|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
16.8.2012 21:09:18   
Mili*
Misstanja ja, jaz sem bila na 2. pregledu, pa mi je spet vaginalni ultrazvok naredila.
Nsmateja Čestitke, a mož je lahko bil zraven na vaginalnem ultrazvoku?

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.8.2012 21:17:58   
nsmateja
Mili - ja, sem vprašala, če gre lahko, pa sta tako sestra kot ginekolog rekla, da ja. Sploh nisem pomisnla na to, da ne bi smel it.... s tem namenom je tudi šel z menoj user posted image

komaj čakam nuhalno, da vidim, če bo vse ok. Sem danes klicala v Domžale za dr. Strahovo pa se je avtomatska tajnica oglasla... user posted image majo dopuste.... sam jst bi se pa že tako rada naročila na pregled. Dejte mi povedat, vem da je to samoplačniško, sam a vseeno mogoče rabiš kakšno napotnico za pregled?

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.8.2012 23:41:58   
Michelle12
Sem šla pogledat ma nimajo nič na znižanjih. Sem pa bla v Kopru.

Nuhalno se dela čez trebuh. V bistvu se dela samo prvi pregled oz preglede do nekje 10 tedna vaginalno. Potem je čez trebuh :) Jaz komaj čakam nuhalno, ker to je bilo res eno tako lepo doživetje! :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.8.2012 7:24:48   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: nsmateja

Sem danes klicala v Domžale za dr. Strahovo pa se je avtomatska tajnica oglasla... user posted image majo dopuste.... sam jst bi se pa že tako rada naročila na pregled. Dejte mi povedat, vem da je to samoplačniško, sam a vseeno mogoče rabiš kakšno napotnico za pregled?

Pokliči na njihovo mobi številko (je tudi napisana zraven), jaz jih tudi prek stacionarnega telefona nisem dobilauser posted image

Vas berem punce, ampak čakam še, da je NS mimo, potem pa se vam pridružim v polnem čvekanjuuser posted image

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.8.2012 8:37:49   
_srečka_
misstanja meni je na 2. pregledu delala UZ prek trebuha ginekologinja, ki je nadomeščala mojega ginekologa. Ker je vidla, da je moj dragi z mano v čakalnici, me je takoj, ko sem vstopila vprašala, če je moj partner in naj tudi on obvezno pride noter. Se je že lepo vidlo.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.8.2012 8:51:50   
Ateya
Živjo sonosečke, jaz se vam oglašam po dolgem času. V ponedeljek sem močno zakrvavela, mislila sem da je že vsega konec, vendar so me na urgenci pomirili saj je bil viden utrip srčka :) do pregleda (27.8.) se bom malo bolj pazila, saj mi je zdravnik rekel da gre lahko za grozeči splav, vendar da ne more ne on ne jaz nič pri tem narediti. Tako, da sem optimistična in vem da je in bo vse ok z najinim user posted image . Tudi jaz imam občutek, da se mi trebušček že malo pozna, vendar drugi mislim da še niso opazili. lp

(odgovor članu _srečka_)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.8.2012 9:08:21   
_srečka_
Ateya držim pesti da bo vse ok. Mogoče bi bilo dobro, da greš k svojemu G že prej. Tudi meni na urgenci lani ob krvavitvi niso nič predpisali in mi naročili samo naj počivam do naslednjega pregleda pri svojem G, čeprav sem jih vprašala ali naj grem prej na pregled. Moj ginekolog je bil zelo začuden, da mi niso predpisali nič in mi je bilo žal, da nisem šla že prej k njemu in sem čakala, kar se je slabo končalo že pred pregledom.
Nočem te strašit, ampak taka je bila moja izkušnja in če bi spet krvavela bi šla takoj naslednji dan k svojemu G.

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.8.2012 9:35:16   
Ateya
_srečka_ krvavim ne več, oz. zakrvavela sem samo 1x večja količina krvi, potem ni bilo nič več. Sem tudi sama hotela k svoji gin, samo je očitno na dopustu in prej ne morm. Rekli so mi samo da me lahko naročijo pri kermu drugemu gin, pa sem rekla da bom kar počakala na svojo.

