|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
28.8.2012 19:13:13   
Mili*
Pozdrav vsem novim nosečkam tudi z moje strani user posted image .
Danes je res lep dan, tudi jaz po novem vsak dan na sprehod...utrujenost je še vedno prisotna, ni pa več tako velika.
Danes sem končno dobila v roke izvid od nuhalne...1:500 je moj background risk zaradi starosti, adjusted risk glede na vse dejavnike pa je 1:8644....uh, sem si kar oddahnila.
Tudi moj trebušček je vsak dan malo večji user posted image . Sicer so mi vse hlače še prav, se v njih ne počutim več prav udobno, še posebaj če moram več ur sedeti na seminarjih in konferencah. Bom verjetno kar začela nosečniške nositi...če imaš daljšo majico se sploh ne opazi, da niso običajne hlače, pa še udobne so.
Glede imen: ime za fanta že mam, za punco pa mi ni všeč niti eno. Sicer pa je še čas...
Uživajte, čim manj skrbi.

< Sporočilo je popravil Mili* -- 28.8.2012 19:16:01 >

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.8.2012 8:57:52   
anch23
No tudi za mano je NS. Vse je super... naš malček ali maličica( še ne vemo kaj bo) je super, zdrav, živahen.... Velik je 6,1cm pri 12t in 2 dneh. =) Tudi pomahal nam je. user posted image user posted image Tveganje za DS je izredno nizko oz ga skoraj ni. Tudi drugače sem v vsem v povprečju in je tak ko more bit. Predviden PDP je potrdila 10.03.2013.
Drugače pa kljub nekaterim pripombam čez Dr. Pelkičevo... Imam jaz za njo same pohvale! Bila je prijazna, vzela si je čas, vse obrazložla, premerla vse 5x... Res se nam je posvetila in nam vse pokazala in razkazala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.8.2012 9:31:21   
NiNiBo
Hoila,

user posted image user posted image user posted image za NS, samo da je čim manj skrbi in lahko uživamo nosečnost!

imena Za fantka sem tokrat jaz izbrala. In sicer našo pikico smo spočeli, ko smo se potepali po Islandiji. In sem tam videla eno lepo ime in, ker imamo vsi imena na N. sem rekla, če bom noseča in če bo fantek bo to ime. No in ko sem zanosila, sem možičku povedala za ime in se je strinjal. Za pučko pa še nisva čisto prepričana. Še od preje imava eno ime, ki pa je zelo podobno imenu sina, tako da mi to ravno ne sede. Je pa v igri še eno, tako da bomo videli kako in kja. Bova pa vprašala za spol in tako, bo takrat dilema malo manjša. Sicer pa sva sinu dala dve imeni, ker sem jaz vztrajala da ima eno ime slovensko. Tudi tokrat upam, da si bom lahko izborila enako. Sicer so mi pa zelo všeč slovenska imena kot npr. Ajda, drugo ime najinega sina je Svit, pa Zala..

Kakšna imena so pa vam všeč? Boste dali eno ali dve imeni?

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.8.2012 10:46:50   
sinya
blagor vam ko je NS že mimo, mene čaka jutri in resnično upam da bo vse ok.

no, ker bomo imeli menda fantka smo se bolj posvetili iskanju temu primernega imena. se oba strinjava, vendar nihče še ne ve, lahko se tudi to v teh mesecih spremeni a če se ne bo, bo Kris...
za punčke pa je itak krasnih imen na pretek, tak da nebi blo večjih težav pri izbiri. čeprav bi moj želel ano ali urško, pa ta imena meni ne ležijo, ne vem zakaj enostavno mi ni všeč.

punce a tukaj se ne da nardit kakšnega seznamčka? uporabniško ime, PDP, spol, ime...?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.8.2012 11:15:39   
Michelle12
Dobro jutro :)

Kako ste? Spet postaja vroče..mi se gremo pol hladit na plažo :) Upam, da bo tudi morje dovolj toplo za se kopat :)

Sinyakako ti gre? Si se že navadla? :) Na mami je res kriza zato, sem jaz večinoma tu. Edino Venus je aktivna pa še ona bo prišla tudi sem :) Če že ni ?

