Sadrika
|
Evo mene, zopet ne morem spat, ampak tokrat zaradi..... lakote! Tok sem lačna ratala, da sem se ob 2h zbudla in premetavala, na koncu pa le odločila, da vstanem in nekaj prigriznem. Sem se spomnila, da sem včeraj imela zadnji obrok kosilo, pol sm se pa tok z malinovim in koprivinim čajem nalivala, da sem bla polna in pozabla jest.Zdej mam pa malčko sred noči - kakav in štručko Nitta - čist možno, da se je tvoja G zmotila v merjenju pupike. Boš videla v pon., ko ti bo merila druga, bo verjetno čisto drugače pokazalo. Ko je men moja merila, je pobček vedno zaostajal za par dni in ko mi je meril dr.Koren, h kateremu sem šla na obrat, je bil pa kar naenkrat nad povprečjem, tko, da ni glih za zaupat ne UZ, ne merjenju. Tud kolegica mi je pravla, ko je mela nosečniško sladkorno, ji je G vedno govorila kako velik bo njen fant in na koncu, ko je rodila, je bil pa tak drobižek, nekaj čez 3kg in 51cm in je morala potem še manjše cunjice dokupit, ker je imela pripravljeno vse 62 št., na koncu je pa še 50 visela z njega. V glavnem, če so tvoji izvidi ok, mala pa praviš, da je zelo živahna, ji sigurno ni hudega in ji nič ne manjka. Kar pa zadeva obrata, men se zdi, da jih delajo čisto prehitro, sploh glede na to, da še imaš veliko plodovnice, jaz mislim, da ima zato tudi sama pupa več možnosti, da se sama obrne, pa seveda tudi dosti časa. Sicer pa obrat ni boleč in če se odločiš, le pogumno. Vesper - imam še priliko in še izkoristim za še eno vzpodbudno besedo - le korajžno! Jutri boš že mamica
|