|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
3.10.2012 7:44:38   
ta*mala
Jutro user posted image

Jaz nekako odmislim, vsaj med user posted image Itak mi je fajn user posted image in bi to počela v vsakem primeru, tudi če si nebi želelauser posted image Tako da mogoče poglejte na to z druge platiuser posted image Sej ne rečem, da je lahko, ampak probajte, ane... Valda potem razmišljam, kaj bo prinesel čas, čez kakšne 14 dni, sam to tko mal, mim grede potuhtaš, pol pa itak bo kar bo.

Drugač mam pa jaz vse razvade tega svetauser posted image user posted image user posted image

Vidim, kako ste druge pridne... Jaz pa še vedno kadim user posted image čeprav vem, da to ni ok... ljubim kavo, mam prevelko rit, čeprav mi ni všeč in ne jem prav nič zdravo pa verjetno bi se še kaj našlo... Ne rečem, da ne maram sadja, zelenjave itd... moj problem je predvsem v tem, da se ne morem pošlihtat... Nekaj mesecev nazaj sem bila pridna in sem jedla 4-5x na dan, se nalivala z vodo in je šlo 11kg... potem smo šli na morje in valda pivo na pivo na... in hrana po gostilnah pa razne ****rije in sem spet skor tam, kjer sem bila... no in že od prvega morja - od julija se ne morem spravit v red, rit pa sumljivo rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.10.2012 7:57:06   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Dobro jutro!
Me čaka služba cel dan, tako da zelo na hitro:
Kakor je večno odvajanje od cigaret (monsy hvala za lepe želje, a se mi zdi, da če zdržim do 1.12. sem zmagala), katero dieto izbrati, je tudi vprašanje kako se sprostiti pri težavah z zanositvijo.
Klimtovka, osebno sem glih tam tam. Mislim, da je najtežji čas tam od 8. meseca neuspešnega poizkušanja, ko se ženska zave, da pa mogoče le ni vse ok, čeprav je za medicino ta čas še čisto normalen. Jaz sem se sprostila zares šele par mesecev pred napovedano umetno, ker s tem spet dobiš cel koš upanja, no ko pa tudi to ni uspelo, nisem mogla niti jokat, ker ne moreš več (sem se ga raj po ustaljenem receptu napila, no če bi imela atomsko bombo, bi spotoma še to odvrgla zaradi jeze!). Vsak mesec v teh letih si upal, pa žaloval, pa spet upal in se jezil, potem pa ti v glavi enkrat naredi en klik, da je življenje vse kaj drugega, kot sposobnost, da če te nekdo ob polnoči zbudi, mu znaš našteti točne datume svojih ovulacij, menstruacij, gostote belega toka.... za pol leta nazaj in predvidenih datumov za pol leta naprej. Ostane ti pa seveda samo še optimizem, hecanje, gledanje stvari glede zanositve večinoma le še s pozitivne strani, sej drgač se ti še lahko samo spele. In ko prideta do te točke skupaj s partnerjem in ti sama pri sebi, je življenje spet čudovito, ker veš, da sta tvoj partner in ti pripravljena prebroditi marsikaj, kar seveda ni zagotovilo  za skupno življenje do konca, pridobita pa veliko mero zaupanja in spoštovanja (po mojem mnenju lahko do tega pride šele, ko ženska preneha najedati svojemu o O, M, ...), seveda si pa v svojem srčku še vedno žalostna, a razviješ strategije, kako to žalost hitreje premagati.
Ampak konec vsake zgodbe o težavah z zanositvijo je vednouser posted image user posted image , pri enih prej, pri drugih kasneje.

AMEN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.10.2012 7:57:23   
oreh
aja, še nekajuser posted image Glih razmišljam, da je moj dragi bil v mojih očeh kar nekaj časa predvsem darovalec sperme (neprestano se mi je pletlo po glavi, aha, včeraj sva torej morava jutri zjutraj pred službo, ker se zvečer ne vidiva). Sej smo kar na istem, a ne?user posted image
No, sem vesela, da se zdej večkrat zalotim, da razmišljam, kako je bilo lepo skupaj sedeti na skalci ob morju na dopustu in piti pivo, kot pa načrtujem pogostost SO.
Čeprav poglejmo pa iz pozitivne strani načrtovanje SO: a bi res tolko pogosto seksale, če ne bi imele težav pri zanositvi? no, to je pa tudi nekajuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.10.2012 8:02:41   
curly
Oreh, sedi 5!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.10.2012 8:14:22   
ta*mala
Hehe, midva sva tud prej tako pogosto. ce ni znesl vsak dan pa vsaj vsak tadrug, razen cas po m sva bolj izkoristla...na morju sva pa se vec :) pa ne, nisva par mesecev skupaj...bo kar 11 let :) pa se vedno ne morva zaspat en brez druzga oz. da se celo noc tisciva in objemava en druzga...tko pac je, tazaresna ljubezen je lepa stvar :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.10.2012 9:10:28   
srečki
Jutro,