(odgovor članu _srečka_)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.8.2012 9:50:33   
_srečka_
ja poleti je vedno problem z dopusti. držim pesti in pazi se.

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.8.2012 10:15:14   
Ateya
hvala :)

(odgovor članu _srečka_)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.8.2012 12:11:01   
Michelle12
Ateya držim pesti, da bo vse ok:) V kerem tednu pa si? Taako sem jaz zakrvavela v prejšnji N, v dopolnjenem 15.tednu. In je bilo kr dosti krvi, sem bila 100%, da je konec, ma je blo vse ok :)

Tam nekje do 12. tedna večinoma niti ne dajajo noč, ker če ima za prit do splava, bo prišlo v vsakem primeru. Tako, da _srečka_, ne bi obdržala, tudi, če bi dobila tablete.. No, edino počutila bi se verjetno boljše, da si naredila vse kar se da. Ampak pomagat se pa ne da. Na urgenco se gre bolj zaradi tega, da se vidi kaj se dogaja in kasneje te na pregled naročijo, da vidijo ali je šlo samo ali je potrebno čiščenje. Da ne bi slučajno kej not ostalo in bi se lahko vzelo itd.
Do SS pa pride, ker je s plodom nekaj narobe tako, da..boljše prej kot ksneje, ne. Vsaj meni je bilo to v tolažbo, čeprav slabo :)

Danes gremo pa na ribiški, papat ribice :) Jih že voham, tako lepo diši Izola, ko se vsepovsod peče :)

Pa še ena zanimivost :) Kuham od 7. leta nekje. Sem pač se morala naučt, če sem hotela bit sita. In pred N za Michelle mi je večinoma vse uspelo...seveda se včasih zgodi, da se kaj zapali ali kaj takega. Ko sem zanosila, nisem nikakor znala speč meso! Vedno je bilo ali zapaljeno ali surovo ..res mi ni uspelo. Čim sem rodila, je bilo meso spet lepo spečeno, spet sem znala :)
Tokrat pa...m meso tako dobro in lepo zapečeno..ne morem verjet. Včeraj sem delalal čevape, ma so prišli isti kot iz žara... user posted image

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.8.2012 19:28:23   
Senait
Pozdravljene drage nosečke..naj se vam še jaz malo oglasim..
Še kar me matrajo slabosti. Ko sem že mislila da bo malo boljše, dva dni vmes namreč ni bilo tako hudo, je spet udarilo.. joooj, vsak dan znova upam, da se bom naslednji dan zbudila in bo boljše. Upam da tak dan čimprej dočakamuser posted image ker še samo jamram.

Drug teden imam nuhalno. Po eni strani se ful veselim, po drugi strani pa me je strah. Nevem zakaj..vse to mi je novo in se verjetno bojim da bi bilo kaj narobe.

Tudi jaz bom počasi mogla zaviti v kako trgovino z nosečniškimi oblačili..razen špotrnih oblačil se mi zdi da me že vse tišči tako sem napihnjena. Sicer ne vem od česa, glede na to da pojem zelo malo, pa še tisto kar pojem velikokrat konča v wc-ju. Verjetno od vode..ker spijem pa res veliko, saj mam cel čas občutek da sem žejna. Do sedaj sem shujšala 3 kile, tako da sem zdaj na okroglih 50kg..upam da ne bo šlo še bolj dol..

Uživajte..

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.8.2012 19:52:06   
NiNiBo
Oooo klepetulje user posted image 2 tedna me ni in koliko se vas je še nabralo, ćestike vsem novim, vas bom dodala na seznamček. Vsem tistim, ki pa ste se morale žal posloviti pa en velik objem in veliko sreče naprej.

