Michelle12
|
Oi :) Moj trebušček oz trebuh se še ne pozna....so me že pred N spraševali, če mogoče pričakujemo drugega...N sem začela z 60kg, rodila z 87kg, po porodu sem prišla do 72kg, trenutno jih imam 85. Pa sem polno dojila do nekje 8. meseca...dojim še vedno ampak večinoma samo še zjutraj, zvečer in ponoči. No, za ponoči ne vem, ker spim ;) Se pa res malo pozna, je bolj napihnjen,...ni viseč kot prej. Oblačila...nisem imela nič. Zanosila sem novembra, nekje do marca sem lahko oblekla še ene hlače, ki so mi bile prevelike. Pol sem nosila trenirke in kupila sem si dvojne hlače..tak tanek material, na vezalko :) Maja je pa itak bilo že toplo in sem nosila oblekice, spodaj pajkice, če je bilo hladneje...in celo poletje sem imela večinoma oblekice. Nič nosečniškega. Navadne oblekice, ne oprijete ;) Zdaj bo pa treba nabavit vse na novo in sem tudi jaz nova v tem :) Doma imam ene hlače, ki sem jih dobila samo moram pogledat kakšna št je. In če mi bojo prav, bom kupila magari te rabljene na FBju..jih punce večkrat prodajajo. In itak so kot nove tako, da... pa še nove stanejo ful. Vsake toliko sem gledala kakšne so cene in pod 50 eur jih nisem našla. 50eur je pa meni ful preveč za hlače, ki jih bom nosila par mesecev. Lahko bi jih dala, jih imam ampak..se mi zdi brez veze, če lahko za ta denar dobim trojne rabljene in par majc :) No, majce bom pa kupila...če katera ve kje imajo lepe, na Obali, naj kr pove :) Angelsounds..včeraj sem ga kupila :) Rabljenega, še v garanciji. In se je slišalo srčka..res, da sem ga malo dlje iskala ampak sem ga našla :) Meni je to zelo prav prišlo tudi v prvi N samo takrat sem imela sposojenega. Na začetku, preden sem čutila gibe, sem poslušala srčka, sem vedla, da je vse ok:) In na koncu, ko se je umirila, me je bilo včasih strah in sem poslušala, me je pomirilo :) Meni je super:) Na začetku se itak ne najde takoj srčka, malo premikaš, pa najdeš...samo ne delat panike:) Je tam, 100% :) Včeraj smo pa šli mal na plažo..prav pasalo mi je plavat..danes sem tudi hotela it, pa smo šli potem raje na sprehod in jest...bomo šli pa jutri :) Jaz imam pa še šest dni do pregleda, komaj čakam:) Upam, da mi bo naredu UZ čeprav dvomim..verjetno bo smo srčka polsušal in pogledal izvide, upam, da bojo ok:) Sladkor me skrbi, čeprav sem imela v prvi N ok..samo sem jedla manj kot osem ur, preden so mi vzeli kri..pa zto :) Zdaj pa grem spat...bom spet spala do 12ih :(