evo še mene da malo pokomentiram user posted image

Jah kaj pa vem če to kaj drži....k rečejo probaj odmisliti, ker jaz sem v obeh nosečnostih mislila na to in je obakrat uspelo. Je pa pri meni sedaj še težje kot prej, sicer vem da z zanositvijo naj ne bi imela težav, a je želja toliko večja, ker sta za mano neuspešne nosečnosti. Me veliko bolj potre kot prej.
No midva tudi kar doti user posted image tudi k nisva delala user posted image sedaj pa itak skoraj vsak dan. Je pa tako hvala bogu, da obema paše. Pa super je ker imava isti delovni čas, sva vedno skupaj doma.

No kar se tiče pa kg pa nimam težav, sicer sem se v nosečnosti zredila za 10kg ali še malo več, pa je šlo vse samo od sebe dol. Tudi z celolitom nimam težav. Je pa res da jaz jem fullkrat na dan, jem vse, gibljem se pa itak skoraj nič, včasih sem bila prava športnica, tako da to bi mogla vpeljati nazaj, ker sem se takrat veliko bolj počutila. Sem pa tudi kadilka (ob kavi obvezno) sicer v nosečnosti zeloo malo kadim.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.10.2012 9:15:29   
_sonček
Midva sva se za prvega trudila 2,5 leti...pa dobrem letu sem šla k G, ker ni bilo nič in me je takoj poslal na neplodnostno, tam sva prvič naredila spermiogram in dr. Drobnič naju je takoj postavil na realna tla, da po naravni poti ne bo šlo, lahko se zgodi čudež, je pa težko, ker ma moj full slabe plavalčke...še vedno sva seksala, tako kot takrat, ko sva delala na user posted image  pa moram rečt, da kljub temu nisem mogla izklopit in upat vsak mesec, čeprav sem vedela, kako je z nama...potem septembra 2010 sva šla v postopek in zdej mava 15 mesečnega sončka...vse je poplačano...sva pa sedaj bila od poroda brez zaščite, pa še vedno ni nič...no zdej smo tako ali tako na off do spomladi...

Kadila sem tudi jaz, do pluska, ko sem zanosila sem do 3 meseca še pokadila kak čik, potem pa mi je full zasmrdel in sedaj tudi po porodu, ne kadim več...pa mi je prav fajn...

Tako kot je oreh napisala: konec vsake zgodbe o težavah z zanositvijo je vednouser posted image user posted image , pri enih prej, pri drugih kasneje. PODPIS!!!

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.10.2012 9:54:21   
srečki
Hey drage moje :)

mene pa zanima ali ima katera izkušnje z bioresonanco? Ali mogoče koga poznate?

No moja tašča je včeraj bila pri Esmi Kokol in jo je čist prehvalila, ji je ugotovila, da je na marsikaj elergična itd...ne vem ali naj temu verjamem ali ne. sicer jaz sem bila letos testirana na vsa osnovna živila in ni nič pokazalo. tudi nekih težav nimam, razen v nosečnosti sem imela izpušaje ki pa niso ugotovili od česa. No sedaj so se mi pa spet po rokah pojavili neki mali izpuščajčki in zelo srbijo. Pa ne vem kaj predlagate...iti do osebnega dr. naj me da naprej ali?

