Michelle12
|
Kile komaj čakam, da se jih znebim, res! :) Ribe pred N sem imela obdobje, ki bi jedla samo ribe..in sva jih jedla vsak drugi dan, cel mesec. In takrat sem se jih prenajedla in nisem več hotela slišat za njih. Zdaj pa....joj, komaj čakam jutri, da gremo v trgovino...po ribe ;) Res, non stop bi jih jedla! haha Leta-starost Jaz sem tudi 92. Ko rodim, bom še vedno dvajset_ stara..en mesec kasneje pa 21 :) Ko sem zanosila za Michelle, sem jih imela 18, rodila pri 19ih. Tudi načrtovano in en SS pred njo. Kako, da sva se tako odločila? On je pet let starejši. Pa ne vem. Žurala sem dosti. Najbolj tam med 16im in 17im letom. Potem sem pri 17ih njega spoznala, sem žurala še bolj, on me je držal malo nazaj, haha. Po štirih mesecih sem zanosila, test sem naredila par dni po novem letu. Za novo leto sem bila itak nalita fulll in ker nisem dosti vedela o N, sem mislila, da sem otroka že "uničla", da ni več zdrav in sem šla splavit. Najprej sva se odločla, da bova obdržala. Pol mi je mater začela, da otrok mora imet vse novo, da blablabla...in me je prepričala. Tisto kar me je 100% prepričalo v splav je bil prokleti alkohol. In sem splavila v 9t5d. Zadnji trenutek Tega si ne bom nikoli odpustila! Nikoli! Zto o tem niti ne govorim, ker me je sram. Res, da sva bila skupaj šele 4 mesece ( N kljub kontracepciji), da sem pila, da sem bila stara 17 let..vseeno ni opravičila. Od kar je test pokazal , nisem taknila alkohola. 5 dni po splavu, sva se vselila v najemniško stanovanje. Želja po otroku je bila vedno večja, držala nazaj so naju samo leta..bolj moja kot njegova. Po splavu sem dobila tabletke, sem jih hito nehala jemat in upala, da bi uspelo, čeprav sva se šla na umik. Potem sva se zmenila, da jih začnem spet jemat, s prvo M in evo M ni bilo...test pozitiven :) Veselje neskončno. V dopolnjenem 8. tednu SS. Ker ni bilo potrebno čiščenje, sem zanosila takoj. Ampak nisem se mogla veselit kot bi se lahko..sem bila preveč neučakana. Sem pa imela zelo lepo nosečnost, res :) In ni mi žal, res ne. Žal mi je edino, da nisem takrat obdržala. Ampak kar je bilo, je bilo. Pozabila ne bom nikoli. :( Pijem še vedno ne, od takrat. Edino za poroko, sva nazdravila s penino in to je vse :) Do žuranja mi je zdaj še manj. Uživam ful :) Imam krasno hčerkico, imam pridnega moža, imamo stanovanje (kredit) in nam je lepo :) Tega ne bi zamenjala za nič na svetu :) Čiba koliko pa si ti stara ? ;)
< Sporočilo je popravil Michelle12 -- 19.8.2012 23:10:26 >