|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
20.8.2012 16:52:01   
marčevka.marec
kok fajn da nas je dosti malo nad 20 :)  user posted image user posted image user posted image user posted image    tiste ki ste mi poslale zs za fb,.. sem odpisala, nekaj sem vas našla, pa me ne sprejmete:P haha:) mogoče me ne vidite, tako da malo na fb brskat:) pod vsiljeno pošto pogledat ker sem vam tudi na fb poslala zs,.. in se bomo našle:)  nekaterim pa spet ne morem prošnje poslat pa sem vam na rr odgovorila:) upam da se najdemo:)  ktera je mela danes ns? novičke:) ???

(odgovor članu tralalala)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.8.2012 16:56:50   
čiba
Sem ti odpisala nazaj, imam spremenjene nastavitve, ampak mislim, da tudi v tvojih nekaj ne štimauser posted image Ja, novičke tudi mene zanimajouser posted image

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.8.2012 17:30:47   
misstanja
oiila nosečke danes se pa še jaz javim vidim da nas je kar dosti mladih amic jaz sem tudi 22:) moj pa je starejši za 12let ampak se nisva odločila zaradi njega ampak si oba zelo želiva meti bebico :) no danes sem bila na drugem pregledu me je blo res fejst strah ker sem lansko leto bila noseča ampak mi je v 9tednu notri umru:( zdaj pa sem končno spet noseča pa je le vse v redu upam da bo tudi še naprej. v sredo imam nuhalno tako da bom še tam kaj novega zvedela lepo se mejte pa čim lepšo nosečnost ****

Neposredna povezava do sporočila: 378
20.8.2012 18:41:42   
Michelle12
Smo mešanih let :)
Jaz mislim, da leta niso pomembna. Ko je človek pripravljen oz ko je par pripravljen imeti otroka, takrat naj ga ima. Pa če je to pri 18ih ali pri 40ih.
Čeprav si moje matere ne predstavljam, da bi zdaj imela še enega...ihih. Ma dobro, ona je drugo.

Tralalala jaz imam PDP 6.3.. Za enkrat. Na NS mi bo pa še enkrat točno povedal in ne bomo več spreminjali. Ker niti ne vem kdaj sem imela zadnjo M in je ta PDP na podlagi velikosti mojega srčka Marka :) Zgleda, da bo kar Mark. Mož ne razmišlja, pa bo po moje :)
To ime sva imela izbrano za Michelle, če bi ji kaj zrastlo samo je rekel, da bi rad neko drugo zdaj, ker je Mark vsak drugi!

Kako vam je šlo na pregledih, na nuhalni? :)))

aja, smo kupli ribico. Samo čakam, da jo možek očisti..jo že voham!!!

Pa fotoaparat smo kupili. Sva imela dva in oba sta šla..in zdaj sva kupila novega.http://www.olympus.si/consumer/29_digital-camera_sp-810uz_25003.htm#
Upam, da nas ne bo razočaral :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu misstanja)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.8.2012 20:00:00   
marčevka.marec
evo prošnja poslana,.. ene mate nastavleno da vam vsi ne moremo poslat prošenj za prijatelstvo in potem ni tistega gumbka (pošli prošnjo za prijatelstvo) :) ampak saj se potem vse najdemo:) pač malo več zs-jev pa je :P user posted image user posted image  