Hvala za inf.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.10.2012 13:56:39   
Klimtovka
Vidim, da nisem edina s preveliko ritjo in zalog user posted image Pri meni še je vse nekak šlo, ker nikoli nisem bila debela v trebuh... Ampak tudi ta nikoli se je končal in imam že michelinke user posted image Mene je najbolj user posted image čips in razni prigrizki, ki mi jih je "predstavil" moj dragi, ki ima seveda kljub ogromni količini teh prigrizkov še vedno isto postavo kot prvi dan, ko sva se spoznala... Je pa res, da ogromno fizično dela, jaz pa že dooolgo nisem naredila nič zase (razen poleti sem bila tudi do 6h na vrtu user posted image )

Drugače na svojega ne gledam kot samo na darovalca user posted image Tudi nisem najbolj obsedena s plodnimi dnevi, čeprav čutim jih fino user posted image Pri meni so pač tisi "kdaji", "zakaji" in "ona je pa noseča, jaz pa ne"... Ne gnjavim svojemu fantu, ker tudi sama sebi najedam kdaj, pač pa sanjarim pa si ogledujem teren, da bom pripravljena, ko pride user posted image

Edino jezi me, ker vem, da sva zmožna zanosit (zaradi ss v aprilu), ampak predolgo traja... Najbolj me mučijo te stvari po plodnih dnevih oziroma nekaj dni pred user posted image . Po njej pa ne sanjarim preveč, tak da mislim, da še nisem preveč kritični primer user posted image

oreh, napisala si čisto življenjsko, tako kot je... Ampak konec vsake zgodbe o težavah z zanositvijo je vedno , pri enih prej, pri drugih kasneje. user posted image

ta*mala, jaz sem sicer z svojim precej manj let skupaj kot ti, ampak poznam ta občutek- ko moram prespati doma ali pa da sva ločena cel dan, bognedaj cel teden... Čisto sem izgubljena, lahko funkcioniram, ampak mi manjka user posted image So naju že spraševali, če se ne naveličava drug drugega po teh letih...

Aja, drugače se pa selim k novembrskim puncam, žaluser posted image Danes ponoči je po tridnevni predpremieri prišla user posted image v svoji veličini...

Lepo bodite!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.10.2012 15:25:52   
GregUr
oh punce, ste se razpisale user posted image da nimam časa vsega prebrat!

oreh super si napisala. čisto resnico. brez ovinkov, tko je. pika, amen user posted image

ta*mala kaj je z mojo ovulacijo ne vem. sicer sem včeraj zjutraj imela nek izcedeka(ampak ni bil vlečljiv-a je to pred O?), pa sva potem popoldne user posted image , pol pa itak ne morem več spremljati izcedka, ker nimam samo svojih zakladov tam notr user posted image user posted image

curly hvala za tako obširno razlago glede spermijev user posted image super si napisala user posted image jst se držim načela, da se mava rada vsaj vsak drugi dan, ker po pravici, vsak dan niti meni ni do tega. user posted image januarja je blo to dovolj, upam, da bo zdaj tudi user posted image oziroma da bom mela superduper fajno ovulacijo in da bo jajčk z odprtimi in razširjenimi rokami pričakal semenko, ki se bota mela ful rada in se bota združla v eno user posted image user posted image user posted image

glede razvad lani septembra, ko sva začela razmišljat o user posted image , sem zabrisala škatlo čikov stran in pri temu je ostalo. tko da sem 19.9. slavila prvo obletnico user posted image user posted image aja kadila sem pa user posted image enih 9 let, povprečno škatla na dan. user posted image user posted image tko da dam kšni spodbudo, da je vse možno user posted image
aja s tem, da bi včasih še zdaj čik požrla, ne pa skadila. ampak ga ne. sem skala user posted image
no pri alkoholu pa itak ni kej za zgublat časa, pijem priložnostno, če so kakšne večje žurke se ga tud nacedim user posted image , drugače pa kak kozarček, dva. user posted image
hmm... hrana je pa ITAK poglavje zase. če mam tak "fajn" dan, bi požrla vse, drugič pa tko preudarno gledam na vse in si mislim kaj je treba tok enih presežkov kcal ipd user posted image user posted image obupna sem user posted image no, ampak sem spravla 11kg dol user posted image
Klimtovka en objemček zate... pa ne še pobegnit k novembrski temi user posted image z nami še kakšno reči user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.10.2012 15:53:26   
Klimtovka
GregUr, hvala, nimam namena čisto pobegnit k drugemu mesecu user posted image Sem se vas prav navadla user posted image
oziroma da bom mela superduper fajno ovulacijo in da bo jajčk z odprtimi in razširjenimi rokami pričakal semenko, ki se bota mela ful rada in se bota združla v eno Hahahaha, jaz ti tudi želim to, in sebi in vsem ostalim user posted image

