čiba -> RE: marčevke 2013 (30.6.2012 12:16:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freedom Tippi - zakaj "julijski seznam"? A bi morala bit julijka in se je kaj zgodilo? [sm=smiley13.gif] Čiba pa kako da imaš pregled šele v 12. tednu?? Takrat je že NS! Jaz se bom na NS naročila po prvem pregledu. Me smo bile že prej na temi pričakujemo [sm=rozacrtici.gif] maja, junija, julija,... In zdaj je julijski seznam poln, kar pomeni: več jih bo nalulalo [sm=rozacrtici.gif], več jih bo prišlo med marčevke[sm=bravo.gif] Pregled imam tako pozno, ker ga prej ne želim imeti. Na nuhalno se bom naročila že prej - zaradi dopustov[sm=smiley1.gif] Sem bila že v 1. [sm=nosecka.gif]2x prekmalu na pregledu (se ni nič videlo - moja G naroča tako kmalu), pri 2[sm=nosecka.gif] sem bila v 7. tednu in je bilo vse super - srček je bil, plod je bil živ, v maternici, v 11. tednu pa SS. Torej: nič mi ne da garanta, da, če grem zdaj in je zdaj ok, da bo tudi potem. Raje malo počakam zdaj in grem potem, ko se bo že plodek zelo lepo videl[sm=bravo.gif] Bo pa tokrat vse ok, sem veliko bolj optimistična[sm=smiley1.gif] Srečno vsem na pregledih[sm=bravo.gif]
|
|
|
|