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.8.2012 20:03:00   
marčevka.marec
jaz sem v prvo tudi pri 18 zanosla, pa so malo čudno gledali, pa kmalu zatem poroka,. ampak jaz pravim da če se mata dva rada in se razumeta nima veze ali sta 15let skupaj pa se odločita za otroka ali leto, dve,.. mi se mamo vsi fejst fejst radi in to je važno.. upam smo da tako ostane:) meni je tak lepo ko zdaj gledam kako smo po slikah mlada družinica:)  hihi :) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
20.8.2012 20:33:07   
Michelle12
Ja res je... Mene tudi včasih prav gledajo grdo. In to ponavadi starejše. Ali pa včasih kakšna mamica v 20cm petkah, našminkana na ful, pa vseeno ne prikrije gub. Češ, tako mlada pa otroka.
Ma se sploh ne sekiram. Še bolj ponosna sem, ko me tko gledajo. Se jih pa najde dosti, ki se tudi ustavijo in pohvalijo..
Ene par mesecev nazaj, smo šetale po Izoli in gremo mimo ene klopce je sedel neka starejiši tip. Da koliko sem stara, da bi morala počakat, da ni še čas in podobne. Človeka sem prvič vidla. Ampak, ja ..nekateri si jemljejo pravico, da popolnim neznancem pametujejo, kaj čmo.

PA zadnjič smo bili s taščo v Supernovi. Smo jedli sladoled na klopci. Zraven je bila še ena. In se usedejo 2 starejši ženski in gledajo Michelleje hodla okoli vozička. In začne ena drugi razlagat kako je njen sin shodil ali kdaj, ne vem točno. In potem vpraša koliko je stara. Mojega ni blo, je šel lih neki iskat v trgovino. In pride, jo vzame h sebi in to..in gledajo, da ki katera je mama. In jaz takoj, da sem jaz:) In ona, da sem ful mlada, da je mislila, da sem sestra. Z unim tonom, lahko bi počakali. Moj pa cel ponosen, da je potrebno mlad imet otroke in še neki je rekel..da jo ima rad al neki takega. Sem bila prav ponosna :) Ki on je res..ful ponosen. V službi so večina vsi starejši, vsi imajo že vnuke, večina je pred penzijo in dan danes je itak čudno, če imaš mlad otroka. In pride včasih domov, ves ponosen, da so ga pohvalili, da je tako mlad očka pa mož. In potem razlaga, da tako je prav..pa računa koliko bova stara, ko bo Michelle stara toliko in toliko ..

Sva pa midva skupaj malo manj kot tri leta. Septembra bo tri leta. No, naslednji mesec. 26.11. bo pa eno leto odkar sva mož in žena :)

Aja, še glede materinske. Jaz že v prvi N nisem šla. Smo imeli vedno ob 8ih zjutraj in jaz nisem nikakor mogla vstat, pa sem hodila zgodaj spat. Med 21 in 22. In na koncu nisem utegnila. Pa mi ni žal. Mogoče je tako še boljše, sem delala vse po občutku, kaj pa vem. In vse kar me je zanimalo, sem si prebrala na netu :)
Pravijo pa punce, da je boljše it prej, že zdaj, ker pol, ko je že večji trebuh, se lih ne da sedet 2 uri na miru ...

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

Neposredna povezava do sporočila: 382
20.8.2012 21:03:50   
anch23
Hojla čveke! user posted image
Da se še jaz malo javim po dolgem času. Smo že v 12T, pravzaprav 11t in 1d. Žal prvi tedni v nosečnosti niso najboljši... Prisotne so manjše krvavitve... Sam naš mali fižolček se ne da, tak da pridno raste, miga in srček mu bije kot nor. Tut maternični vrat je normalno zaprt. Le hematom v maternici noče izginit. Samo me panika daje malo.. ker sem pred letom imela SS, pa ne privoščim dobenmu tega. Opravljene mam 3 preglede( 1 načrtovan in 2 nujna... Ampak je blo vedno ok.)
Komaj čakam da mine že ta teden, saj imam 28.8. NS, pri dr. Pelkič Ogrizek v Mb.

Drugače pa me veseli, da nas je tolko mladih user posted image . Sama imam 21, in če bo vse po sreči bom 2 dni pred porodom dopolnila 22. =)

Objemčke in pozdravčke, se beremo kaj. =)user posted image

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.8.2012 22:01:08   
Anonimen
anch23 ob kateri uri pa imaš NS, ker imam tudi jaz na ta datum NS pri Pelkičevi. Jaz imam ob 16.