Drugače pa sem malo jezna, kar se tiče okoli alkohola. Včasih me prime, da bi se nalila, včasih si obljubim: po tej menstruaciji pa se napijem... Pa potem ni nič s tega, ker se mi je alkohol zagravžal... Dobro, spijem kako malo pivičko- to mam najraje, ampak ko hočem pit, mi postane že vnaprej slabo user posted image Mogoče me že telo samo brani pred morebitnimi posledicami, berite: bruhanje do jutra. Nazadnje smo na gasilski veselici julija pili takšno "dobro" vino, ki je prišlo za nami... Naj vam samo povem, da sem komaj vzdržala do parkirišča, tam pa pustila svoj pečat... In vse do jutra doma... user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.10.2012 16:10:10   
mamica deklicam
ste se razpisale, pa saj to jih je že veliko povedalo.

Očitno imamo vse enake življenske "skušnjave". jaz se moram edino pohvalit, da ne kadim, mi je ta vonj cigaret user posted image . In opažam, da z leti se to samo stopnjuje. No imam kolegice, ki zraven kave kakšnega prižgejo a me niti pod razno ne zanika.
Za vino se pa z mojim hecava, da ko ga dobiva v dar, se nama že toliko časa valja v omari, da bi se lahko že pokvaril. Tako, da ko so kakšni obiski, odpreva steklenico, je pa le škoda da bi šel v smeti user posted image

Moja najhujša razvada so sladkarije in LENOBA. In tu sem v začaranem krogu. Več ko je kil, večja je lenoba. Čeprav moram priznati, da tele trenutne kilograme že kar nekaj časa vzržujem na isti ravno, oziroma sem jih v pol leta oklestila za sedem kilogramov. Ko sem v elementu, da nekaj naredim zase, me pokoplje kašna bolezen. Ravno od včeraj sem že boga, ker se me je očitno lotil prvi letošnji prehlad (upam, da ne kaj hujšega).

Danes sem 23 dan cikla. In ker je moja user posted image prejšni mesec prišla že kar na 24 dan, me malo skrbi, kako bo sedaj s tem obiskom. Opažam, da preden dobim user posted image user posted image , se mi pojavi nekakšen grudast izceden bele barve. In to se mi je danes pojavilo.

Imam moto: upam na najboljše, pričakujem najslabše.

Vem kaj boste rekle, naj gledam na življenje iz lepše plati. A se mi zadnje čase toliko raznih ovir pojavlja, da sem postala črnogleda. Čeprav me kolegica prepričuje, da ko se mi bo j****. ali zanosim, bom zagledala tako željene user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 187
3.10.2012 17:49:11   
aviva83
Pa da se še jaz malo pofočkam user posted image
mi je všeč da se je debata odvrtela malo v drugo smer user posted image hja moram kar povedati, da jaz pa nisem tako pridna kot druge... user posted image cigareti in kava so še vedno na mojem jedilniku user posted image kava vsak dan vsaj 2x.... jo preprosto obožujem.... cigareti pa občasno.... no ja ko je kava so obvezno zraven... si ne morem pomagati user posted image kar se tiče gibanja hehe sem lenoba da je večje ni user posted image user posted image user posted image kar je RES nujno potem ja, drugače pa...hmmmm no ja user posted image prehrana pa... sem bila že na številnih dietah...prava poznavalka kaj pomaga in kaj ne...tako sem uspešno izgubila cca35 kg .... no ja potem sem jih dobrih 6 pridobila...zdaj pa...+/- 2kg vsak mesec.... brez problema se odpovem mesu, kruhu in krompirju.... cel dan prežvekujem sadje in zelenjavo....proti večeru pa me stisne....hhmmmmmm ČOKOLADA, TORTICE, PIŠKOT, PECIVA.....vse bi pospravila samo da je sladko user posted image si velikokrat rečem, da sem jezna na tistega ki je to izumil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sladkarij nebi bilo tudi mojega trebuha nebi bilo, da o moji tazadnji niti ne začnem....

tako, dosti filozofiranja hehe imejte se fajn user posted image
nič zdaj pa šibam.....
vsem ki vas je že obiskala user posted image ..... user posted image user posted image user posted image

za druge pa.......... polivam z rozaaaaaaaaaaa

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.10.2012 18:16:12   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Klimtovka

ta*mala, jaz sem sicer z svojim precej manj let skupaj kot ti, ampak poznam ta občutek- ko moram prespati doma ali pa da sva ločena cel dan, bognedaj cel teden... Čisto sem izgubljena, lahko funkcioniram, ampak mi manjka user posted image So naju že spraševali, če se ne naveličava drug drugega po teh letih...

