|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
19.8.2012 21:37:54   
Mili*
Michelle12...jaz pa rib ful ne morem jesti...mi smrdijo, pred nosečnostjo pa sem jih oboževala.
Patsy...vso srečo na nuhalni...itak bo vse okuser posted image . Jaz pa jo imam v četrtek pri dr. Kuder v Mariboru.
Isti mešani občutki...po eni strani komaj čakam...po drugi pa me je strah.
Čiba...a ti si tudi s štarejskega konca?
Ste pa kar rosne mlade...kako to, da ste se tako hitro odločile za otroka...meni pri 20-tih ni šlo nič drugega po glavi kot party, party, party...sploh si ne znam predstavljati, da bi imela takrat otroka. Ampak zgleda, da smo ljudje različni, eni že zelo hitro čutijo željo po družini, eni pač nismo....Res pa je, da ko si starejši malo bolj kompliciraš in se bolj bojiš.

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.8.2012 21:57:49   
čiba
Mili, sem in nisem, sem bolj na meji s Štajerskouser posted image Tudi jaz sem mlada, sicer ne toliko kot Michelle in Pattsy, ampak za 2user posted image bom kar mlada mamicauser posted image

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.8.2012 23:08:38   
Michelle12
Kile komaj čakam, da se jih znebim, res! :)

Ribe pred N sem imela obdobje, ki bi jedla samo ribe..in sva jih jedla vsak drugi dan, cel mesec. In takrat sem se jih prenajedla in nisem več hotela slišat za njih. Zdaj pa....joj, komaj čakam jutri, da gremo v trgovino...po ribe ;) Res, non stop bi jih jedla! haha

Leta-starost Jaz sem tudi 92. Ko rodim, bom še vedno dvajset_ stara..en mesec kasneje pa 21 :) Ko sem zanosila za Michelle, sem jih imela 18, rodila pri 19ih. Tudi načrtovano in en SS pred njo. Kako, da sva se tako odločila? On je pet let starejši. Pa ne vem. Žurala sem dosti. Najbolj tam med 16im in 17im letom. Potem sem pri 17ih njega spoznala, sem žurala še bolj, on me je držal malo nazaj, haha. Po štirih mesecih sem zanosila, test sem naredila par dni po novem letu. Za novo leto sem bila itak nalita fulll in ker nisem dosti vedela o N, sem mislila, da sem otroka že "uničla", da ni več zdrav in sem šla splavit. Najprej sva se odločla, da bova obdržala. Pol mi je mater začela, da otrok mora imet vse novo, da blablabla...in me je prepričala. Tisto kar me je 100% prepričalo v splav je bil prokleti alkohol. In sem splavila v 9t5d. Zadnji trenutek Tega si ne bom nikoli odpustila! Nikoli! Zto o tem niti ne govorim, ker me je sram. Res, da sva bila skupaj šele 4 mesece ( N kljub kontracepciji), da sem pila, da sem bila stara 17 let..vseeno ni opravičila. Od kar je test pokazal user posted image , nisem taknila alkohola. 5 dni po splavu, sva se vselila v najemniško stanovanje. Želja po otroku je bila vedno večja, držala nazaj so naju samo leta..bolj moja kot njegova. Po splavu sem dobila tabletke, sem jih hito nehala jemat in upala, da bi uspelo, čeprav sva se šla na umik. Potem sva se zmenila, da jih začnem spet jemat, s prvo M in evo M ni bilo...test pozitiven :) Veselje neskončno. V dopolnjenem 8. tednu SS. Ker ni bilo potrebno čiščenje, sem zanosila takoj. Ampak nisem se mogla veselit kot bi se lahko..sem bila preveč neučakana. Sem pa imela zelo lepo nosečnost, res :) In ni mi žal, res ne. Žal mi je edino, da nisem takrat obdržala.
Ampak kar je bilo, je bilo. Pozabila ne bom nikoli. :(
Pijem še vedno ne, od takrat. Edino za poroko, sva nazdravila s penino in to je vse :) Do žuranja mi je zdaj še manj. Uživam ful :) Imam krasno hčerkico, imam pridnega moža, imamo stanovanje (kredit) in nam je lepo :) Tega ne bi zamenjala za nič na svetu :)

Čiba koliko pa si ti stara ? ;)

