Marčevke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

marčevka.marec -> Marčevke 2013 (28.6.2012 14:00:43)

Pričakujemo v marcu:) pdp je začetek marca, prvi pregled pa še daleč
:)

čiba -> RE: marčevke 2013 (28.6.2012 17:32:32)

Tudi mi pričakujemo marca 2013[sm=bravo.gif] Menda 1.3.[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bom pa jaz aktivno čvekala z vami šele po dobro opravljeni NS, tako, da se do takrat od vas poslavljam. Imam za sabo eno težko izkušnjo v marcu 2012 (SS v 11.tednu) in sem bila že pred tem čisto napsihirana s temi splavi, saj ne, da bi bilo to krivo za moj splav, le nočem še enkrat čez to živčno vojno[sm=smiley36.gif]

Upam, da nas bo čim več [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Marec je krasen mesec za [sm=duda.gif][sm=jezicek.gif]

Uživajte. Se oglasim nekje v sredini avgusta[sm=smiley2.gif]

Freedom -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 0:12:53)

Čestitke za pluske, smo že tri! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marčevka.marec -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 8:08:53)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] super:) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Anonimen -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 9:28:41)

Tudi jaz pričakujem v začetku marca. Doma že imam skoraj 3 letnega nadobudneža. Tudi jaz bom do NS ostala anonimna, ker nočem da se slučajno prej izve. Upam, da bomo veliko čvekale.

čiba -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 9:41:28)

Čestitke Anonimna, pa tebi marčevka.marec (sem kar pozabila čestitat[sm=jezicek.gif]) in čestitke Freedom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zanima me kdaj se boste glede na dopuste naročevale na NS? Jaz se bom že kar drugi teden, potem grem vmes na dopust, pa se bojim, da potem bo pa G na dopustu.

Do mojega pregleda je še tako daleč, da o njem sploh še ne razmišljam. Imela ga bom šele v 12. tednu, mi pa zaradi tega ni nič hudo. Če bo vse ok, bo ok tudi v 12. tednu[sm=smiley1.gif]

Na, pa že čvekam, pa sem rekla, da ne bom[sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 10:45:04)

Aha zdaj vidim da je že odprta tema. hvala čiba [sm=smiley31.gif]

čestitam vsem srečkicam!

julijski seznamček je precej dolg in res upam, da nas bo veliko marčevk! pri meni pa, bomo videli kaj bo, zaenkrat kaže slabo. ah ja....

čiba -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 10:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

čestitam vsem srečkicam!

julijski seznamček je precej dolg in res upam, da nas bo veliko marčevk! pri meni pa, bomo videli kaj bo, zaenkrat kaže slabo. ah ja....

Jaz sem hotela, da za stalno pridrviš sem![sm=bravo.gif] STISKAM PESTI!!

Tippi -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 10:51:48)

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

čestitam vsem srečkicam!

Jaz sem hotela, da za stalno pridrviš sem![sm=bravo.gif] STISKAM PESTI!!

Oh, iz tvojih ust v božja ušesa! hvala [sm=rozica.gif]

marčevka.marec -> RE: marčevke 2013 (29.6.2012 15:54:38)

hvala za čestitke, no tudi jaz nisem čestitala:)) tako da čestitke nazaj:) hja tudi sama bi rada ostala anonimna do nuhalne (zato sem si ustvarla nov "profil" za rr - ziher je ziher:):):) mam pa doma že dva majhna lumpa:)  tako da bo pestro:)

Freedom -> RE: marčevke 2013 (30.6.2012 11:27:13)

Tippi - zakaj "julijski seznam"? A bi morala bit julijka in se je kaj zgodilo? [sm=smiley13.gif]

Čiba pa kako da imaš pregled šele v 12. tednu?? Takrat je že NS! Jaz se bom na NS naročila po prvem pregledu.

čiba -> RE: marčevke 2013 (30.6.2012 12:16:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Freedom

Tippi - zakaj "julijski seznam"? A bi morala bit julijka in se je kaj zgodilo? [sm=smiley13.gif]

Čiba pa kako da imaš pregled šele v 12. tednu?? Takrat je že NS! Jaz se bom na NS naročila po prvem pregledu.