Ja dej povej, a ni grozno, če moraš spat sam... jaz ne morem zaspat, dokler nisva v postli dva in dokler ga ne objemam... pa tudi zjutraj, ko on vstane kao potiho, da bi jaz še lahko malo spala ne morem, začutim da ga ni in je konec spanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
3.10.2012 18:25:58   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ta*mala kaj je z mojo ovulacijo ne vem. sicer sem včeraj zjutraj imela nek izcedeka(ampak ni bil vlečljiv-a je to pred O?), pa sva potem popoldne user posted image , pol pa itak ne morem več spremljati izcedka, ker nimam samo svojih zakladov tam notr user posted image user posted image

Hehehe, potem sploh ni čudno, da jaz nikoli ne opazim ravno izrazite sluziuser posted image

jst se držim načela, da se mava rada vsaj vsak drugi dan, ker po pravici, vsak dan niti meni ni do tega. user posted image januarja je blo to dovolj, upam, da bo zdaj tudi user posted image oziroma da bom mela superduper fajno ovulacijo in da bo jajčk z odprtimi in razširjenimi rokami pričakal semenko, ki se bota mela ful rada in se bota združla v eno user posted image user posted image user posted image

Moj jajčk bo tud ta mesc tapravuser posted image glede na včerajšnje bolečine bo pomoje ogromen da bo kr požru user posted image hehehe... al pa tud zrd mene lahko dve user posted image user posted image da se bo splačaluser posted image

Drgač pa RESNO VPRAŠANJE - tiste, ki čutite O oz imate boleče O, a ste imele zaradi tega več/manj težav z zanositvijo? Ker prejšnji mesec me ni tok bolelo kot ta... zgleda je bila jajčka iz druge strani... iz desne pa precej bolj boli... ima to kakšen globji pomen? Je tudi možno, da O ni točno takrat ko boli ampak prej ali po tem?

Gregur, svaka ti čast za čikeuser posted image ampak vse to kar pišeš k bi sebe brala... jaz se ga tud kdaj ob priliki ulijem... edin čikov ne morem kr stran vržt, oz navem vse je navad, vse je v glav, sam ne gre... nimam jajc al kaj?

Aviva, potem lahko daš kako lekcijo nam tapožrešnim... jaz svoje napake priznavam. Danes do petih nisem nič jedla, spila 3 kave, prišla domov sem pa jedla zelenjavno lazanjo in paradižnikovo solato :) pa spila cele dva deci vode in deci soka... jao >>kje je un smeško k se s kladvam po glav tolče?!<<

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.10.2012 18:37:51   
dogas
Živjo punce! Dolgo že nisem pisala, spremlam vas kolikor se da tako da vsem user posted image čestitke, za ostale držim pesti!!
Mladika tebe iščem in te seveda ne najdem user posted image , sem videla da si se tud pomladi odmaknila od foruma, tako kot jz. Resnično me je prizadelo kar te je doletelo user posted image vem kako je ko te ta user posted image noče obiskat in pol ko ga že zagledaš .. user posted image
Držim pesti zate in upam, da nam boš v kratkem sporočila dobro novico!! Mi2 sva šla junija v IVF postopek in je ratalo v prve .. Wiiii tako da sem 18 tednov user posted image . Sicer na rizični, ležim in ubijam dolgčas ampak za mojga otročka vse. Želim ti/vsem da to doživite, če je možno brez umetne, ampak če ne gre sprejmite tudi ta iziv. Sama sem se sicer počutila najslabša oseba na svetu ko sem podpisovala papirje za postopek, ker pri 23 letih naj bi bil v svojih najboljših letih glede plodnosti ampak pr men ni tako.
Punce na vse vas mislim, držim pesti za vse in želim da bi bilo več novičk o user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.10.2012 19:25:36   
Klimtovka

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Klimtovka

Ja dej povej, a ni grozno, če moraš spat sam... jaz ne morem zaspat, dokler nisva v postli dva in dokler ga ne objemam... pa tudi zjutraj, ko on vstane kao potiho, da bi jaz še lahko malo spala ne morem, začutim da ga ni in je konec spanjauser posted image

Jaz sem se sicer malo navadila spat sama, ko je moj v nočni... Sprva sem težko zaspala, ponavadi pozno (ob dveh,treh zjutraj) pa še strah me je bilo user posted image Sploh po kakšni grozljivki user posted image
Drugače pa mi ogromno pomeni, da zvečer zaspim z njim in se zjutraj zbudim z njim, četudi čez dan nisva slučajno skupaj.