(odgovor članu anch23)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
20.8.2012 22:29:29   
Michelle12
O, še ena mlada nosečka :) Dobrodošla :)

Punce, sem pojedla ribico. malo prej. Ampak bi šeeee :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.8.2012 8:45:06   
Mamaja
Očitno mlade user posted image prevladujete, jaz bom pa najstarejša v skupini user posted image
Mi je prav simpatično, da smo tako različne...
Pa trapasto, da vas kdorkoli grdo gleda, ker ste se mlade odločile za otroke. Jaz pri vaših letih niti slučajno še nisem bila zrela za materinstvo in sem se tega k sreči tudi zavedala, zato se mi ni mudilo. Me pa ne moti, če imajo drugi mladi otroke. Meni so šli pri 20 user posted image še na živce in zelo dolgo sem se jih bala prijet v naročje. Materinski čut se mi je zbudil šele tam pri 32. letih, pa sva potem še kar malo čakala, da sva se odločila.
In tudi tiste, ki dolgo nimajo otrok, ljudje grdo gledajo, da ne boste mislile, da ne. Meni so tam okoli 30. začeli vsi sorodniki težit, zakaj nimam otrok, pa za 31. rojstni dan mi je teta direkt v obraz povedala, da sem stara in nekoristna, ker nimam otrok. Sem se počutila tako, kot da me pošilja umret...Pa potem slišiš izraze "suha veja" in frigidna in vsesorte, ker vsi sklepajo, da pač ne moreš imet otrok. K sreči mi je uspelo vse te predsodke uspešno premagovat in se jim upirat in sem prav vesela, da sva se odločila zdaj, ko si oba res želiva otroka, čeprav sože vsi obupali nad nama user posted image . Pač nikoli ne bom mlada mamica in nikoli ne bomo mlada družina, pa kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
21.8.2012 10:13:53   
Sweet November
Mamaja-no pol se ti pa jaz tut pridružujem v skupino 30,ker prvouser posted image sem imela pri 24 in se nekako nisma mogla odločt še za enega potempa je kar samo od sebe prišlo.
Od kje pa si?
no kaj je novega;ns imam 5.9 v Domžalah,drugi pregled pa 7.9 komaj čakam,da gremo vsi trije skupaj.
Trebušček se že pozna,tko,da em si že kupila podaljšane kavbojke samo mi v taki vročini nič ne rabijo.
Hodim v službo in sem celih 8 ur na nogah in zvečer bi jih najraje vrgla stran.
Kako pa ve deklata?
lepo se imejte

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.8.2012 12:17:01   
abc123
Hojla,
tudi jaz sem dobila datum za nuhalno, 6. 9. pri Strahovi v Domžalah, pri svoji ginekologinji imam pa 3. 9. Komaj čakam.

Jaz se tudi strinjam, da leta niso važna, da bi pa zaradi mladosti ali pa starosti nekoga po strani gledala..... mah, to se mi zdi noro, se pa dogaja, verjamem. Se pa strinjam s tabo Mamaja, da ljudje imajo pa en kup pripomb, če si malo stareji inše nimaš otrok, oz. tudi če že enega imaš, pa nenehno sprašujejo kdaj bo drugi, pa zakaj še ni pa to bi pa že lahko blo...... pa se človek navadi na ta vprašanja in jih prenese.
Se mi zdi, da je to podobno kot z dojenjem - vsi te sprašujejo če dojiš, ko pa rečeš da ne, pa takoj navalijo, ja kako pa todane, to je pa ja zdravo, pa bi mogla, je pa res nekaj narobe s stabo.... jaz npr. nisem dojila, ker nisem imela niti za en obrok, pa je moje dete kljub temu čist OK (no mal je razvajena pa trmasta, ampak mislim, da to ni z dojenjem ppvezano user posted image ).