Čestitke vsem za odlično opravljene preglede in nuhalne!!!! Pa je le vse ok :) Zdaj pa začnite zaprav uživat v N ..jaz že uživam čeprav je še nisem imela..moram še do pondeljka čakat! In upam, da ne bo dovolj velik! Po meritvah 1. UZja, bi bila takrat v 13t5d, po drugem UZju pa bi bilo polnih 14t. Bomo videli, upam, da nam uspe :)

Seznamček že imamo samo se je nekje izgubil..NiNiBo je avtorica :))

Danes me moja user posted image hoče samo zase, mi umika roko s tipkovnice in sili v naročje. Mislim, da se je malo prehladila...ima tko bolj hrapav glas. Samo to je vse..

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu sinya)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.8.2012 11:38:19   
Mamaja
Tudi jaz pozdravljam vse nove. vas je kar nekaj prišlo user posted image

Mili user posted image sem vesela zate, da je vse OK

NS
: jaz jo že kar težko čakam... še nekaj dni, pa bo ...

Sicer pa meni tudi ponehujejo slabosti, kar je super. Če mi ne bi buši rasel, bi lahko pozabila, da sem noseča user posted image

Imena: Midva sva se dogovorila, da zaenkrat o tem razmišljava vsak zase, na glas bova pa o tem malo kasneje. Je pa skoraj zagotovo, da bo otroček imel samo eno ime, ker nihče od naju ne vidi smisla v dvojnih imenih (razen če si Francoz ali Španec, tam je to tradicija in je OK). Meni je zelo pomembno, da se ime lepo ujame s priimkom - da paše v isto kulturno okolje, se lepo "gladko" prebere skupaj itd. Za punčko imam nekaj idej, za fantke so mi pa všeč sama orto slovenska imena, ki žal čudno zvenijo z neslovenskim priimkom od dragega, ki ga bo po vsej verjetnosti imel otrok. Tako da pri fantku bova verjetno morala malo možgančke napet...

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.8.2012 11:59:01   
Michelle12
Aja, imena ..Ufff, to pa je problem!

Za punčko jih imava...3 ! Tudi po vrsti vem kako bojo..za fantka pa.. :/ Če bi bila Michelle fantek, bi bila Mark. Samo Mark je vsak fantek v zadnjem letu, ki se rodi in zato bo treba nekaj drugega najt.... kar je ogromen problem! Je pa to naloga moža, meni se res ne da razmišljat o tem, ker ni niti enega, ki mi je všeč. Če pa že je, ali je kakšen prijatelj ali kakšen bivši oz bivše simpatije in tako..tako, da.. bi si lahko mož kakšno zgodbico v glavi ustvaril in sem mu raje prepustila izbiro. In pol bova skupaj izbrala iz njegovih predlogov. :)
So mi pa všeč daljša imena oz da niso samo tri črke in bolj so mi všeč tuja. Ta naša so mi kr neki. Zato ima tudi najina princesa tako lepo tuje ime. In je druga na Obali s tem imenom. Ena je, ki je od moje starejša 2 meseca in ena je mlajša skoraj 4 mesece :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.8.2012 12:05:41   
Allma
Pozdravljene! tudi jaz sem v veselem pricakovanju, PDP imam 26.3, nuhalno svetlino sele 12.9....

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.8.2012 13:17:08   
tralalala
takole draage nosečnice jz nažalost nimam veselih novic ...bila na morju vse blo super zadnji dan pa se kri ulila kot iz soda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitro do bolnice kjer so mi povedali da je žal umrl plod že pred enim tednom to je 10 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image žalostna full...in se od vas polsavljam in vam želim čim lepšo nosečnost

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.8.2012 13:20:45   
Coolgirl
user posted image user posted image user posted image Za vse ki ste že imele NS

Mili* Samo da je vse vredu, zdaj se boš vrjetno lahko brez skrbi veselila.

Uh jaz sem pa danes čist boga, se me loteva glavobol, pa nobenega apetita nimam, mi vse smrdi... In zdaj ker sem čisto malo jedla, mi je še slabo postalo. Ah sami problemi.