mamica deklicam, ne bom ti napisala, da poskušaj vse odmisliti in se sprosti, ker niti sama nisem takšen tip. Ti pa svetujem, da ne glej na to tako pesimistično- saj imamo sigurno vse takšne dneve oziroma trenutke, ampak so samo trenutki. Razmišljaj o tem, če ne gre drugače, ampak ne črnogledo user posted image

dogas, iskrene čestitke! Tistega slabega počutja pa verjetno več nimaš ne?user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.10.2012 20:04:01   
GregUr
Klimtovka ja, ti kar še pri nas ostani user posted image glede jajčk pa semenk pa tut jst upam pa držim pesti za vse!! user posted image

ta*mala boleča O ni noben pokazatelj ničesar. ene boli, druge ne. pri enih pride celo do ovulacijske krvavitve, pri enih ne. ene majo vgnezditveno krvavitev, ene ne. tko da ne se ubadat s tem, pa bejž pod kovter user posted image lovit user posted image
glede čikov pa... ko sem kadila, si sama sebe nism mogla predstavlat it na kavo pa ne kadit. mislm halo?! kwa bom pa delala??? kam bom pa roke dala? user posted image user posted image ampak se navadiš. tko k se navadiš da kadiš, tko se navadiš da ne kadiš user posted image je pa res vse v glavi. pospravt morš dile, pa gre user posted image
aja, evo ti ga smeškota - si misla tega? user posted image user posted image sicer ma kij, ampak namen je važen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
3.10.2012 20:09:01   
Anon2012
u kok smo pišoče :)

pr men še nič novega, komaj čakam, da pride user posted image ....

kot sem že nekje omenila, pri meni je lani prišlo do SS. psihično sem jo kar OK odnesla, medtem ko telo... se pa kar ni postavilo v prave tire, tako da... skoraj po enem letu sva zopet dobila zeleno luč, da lahko zopet pričnemo s poskušanjem.

tako da, ko pri nama rata, mislim, da se mi bo šele začelo pravo skrbljenje (tale glagol ni čist po pravopisu, se mi zdi...): vsak ne-prozoren izcedek bo panika, vsaka bolečina, seksa sploh po moje da ne bo (nekako je SS in SO sovpadal), ves čas bom na trnih.... :(

baje - pa potem, ko se detece rodi se šele pričnejo skrbi. no, pa potlej, ko je raste, odrašča...

saj vem, odmislit skrbi...

še to, o čikih: jaz sem bila strastna kadilka mnogo let - in tudi dolga leta sem že sanjala o "nehat". in: vse je v glavi, ko se odločiš (zares odločiš), je enostavno. pri meni je bila tisti odločilni korak: besede mojega očeta (žal pokojnega)... tako da, nekak, po njegovi zaslugi, sem se otresla te grde, smrdljive navade (ki mi je, mimogrede, dajala obilo zadovoljstva) :)

mimogrede: je še kakšna tu, da je preko 33 let ali sem edina?

< Sporočilo je popravil Anon2012 -- 3.10.2012 20:11:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 194
3.10.2012 20:23:15   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ta*mala boleča O ni noben pokazatelj ničesar. ene boli, druge ne. pri enih pride celo do ovulacijske krvavitve, pri enih ne. ene majo vgnezditveno krvavitev, ene ne. tko da ne se ubadat s tem, pa bejž pod kovter user posted image lovit user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bom, bom, nč bat user posted image z veseljemuser posted image user posted image user posted image

Upam, da ne bom zjutri spet zaspala zarad tega, tko k dons... sicer nisva bla tko pozna, ampak mi je po user posted image vse tok dol padl, da sm sam zaspala še... POZABLA URO NAŠTIMAT user posted image Pa me ob šestih moj rukne, ti a dons ne mislš it našihtuser posted image res user posted image jst, talent user posted image

