|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
24.8.2012 11:23:01   
marjetica87
hejla

a je kera ki ima okrog 20 marca rok pa da se je odločla za porodnišnico postojna?

8.1.2012 ...... deklica Julija :D

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.8.2012 11:25:34   
abc123
Super za vse, ki ste že imela NS, sem vesela. Se mi zdi, da je po NS človek kar mirnejši.

Jaz imam tudi zvečer že oreng trebuh in iščem nosečniška oblačila, ker jih bom potrebovala za službo. Od prejšnje nosečnosti nimam nič, ker sem 4 mesece ležala in vse kar sem potrebovala je bila trenirka. Ampak so pa res draga ta oblačila - hlače 60€, iščem kaj rabljenega pa nič ne najdm, kolegice pa tudi nimam nobene take, da bi mi lahko posodila.

Jaz pa danes pospravljam - pomivam, sesam, brišem prah.... ufff bom zvečer spet zmatrana.

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.8.2012 11:28:50   
čiba
Tudi moja NS je bila uspešna, vse je super, sem veselauser posted image user posted image

Oblačila: jaz tudi iščem rabljeno, ker nova oblačila so takooo draga. Pa se mi zdi, da poletne majčke (če si noseč čez poletje) so dokaj ugodne, kaj pa me, ko bomo imele take trebuhe decembra, januarjauser posted image user posted image Groza, no!

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.8.2012 12:14:38   
Senait
NS za mano.. Kja naj rečem, nekam mešane občutke imam. Rezultat je 1:1114, kar ni tak grozno slabo, ampak me vseeno grabi panika. G me je sicer pomiril, da je izvid čist ok, ampak me je poslal še dat kri za DHT in zdaj čakam na rezultate ter čakam na najboljšeuser posted image
Drugače pregled pa je bil super. Tamali bil kar divji in G povzročal kar nekaj težav pri iskanju pravega položajauser posted image Midva pa se ga nisva mogla nagledati..dobila sva tudi polno slikic in še danes jih kar gledam in gledam..čist zmešanauser posted image

Jooj ta vročina me ubija!! Groza, komej čakam da bo jesen. Se skrivam cel dan v stanovanju..še dobro da se ne segreje preveč, ker klime odkar sem noseča tud ne prenesem več..
Tudi slabost še kar vztraja..G ni bil nič navdušen nad izgubo kg in omenjal celo bolnico, ampak je pol rekel da bova počakala do naslednjega pregleda,ki ga imam če mesec dni. Do takrat bi pa verjetno že moglo biti boljše:)

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.8.2012 12:37:12   
Coolgirl
Punce, me veseli, da je vredu user posted image

Senait, nič skrbet, bo vse vredu, boš vidla!

Glede oblačil pa sem pred časom napisala eno objavo. Evo tukaj je Klik
Tako, da če imate kako mamo, teto al pa šiviljo kje blizu jo kar hitro izkoristite.
Jaz si nameravam kupit kakšne cenejše hlače ala kik, mana in podobno potem pa jih preuredit. Namreč sem taki tip čkoveka, ki se v trenirki počuti tako nesrečno.

Če bi bilo po moje, bi jaz cel čas hodila v elegantnih (po možnosti na rob zlikanih) hlačah user posted image pa visokih petkah. Ampak mi je moj že sedaj prepovedal visoke pete user posted image edino za zagovor diplomske mam dovoljenje user posted image

Trenutno pa je itak fino ker se lahko nosijo oblekce pa krila pa kratke hlače, ampak vprašanje kako dolgo še...

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.8.2012 13:59:31   
87mala
Marjetica87 jst grem verjetno v Postojno rodit, rok imam pa okoli 28 marca. A ti greš tudi tja?