(odgovor članu Sweet November)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.8.2012 13:27:11   
Coolgirl
Se strinjam, da moraš biti za otroka pripravljen. Pa če si čisto mlad ali malo starejši. Po moje ni hujšega kot otrok, ki ni zaželjen (no ne mislim tako hudo, ampak ponavadi trpijo potem tako starši kot otrok).
Kar se pa tiče vprašanj, kdaj bo kaj pa podobno, sem pa enkrat eni zelo radovedni teti povedala, da je to zelo osebno vprašanje. Kaj pa če jaz recimo nočem imet otrok, ali pa jih recimo ne morem imet. In se je potem res malo zamislila in me od takrat ni niti enkrat vprašala user posted image

Drugače sem pa tako utrujena. Sma šla z mojim na bazen, je en tak bolj za treninge namenjen in je bilo čisto malo ljudi. In sem se tako fino naplavala.

Pa še tašča nas je danes razvajala in je naredila lazanjo za kosilo user posted image

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.8.2012 14:15:10   
Beba78
Helouu, helouu user posted image !

Evo, mene spet nazaj...prejšnji teden smo si privoščili še malo dopusta...nekaj dni pri babici in dediju na Štajerskem, potem pa še kampiranje ob Kolpi s prijatelji. Uf, bilo je super!

Končno sem dobila datum prvega pregleda - 3. 9. 2012 ob 8.45 - sem zapisala še uro, da sama ne pozabim - v nosečnosti imam spomin kot user posted image  - mogoče pa je nosečnost samo izgovor in so prav zares kriva leta, ki jih tudi pri meni ni tako malo...se mi zdi, da sem najstarejša tu...34. Ampak k sreči se nismo združile v čveku zaradi starosti, tako da se s tem ne bom obremenjevala user posted image .

Ene boste imele pa že NS...upam, da si nisem narobe zračunala PDP in sploh ne spadam pod marec user posted image ...ne bilo bi nič čudnega user posted image ...kokr sem smotana.

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.8.2012 14:25:40   
anseV85
Hey hey se popolnoma strinjam, da pripravljenost na starševstvo ni povezana s starostjo ampak z zrelostjo posameznika (punce, fanta - para). Sama sem bila pripravljena, o tem razmišljala in si želela pri 24 letih...danes sem stara 27 let in je to moja prva user posted image . Imam pa starejše kolegice (okoli 30 in čez), ki pa na to sploh še ne razmišljajo, pri njih je to še v daaaaaaalnji prihodnosit... tako da kot sem rekla - odvisno od posameznika.

A se vam buši že kej pozna? raste user posted image ?
Se katera že kej maže proti strijam? ...in s kako kremo??

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.8.2012 14:55:44   
DiDi*
Ojla,
po 14 dneh dopusta se vam spet pridružujem. Je blo veliko za prebrat.
Včeraj sem mela prvi pregled in so mi določil PDP 22.3, po zadnji menstruaciji. Tko je določila sestra in mi kar napisala v knjižico, čeprav sem ji rekla da to zihr ni prou, ker je zdravnica rekla da je plodek velik za 24 mm in to je kao za 9 teden, po PDP-ju bi bil pa že 10. Pa mi je odgovorila, da tako je izračunal računalnik in on se sigurno ne moti. Pa se nisem pustila in sem ji rekla, da računalnik ne ve da imam jaz neredne menstruacije in ne ve kakšen je moj ovulacijski cikel in da jaz točno vem dan kdaj je mojmu možu ušlo in je nastala tale beba in da prej zihr ni mogla. Pa se ni dala, ker kao računalnik ma notr program, ki zna to zračunat. Jao, pol pa naj bo po njeno.
Drugače zaenkrat vse super, upam da bo tud njuhalna. Sem naročena 12.9, joj, to je šele čez tri tedne.
Glede starosti,
jaz sem tud ekipa 30+, veteranke user posted image , mi je blo pa takoj po prvem otročku žal, da nisem mela že prej. To je res nekaj najlepšega in meni so mlade mamice prou fajn, sem jim kar mal fouš. Čeprav jaz pri 20 res nisem bla sposobna met otrok.
A že maste kaj trebuščkov? Meni se že kar ornk pozna, tud notr ga ne morm več potegnit. Pa zdi se mi, da me vsi gledajo v trebuh. Mogoče se mi samo zdi, ker nočem da bi videli.
Kremce: meni je ginekologinja dala ful enih vzorčnih kremc, sem si pa kupla tud v DM od Alvedere. Glede na to da mam že zdej trebuh, bogve kakšen še bo, tko da se bom kar začela mazat.

