|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
26.8.2012 9:17:15   
Mili*
Dobro jutro vsem user posted image !

Mamaja je panika že malo popustila, me vsi prepričujejo, da je vse ok, da skrbi škodijo otročku. Imajo prav. Po eni strani je nuhalna super, po drugi pa večkrat povzroči nepotrebne skrbi. Poznam kar nekaj prijateljic, ki so se cele dneve in noči prejokale zaradi rezultatov nuhalne, potem pa je bilo z user posted image čisto vse ok. So pa baje tudi primeri, ko je bila nuhalna super in je imel otrok Downov sindrom. Nisem prepričana, da bi šla delati splav, če bi mi rekli, da je tveganje 1:70 recimo, še vedno je to majhna verjetnost. Ne vem, bom počakala do torka, da lahko dvignem izvid, pa bom potem dalje razmišljala. Mi pa je ginekologinja zagotovila, da zgleda vse ok, tak da...

Michelle12 kak si pridna, moje stanovanje je tudi v čistem razsulu, pa se mi sploh ne da pospraviti, pa še ta vročina...bom mogoče danes, ko bo hladneje.

Dunaj
pozdravljena! Tudi jaz delam v šolstvu in sem prav vesela, da so bile počitnice, ko sem bila najbolj utrujena. Zdaj pa že pojenjuje in bo lažje začeti. Moram priznati, da se zdaj, ko spet hodim v službo, bolje počutim. Ko se začne pouk, pa se bom tako odlično počutila user posted image user posted image ...tako piše na internetu nosečnost po tednih...hahaha...če verjameš.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.8.2012 9:20:17   
Mili*
Mamaja nikoli še nisem v Zari zasledila nosečniških stvari. V kateri Zari so to dobila? LJ?

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.8.2012 10:46:43   
Mamaja
mili ja v lj v centru. Ampak v bistvu sem imela bolj srečo kot kaj drugega. Nove kolekcije še niso dobili in prodajalka je rekla, da ne ve, če jo sploh bodo. Tako da so imeli le dva modela hlač iz prejšnje sezone in to je bilo to. Ko sem vprašala, kaj običajno dobijo, je rekla da le kake hlače, ker nosečnice lahko nosijo tudi moderne oversize puloverje in nekatere kroje oblekc in majic.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.8.2012 12:44:14   
Michelle12
Ma ste pridne. Vedno, ko pridem je nekaj novega :)

Midva Michelleki sva povedala, oz ji nonstop govoriva, da bo dobil bratca samo kaj jaz vem koliko ona to razume!
čiba dober je tvoj :))))

Mili* nisem pridna ne, vsaj od začetka julija ne :) Midva čistiva in pospravljava stanovanje vsake dva tedna oz vsak drugi vikend. Ker je on vsak drugi vikend doma. In ker se meni ne da bit cel dan samo v tem. In ko sva oba, lahko en komot poskrbi za Michelle pa gre vseeno hitro :) In zdaj je meni blo tako slabo, da nisem mogla nič in je vse stalo. Pomivanje posode, obešanje perila, dajanje prat, sesanje...vse to je delal on :) Pač vsakodnevne stvari, jaz sem skrbela za Michelle in spala :) Prespala sem pa večino popoldneva tako, da je tudi za njo večinoma skrbel..no in zdaj je bil že čas, meni ni več tako slabo in sva res vse počistla in pospravla.
V teh tednih sem edino kopalnico čistila vsak petek, kot ponavadi, ki če ne je grozna! :)

Končno je dež tudi tu!!!!!!!!!!!!!! JAz sem tako vesela!!!!! Pol grem mogoče na dežno kopanje. Če ne bo hotel z mano, me bosta pa v avtu čakala ;)
Pa za kosilo bom imeli ribice! :)

Prav ne bi nič tikala, ko je tako lepo čisto in pospravljeno. Prav lepo je bit v takem stanovanju. Sej tudi drugače imamo pospravljeno samo vseeno je tisti občutek, ko veš, da je treba a se ti nedaaaaa ;)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.8.2012 14:00:04   
87mala
He he Čiba sem se zdaj nasmejala tvojemu fantku :-)

Mene pa malo hecalo nicki na RR in taprava imena na facebooku, pol skozi hodim gledat v doc da vidim kdo je kdo :-)

Michelle12 verjetno se bo tudi morje zdej ohladilo, ku pada dež... Upam da so bile ribice dobre :-) ha ha

Dns pa res paše ta ohladitev.... Tamali je zaspal in grem še jst malo....