Čiba in tiste ki iščete oblačila, zadnjič sem bila v H&M in imajo raznobarvne široke trake samo za čez trebuh. Odspodi daš navadno majičko in ta trak samo čez trebuh, je poceni varjanta in ponucaš use stare majice, ki ti bojo potem že nad popkom :-) Pa ogromno kombinacij je.
Danes grem malo pogledat v Koper, in upam da jih dobim :-)

Nasploh v H&M se včasih da kej poceni dobit. Jst sm v prvi nosečnosti kupila dvoje hlače in mislim da bo dovolj.

user posted image Čestitke za tiste ki so že dale NS skozi, mene pa čakajo še dolgi trije tedni..... Komej čakam da tudi jst spet vidim bebeja, ker na prvem pregledu še ni imel rokic in nogic...

Aja pa za zgago je meni včirej pomagal požirek coca cole user posted image , drugače pa se nalivam z beby čajem pa zaenkrat še ni učinka user posted image .

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.8.2012 14:27:19   
cebelica_
87mala dej prosim poročaj za te trakove, če je bilo kaj

marjetica87 jaz bom tudi rodila v PO, ampak imam rok 1.

(odgovor članu 87mala)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.8.2012 14:45:31   
Mili*
Zdravo,

spet je hudo vroče. Že komaj čakam, da mine ta vročina.
Sem brala vaše rezultate nuhalne in sem glede na moj rezultat 1:500 postala prav panična. Ampak sem zgleda pomešala stvari in je to tveganje za mojo starost, glede na meritve, ki so bile ok (tako je rekla ginekologinja, 1,7mm, nosna kost vidna, glavica 20mm) pa ne vem, ker včeraj nisem dobila izvida. Jaz sem v tisti sreči, da so vse meritve ok, čisto pozabila, očitno pa tudi ginekologinja. Sem danes klicala sestro, ki je rekla, naj ne paničarim, da kolikor so ona spomni, da ni imela nobena rezultata pod 3000 in da lahko pridem v torek po izvid. Če pa bo tveganje res 1:500, pa bom šla na DHT.

anseV85 8,2 cm pa je res veliko. Čudno, da ti ni prestavil-a PDP-ja. ker zdaj v začetku ga postavljajo glede na velikost ploda. Meni ga vsakič prestavijo za kak dan, ker je večji...mam zdaj PDP 5.3, prej pa 7.3., velik pa je bil 5,8 cm.

Oblačila ravno danes bila v H&M in kupila lepe modre hlače s paskom in črno srajco, oboje znižano za 50%. Hlače so stale 15, srajca pa 10eur.

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Mili* -- 24.8.2012 14:47:24 >

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.8.2012 16:29:50   
anch23
Se strinjam z Mili*. Ful ugodno so zdaj te prehodne stvari v H&M, hlače od 10 do 30€ v različnih barvah (sam številke 40 ni :/, ker 38 mi bodo kmalu premale), to črno srajčko sem pa tudi jaz gledla, in se mi je zelo dopadla, tak da mislim da si jo bom šla kr kupit.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.8.2012 16:57:34   
rotty
Živjo.

No, pa se še jaz malo javim. Včeraj sva imela nuhalno, reziltat je 1,2; kar je odličen rezultat. Vse se je lepo vidlo, oči je bil čist razneženuser posted image Mali je tud kolcal, mahal itd. Veliki smo pa 4,8 cm, po meritvah mam zdj 2 dni kasnej rok, torej 11.3. Je pa itak rekla, da to je 7 dni gor dol. Slike in filmčke nama je dala pa vse na ključek.
Drugač so se krvavitve končale pred 14 dnevi in hvala bogu, do danes jih ni. Mam pa še hude bolečine v želodcu, kar pa se bo samo še stopnjeval, ker mam hiatalno kilo. Sem včeraj dobila tudi tablete.
Drugač sem bila tudi v h&m, kupla dvoje hlače, ful lepe, oboje po 19e. Pa v lekarni sem kupla evcerinovo olje proti strijam v nosečnosti, je zdj dvojno pakiranje in stane 23e, kar se mi ne zdi pretirano.

