcionirat.Danes sem že veliko boljše in polna upanja,da pa naslednjič bo in se bo tudi obdržalo (kot da si tega ne ponavljam vsak mesec).Hvlala bogu se je vse samo ščistlo in ni bilo potrebno nobenega posega.
Še naprej upam tako jaz zase,kot tudi upam za vse ostale pare,ki so pred tako preizkušnjo,kot sma midva da jim čimprej uspe:))
LP, Mladika

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.10.2012 0:53:58   
_Anida_
Mladika, tudi midva se trudiva že dolgo...2,5 leti(ne morem verjet da je že toliko) pa zaenkrat še nič. Pošiljam en velikuser posted image

Danes je pri meni prvi dan po ovulaciji, mi smo bli pridniuser posted image upam da je ratalo...hihi

Punce(če bi mi katera znala odgovorit), a je res to, da lahko že kmalu po ovulaciji čutiš, da se nekaj dogaja(špikanje..) Zato sprašujem, ker je že kar veliko punc reklo, da ko so zanosile, so že nekaj dni po ovulaciji čutile špikanje v jajčnikih, torej že teden pred pričakovano?user posted image
polivam z rozikouser posted image srečno

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.10.2012 7:24:10   
trezka
IZVIRNO SPOROČILO: Klimtovka

Hej...

Meni se še kar pojavlja taki rozast, voden izcedek od včeraj na trenutke, predvsem na wc papirju.
Si skoraj ne upam preveč upati, da je pa uspelo, čeprav mam menstrualne cikluse redne, na 30 dni.
Če se ne vlijeuser posted image , bi delala test v četrtek ali pa petek...user posted image
trezka, kako si ti, glede na to, da user posted image ne pričakujeva na isti dan??

Jutro!

Mogoče je pa pri tebi to, kar upaš, da je . . . samo krvavitev . . . in sploh ni to menstruacija. Držim pesti, da bo user posted image .

Mene pa kot vsak mesec, tudi ta malo muči pms . . . špikanje in rahle bolečine vsake toliko cajta, pa šraufanje, pa menjava razpoloženja (me je moj že včeri vprašal, kaj mi je, da sm tak čudna), pa do sobote še ne bom vedla.
Punce ali bi mi v petek že pokazal test ali je še prehitro? Mam žurko v petek za (moj) rd, pa ne vem, če glih lahko pijem (malo več alkohola) ali ne (če si moram kak izgovor izmislit).

Naj nas bo oktobra čimveč user posted image . Pošiljam nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.10.2012 7:35:56   
Honey26
ojej, ojej, šele zdaj mi je kapnilo kakšno bedarijo sem naredila. Modro uporabljate za neuspele user posted image . Uf, k nism bila pozorna. Tako da, seznam polivam, nalivam z roza CB testrčk pa z modro. Tko bo boljš ja. user posted image

Mladika: user posted image , nimam besed, vsa čast, da si (sta), zbrala moči in se ponovno pozitivno podala na pot. Res močno držim pesti, da ti bo kmalu naklonjen plus in kasneje ena zdrava štučka.

_Anida_: jaz sem to špikanje čutila že kakšen teden po predvideni oploditvi, ampak je pa tudi res, da sem v pričakovanju user posted image (uspelo nama je v 9 krogu) skoraj vsak mesec čutila ta špikanja, pa ni bilo nič user posted image . Edina razlika je mogoče bila, da je (ko je bilo) bila bolečina malo bolj v križu. Lahko pa da sem si domišljala. user posted image

O.k., tako, dodala bi samo da je to moj 1. krog, glede na to da od prenehanja KT še ni bilo user posted image

ajde, dejmo mal juničke/juličke objavit user posted image

(odgovor članu _Anida_)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.10.2012 8:14:54   
srečki
mladika najprej user posted image user posted image user posted image a veš da zate sploh nisem vedela, kaj se dogaja. Hm je težko, tudi sama sem ena izmed tistih punc k je imela že 2x smolo :((( No pa dobrodošla med nas.

_anida_ si že šla na kakšen pregled?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.10.2012 8:15:08   
GregUr
Night, ta*mala user posted image ne ne narobe ste me razumele, nisem vama hotla preprečt da vsak dan user posted image ampak sem hotla sebe mal "potolažt", ker mava pač take službe, da ni ravn izvedljivo vsak dan... so tut druge pomembne stvari, zarad katerih se kdaj nardi, da na user posted image pozabiš k se maš tok fajn user posted image

mladika bodita močna še naprej, verjamem da vama bo slej ko prej uspelo zagledati plusek, nato pa poviti zdravo štručko. sigurno!