Uživejte v hladu :-)

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.8.2012 15:04:52   
Michelle12
Nismo še jedli, se pečejo :)

Bo ohladilo , ma naj. Samo, da se da dihat :)) Če bo spet vroče kot napovedujejo, bo v par dnevih spet toplo morje.. samo zdej bom hodla vsak dan, da izkoristim kolkor se da :)

Joj, tako paše imet odprt balkon! In dihat ta svež zrak :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu 87mala)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.8.2012 15:11:42   
anch23
Uuu kaka fajn nedelja je danes... Lažje se diha in živi. =)

Punce, danes sem bla v H&M in so dobli te trake za trebuh... Majo v kompletu črnega in belega, ter črtasta- belo rdeč, belo moder. Cena je 12.95€.

Drugace pa komaj cakamo na torek na NS. Upam da bo vse ok, kljub manjsim krvavim izcedkom. Nevem kaj se dogaja... Z bebijom je vse vredu, raste normalno, razvija se, srcek bije... Tudi maternični vrat je zaprt in ne kaže dobenih težav... Izcedki pa so še vedno... Tak da upamo resnično da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu 87mala)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.8.2012 23:03:03   
Michelle12
Res je lepo ohladilo!! Tudi čistit dosti bolj paše, ko je tako hladno in imamo lahko odprto, da se sproti zrači....hlapi čistil in to.

No, smo počistli, kopalnica se sveti, štedilnik tudi... zdej se lažje diha ;)

Pa ribic sem se najedla, zelo so ble dobre.. komaj čakam jutri kosilo, da jih spet jem :)
Sva se zmenla z možem, da mi bo vsak dan čistil ribice, da jih imam za kosilo, on bo pa zrezke jedel. katerekoli, torej svinjsko..to ima najrajši...jaz pa malo manj. In bova oba zadovoljna. On se bo redil, jaz pa hujšala ;)

V nekem plemenu, če se moški zredi, ko je ženska noseča, pomeni, da nosi punčko. Koliko se zredi ni pomembno, lahko pol kg lahko 2okg :) in moj se je res kr zredil..v trebušček in je res bila punčka :)
Drugače ne verjamem tem "znakom", mi je pa ostalo v spominu, ki je tako hecno :)

Za večerjo smo imeli palačinke z nutelo! Tisto pravo..italjansko...mmm :)

anch23 lahko, da je zaradi seksa. Ker se v N poveča količina krvi, je vse bolj občutljivo in zato je lahko od tega. nekatere tudi po pregledu z vaginalnim UZjem krvavijo, iz istega razloga.
Tko, da ne se sekirat! Vse je in bo še naprej ok :)

Zdaj grem pa spat, onadva že spita .. lahko noč nosečke :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.8.2012 23:05:30   
Coolgirl
Kolk ste se rezpisale user posted image

Jaz sem tudi šla včeraj v H&M gledat za temi traki. Pa mi je bilo tako smešno, en kup je imel oznako One size, drugi kup pa je bil po velikosti. Sicer ne vem v čem je poanta. No cena je bila ista, barve pa samo črna in bela. Sem si vzela en kompletek. Zdaj pa komaj čakam da bo buši tolko zratu, da do izgledal lepo user posted image

Drugače pa danes cel dan nekaj žvečim, mi je ohladitev prav apetit dala user posted image . In pa prav vidim kako bo zdaj fajn it spat.

Jutri pa imam nuhalno. In sem začuda čisto mirna, brez kakršnih prevelikih skrbi kaj pa če... No mogoče me bo juti začelo mučit, če pa ne pa bo tudi super. Glavno da bo z user posted image vse vredu.