Želim vam lep vikend in pazte na svoje trebuščkeuser posted image lp

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.8.2012 16:59:36   
Pattsy
anseV85 - ja jaz jemljem elevit že od prvega dne pa ga bom do konca.

uuf oblačila. moj večni problem. kupila sem si že ene dolge nosečniške hlače v H&M, pa dvojne kratke bombažne brez gumice v pasu(najraj jih nosim) pa seveda zdaj nosim oblekice ki so prej počivale v omari.user posted image zdaj še gre. mene skrbi kako bo pozimi ker puloverje ne bom mogla tko nategovat čez trebuh. user posted image

(odgovor članu anch23)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.8.2012 17:53:28   
tuintam

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica87

hejla

a je kera ki ima okrog 20 marca rok pa da se je odločla za porodnišnico postojna?

Rok imam 13. 3. in bom v Postojni. ;)

(odgovor članu marjetica87)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.8.2012 18:05:13   
Tippi

Mam pa še hude bolečine v želodcu, kar pa se bo samo še stopnjeval, ker mam hiatalno kilo. Sem včeraj dobila tudi tablete.

Končno ena s podobno težavo, kot jo imam tudi jaz. S tem, da verjetno imaš probleme tudi z GERB, ali pač ne? Jaz sem že leta na Ultopu, in komaj še živim brez njih. Ne vem kako bo do konca nosečnosti, po vsej verjetnosti jih bom začela spet jemati, ko minejo trije rizični meseci. Zanima me, kakšne tablete si dobila in kdo ti jih je predpisal? Splošni zdravnik? In ali te je kdo opozoril na stopnjevanje bolečin zaradi kile?

Hvala za odgovore in želim kljub vsemu mirno in nebolečo nosečnost.

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.8.2012 18:05:46   
abc123
Jaz imam pa bolj dolge noge in so mi v HM vse hlače prekratke - bom šla vseeno pogledat če so nosečniški modeli kaj daljši. Za zgoraj mislim, da me bo panike, se bo že kaj našlo, ampak hlače pa mormo bit fajn in tut vsaj približno dobr zgledat, da jih imam lahko še za v službo. Sem gledala na Nextu in majo kr neki fajn stvari, pa na facebooku je ena stran, na kateri se prodajajo rabljena nosečniška oblačila. Bom počakala do NS čez 14 dni, potem pa v akcijo.

A ima katera kaj izkušenj z kupovanjem nosečniških oblačil čez mejo v Italiji ali Avstriji, pa da ni HM ali CA?

(odgovor članu tuintam)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.8.2012 18:22:17   
damjana25
Živjo! Vidim, da vas že kar nekaj nabavlja nosečniška oblačila.Jaz bom še malo počakala,da mi ta ne bodo prehitro premajhna.
Včeraj sem bila na NS in so mi PDP prestavili za cel teden.Prej sem imela 8.3., zdaj pa že 1.3.. Zanima me ali bo šla katera rodit v Celje?

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.8.2012 7:20:12   
87mala
cebelica_ sem kupila dva traka, sta skupaj pakirana črn in bel za 12,95 eurov. Bom dala slikico na FB. Ostalih barv pa ni. Ko iščeš nikoli ne najdeš :-(

Sm pa vidla fine hlače različnih barv za 10 € če katero zanima.

Zdej pa kavico spit in v akcijo pečenja peciva, imamo jutri shod.