< Sporočilo je popravil Michelle12 -- 19.8.2012 23:10:26 >

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.8.2012 10:10:39   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: marčevka.marec

pozdravljene čveke:) nekaj časa nisem bila na netu in ste kar veliko načvekale:)  koliko mi čs dopušča vas berem, ampak skoraj nemogoče vse :) uuživajte te tople poletne dni:) " fb skupina, se lahko javite prek sporočil, pa vas dodam, pa še ena lahko dodaja, samo nevem njenega nicka na rr:/ ojej moj spomin:) "user posted image

Imaš ZSuser posted image

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.8.2012 10:11:22   
nsmateja
čiba - sem tud na mobitel klicala... majo letni dopust do danes in se jih ne da dobit. Bom jutri ponovno poklicala user posted image

Nosečniška oblačila - tud sama jih bom rabila user posted image čez trebuh sem že ful napeta user posted image

Ali je mogoče tu gor katera iz Posavja?

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.8.2012 12:09:55   
Coolgirl
Pozdravljene :)

No pa sem se odločila, da se bom tudi jaz pridružila čveku user posted image
Ravno danes sem dopolnila 12 tednov user posted image in sem čisto vesela. No dejansko če štejem po datumih sem user posted image že 13 tednov, ampak ker sem imela cikluse user posted image daljše, je plodek za en teden manjši.

Naslednji teden imam pregled NS in komaj čakam da zopet vidim mojo pikico.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.8.2012 13:08:34   
abc123
Hojla,
en fajn vikens je za mano, sploh, ker so slabosti očitno ponehale,sem pa še vedno utrujena. Sem komajdopolnila 9 tednov in komaj čakam, da jih bo 12.
Tudi jaz sem klicala Strahovo, pa jutri začnejo spet naročati, tako, da se jutri naročim na nuhalno.

Ko mi ni slabo, se sploh ne počutim nosečo, me kar malo zaskrbi na momente, ampak je blo že pri prvi nosečnosti brez znakov, zato sem pozitivna.

Ene ste pa še res mlade, čestitke za pogum.

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.8.2012 13:11:55   
anseV85
Ojla srečkeee user posted image da se še jz malo javim:) sicer berem in sledim redno, vendar mi ne uspe tako pogosto pisat :/

Najprej en veeelik objem vsem ki so se žal poslovile user posted image ,... samo korajžno naprej user posted image

....strah ko zagledaš kri na hlačkah je grooozen-doživela tudi sama, vendar zaenkrat je vse ok :)
Izrazit voh in s tem povezana slabost ob raznih vonjavah je še vedno prisotna ampak ne tako hudo...počasi je že mimo. Tudi utrujenost in zaspanot se počasi zmanjšuje in se že boljše počutim....sem pa v 13tednu neki takega user posted image  mislim da bo prau kmalu mimo vse hudo in bo kmalu prišel čas ko bom spet pouna energije user posted image . Zadnjih par dni malo slabše spim, imam zelo nemirne noge verjetno, ker je ful vroče tolko slabše spim....in pa muči me zaprtostuser posted image  fuuul neprijetno in fuuuul težavno uuffff,....posledično zaradi tega se pojavlja roza madež na hlačkah user posted image  si nekako pomagam z kiviji, jogurti, slivami,...nekako gre user posted image  Ima še kera podobne težave??

Moj največji problem -povedat šefici da sem zanosila sem premagala,...ehheheh sem ji prejšnji teden povedala. S prva ni bila najbolj navdušena - skori jezna nameuser posted image  ampak potem u toku debate se je zmehčala in je bla že bolj prijazna in mi zaželela da gre vse prau in da bodimo veseli- tako da juuupiiijjeejj s tem se ne obremenjujem več user posted image

Ta teden v četrtek 23.08. imam NS - koooommmaajj čaaaakkkaamm da vidim najino pikico, predvsem pa da moj dragi vidi user posted image user posted image user posted image sm že vsa neučakana, res user posted image ...tudi na fb se vam pridružim po NS in naslednjem pregledu....ko bom fix čez prve tri mesece,...

hehehehe ne pišem dva tedna pol pa roman :) hihihih

No srečno še naprej in čim manj slabosti vam želim - užiiivajteee (so)srečke (so)nosečkeuser posted image user posted image user posted image  pozdravčki iz morja =)

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.8.2012 13:12:09   
beachgirl
ojla..no jaz sem med tud ne več tak mladimi..32..sem pa prvega sina mela tud pr 19 ih..kaj je razlika glede na tokratno nosečnost..zdej sem za vsako figo bolj panična..ampak mislim da se bo tud to umirilo:) so me zdej klicali od gin naj pridem še enkrat dat kri, ker so neke bakterije in levkociti.js pa v luft..ma sem smotana...