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.8.2012 15:10:31   
Mili*
Jaz tudi pri 20-tih nisem bila zrela za otroka, pravzaprav si ga nisem želela do letos. Pa so mene tudi spraševali, če ni že čas, pa vse prijateljice so že imele otroke in me nikakor niso razumele. Sem vedno govorila po 35-tem. Mogoče je bila za neželjo kriva tudi moja zveza, nisem bila prepričana, če je to to. Končala sem jo in nato spoznala sedajšnjega partnerja. Pa je želja po otroku kmalu prišla...skupaj sva malo manj kot eno leto.
Trebušček...ne vem, če že raste, je pa precej napihjen, tako da ozke stvari odpadejo. Tudi kremico sem si kupila...od HiPPa, Mama Body Butter, ki vsebuje mandljevo olje in karitejevo maslo...upam, da bom kaj pomagalo...sem kar precej nagnjena k strijam...prve sem dobila v 8. razredu, ko sem se na hitro zredilauser posted image .

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.8.2012 15:50:58   
Michelle12
Oii :))

No, to mi gre pa še dosti bolj na živce. Da ljudje sprašujejo kdaj bo otrok, kdaj bo poroka, kdaj bo to, pa tisto. Pa kaj neke neznance/znace/kolege to briga! Pa tudi sorodnike. Ko bo, bo. In takrat boste vs i zvedli. Če sploh bo :) Mislim, res...pa naj pustijo drugim, da živijo svoje življenje in oni naj svojega.
Otrok je intimna odločitev para. In nima to drugih kaj brigat.
In ja, isto je glede dojenja. Ok, jaz dojim. Na začetku vsi spraševali, včasiih sem rekla ja, včasih sem bla tiho in preslišala, včasih sem rekla, da je to najina stvar..pač, odvisno od volje in kdo je spraševal. In potem vsi kimali, kako lepo, kako je prav.
Zdaj, ko je stara eno leto, tisti, ki vejo, da sem dojila, sprašujejo, če še..in rečem, da ja. Nekteri pravijo, da lepo, da čim dlje...nekateri pa..ja kako to, saj je dovolj velika, bo razvajena, bo ne vem kaj vse.
Pa isto glede spanja, če spi celo noč, pa kje spi pa kako spi z nami in podobno.
Aja in glede oblačenja in hranjenja, jojjjj, vsi vse vejo, a večino teh njihovih otrok so vzgojile mame/tašče...ah.
Na začetku sem se še obremenjevala, ma zdaj....skoz eno uho not, skoz drugo ven.
Aja, pa glede obustve je zdaj popularno. Ja, otroci morajo imet trde cicibanke. Pa en sodelavec od moža nam je naredil celo predavanje. Da mora imet obvezno cicbanke, da bo zaradi tega prej shodila..res, res. kar naj probamo.
Sem se samo nasmejala. Kaj čem druzga.. :/

Pa glede materinstva. Jaz sem govorila vedno, da ne bom imela otrok! In evo, 19 letna mamica, hehe :) Ampak..imam rada samo svojega otroka..samo njo držim, se znam samo z njo ukvarjat. Z drugimi še vedno ne vem kaj da delam. No, pozdravim in rečem, če ima otrok kaj lepega in to je to..res ne znam.
Ma važno, da znam s svojo in se z njo max ukvarjam :)
Ne razumem pa tistih, ki ko vidijo dojenčka, tkoj začnejo cvilit iiiiiiii, kok je lep, kok je luškan in podobno. Pa takoj tikat in vzemat iz vozička. In to dostikrat popolni neznanci. Ne vem no..vsak po svoje.