(odgovor članu damjana25)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.8.2012 7:33:02   
čiba
Jaz sem bila pa 1 teden nazaj v H&M-u, pa niso imeli čisto nič znižanouser posted image Hlače po rednih cenah... Meni pa se zdi brezveze dati toliko denarja za ene hlače, ki ne vem, če jih bom lahko nosila celo 2 mesecauser posted image Jaz sem razmišljala, da bom pogledala malo po Bolhi in na FB-ju, kjer imajo oglase in tam kupila že kake rabljene. Škoda denarja. Kaj pa plašči oz. bunde za zimo, auser posted image user posted image

(odgovor članu 87mala)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.8.2012 8:01:55   
Mili*
Joj ja, plaščiuser posted image . Kaj se sploh prodaja kaj takega?! Po mojem nosiš svojega in ga pač ne zapreš...če pa moraš biti dalj časa zunaj, pa za sprehode, pa pač nabaviš malo večjo bundo. Sem v Avstriji v H&M zasledila neke jesenske nosečniške jakne, pa so ble ful grde. Sem pa na eni vidla tudi pončo, ampak ne vem, če bi jaz to nosla.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.8.2012 12:25:59   
87mala
Ajej to bo pa res problem pozimi. Edino mogoče kakšen dolg pulover (varjanta ku je blo lani moderno- čez rit) pa pač odpeto bundo... Bunde so ful drage pa za dva mesca....
Pončo pa tudi meni ni glih zelo všeč...

Moj tamali pa se kr spovne in hoče primt dojenčka. Ha ha- je tako hecen. Pol mu pa kažem slikice ku je biu on v trebuhu pa slike z UZ- ja in je čist simpatično zmeden :-) Včirej mi je v trgovini: "Mami prosim prosim dojenčka primu" ha ha ha

Kako pa so vaši starejši otroci sprejeli? Upajmo da nebo ljubosumja....

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.8.2012 12:34:14   
Michelle12
Čestitke za dobro opravljene preglede oz nuhalne!! :))

Oblačila tudi v Kpu ni nič znižanega. Mogoče samo kake tričetrt, ma to ni za zimo.. Navadne kavbojke so pa vse po rednih cenah.
Kaj pa Kik? Par dni nazaj sem bila, sem gledala pa niso imeli nič...včasih vem, da je bilo. Prav ena stran prav za nosečke.

87mala Kakšen shod imate to? Jaz bi tudi pecivo. Zdaj bi mi pasal kakšen jabolčni zavitek..

Porodnišnica gre katera rodit v Izolo ? :)

Mi smo bli včeraj na plaži zvečer, je tako pasalo zaplavat. Danes nas čaka čiščenje celotnega stanovanja ( brisanje prahu, čiščenje kopalnice, štedilnik, mogoče skrinja, na koncu vsakodnevno sesanje in čiščenje z po tleh). Pol zvečer pa spet na plažo.
Upam samo, da Michelle ne bo dosti sitnarla :)

Jo, komaj čakam tole NS, da zvem tudi kateri PDP bo uraden. Zdaj sem zmedena..hočem pa vedet :))

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu marjetica87)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.8.2012 16:23:36   
Mamaja
Milli: držim pesti, da je s tvojim user posted image vse v redu in da te panika grabi čisto brezveze

glede oblačil: jaz sem včeraj boljkone zašla v Zaro, ker mi je bilo vroče in sem se šla ohladit user posted image , pa sem našla ene nosečniške hlače iz prejšnje sezone - slim fit kavbojke, črne barve, čisto OK, pa znižane s 40 na 12 evrov. Zdaj jih sicer še ne rabim in sem zato raje vzela ene, ki so mi zdaj še malo velike (ne preveč, ker so takoalitako zelo raztegljive), a me je premamila cena in večkratna izkušnja, da je treba določene stvari pač kupit, ko jih najdeš, ker takrat, ko jih iščeš, praviloma ne najdeš nič pametnega, pa še drago je user posted image

Glede zimske robe tudi mene najbolj skrbi plašč. Da bi nosila obstoječe, ni možnosti, ker ne maram ohlapnih plaščev in bund in vedno kupim oprijete, kar pomeni, da mi ne bodo prav. Najbrž bom po trgovinah pogledala kakšne malo cenejše navadne A kroja ali take, ki so rezani pod prsmi, če letos bo kaj tega. Tisto kar prodajajo kot nosečniške jakne in plaščke, mi pa niti ni všeč.