Me smo bile že prej na temi pričakujemo [sm=rozacrtici.gif] maja, junija, julija,... In zdaj je julijski seznam poln, kar pomeni: več jih bo nalulalo [sm=rozacrtici.gif], več jih bo prišlo med marčevke[sm=bravo.gif]

Pregled imam tako pozno, ker ga prej ne želim imeti. Na nuhalno se bom naročila že prej - zaradi dopustov[sm=smiley1.gif] Sem bila že v 1. [sm=nosecka.gif]2x prekmalu na pregledu (se ni nič videlo - moja G naroča tako kmalu), pri 2[sm=nosecka.gif] sem bila v 7. tednu in je bilo vse super - srček je bil, plod je bil živ, v maternici, v 11. tednu pa SS. Torej: nič mi ne da garanta, da, če grem zdaj in je zdaj ok, da bo tudi potem. Raje malo počakam zdaj in grem potem, ko se bo že plodek zelo lepo videl[sm=bravo.gif] Bo pa tokrat vse ok, sem veliko bolj optimistična[sm=smiley1.gif]

Srečno vsem na pregledih[sm=bravo.gif]

Mili* -> RE: marčevke 2013 (30.6.2012 16:45:30)

Pozdravljene,

tudi jaz sem pred tremi dnevi naredila test in zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Prvi pregled 27.7. Malo me je strah, ker sem imela slabo izkušnjo januarja 2012. Kmalu po narejenem testu sem začela krvaveti in nosečnost( ginekologiji ji pravijo kemijska) se ni nadaljevala. Upam, da bo tokrat vse ok. Zaenkrat sem malo utrujena, pa boleče prsi imam. Zanima me tudi, kako je pri vas s spolnimi odnosi. Imate normalne kot prej? Jaz sem malo bojim...
Čestitke vsem nosečkam [sm=smiley1.gif]!

marčevka.marec -> RE: marčevke 2013 (30.6.2012 19:19:20)

po mojih izračunih bomo mi zibali nekje 10.3. - med obema rd-jema mojih dveh sončkov:) bodo kar na kupu:)  jaz sem nenormalno utrujena:/ še preden sem naredla test sem vedla da sem noseča, ker sem vsak popoldne z malima dvema pol ure zadremala:), da ne govorim, da je moj raven trebušček vidno napet:) in me kar gledajo vsi vanj, tako da kot kaže nebom mogla dolgo skrivaT:) pri 1 se mi pri 5m ni vidlo, pri drugi nosečnosti do 3 a zdaj pa kar 1mesec:) jaz delam vse normalno, pač kake teče res ne zdigujem, odnosi ostajajo enaki:) tako da ni nekih sprememb:) no mislim da sem za začetek kar veliko napisala:) bom pa v ponedeljek poklicala za pregled:)

Anonimen -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 7:46:16)

tudi jaz počnem vse stvari normalno

mene pa samo malo prsi bolijo drugih znakov pa nimam, saj jih v prvi nosečnosti tudi nisem imela, upam da se tudi tokrat izognem slabostim

jaz sem kr močnejše postave, tako da bi lahko prvo nosečnost skoraj do konca skrivala če bi hotela, pa tudi zdaj vem da se mi bo komaj v 6 ali 7 mesecu kaj videlo

moja G je na dopustu, tako da se bom na prvi pregled naročila po 6 juliju ko pride nazaj, na NS pa se bom tudi takrat enkrat naročila

Freedom -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 19:28:42)

Ma daj Čiba naroči se lepo normalno na pregled, boš videla da se boš še bolj živcirala če boš čakala do 12. tedna!!!