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.8.2012 7:57:36   
anch23
Michelle12 bilo bi super če bi bilo zarad seksa... =D Vendar sva se z dragim odpovedala začasno tudi temu, ker "fižolček" tak zahteva. =) Upamo da bo vse ok... =)

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.8.2012 10:30:18   
Anonimen
Živjo, punce. Tudi sama sem ena izmed vas, ki je v veselem pričakovanju. Sem hotela počakati do NS, da bo sigurno, samo sem videla, da vas veliko išče nosečniška oblačila. Če kateri pomaga: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352413554782804.91478.100000424874769&type=3
No, po NS se vam pridružim na FB.
Uživajte ;)

(odgovor članu anch23)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
27.8.2012 10:54:45   
sanys
Tudi midva pričakujeva v marcu.
Najin predviden datum je 1.3.2013 :))) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
27.8.2012 11:32:23   
Michelle12
anch23 pol pa ne vem zakaj bi bilo. JAz sem za Michelle imela rjavo-rdeče izcedke skoraj do 12. tedna. Tokrat do 10. nekje. Pa je vse ok :) Pa za Michelle sem še krvavela v 15. tednu, res dosti krvi in je tu :) Trenutno je zajtrk :)

Coolgirl srečno na NS danes, pa ne pozabi sporočit kako je bilo :)

Dobrodošli novi !!

Jaz grem pa zdej malo balkkon pospravit, pol me čaka nekaj malega posode, pol kosila moram pripravit in tako :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu sanys)
Neposredna povezava do sporočila: 488
27.8.2012 18:17:55   
anch23
Michelle12 No si mi vlila upanja! =D Sicer pa če dobro misliš, se bo tudi dobro odneslo! :D user posted image

Dobrodošle nove user posted image ! =D

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 489
27.8.2012 19:39:48   
Coolgirl
Evo mene, sma ravno iz pregleda. user posted image Z tamalim/tamalo je vse tako kot mora biti. Mi je tudi potrdila PDP. Sma poslušala srček, pa gledala kako skače okoli. Tudi NS je 1,4 kar je vredu, tako da imam zelo malo tveganje za DS. Edino je spola se ni videlo, ker so bile nogice čisto cel čas tako, da se ni ni nič videlo. Sicer je rekla, da se ji zdi, da bi lahko bila punčka. Ampak mislim, da se je zmotla, ker imam občutek, da bo fantek.

Sma pa bila pri dr. Ksenji Pelkič Ogrizek. In čeprav sem prebrala o njej tako dobre kot slabe stvari me je zelo presenetila, ves čas je komentirala in razlagala, ter govorila kaj kaj pomeni. Tako, da sem izvedela popolnoma vse kar sem rabila izvedet. In lahko rečem, da imam dobro izkušnjo pri njej.

Aja pa še za vse tiste ki bi rade imele DVD od pregleda, če vas ne vprašajo takoj na začetku, same omenite da bi rade imele video, saj se začne snemat že ko pregled poteka, kasneje ga ni mogoče dobiti. Midva sma imela srečo, da sem sredi pregleda vprašala in je potem takoj dala snemat. Drugače bi ostala brez

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 490
27.8.2012 22:07:57   
Ateya
Tudi jaz iz 1. pregleda, vse ok, user posted image je migal 100/h ga je komaj izmerila user posted image . Velik je 29mm kar naj bi ustrezalo za 11 teden (se ujema glede na zadnjo m), čeprav se meni zdi po vesh razpredelnicah da je malo majhen. Vendar če je dr. rekla da je vse ok, potem že je user posted image . Jutri moram poklicati za NS ker sem naročena 4.9. samo se mi zdi da mi bojo prestavili ker je ploden še malo majhen. Zdaj moram dati kri in urin za vse preglede, naslednji pregled pa imam 1.10.
Danes sem si tudi kupila nosečniške kavbojke, v c&a za 40€ imajo kar veliko izbire. Moje stare so mi malo tesne ko sedim.
lepo bodite