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.8.2012 13:45:15   
Coolgirl
Ja meni so tudi slabosti ponehale. Ampak kljub temu se mi zdi, da sedaj dosti več bruham. Vrjetno zato, ker mi stvari ne smrdijo več toliko in potem zbašem v sebe vse mogoče kombinacije user posted image in pol nič čudnega, da se vse konča v wc-ju
Tazadnja "ubijalska" kombinacija je bila čips in jabolko user posted image

(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.8.2012 13:54:04   
Michelle12

IZVIRNO SPOROČILO: Coolgirl

Ja meni so tudi slabosti ponehale. Ampak kljub temu se mi zdi, da sedaj dosti več bruham. Vrjetno zato, ker mi stvari ne smrdijo več toliko in potem zbašem v sebe vse mogoče kombinacije user posted image in pol nič čudnega, da se vse konča v wc-ju
Tazadnja "ubijalska" kombinacija je bila čips in jabolko user posted image

Hahahaha, Michelle je točno to včeraj jedla. Sem ji dala za malico jabolko, moj je jedel čips (ponavadi takih stvari nimamo doma, je ostalo od njenega RDja) in ona itak takoj hoče vse probat..ji je dal in je malo jabolke, malo čipsa. Vsako stvar v eni roki :)
Kljub trem čipsom, ki jih je pojedla, je še vedno živa in zdrava..

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.8.2012 14:00:27   
Michelle12
Jaz bi jedla ribe! Še malo pa bo mož doma, da jemo ribe! No, on niti še ne ve, da jih bomo jedli. Ga moram še obvestit, da jih prinese. Prevroče, da bi midve peš hodile.. :( Jojjjj, naj mine to poletje že enkrat!! Jaz hočem normalne temperature ne pa, da se kuhamo! Dobro, da imamo klimo, ki če ne...ne vem kako bi zdžali tu not. No, mogoče bi potem res bile cele dneve na plaži.
No, sej z možem sva se menila, da bova midve hodile na plažo in ko bi on končal delat (15.00), bi prišel tudi on. Tako je bilo natanko enkrat, haha :) Res je prevroče. En teden še zdržim ma več pa res ne....

Meni je trebušček res malo zrastel. Oz velik je isto kot prej samo, da ni več mehko ampak trdo. Prej sem komot ležala na trebuhu, zdaj pa dosti težje... Najprej me je motil trebuh, ko sem rodila joške ;) zdaj bo spet trebuh. Upam, da ne bo spet tak naval mleka, ki bojo spet xxxxxxl velikosti. Ki tokrat bi lahko nahranila 3 otroke, sigurno. Ona ni niti polovico spraznila za en obrok, pa je je jedla dosti! In potem sem imela eno take velikosti, druga pa ful večja :)

Aja,prihaja tretji zobek. Končno :) Bo lahko lažje jedla trše stvari :)

Jjoooj, jaz bi ribice :(

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.8.2012 14:32:59   
tralalala
da se vam se jaz malo javim.....moje počutje je za en k..... veočina me pa potouče še do konca ...tako da komaj čakam da se to vreme umiri in ohladi.....pa ve kako ste kaj ?
komaj čakam nuhalno ki jo imam 3.9.3012 ...to je malo po morju . v petek greva z fantom na morje tako da en teden uživancije (saj upam ) user posted image
tudi sama sem stara 20 let in vidim da nisem edina ...to je fajn ....vse nosečke užiwajte ...jaz še malo pa bom user posted image

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.8.2012 14:44:04   
anseV85
Ima katera "težave" z vrtoglavico??user posted image