Jaz se počutim porazno saj mi je ves čas slabo, nekajkrat sem bruhala, najbolj pa me matra utrujenost, enostavno se mi ne da nič od nič - groza. Komaj pa čakam ponedeljek, ko imam prvi pregled, upam, da je vse OK in bo tako tudi naprej.

nosečniška oblačila jaz bom verjetno sedaj jeseni bolj kot ne "legingse" pa tunike nosila, potem si bom pa kakšne nosečniške kavbojke kupila, nekaj imam pa še od prej. Sem pa v prejšni nosečnosti kar preko neta naročila, tudi bolj oblekice. Ampak sedaj mi ne bo vse prav prišlo, ker sem noseča čez zimo, preje pa sem bila čez spomlad in poletje. user posted image

Drugače pa se meni trebušček že kar pozna (ali pa se samo meni tako zdi), tako da pomoje mami že prav sumi. Povedala sem pa že svoji sestri, vsem ostalim pa seveda po prvem pregledu.

Uživajte v vikendu, seznamček bom pa popravila takoj ko utegnem.

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.8.2012 10:32:55   
marčevka.marec
pozdravljene čveke:) nekaj časa nisem bila na netu in ste kar veliko načvekale:)  koliko mi čs dopušča vas berem, ampak skoraj nemogoče vse :) uuživajte te tople poletne dni:) " fb skupina, se lahko javite prek sporočil, pa vas dodam, pa še ena lahko dodaja, samo nevem njenega nicka na rr:/ ojej moj spomin:) "user posted image

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.8.2012 11:39:13   
beachgirl
oj:)) moj nik tule na rr je pa beachgirl ;)

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.8.2012 15:36:19   
Michelle12
Oiii :)

Še 4 dni pa imam pregled. Komaj čakam :)

A ima še katera probleme z zobmi? Mene bolijo samo, ko sem noseča..a za zobozdravnika nimam poguma. Ki mi je enkrat že vse naredila narobe, mojemu je ta ista vrtala v zdrav zob, mu ga čisto uničila in še dosti je tega..tko, da si res ne upam it :/ Raje spijem tableto, ko je prehudo in potrpim :( No, zdaj je že mimo...na srečo.

Smo bli včeraj na Ribiškem, smo papali sardelce in kalamare. Odlično! Danes gremo spet. Michelle je hodila od Izole do doma sama, sem jo držala za eno rokico. Ki ni še čisto sigurna, da hodi popolnoma sama..se mora z eno rokico opret na nekaj. Ji daja občutek varnosti, kaj pa vem. Druagače gre, naredi par korakov čisto sama, samo, ko zašteka, da se ne drži za nič, se vrže na rit. Pav ustraši se.. Tako, da je gospodična kar lepo samo hodila, vsake toliko se je spustila, ma sem jo raje držala, da mi ne bi padla na tisti beton. Je pa prehodla ene tri, štiri kilometre. Ko smo jo vzeli v naročje za it čez cesto, pa v jok in na vsak način je silila na tla. Ne vem od kje ji toliko energije :)

Še danes naj bo lepo vreme, da se napapamo sardelc, jutri pa naj dežuje malo, da se shladiii :)

Zdaj grem pa kosilo jest..stalno bi nekaj jedla. Pojem malo ampak res čisto malo in sem sita. A čez 5 minut pa spet lačna kot, da nisem jedla cel teden... ima še ktera tak "problem" ? :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.8.2012 19:34:46   
Mili*
Joj ja, mene tudi bolijo zobje, sploh ko kaj mrzlega spijem ali pojem...sem danes nabavila sensodyne pasto...upajmo, da bo pomagala.
Drugače pa spet utrujena...se ni bi morala ta utrujenost kmalu končati?

Neposredna povezava do sporočila: 342
18.8.2012 19:38:34   
čiba
Jaz sem tudi še vedno utrujena, pa sem v 13. tednu, tudi v 1user posted image sem bila utrujena tam do 15t, potem pa se je res začelo obdobje, ko sem se počutila odlično.

Ena je spraševala za Angelsound. Jaz ga imam in sem seveda noro zadovoljna, saj vsak večer poslušam user posted image najine user posted image . To me pomirja.