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 491
27.8.2012 23:18:38   
PinaColada
Živjo punce! Še ena user posted image se vam pridružuje. Sicer vas spremljam že kar nekaj časa, danes po prvem pregledu pa sem se odločila, da je že čas da še jaz kaj napišem :-) To je moja 2. nosečnost, prva se na žalost ni srečno končala, stara bom 28, noseča 10t in 2 dni, PDP 23.3. 2013 :-)
Danes sem imela uradni prvi pregled, iii kako je bilo lepo, ko sem videla malega razgrajačka. Zelo je bil živahen, ves čas je migal z rokicam in nogicam.. bi kar še gledala pol ure v tisti ekranuser posted image velik pa je 3,3 cm. Tudi jaz sem imela na začetku krvavitve in izcedke, zato sem imela že dva pregleda pred današnjim uradnim :-) in je bilo vse ok. Takrat sem dobila bolniško, diagnozo grozeči splav in Dabroston. Sedaj pa naj bi bilo vse v redu user posted image Tako, da Anch23 in če je še kakšna, ki jo skrbijo izcedki, tudi jaz sem se obremenjevla s tem in vem kako je, ker se ne moreš 100% veseliti. Ampak vidiš, pogosto se tudi dobro izteče :-)
Znakov nimam kaj dosti, samo občutljive dojke, slabosti so se že kar umirile. Trebuh imam predvsem zvečer napihnjen ko balonuser posted image
Jutri še pokličem dr. Strahovo in se naročim na NS. kako ste se kaj odločile glede preiskav? Samo NS zadosti ali tudi mogoče 2horm.test??

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.8.2012 10:32:11   
NiNiBo
O klepetulje, sem mislila da nisem nič zamudila user posted image .

Tudi za nami je prvi pregled, smo ga malo prestavili ker sem bila bolna prejšni teden. Vse OK, smo veliki 23 mm, dala sem kri za DHT, tako da bodo rezultati ko pridem na NS 17.09. Drugače pa imam jaz s meritvijo NS zanimivo izkušnjo. In sicer prejšno nosečnost sem bila v Švici in tam mi je moja G povedala le vrednost NS in nobenega rizika. Lepo je povedala vrednost in glede na to, povedala da se nimava česar bati. Pri nas pa glede na različne faktorje kot je npr. starost potem računajo riziko. In potem dobiš številko, ki pa mnogokrat ostane nepojasnjena in zato bega nosečnico. In mene to kar malo draži, ker če je vrednost npr. 1:4000 to pomeni da bo imel 1 otrok izmed 4000 otrok DS - torej če mene vpršate je to super rezultat. Je pa tudi tako, da se nam v skupini nad 30 seveda tveganje zelo poveča, tako da je potem to razmerje veliko slabše na račun starosti. Glede na to, da vas je tu veliko mladih ne skrbet user posted image , pa tudi za nas malo starejše ni panike!

Imam občutek, da se moje slabosti, utrujenost in vse ostalo izboljšuje. Gremo pa konec tedna malo na morje, potem bom pa en teden sama ker gre možiček od doma. Bom šla verjetno kar za par dni z malim k mojim.

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.8.2012 11:56:34   
anch23
PinaColada saj se tolažim in vem da bo vse ok... ker sem teh vmesnih pregledov dala skozi že 6(vedno UZ)... in je vedno vse vredu. No upam da bo danes tudi po NS tak. Joj nikam ne mine ta ura, komaj že čakam. =D

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.8.2012 14:17:42   
sinya
lepo pozdravljene! evo me ena izmed članic me je napotila sem ker se na mami nič ne dogaja.

no pa da še tuki napišem: PDP imam 03.03.2013, NS me čaka ta četrtek zvečer okol 19.00 ure,

v to stran sem sicer bila včlanjena a je zelo težko razvidno tu vse skupaj, zato sem dokaj nerada, pa se bom potrudila da mi tudi RR pride v kriuser posted image

to je moja tretja nosečnost imamo fantka, punčko in zdej naj bi bil še en fantekuser posted image še kaj? no sej če bo katero zanimalo bo vprašalauser posted image

