Michelle12
|
Ateya držim pesti, da bo vse ok:) V kerem tednu pa si? Taako sem jaz zakrvavela v prejšnji N, v dopolnjenem 15.tednu. In je bilo kr dosti krvi, sem bila 100%, da je konec, ma je blo vse ok :) Tam nekje do 12. tedna večinoma niti ne dajajo noč, ker če ima za prit do splava, bo prišlo v vsakem primeru. Tako, da _srečka_, ne bi obdržala, tudi, če bi dobila tablete.. No, edino počutila bi se verjetno boljše, da si naredila vse kar se da. Ampak pomagat se pa ne da. Na urgenco se gre bolj zaradi tega, da se vidi kaj se dogaja in kasneje te na pregled naročijo, da vidijo ali je šlo samo ali je potrebno čiščenje. Da ne bi slučajno kej not ostalo in bi se lahko vzelo itd. Do SS pa pride, ker je s plodom nekaj narobe tako, da..boljše prej kot ksneje, ne. Vsaj meni je bilo to v tolažbo, čeprav slabo :) Danes gremo pa na ribiški, papat ribice :) Jih že voham, tako lepo diši Izola, ko se vsepovsod peče :) Pa še ena zanimivost :) Kuham od 7. leta nekje. Sem pač se morala naučt, če sem hotela bit sita. In pred N za Michelle mi je večinoma vse uspelo...seveda se včasih zgodi, da se kaj zapali ali kaj takega. Ko sem zanosila, nisem nikakor znala speč meso! Vedno je bilo ali zapaljeno ali surovo ..res mi ni uspelo. Čim sem rodila, je bilo meso spet lepo spečeno, spet sem znala :) Tokrat pa...m meso tako dobro in lepo zapečeno..ne morem verjet. Včeraj sem delalal čevape, ma so prišli isti kot iz žara...