Na FB se pridružim po NS. Lp

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.8.2012 9:04:25   
Mili*
No, torej še malo...upam...jaz sem zdaj v 12. tednu.
Čiba jaz sem spraševala za Angelsounds...ga je dragi kupil že naslednji dan. Jaz sem tudi zadovoljna, ko slišim srček, sem tudi jaz pomirjena.:)

< Sporočilo je popravil Mili* -- 19.8.2012 9:05:59 >

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.8.2012 12:11:17   
first*time*mom
Pa se vam bom pridružila še jaz. Prvič noseča, rok imam 13.3.13, kmalu NS in prav tako 2.pregled pri ginek. Na prvem pregledu je bilo vse BP, upam da tako ostane. Vsekakor pa me dajeta večerna slabost, pomanjkanje apetita in izrazit voh user posted image , v nosečnosti bom začela uživati ko bo slabo minilo user posted image

Čestitke vsem marčevkam user posted image

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.8.2012 18:03:11   
Pattsy
Hej hoj! Ma ni me blo en čas tu gor pa ste se prav lepo razčvekale. user posted image
Najprej za seznam: Pattsy, 20 let, Ptuj, 0 otrok, PP 18.7., DP: 1.8., NS 20.8. user posted image aja TP 6.9.
Tako da ja, jutri me čaka nuhalna. Sem vznemrijena, vesela pa strah me je. user posted image tolko mešanih občutkov mam. ma upam da bo vse okej. Dobro da imam proti večeru da bo lahko moj dragi zraven!user posted image sporočim kako je bilo!
počutje.. hmm super fino fajn. user posted image polna energije, zagona.. končno je minala utrujenost in tečnoba. user posted image
trebušček se mi že prav lepo pozna. že vsi okoli mene vedo zakaj se gre čeprav eni še ne upajo vprašat user posted image
uživajte v nosečnosti in razvajajte se na polno! user posted image

(odgovor članu first*time*mom)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.8.2012 18:23:58   
Michelle12
Oi :)

Mi smo se ta vikend najedli ribic, danes smo jih imeli še za kosilo..zadnje tedne mi ful pašejo :)
Mi je prav žal, da je že konec ribiškega, tako lepo je dišalo po ribah in tržaški..njam :)

Jaz tudi mislim, da je moj špehat trebušček malo večji...sem pa ožja :) Pa zdaj je še moja princesa začela ful hodit okoli in moram se stalno z njo ukvarjat..tko, da bom shujšala. Bo sam trebušček..ne ko zdaj še par kil špeha zraven :(
Joj, tako si želim nazaj moje kile pred N !!!!! :(

Pattsy vse bo ok :))
Smo pa isto stare :) Si letnik 92 ali 91? Kaj pa N sta načrtovala ali je nenačrtovano? :))

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.8.2012 21:14:56   
čiba
Pattsy: srečno na nuhalni, kam greš? Jaz jo imam tudi ta teden, občutki isti kot pri tebi. Veselje in strah. Ampak furamo optimizem, ne?user posted image

Michelle: tudi jaz si želim nazaj kg pred 1.user posted image . Ampak bo šlo potem dol. Ko bomo imele 2 še jesti ne bomo imele časauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
19.8.2012 21:15:32   
čiba
Aja, dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image Čestitke!!user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.8.2012 21:30:15   
Pattsy
Michelle12- ma ne sekiraj se za kilograme. ko boš za obema letala bodo kar hitro šli dol.
sem pa letnik 92. user posted image in ja nosečnost je bila načrtovana. sem mela dvakrat ss, zdaj pa je hvalabogu vse okej. je fajn vidit tolko mladih mamic. user posted image
čiba - nuhalno mam na Ptuju pri dr.Lukmanu, sem misla it k Rosiču ampak majo dopuste pol pa sem še za tega čula da je tud zelo dober. ma optimizem mora bit!user posted image tako da držim pesti da bo tudi pri tebi vse okej! vam javim kako je bilo.

vse nove nosečke eno lepo dobrodošlico od mene user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?