Michelle12
|
Dober večer :) Pravkar so šli moji domov..so bli pri nas. Bolj kot govorim, da je najboljša obutev čim mehkejša, da je nogica čim bolj kot, da e bosa, bolj me mati ne posluša.In je prinesla Michelle crocse al kako se jim reče...trde so in še grde so mi ful. In 10 dni nazaj sem ji rekla, da sem rajee bosa kot, da to obujem..in ona jih kupi. Zgleda, da ima res preveč denarja, da kupuje praholovce :) Pride, ji da, Michelle so bile itak zanimive, ki ji je zanimivo vse kar prvič vidi in reče, da bo dala denar ampak s čestitko. Ok, itak, tako sem tudi jaz mislila:) In pol pribije zraven, da ji moram pokazat račune kaj smo nakupli oz potrdilo, da smo denar res naložili na Michellein račun. Sem ostala šokirana! O potrdilih pa bo sanjala. Spet te potrjuje "rek", da ljudje po sebi sklepajo. Ona je namreč taka, da si denar okoli sposoja za položnice in hrano, porabi pa za gluposti. Nazadnje si je hotela sposodit zato, da "plača lizing, ker če ne, ji bojo avto vzeli", v resnici pa je hotela v Bosno na eno poroko. In zato je rabila denar. Manj, ko jo vidim, bolj jo imam rada, res! Drugače smo tortico že v torek naročili. Bo skenirana slikica Disneyevih princesk. V stilu z vabili, servetki, krožniki, kozarčki,....celo tak plakat sem kupila za na vrata nalepit in piše gor, da je tu zabava:) Tako nas bodo lažje najdli :) Tudi balone smo kupili, jih bo treba v soboto napihnit, pa vse še okrasit..komaj čakam! aja,torta bo jagodna..ful je dobra. Sva jo probala preden sva naročila.. Sem jo sanjala tisto noč, da smo šli spet tam na tortico, koliko mi je dobra:) Pa drugače ne maram tort. Včeraj, ob 14.22, je minilo točno leto odkar je moja princesa prišla na svet. In zadnji dneve z možem obujava spomine, jaz se parkrat na dan zjočem ( N hormoni krivi! ;)), ne morem verjet, da je tako hitro šlo mimo. Kar nazaj bi se vrnila.,,v tisti trenutek, ko sem jo na trebuh dobila, hhee:) Sva z dragim gledala slikice in je rekel, da si res zelo želi it še enkrat skozi..me je kar malo presenetil glede na to, da na začetku ni bil neki navdušen. Baje, da zaradi tega, ker ne ve kako bo meni šlo. Kr neki. Če mi je šlo z Michelle, mi bo šlo zdej še lažje, ker imam izkušnje in vem kako gre. Vem, da je vsak otrok drugačen ampak ..previja pa se vsakega isto in oblači, kajne? ;) Upam samo, da bo tudi ta spančkal ponoči in da ne bo problemov s hranjenjem. Michelle je takoj zgrabila, zelo dober sesalni refleks je imela, vedno se je najedla šele nato zaspala, s prebavo ni bilo problemov (berem, da je zelo pogosto), z bruhanjem/refluksom in podobnim niti, ponoči se je dojila ampak sem ji jaz samo dala in spala dalje. Ko je bila že večja, je pa sama prišla do joške in si vzela..če je zlezla višje ali kaj takega. Tudi z zobki ni nekih problemov, malo je joka ampak nič hujšega. Res, skoraj popolno. In res upam, da ne bo zdej obratno :) Če bo, bomo potrpeli, itak. Drugače smo se imeli učeraj kar lepo...Zvečer smo šli na sladoled, Michelle je tudi jedla, ne kompliciram. Je pojedla kar celo kepico:) Danes smo pa šli v Kitajsko restavracijo na kosilo. Tudi Michelle je jedla riž in spomladanske zavitke :) Moj mali gurman:) Glede plaže...ja, lahko bi šli ampak problem v zadnjem času je, da sem jaz že tako utrujena in mi je tako slabo..ponavadi mi je zvečer najhujše, da ali zaspim al pa ležim in se premiakat ne morem..tako, da smo doma..bomo pa šli en dan, pogrešam morje :) Kdaj povedat otrokom za N? Jaz ne vem..meni se Michelle zdi še ful majhna. Niti ne vem kaj naj ji rečem, kako naj ji opišem..ima katera kakšen predlog/idejo? No, večkrat govoriva pred njo o tem, ma to je to. Žal mi je za tiste, ki ste imele SS..držim pesti, da se vam čim prej uspe in da se bo potekala kot treba, do konca :)