(odgovor članu Allma)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.8.2012 13:29:46   
Coolgirl
tralalala user posted image user posted image user posted image zate. Upam, da boš hitro zopet ugledala user posted image ali user posted image in da bo takrat user posted image potekala tako kot mora.
Sem pa žalostna za vsako punco, ki je izgubila svojo pikico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.8.2012 13:42:53   
Michelle12
tralala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da vama čim prej spet uspe in boš user posted image :) Če ne rabiš it na čiščenje, lahko probata takoj, ko nehaš krvavet..če bosta pripravljena.
Joj :(

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.8.2012 13:51:08   
Senait
Tralalala-ojej, mi zelo žal zate in za tvojo pikico...drži se in upam da čimprej spet zagledaš dve črtici.

Meni je še kar naprej slabo..groza od groze..ko mam prazen želodec ni vredu, ko nekaj pojem spet ne..

Glede imen..nisem si mislila da bo to tako težkouser posted image Problem je tudi, da nama z mojim niso všeč ista imena. Sicer pa imava še kar nekaj časa..

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.8.2012 14:08:32   
NiNiBo
tralalala zelo mi je žal, da to je doletelo česar si nobena od nas ne želi. Upam, da boš kmalu spet user posted image in bo žalost zamenjalo veselje!

seznamček ga bom posodobila, tako ko sem konkretno usedem za rašunalnik. Seveda pa ga lahko tudi katera druga, narediš quote, potem vneseš notri kar želiš, daš predogled da vidiš ali je uredu in potem objaviš.

imena Pri nas imamo dva ravno zaradi tega, ker je mož tujec in pri njih je kar nekako navada da je več imen. Sicer pa je pri prvem on tako zelo vztrajal, da sem potem rekla OK naj bo, ampak bo imel še drugo ime, ki je slovensko. Tako, da bo sedaj upam da enako, čeprav sedaj nekaj pravi da bo pa tokrat drugo ime nizozemsko user posted image

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.8.2012 18:57:10   
minicca
Živjo,
še ena nosečka se vam pridružujem. Žal mi je za vse, ki ste izgubile svoje otročke, želim vam hitro okrevanje in da kmalu ponovno zanosite.
Nosečnost je tretja, doma imamo še bodočega šolarja in navihanega 4 in pol letnika. Letos planiramo še selitev v novo hišo. PDP je enkrat do 9.3. Obakrat sem prej rodila, tako da se ne navezujem preveč na datum, pa še ovulacija je bila prej. Nuhalna je za mano, glede na leta je rezultat slabši, vendar se za dht nisem odločila, ker je bilo po UZ vse ok. Zaupam, da bo vse ok.
Slabost je prisotna že od začetka, skoraj vsak dan bruham, predvsem zvečer, tako da je tale nosečnost zame kar težavna.
Lepo bodite.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.8.2012 19:19:03   
abc123
tralalala žal mi je. Upam da kmalu ponovno uspe.

Danes je pa en tak utrujajoč dan, sem zdele celo mal zaspala.

Nič mi ni nobena odgovorila, če ima katera doma tekaško stezo, kakšno in kako se obnese.

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.8.2012 20:01:42   
PinaColada
Tralalala user posted image tudi meni je žal za pikico! Sem bila lansko leto na istem in vem kako hudo jeuser posted image Drži se, kmalu bo prišel spet dan, ko boš ponovno zagledala user posted image user posted image
Abc123 s tekaško stezo sem se družila samo na fitnesu in mi je bla od vseh tistih naprav najbolj všeč, doma pa imam eliptični trenažer (orbitrek varianta) in mi super služi za obešanje oblek user posted image user posted image
A še katero kaj špika v trebuhu? mene občasno tko špikne, da mi gre bolečina po celem telesu. Včasih pa imam tudi občutek, kot da bi lahko bili krivi jajčniki.. Hmm ne vem.user posted image
Aja še čestitke vsem, ki ste že opravile NS in dobile lepe rezultateuser posted image . Jaz pa moram čakat še dooooolgee tri tedne- do 17.9.
Uživaajteuser posted image

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.8.2012 21:09:23   
rožica86
tralalala žal mi je za pikico user posted image user posted image user posted image ... Želim ti, da bi se kmalu pojavila nova pikica in srečno...