S puloverji se mislim nalo znajt in ponosit tunike, ki so bile moderne že lani in predlani in se lahko raztegnejo, mi jih ne bo škoda potem vreč proč. Pa lani in letos moderne jopice brez zapenjanja bom tudi tahko nosila, pa še raztegnila jih ne bom. Imam tudi dve zimski oblekci, rezani pod prsmi, ki utegneta prit prav.

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.8.2012 21:36:42   
Dunaj
Pozdravljene nosečke user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem. Druga nosečnost, popolnoma neplanirana in zato veliko presenečenje, se še navajam na to, da dobimo novo dete v našo družino.
PDP 29.3., trenutno v 10. ednu nosečnosti. Sladkarije ipd. mi je gin že takoj prepovedal, ker je bil 1. otrok težak preko 4 kg.
Slabosti pa zelo neprijetne, skozi cel dan... nič mi ne paše jest... čeprav, če imam prazen želodec, mi je še huje. Upam, da čim prej minejo, čeprav dvomim, ker so se mi začele šele prejšnji petek.
Si jih pa res ne želim, ker delam v šolstvu in si ne predstavljam, kako bom prebila dan s takim počutjem. V prvi nosečnosti sem bila absolventka in je to lažje šlo, sem lahko ležala po cel dan, ko mi je bilo slabo. Pa takrat je bila zima in ni bilo vroče, zdej pa to vročino res težko prenašam... komaj čakam jesen user posted image pa jutrišnji dan, ko bo hladneje.

Veliko zdravja in veselja vsem nosečkam na tejli strani user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.8.2012 22:20:13   
87mala
Michelle12 to je praznik, ki goduje zavetnik vaške cerkve. Pri vas temu rečete šagra, opasilo... To je ista stvar.
Sm pa pojela celo goro peciva.... Bojo šle kile spet ekspresno gor...

Dns me je sestra od mojega pogruntala. Me gleda v trebuh in gleda.... Prov hecno je blo. Ja pol sm ji povedala da bo še enkrat teta :-)

Komej čakam malo ohladitve, dns sm mela v stanovanju 27,7 stopinj, se mi je že bledlo.

Dunaj dobrodošla. Koliko je pa taprvi otroček star?

(odgovor članu Dunaj)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.8.2012 22:36:20   
Michelle12
Pa smo počistli in pospravli večinoma vse, jutri me čaka samo še kopalnica in štedilnik, se mi danes ni dalo..mož bo pa likal :) Ja, pri nas on lika...enkrat na par mesecev:)
Na plaži je blo super. Smo šli po sedmi uri, ni blo prevroče, smo se naplavali in jutri spet. Itak ne verjamem, da bo deževalo tu pri nas..

87mala, aha to so cerkvene stvari..se ne spoznam. Se pa reče opasilo v Brkinih, v teh vaseh tu okoli je pa šagra ja. Meni je blo to ok, dokler sem še žurala. Nisem pa nikoli vedela, da je povezano s cerkvo. No, zdaj vem neki novega.

Obleke pa gledam zdaj na ebayu :)

Dobrodošla Dunaj :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu 87mala)
Neposredna povezava do sporočila: 474
26.8.2012 8:56:24   
čiba
Dunaj, dobrodošla!user posted image

Na e-bayu bi jaz tudi kaj naročila, pa nimam kartice na naročanjeuser posted image user posted image

Kako bo 1user posted image sprejel user posted image št.2? Ne vem, upam, da dokaj ok. Zdaj ga že navajava na to, da bomo dobili dojenčka, ampak mu še ni jasno kje naj bi ta dojenček rastel, ker se meni še ne pozna toliko trebuhuser posted image Sem mu pa pokazala slike z NS in povedala, da je to naš novi dojenček, pa je rekel:"To ni dojenček! To je račka!" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?