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.8.2012 15:33:12   
rotty
Živjo.
Kkao ste? Trebuščki pridno rastejo a ne?
No, da odgovorim tippy. Sama s kislino nimam nobenih težav. Hiatalno kilo so mi odkrili že pred leti, občasno mi je blo slabo, me pa nikol ni tako bolelo kot zdaj. Že takrat so mi povedal, da bo v nosečnosti s tem problem. Hujš naj bi blo zaradi rasti otročka in pomika želodca navzgor. Ginekologinja mi je svetovala, naj kupim gastal, v lekarni so mi dale še rennie, samo je ta na metini osnovi in je gin. rekla, ka se meta v user posted image odsvetuje. Če bi blo še hujš pa bom dobila še kaj. Sicer zlo pazim, kdaj kaj vzamem, če je res hudo, sicer ne. Pa pri hrani je treba bit pazljiv, to pa morjo bit itak vse nosečke. Po 7 zvečer nič jest, okol 6 samo kak navaden jogurt al pa ego. Sicer pa sj veš, nobenih suhomesnatih izdelkov, paštet, salam, rib, svežih sirov itd. Omejitev malo morjeuser posted image
Drugače pa sem zdaj kar ok, nekaterim sva že povedale, eni so sami ugotoviluser posted image
Imeni pa mava tud že zbrani. Tako uživajte, pazte nase in se beremo, user posted image

(odgovor članu sinya)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.8.2012 16:29:26   
PinaColada
Živijoo :-) pa je še en lep dan tukaj user posted image danes se že cel dan tako super počutim, že cel dan vesela in polna energije user posted image . Prišla iz sprehoda in si zaželela korenčkovo juhicouser posted image in jo tudi že skuhala&zmazalauser posted image a se katera kaj pogovarja s svojim trebuščkom al sem samo jst tok čohnjena? Jaz sem danes že cel dan v debati z njim haha user posted image kaj pa o imenih, kaj razmišljate? Jaz imam skoraj vsak dan novo idejo za punčko, za fantka pa nimam pojma. Še dobro, da imamo še veliko časa za to.. Aja, danes sem se naročila na NS k dr. Strahovi in jo imam 17.9. Komaj čakam, da bom spet videla piruete najinegauser posted image
Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.8.2012 18:08:48   
Coolgirl
Pozdravljene vse nove user posted image

Drugače se mi pa zdi, da imam vsak dan že mickeno večji trebušček oz ga sploh ne morem več "potegnit not" user posted image

Ja tudi imam vsakih toliko kako debato oz bolj monogovor z trebuščkom. Pa moj tud rad pride blizu pa kako pove.

Uh imena... ja jaz že imam nagledana, se pa morema še uskladit user posted image , moj pravi da imava še dosti časa, jaz pa bi neprestano blebetala samo o teh stvareh.

Drugače je pa danes en tak fajn dan, je ravno prav toplo za sprehod v naravi. Sicer sem že tako zelo utrujena, ker sma bila dopoldan na bazenu, ampak mislim, da me bo sonček še zvlekel ven na en sprehod.

Drugače pa punce uživajte in čim manj skrbi. Pa seveda, da vam hitro mine čas do pregleda.

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.8.2012 18:47:46   
abc123
Rotty to je pa hudo, si splohne predstavljam.

Za imena se mi zdi, da jih je za punce celo morje, za fanta sepa nič pametnega ne spomnim, pa da bi bilo še obema všeč. Še dobro da je še dovolj časa.

Pridne ste s sprehodi, bazenov, morja... jaz se bom mogla pa nekaj spravit delat, ker takole pa ne bo šlo več. Ta teden sem še s službo začela po zeloooo dolgem dopustu in upam, da bo to pregnalo mojo lenobo. Razmišljam o nakupo tekaške steze (o sem že pred nosečnostjo). Ali jo katera ima, kako se obnese...??

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.8.2012 19:08:19   
Anonimen
Tudi za mano je NS. Vse je vredu, tako da smo veseli. Veliki smo nekje 7 cm pri 13t 1d. Zdaj boma končno lahko povedala svojim bližnjim, da še pričakujemo enega dojenčka.

Imam pa tudi nosečniško sladkorno in sem že en teden na inzulinu. Se pa od zdravnika do zdravnika zelo razlikuje, zadnjič je bil en mlajši je ful kompliciral za rezultate na tešče in mi že dal kontrolo po enem tednu, danes pa sem imela starejšega gospoda (predstojnika ambulante), pa ni nič kompliciral, rezultate le bežno pogledal, rekel kar tako naprej in se vidimo čez en mesec.

(odgovor članu abc123)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?