_Anida_ jst sem par dni pred pričakovano user posted image čutila PMS-ju podobne znake. edini in prvi znak nosečnosti pri meni, je bil izostanek user posted image . je pa res, da sem čutila vgnezditev. vsaj mislim da je bilo to to, časovno se je poklapalo, kar naenkrat v delčku minute me je tako špiknilo v spodnjem delu (niti ne pri jajčnikih), da sem se iz stoječega položaja zvila v počep in počakala par sekund da se je umirilo. no, lahko da je bilo to tudi kaj drugega... user posted image upam, da vama je uspelo!! user posted image user posted image

trezka to je pa od vsake posameznice odvisno. jst vem, da sem takrat delala test na torek, (to je bil tisti dan, ko bi morala dobit M), pa je bila fuul rahla črtica. Na BC in CB. Tko da po moje, če bi delala test en dan prej, težko rečem, ampak po moje nebi blo nič. Najboljše da poskusiš, pa vidiš. drugače pa tut malo vinčka ne bo škodilo, nekatere do 9., 10. tedna ne vejo (k majo neredne M), pa do takrat živijo takšno življenje kot da nebi blo nič, pa je vse vredu... zmerno po pameti, pa bo.. če pa v petek zagledaš +, pa itak vemo kaj bo user posted image user posted image držim pesti!! user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.10.2012 9:20:05   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Pozdravljene drage moje!!
Že dolgo je minilo odkar sem napisala zadnji post,pa sem se odločla vam neki napisat,ker vem da nekatere že sprašujete kaj se je zmano zgodilo. Spomladi sem se malo umaknila s foruma,ker sem mela polno glavo vsega,vsem je ratovalo samo meni ne.No in je potem julija po treh letih tudi nama uspelo,vendar še predno sva se zavedla da sem noseča,se je žal tudi že končalo:((Bilo je veliko solz in "zakajev",predno sem začela normalno funkcionirat.Danes sem že veliko boljše in polna upanja,da pa naslednjič bo in se bo tudi obdržalo (kot da si tega ne ponavljam vsak mesec).Hvlala bogu se je vse samo ščistlo in ni bilo potrebno nobenega posega.
Še naprej upam tako jaz zase,kot tudi upam za vse ostale pare,ki so pred tako preizkušnjo,kot sma midva da jim čimprej uspe:))
LP, Mladika

Mladikica moja! Sem te pogrešala, veš? Žal mi je za to kar se je zgodilo, po drugi strani pa sem vesela, ker STA ZMOŽNA ZANOSITI in verjamem, da se bo plusek ponovil kmalu. Močno, močno navijam zate in sem v mislih s teboj. user posted image user posted image
user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.10.2012 10:17:59   
Shana86
En veeeeeelik objem mladiki in vsem, ki ste doživele ss user posted image Ne morem si predstavljati, kako hudo mora biti, da po več mesecih in letih končno uspe, potem pa tako razočaranje... Občudujem vas, res ste borke. Meni se meša že po osmem neuspelem ciklu.

_Anida_ , glede raznih špikanj in to: mene špika že odkar delava detece in vsakič si rečem, ja tale mesec je pa malo drugače :) Pa malo drugače me bolijo (.)(.), malo mi je slabo itd., ampak še vedno se je izkazalo, da je to čisto navaden pms. Do sedaj mi je največ kolegic reklo, da so bile zares noseče tisti mesec, ko so se najmanj obremenjevale s tem in niso čutile čisto ničesar. Po navadi takrat, ko so se ukvarjale z drugimi stvari (selitev, nova služba, strokovni izpit...) in niso imele časa misliti še na to. Pa smo spet pri 'sprosti se'... user posted image Kakšna mi tudi reče, da je takoj vedela, pa da je čutila oploditev, ampak temu pa res ne verjamem - oploditev se navsezadnje zgodi, ko jajčece in spermiji plavajo v jajcevodu in nimajo nobenega direktnega kontakta z našimi tkivi, kako naj bi torej to sploh lahko čutile?

Punce, eno vprašanje - je od katere opravil spermiogram v Lj? Kako je z izvidi, koliko časa se jih čaka?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 149
2.10.2012 10:23:02   
witch
Mladika user posted image user posted image user posted image oh, pa sem mislila na lepe novičke ko sem videla da si pisala. Brez pomena je da ti nekaj nakladam, ker vem da je hudo. Drži/držita se, bodita močna, uspelo vama bo! Še preden se boš zavedala boš že mamica. Tudi Katte se je zgodil en mali čudež, tudi tebi se bo in meni. user posted image user posted image user posted image za vaju

Pri meni pa nič novega. Čakam moj M... Spet kar nekaj heca. Danes je že 40. dan cikla. Pa sem spet imela tak fajn urejene cikle, zdaj pa to. Ma sem kar nekak sumila, da mi bo zdaj ta operacija vse zmešala. Pa sem imela že kar od začetka leta lepo na 32 dni, vmes kakšen dan dva več, zdaj pa spet to user posted image Spodaj me tak mičkeno zvija že kakšen teden, pa tu in tam jajčnik malo bolj zaboli, joške boleče. Tak da počasi bi mogla priti. Ampak naj je to čim prej user posted image Plusek... hm težko bi bil. Saj user posted image sva, ampak nekak nimam občutka da bi lahko bil.

Do takrat ko se moja tetka spomni kaj bo bom pa navijala za vse vas. Naj bo oktober čim bolj roza mesec. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?