Dobrodošle nove user posted image !

Jaz sem neverjetno utrujena, moja hči je stara 17 mesecev in ji ravno trije zobki delajo preglavice, no vsaj trije... Ponoči zbujanja na pol ure do uro, jest mi noče tako kot je treba (no, sej nikol ni jedla kot je treba- moja mala lišpavka) in skozi caplanje za mano in dretje "mami mami mami mami"user posted image ...
Mož je po 10 dneh prišel danes domov iz tujine in resnično upam, da ga bom imela dele dva dni doma, septemba pa ponovno sezona izletov- ga ne bo nič doma. Imet šoferja,ki vozi turizem je groza... user posted image
Drugače berem vas, komentiram bolj malo, sorry. NS imam šele 17.9, torej šele čez slabe tri tedne... Spet zelo pozno, se pa veselim pregleda, ko mali otrok lizike... user posted image

Vse se fajn imejte...

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.8.2012 21:09:23   
rožica86
ma ne vem, zakaj mi po dva posta lepi klele na šihtu...

< Sporočilo je popravil rožica86 -- 29.8.2012 21:10:08 >

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.8.2012 9:21:54   
anch23
tralalala žal mi je za tvojo pikico.. user posted image user posted image Čimprejšne okrevanje in kmalu spet user posted image !

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.8.2012 9:34:13   
sinya
mene je pa današnjega pregleda NS kar malo strah. sem panik vseh panikov, sama ne vem zakaj, upam da bo vse ok in da se bom lahko predala nosečnosti in vsemu kar spada poleg ko bo tole mimo.

že kupujete kaj za otročka? jaz sem nekaj malega oblačilc že-predvsem za dušo. se mi zdi da me pomirja. tretji otroček in verjetno zadnji, malo zaradi let in veliko zato, ker nam potem zmanjka prostora za otroške sobice.
mala dva imata sedaj vsak svojo, tretjemu pa bova kasneje preuredila polovico dnevne sobe, da bo imel tudi svojo, ampak to šele nekje pri 2.letu starosti.

uff kje sem že jaz, pri 2.letihuser posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.8.2012 9:41:26   
čiba
tralala: objem! Vem kako ti je, sem bila 5 mesecev nazaj na istem kot tiuser posted image Zjoči se! Čas celi rane. Želim vama, da kmalu zagledata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove!

(odgovor članu sinya)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.8.2012 9:56:46   
Mili*
tralala žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.8.2012 11:45:47   
lili82
tralala user posted image , naj se rana čimprej zaceli in potem znova v akcijo...

Sicer pa imam tudi jaz fine probleme... V ponedeljek sem začela grozno krvavet, šibam v bolnico in so mi naredili vse možne preglede, pa ugotovili, da mi na eni strani menda malo posteljica krvavi, ampak da ni panike... niti v bolniško me niso dali... In se je počasi začelo umirjati.. je rekla zdavnica, da zna še kak dan izcedek trajat... v torek in sredo je bil samo malo rjavkast izcedek, danes ponoči pa spet sveža kri... in potem me začne še vse bolet, pa sploh ne vem, če je od psihe, al je dejansko kaj na tem.... Zdaj pa sem svojo zdavnico poklicala, šla na bolniško in do ponedeljka sploh ne vstanem.. v torek pa imam planiran pregled in NS... če bo do takrat vse vredu, seveda...user posted image

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.8.2012 11:56:59   
Michelle12
JAz imam pa nek krvav izcedek. Včeraj ponoči sem poslušala srčka, je blo vse ok. Ga bom zdaj pset, da vidim kaj je..ma me je ful strah in zavlačujem ..

Za user posted image nisem še nič kupila..pa še gledala sem zadnjič in nisem. Včasih mi je tako lepo, da se mi zdi, da je neresnično. Čisto pozabljam, da sem čisto zares spet noseča :)
Tako, da bom kupla v teh dneh, moram možija malo peljat po trgovinah, da da malo svoje kartice :) Nismo bli nič od takrat..

Grem poslušat srčka...

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?