Spolni odnosi normalni. V tako zgodnji nosečnosti itak nič ne prepreči splava če ti je namenjen, sploh pa ti ga ne more preprečit abstinenca! Ne se bat, kar akcija če ti le paše [sm=smiley2.gif] Jaz sem bolj lene sorte, hehe

Mili* -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 19:49:10)

Hvala za nasvete. Paše še bolj kot prej [sm=smiley36.gif], sva zelo nežna in počasi izgubljam strah. Nimam še otrok, tako da je vse bolj al manj novo zame. Kaj svetujete glede kopanja v bazenih?

marčevka.marec -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 20:06:10)

mili kar pogumno:) ja to pa marsikatera reče da ji med nosečnostjo bol paše:) glede bazenov sem jaz zelo previdna:/ nevem, jih že tako ne maram, kaj šele ko sem noseča- kak domač bazenček ko menjavam vodo je ok, v toplicah pa ne:/ nevem, pa tudi to vsak po svoje govori, tako da kako ti pravi občutek:)   ali kaj čutite kater spol nosite pod srčkom? boste vprašale? jaz mislim da bo tokrat  fantek:) (imam že par) vprašala jaz nebi, moj pa bi, ampak bomo vidli, sma pri prvi nosečnosti po pomoti zvedla, pri drugi sma vprašala, ampak nisma nikomu povedala, kako bo zdaj pa nevem:)

čiba -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 20:36:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Freedom

Ma daj Čiba naroči se lepo normalno na pregled, boš videla da se boš še bolj živcirala če boš čakala do 12. tedna!!!

Če se ne želim. Če bi se hotela, bi se, pa ne čutim potrebe po tem[sm=smiley1.gif]

Sp. odnose imava normalno, sina dvigujem normalno, v bistvu vse delam normalno[sm=smiley1.gif] Za bazene že tako nisem, med nosečnostjo pa še manj.

Za spol nimam pojma, sem že "spraševala samo sebe", pa res ne vem[sm=jezicek.gif] Sva se pa odločila, da ne bova vprašala.

Čveke, lepo bodite, veliko načvekajte, jaz pa zdaj res pridem nazaj po NS. Srečno na pregledih, vse bo ok[sm=bravo.gif]

Aja, sem si pa kupila Angelsound[sm=smiley4.gif]

marčevka.marec -> RE: marčevke 2013 (1.7.2012 21:05:53)

čiba potem pa uživaj ta čas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] no pa vseeno če te zamika se nam javi kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] srečno tačas ..

natalija3 -> RE: Marčevke 2013 (2.7.2012 10:12:05)

Lepo pozdravljene vse v veselem pričakovanju[sm=nosecka.gif]
Tudi jaz sem končno po enem letu zagledala[sm=rozacrtici.gif]
To bo moj tretji otrok. Datum sem si izračunala 3.3.2013 Zato se vam z veseljem pridružujem[sm=bravo.gif]
Danes sem se naročila na prvi pregled in so mi dali datum že v četrtek 5.7. sem bila čisto presenečena.
ker deset let nazaj sem bila na prvem pregledu šele okrog desetega tedna.

Anonimen -> RE: Marčevke 2013 (2.7.2012 12:26:37)

še jeeeeeest.. PDP nekje v začetku marca :D juhej... 

Anonimna do NS vrjetno... sam so me pa na prvi pregled naročili fuuul pozno al pa se men zdi... šele začetek avgusta... in če sam prav računala, bi takrat mogla met že NS :/ morm poklicat v petek, ker moj G redko dela [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/img] 

marčevka.marec -> RE: Marčevke 2013 (2.7.2012 14:20:29)

čestitke tudi vama in dobrodošli med nami :) tudi jaz sem ravno zdaj klicala za pregled in ga imam že v četrtek:) meje tudi presenetlo da tako hitro.

Anonimen -> RE: Marčevke 2013 (2.7.2012 15:17:44)

jaz sem ga tudi imela v 1 nosečnosti fuuul kmal, nekje v 6t... zdej pa kr šele v 11t... ista G, ampak vmes je zamenjala ambulanto... mah ne vem, sm mail poslala če to ni nič pozno, če do petka ne bo odgovora pokličem :D zgubit nimam kej če vprašam... 

skrivala bom do NS sigurno, kako ne vem, ker se bo vrjetno prej poznalo... nimam pa filinga da sem noseča. itak. spet... ga bom mela očitno spet šele v porodni :D 

Mili* -> RE: Marčevke 2013 (2.7.2012 17:06:50)

To je res zelo hitro. Po internetnih izračunih je moj datum poroda 7.3., naročena sem pa šele 27.7.. Se bo tako hitro sploh kaj videlo? Moraš poročati....

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>