lili82
|
Punce hvala za vse pozitivne misli Stanje pri nas se mislim da umirja Krvavim ne več, tak da bom verjela ginekologinji, ko je rekla, da se nekaj dni lahko to stanje še ponavlja... Se pa mislim da pozna, da sem včeraj celi dan res samo ležala in počivala (čeprav sem konec dneva bila sitna sama sebi in naveličana vsega...), in podobne plane imam tudi za danes in celi vikend... Pa da vidimo, če bo kaj pomagalo... V torek pa zdravnike gnjavit Sinya, na mami nisem nikoli bila.. Sem pa jaz tudi skorja iz Koroške... Originalno vsaj... zdaj pa že kar nekaj let pristna Štajerka Oblačila in oprema - mi nismo še nič nakupovali - nekak še nisem not padla... Čakam, da bodo te krvavitve mimo, pa nuhalna, da bomo ven uz najbolj rizičnega obdobja... Pa tudi sicer imamo od prejšnjega še vso opremo razen nekaj malega, kar smo prvič imeli izposojeno, obleke pa - če bo fantek, bom kupovala samo za dušo, ker imamo itak preveč vsega, če bo pupa, pa bom nabavila vse roza, belo in rdeče Hecam se.... Čeprav pupa mora bit malo kičasta, vsaj po mojem mnenju... Kaj je bolj lušnega kot pupike v kratkih jeans oblekcah s tistimi velikimi plenicami, ki kukajo izpod oblekc... pa z roza balerinkami in špangicami v laseh Pleničke - mi smo ves čas uporabljali Pampers, ampak smo ga kupovali izključno v Avstriji, ker ni primerjave z izvedbo Pampersa, ki ga lahko kupiš v naših trgovinah... Itak pa poskusiš različne in potem ugotoviš, kaj ti oz. kaj otroku najbolj ustreza. Za pralne pleničke pa tudi jaz nisem - kot je napisala Michelle12, ni ga čez komot... In ko si že itak utrujen od sprememb v življenju, pa te dajejo hormoni in se ubadaš s svojo težo in izgledom, pa rad bi vse imel vsaj približno pospravljeno, pa še kako kosilo bi bilo treba možeku pripravit, ko pride iz službe... ne, nekak si ne predstavljam še ročnega izpiranja plenic, pa še bolj pogostega pranja perila, kot bo že itak...
|