Strije....joj, jaz jih imam ogromno, res. Se bom pa začela mazat ja, da ne pride še kakšna dodatna!

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.8.2012 17:07:12   
Mili*
Ja, res so pametni nekateri. Se spomnim, ko sem bila na obisku pri prijateljici, ki je ravno rodila. Mala je dobila neke pikice po telesu, pa so se vsi babice in dedki, pa še kakšna teta zgrnili nad otroka in ji govorili, to moraš tak pa tak, pa to je ono...pa vsak je nekaj drugega povedal...meni se je že mepalo zraven, pa ni bil moj otrok, sem jim kar mislila zabrusiti, naj bodo tiho. Če želiš kak nasvet, jih boš tak vprašal, ne vem, zakaj se eni toliko vtikujejo.
Meni tudi gre na živce tisto cviljenje pri nekaterih, ko vidijo otroka, pa buci, buci, joooooj...mene sploh ne gane. Pri svojem pa je verjetno malo drugače, predpostavljam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 395
21.8.2012 17:29:29   
Michelle12

IZVIRNO SPOROČILO: Mili*

Ja, res so pametni nekateri. Se spomnim, ko sem bila na obisku pri prijateljici, ki je ravno rodila. Mala je dobila neke pikice po telesu, pa so se vsi babice in dedki, pa še kakšna teta zgrnili nad otroka in ji govorili, to moraš tak pa tak, pa to je ono...pa vsak je nekaj drugega povedal...meni se je že mepalo zraven, pa ni bil moj otrok, sem jim kar mislila zabrusiti, naj bodo tiho. Če želiš kak nasvet, jih boš tak vprašal, ne vem, zakaj se eni toliko vtikujejo.
Meni tudi gre na živce tisto cviljenje pri nekaterih, ko vidijo otroka, pa buci, buci, joooooj...mene sploh ne gane. Pri svojem pa je verjetno malo drugače, predpostavljam user posted image .

Točno to! In mene to pametovanje prav odbije..in pol, ko bi pa res rabla, pa ne vprašam lih zaradi tega, ker ne znajo počakat oz dat mir. Evo. In pol se vsi čudijo, da kako smo lahko taki.
No, ma moji majo ful čudne nasvete tako, da ja.... ampak vseeno kakšno stvar pa le vejo č.pa vseeno pol raje preberem na netu in iščem sama kot, da jih vprašam.
Ena čudna moje tašče: Cel mesec mi je težila, da mora otrok spat na hrbtu, ker če ne bo imela grdo glavo! Tast pravi, da mora jest med, ker če ga ne je, je oblika glave nepravilna.
Moja mati (40let) pravi, da otrok kolca, ker mu je mrzlo. Pri skoraj 40 ih je otrok težko mrzlo, ma dobro...

To so take, ko sva se včasih (ko so nas s tem že tisotič seznanila), že kar žalostno nasmejala. Ko ne veš več kaj bi..ali jih polsušal al poslal kam ;)

To drugo pa... NORA boš na njega/njo :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.8.2012 18:28:32   
lalyka
Evo jaz mam nov datum za NS ... bla najprej pri Pelkičevi naročena... bi naj mela mislim da 13.9. - ampak je bil telefonist osorn nekam... Pa je še moj hotel da grem na dvojni hormonski v devetem tednu kot je najbolj priporočljivo, pa so rekli, da ga oni ne delajo tolko prej in pika. In nama nekak ni bilo všeč, plus brala tudi kr dosti kritik (ok, tudi pohvale).

Zdaj pa sem naročena pri dr. Pušenjaku 4.9. :) In mislim, da bom dobila največ za svoj denar :)

Ma katera izkušnje?