Ampak, tud če bi šla u gatah našiht, kavo sm mogla spit pa enga pržgat, čeprou za nč druzga ni blo pol časauser posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.10.2012 20:49:32   
Night
Moja M se je ravno dobro končala, tako da grem tudi jaz v nove boje. Malo sem vas spremljala, ampak se nisem kaj preveč vključevala v debato, ker me hitro potegne in potem vsak dan samo na to mislim user posted image To menstruacijo sem imela kratko, samo 4 dni, kar pri meni ni pogosto. Ponavadi se mi potem še vsaj 3 dni vleče izcedek. Ta mesec grem k bioenergetiku in sem ugotovila, da bom ravno v času ovulacije tam user posted image Upam, da bo kaj iz tega ...
Sem videla, da ste govorile o razvadah ... Jaz ne kadim, spijem pa eno kavo na dan. Pa ko pride M moram utopit svojo žalost, tako da spijem kako pivo ali kozarec vina, ampak tega jst ne štejem pod razvade. Drugače sem ful aktivna, na splošno ful zdrava (razen endometrioze user posted image ), pa se vseeno ne prime, tako da smo na istem.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.10.2012 21:07:30   
Klimtovka
No, zdaj pa že jaz komaj čakam, da začneva z mojim spet user posted image user posted image

Aja, nekje je bilo govora, da je 4 dan user posted image tudi ploden... Am, moja user posted image je prišla danes in se tudi že očitno poslavlja, tako da 4 dneva user posted image ne bom dočakala user posted image , ampak vseeno... Zakaj oziroma kaj je tako posebnega na 4 dan novega ciklusa, da je ploden? Če slučajno katera ve več...

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.10.2012 9:01:11   
GregUr
Anon2012 ne govor o psihozi v nosečnosti, verjem, pr men bo tut. kontrola wc papirja obvezna. sploh pol, po cerklaži pa okrog 20. tedna... user posted image se kar bojim, res user posted image ampak glede na to, da še nimava otrok, bo treba nekot pretrpet, pa mislt na lepe stvari, pa bo že šlo. s podporo vseh najdražjih okrog... user posted image
se pa strinjam, da se skrbi resne začnejo šele z rojstvom. ravn zdej vidm eno kolegico k je rodila. ni se v vseh 9 mescih tok sekirala (ok, sej se ni mela za kaj), kot pa zdej... user posted image

ta*mala hahahaha ti si pa dobra! si vsaj po pravici povedala na šiht zakaj te ni blo ob pravi uri? user posted image user posted image user posted image
ja kar se tiče pa kave in čika je blo pr men isto. magari sem šla vsa razčupana od doma, obavezno čik pa kava nista smela falit! user posted image no pa čudežno sem tut za druge stvari najdla čas user posted image

Klimtovka sicer nisem še nikol slišala za to, ampak predvidevam, da ta dan ni ploden za punce ki imamo ciklus daljši od 20 dni. če pa je ciklus tam okrog 20 dni, pa bi verjela, ker naj bi bili plodni dnevi tam okrog 7 dni po M, kar se ob običajnem ciklu zgodi kakšen teden po prvem dnevu user posted image . potem so plodni dnevi, nato sledi O, potem pa 14 dnevna lutealna faza, po tem pa sledi ob uspešni oploditvi +, ob neuspešni pa user posted image . in punce s kratkim ciklom imajo to lutealno fazo enako dolgo kot one z nenormalno dolgim ciklom, tko da u bistvu pride do user posted image približno od 12-16 dni po O. če je pa pred o kratek čas, je pa čist možno, da je plodnost že pri 4. dnevu na višku user posted image
če je pa ta trditev možna za 28 dnevne cikle pa v njemu ne vidim smisla. vsaj teoretičnega ne user posted image naj katera pove kaj več, če ve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
4.10.2012 10:03:43   
witch
Dan user posted image

Evo sporočam, da je moja tetka danes zjutraj prišla s kar hudimi bolečinami. Vesela sem, čeprav je prišla z veliko zamudo, da ni potrebno iti da mi jo sprožijo. Ker imam daljše cikle grem kar pod november.
Cel mesec bom pa pridno navijala za vse vas user posted image user posted image naj bo čim bolj roza oktober.
Dajte me pod navijačice user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.10.2012 11:16:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012

mimogrede: je še kakšna tu, da je preko 33 let ali sem edina?

mislim, da ravno jaz držim tisto zgornjo mejo let. Maja sem imela že 38 let. Ko smo prejšni mesec pisale o tem, sem opazila, da ste praktično vse okoli 30 ali celo veliko manj. Tako, da za leta se ne obremenjuj. Kakor je TIPPI napisala, ki je sedaj v veselem pričakovanju, niso važna leta, ampak kako smo pripravljene na dojenčke. In ima čisto prav.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?