(odgovor članu tralalala)
Neposredna povezava do sporočila: 364
20.8.2012 14:48:02   
nsmateja
anseV85 - meni se vrti... preko dneva malo in včasih bolj po jedi ali pred, ko sem lačna user posted image

upam, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.8.2012 14:52:25   
anseV85
Ja meni se tudi vrti ko neki časa ne jem recimo, kar je čisto možno ne....se mi vrti pa glih malček...ampak ko hodim me vseeno kr zanes ob stenouser posted image ... hmmm mogoče je tudi kej pritisk kriv...morm si zmerit, ko pridem iz službe...
Ni pa hudo no, zaenkrat.....bomo potrpele ne user posted image

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.8.2012 14:57:34   
nsmateja
aja, no tak hudo pri meni ni, da bi me zanašalo. Samo mi vseeno ni prijetno, ker mam skos "polno" glavo... user posted image verjetno bi pri tebi znalo bit nihanje pritiska....

ja, upam, da bodo te začetne nosečniške težave kmalu mimo... slabost, vrtoglavica... brrrr

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.8.2012 15:01:45   
anseV85
heheheeheh user posted image ja ja user posted image kot pravijo nosečnost najlepše obdobje v življenju....sej je res občutki ko slišiš srček so neopisno lepi in dejstvo da boš postala mamica je čudovito.....sam če odšteješ te prve tri mesece slabosti user posted image  hihih ampak za naše user posted image  je vredno mal potrpet user posted image

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.8.2012 15:07:42   
nsmateja
res je user posted image

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.8.2012 15:09:53   
Michelle12
O pa nas je kar nekaj dvajsetletnic :)

tralalala tudi jaz imam 3.9. NS . Jaz komaj čakam :)

in še vedno bi jedla ribice ..in jutri jih dobim!!! Danes jih grem pa kupit, jih mož ni prinesel, lih da jih danes jem. :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.8.2012 15:19:11   
Coolgirl
No jaz nisem več tako mlada. Novembra bom 27 in to je moja prva nosečnost.
Je pa lepo, da se mlade punce odločate za družinice.

Jaz z vrtoglavicami nimam problema, mogoče se mi je v vsem tem času zvrtelo kakšnih 2x. Enkrat kar močno je bilo po daljšem sprehodu, ko sem bila že kar zelo utrujena, pa še lakota me je lovila.

Michelle12 Ti želim dober tek.

Meni drugače ribice ne dišijo in ne smrdijo, mi pa česen smrdi. Ampak ribic brez česna pa ne moreš jest.

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.8.2012 15:41:02   
Mili*
Pohvalno za vse mlade mamice, da ste si tako hitro uredile življenje in ste takoj vedele, kaj hočete od njega. Jaz sem se dolgo iskala, ampak mi ni žal. Doživela marsikaj, pretočila marsikatero solzo, zdaj pa sem res zadovoljna in srečna. Čeprav se zdaj na tem forumu počutim kar staro...septembra bom 32. Drugače pa sem ostala nekje na 25 letuser posted image .
Coolgirl, sem videla, da si iz MB, skoraj isto noseča kot jaz. Kdaj maš PDP? Se mogoče vidiva v kaki materinski šoli ali pa na kakšnem pregledu user posted image . Ste že kaj razmišljale, kdaj boste šle v materinsko ali je še prekmalu za kaj takega? Novembra, decembra? Razmišlja katera o kakšni telovadbi za nosečnice?

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.8.2012 15:51:18   
abc123
Ufffff, jaz sem pa že 32...kam le čas beži....sploh ne morem verjet, kolk vas je res mladih.....no sem jaz sem tut še. Je pa verjetno res, starejši si, bolj kompliciraš. To, da je nosečnost nekaj najlepšega... bi se dalo razpravljat.... v prvi sem štiri mesece ležala, zdaj mi je slabo...... no bomo videli kaj bo.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.8.2012 15:52:13   
Coolgirl
Mili* Ja trenutno sma še v Mb, ampak se konec septembra selima.
PDP imam pa 4.3.
Na pregledih pa se vrjetno ne bomo srečale, ker imam ginekologa v Slovenskih Konjicah, kjer sem prej živela. Sedaj se mi pa ni za prestavljat in iskat novega, tako da sem kar pri tem ostala.
Za materinsko šolo pa sploh ne vem kje bom hodila. Ampak vrjetno bova kar tu v MB. Pa še to tam nekje decembra.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.8.2012 16:16:59   
tralalala
Michelle12: kdaj pa maš ti pdp

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?