Michelle12
|
Oii :)) No, to mi gre pa še dosti bolj na živce. Da ljudje sprašujejo kdaj bo otrok, kdaj bo poroka, kdaj bo to, pa tisto. Pa kaj neke neznance/znace/kolege to briga! Pa tudi sorodnike. Ko bo, bo. In takrat boste vs i zvedli. Če sploh bo :) Mislim, res...pa naj pustijo drugim, da živijo svoje življenje in oni naj svojega. Otrok je intimna odločitev para. In nima to drugih kaj brigat. In ja, isto je glede dojenja. Ok, jaz dojim. Na začetku vsi spraševali, včasiih sem rekla ja, včasih sem bla tiho in preslišala, včasih sem rekla, da je to najina stvar..pač, odvisno od volje in kdo je spraševal. In potem vsi kimali, kako lepo, kako je prav. Zdaj, ko je stara eno leto, tisti, ki vejo, da sem dojila, sprašujejo, če še..in rečem, da ja. Nekteri pravijo, da lepo, da čim dlje...nekateri pa..ja kako to, saj je dovolj velika, bo razvajena, bo ne vem kaj vse. Pa isto glede spanja, če spi celo noč, pa kje spi pa kako spi z nami in podobno. Aja in glede oblačenja in hranjenja, jojjjj, vsi vse vejo, a večino teh njihovih otrok so vzgojile mame/tašče...ah. Na začetku sem se še obremenjevala, ma zdaj....skoz eno uho not, skoz drugo ven. Aja, pa glede obustve je zdaj popularno. Ja, otroci morajo imet trde cicibanke. Pa en sodelavec od moža nam je naredil celo predavanje. Da mora imet obvezno cicbanke, da bo zaradi tega prej shodila..res, res. kar naj probamo. Sem se samo nasmejala. Kaj čem druzga.. :/ Pa glede materinstva. Jaz sem govorila vedno, da ne bom imela otrok! In evo, 19 letna mamica, hehe :) Ampak..imam rada samo svojega otroka..samo njo držim, se znam samo z njo ukvarjat. Z drugimi še vedno ne vem kaj da delam. No, pozdravim in rečem, če ima otrok kaj lepega in to je to..res ne znam. Ma važno, da znam s svojo in se z njo max ukvarjam :) Ne razumem pa tistih, ki ko vidijo dojenčka, tkoj začnejo cvilit iiiiiiii, kok je lep, kok je luškan in podobno. Pa takoj tikat in vzemat iz vozička. In to dostikrat popolni neznanci. Ne vem no..vsak po svoje. Strije....joj, jaz jih imam ogromno, res. Se bom pa začela mazat ja, da ne pride še kakšna dodatna!