Mamaja
|
Milli: držim pesti, da je s tvojim vse v redu in da te panika grabi čisto brezveze glede oblačil: jaz sem včeraj boljkone zašla v Zaro, ker mi je bilo vroče in sem se šla ohladit , pa sem našla ene nosečniške hlače iz prejšnje sezone - slim fit kavbojke, črne barve, čisto OK, pa znižane s 40 na 12 evrov. Zdaj jih sicer še ne rabim in sem zato raje vzela ene, ki so mi zdaj še malo velike (ne preveč, ker so takoalitako zelo raztegljive), a me je premamila cena in večkratna izkušnja, da je treba določene stvari pač kupit, ko jih najdeš, ker takrat, ko jih iščeš, praviloma ne najdeš nič pametnega, pa še drago je Glede zimske robe tudi mene najbolj skrbi plašč. Da bi nosila obstoječe, ni možnosti, ker ne maram ohlapnih plaščev in bund in vedno kupim oprijete, kar pomeni, da mi ne bodo prav. Najbrž bom po trgovinah pogledala kakšne malo cenejše navadne A kroja ali take, ki so rezani pod prsmi, če letos bo kaj tega. Tisto kar prodajajo kot nosečniške jakne in plaščke, mi pa niti ni všeč. S puloverji se mislim nalo znajt in ponosit tunike, ki so bile moderne že lani in predlani in se lahko raztegnejo, mi jih ne bo škoda potem vreč proč. Pa lani in letos moderne jopice brez zapenjanja bom tudi tahko nosila, pa še raztegnila jih ne bom. Imam tudi dve zimski oblekci, rezani pod prsmi, ki utegneta prit prav.
|