Mam pa naslednji teden 29.8. drugi pregled... tak da komaj čakam, da bo ta teden mimo, da grem na pregled :)

Ali tudi na drugem pregledu naredijo UZ ali kaj tam pogledajo? Mela sem namreč krvavitve v 6. tednu in sem še vedno na dabrostanu... pa me malo skrbi še... in komaj čakam nuhalno... niti ne upam povedat naokrog kaj preveč, da ne bi se obrnilo na glavo.... res že zdaj obožujem svojo bejbico....

In kak ste kaj ostale?

sem pa tut jaz mlada bodoča mamica...stara 23... :) MB... če je še katera tu, naj mi piše :) da se malo spoznamo :)

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.8.2012 18:52:09   
Coolgirl
Jaz imam tudi naslednji teden NS. Pa če povem po pravici sem se še dva tedna nazaj tako zelo veselila, zdaj pa me je že rahlo strah. No ne ravno strah ampak tista panika "kaj pa če". Sicer me moj miri, da če sem 12 tednov brez kakršnih koli zapletov, pol bi itak moglo bit vse OK. Ampak črvek še vedno kljuva. Mislim da si bom oddahnila ko bo ta pregled za mano. Aja imam pa ga 27.8. pri dr. Pelkičevi.

Poleg tega pa mi je ravno danes prijateljica sporočila žalostno novico, da je imela v 7t SS user posted image

(odgovor članu lalyka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.8.2012 18:56:34   
lalyka
Joj...to je res žalostna novica.... ti pa si od tahujšega že mimo.... SS je skos manj verjeten :)

Kaj si iz MB oz. bližine?

Kdaj maš pa drugi pregled? Si ga že imela? Kateri ginekolog?

Razumem pa tvojega črva, ki ti nagaja.... tut meni...

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.8.2012 20:05:29   
Michelle12

IZVIRNO SPOROČILO: lalyka

Evo jaz mam nov datum za NS ... bla najprej pri Pelkičevi naročena... bi naj mela mislim da 13.9. - ampak je bil telefonist osorn nekam... Pa je še moj hotel da grem na dvojni hormonski v devetem tednu kot je najbolj priporočljivo, pa so rekli, da ga oni ne delajo tolko prej in pika. In nama nekak ni bilo všeč, plus brala tudi kr dosti kritik (ok, tudi pohvale).

Zdaj pa sem naročena pri dr. Pušenjaku 4.9. :) In mislim, da bom dobila največ za svoj denar :)

Ma katera izkušnje?

Mam pa naslednji teden 29.8. drugi pregled... tak da komaj čakam, da bo ta teden mimo, da grem na pregled :)

Ali tudi na drugem pregledu naredijo UZ ali kaj tam pogledajo? Mela sem namreč krvavitve v 6. tednu in sem še vedno na dabrostanu... pa me malo skrbi še... in komaj čakam nuhalno... niti ne upam povedat naokrog kaj preveč, da ne bi se obrnilo na glavo.... res že zdaj obožujem svojo bejbico....

In kak ste kaj ostale?

sem pa tut jaz mlada bodoča mamica...stara 23... :) MB... če je še katera tu, naj mi piše :) da se malo spoznamo :)

Glede na to, ti bo verjetno naredil UZ. Če ne bo sam od sebe, mu kar sama reči naj ti ga naredi, da se prepričata, da je res vse ok. Najverjetneje je ampak, da te ne skrbi po nepotrebnem še dodatnih par dni. Ker stres in skrbi zelo vplivajo na N, še posebej prve tri mesece, in gre potem res lahko kaj narobe. Tko, da kar .."zahtevaj" UZ :) Če pa ne bo hotel, mu povej kar sem ti jaz napisala....če še ne bo hotel, povej, da stres uničuje rumena telesca, ki so namesto posteljice, dokler posteljica ne prevzame svojega dela. Res, da se moraš fulllll sekirat, da pride do tega, pa vseeno. Pol ti ga bo res moral naredit, hihihihi :)

Pa ne sekiraj se, vse je ok :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu lalyka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?