|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
20.12.2012 11:58:43   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Ja zdej je zihr že mami naša vesper :) juhej, komaj čakam...

sm kr mal fauš... user posted image ene bomo še pa kr čakale... al pa ne user posted image

mislim, da smo ji kr vse malo faus ja, ampak samo, da gre vse vredu pri njej.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.12.2012 12:10:30   
HotCat

ufff ja vesper pa že verjetno carta malega jenčeka user posted image

sadrika dragi je pa sigurno vesel :) Držim pesti da ti uspe sprožit porod user posted image

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.12.2012 19:18:04   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

ufff ja vesper pa že verjetno carta malega jenčeka user posted image

sadrika dragi je pa sigurno vesel :) Držim pesti da ti uspe sprožit porod user posted image

Hahaha, sadrika, veliko uspeha! :)

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.12.2012 19:25:07   
nitta
...punce, jst sm si zdele pri tašči zmerla sladkor in sm ga mela 8 user posted image user posted image , res je da sm pol ure pred tem spila deci kuhančka v katerega jst dam sigurno 3 žlice sladkorja ker ne maram kislega okusa vina. Si ga jutr zmerim na tešče zjutraj pa da vidimo kaj je na tem, da ni kaj s tem narobe da zato naša biba tako malo an teži dobiva. Čeprav na obremenilnem testu sm ga mela pa super, full pod mejo, vse ok...

že celo popoldne hodim gledat če je naši novopečeni mami uspelo kaj na forum pridet pa se pohvalit :) sm pa danes pridna spekla čokoladne rogljičke in lešnikovo potico :) pa kosilo skuhala seveda. Pride dan ko je dovolj energije in potem spet dan ko se ne spravim iz postelje...

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.12.2012 20:58:39   
Inigo

...punce, jst sm si zdele pri tašči zmerla sladkor in sm ga mela 8 user posted image user posted image , res je da sm pol ure pred tem spila deci kuhančka v katerega jst dam sigurno 3 žlice sladkorja ker ne maram kislega okusa vina. Si ga jutr zmerim na tešče zjutraj pa da vidimo kaj je na tem, da ni kaj s tem narobe da zato naša biba tako malo an teži dobiva. Čeprav na obremenilnem testu sm ga mela pa super, full pod mejo, vse ok...

že celo popoldne hodim gledat če je naši novopečeni mami uspelo kaj na forum pridet pa se pohvalit :) sm pa danes pridna spekla čokoladne rogljičke in lešnikovo potico :) pa kosilo skuhala seveda. Pride dan ko je dovolj energije in potem spet dan ko se ne spravim iz postelje...

Zelo zelo dvomim. "Sladke mamice" imajo pretezke otroke in imajo tut same ful tezave s prekomernim pridobivanjem na tezi. Obratno pa ne.

Drgac pa tut js hodim gledat, ce bo kaka informacija o nasi vesper in njenem fantku :)

Midva z malim sma pa dans pekla cokoladne kekse za jutrisnji zadnji dan v vrtcu. In sma pol gor s cukrom narisala smajlije. In so to lepi keksi... Taki iz revije so ratal :))) Ful zadovoljna, mali pa se tolk bolj.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.12.2012 21:01:48   
Mala BB
Joj, js mam fuuuul slabo vest, ko berem kaj vse ste skuhale, sploh pa spekleuser posted image . Hmmm, zdej če obstaja kak res easy recept za super kekse, po možnosti čokoladne, bi vas prosila za kakšen kratek zapis. Hvalaaaa!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.12.2012 5:23:18   
Sadrika
Evo mene, 20. je mimo, jaz pa še vedno v 1 kosu. Sem laufala, no kolko je to izgledalo laufanje za druge...user posted image po stopnicih in je sprožilo, ja itak, ma vse kar je sprožilo pri meni, je utrujenost in posledično spanje = smrčanje. To je ponovno sprožilo - pri mojmu dragemu nejevoljo, ker je zopet ostal na suhem user posted image
V glavnem, zdaj so vsi moji lepi datumi mimo in se bom prepustila malemu, ko bo pripravljen.... samo upam, da ne bo rabil dolgo, no pa sem že spet na svojih željah,..... ah, boljše, da ar neham.
Vesper se še ni javila....no, kdo bi ji zameril, ko pa je dobila takšno lepo darilo, da ji krade čas s cartanjem..
Mala BB - tvoja slaba vest je popolnoma odveč, meni se je vedno izkazalo, če nisem imela volje in sem se potem vseeno prisilila v peko, da je bil stran vržen čas, material in seveda denar, ker se je sfižilo. Uspelo je vedno, če sem pekla/kuhala z užitkom, tko, da če mi ni, se ne spuščam in zaradi tega sploh nimam slabe vesti.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.12.2012 6:14:00   
vesper
dobro jutro babike moje
tako, mi se od vceraj zjutraj ze cartamo. veliki smo 50cm in tezki 3100g. iiii kako smo pridni, smo vceraj cel dan spali, patudi dojili smo se ze. jaz se pocutim super, moj misko pa je itak najlepsi fantek za svojo mamico.
da ne govorim o tem kak je ati nor v sineka...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.12.2012 6:41:15   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

dobro jutro babike moje
tako, mi se od vceraj zjutraj ze cartamo. veliki smo 50cm in tezki 3100g. iiii kako smo pridni, smo vceraj cel dan spali, patudi dojili smo se ze. jaz se pocutim super, moj misko pa je itak najlepsi fantek za svojo mamico.

iiiiiiiiiiiiiiiiiii vespeeer!!cestitke. vse dobro novi druzinici, veliko lepih trenutkov in zdravja. user posted image user posted image kak pa se ti pocutis???je hudo po carskem?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.12.2012 6:44:38   
nusika2013
hjoj punce jaz pa sem ze od 2 auf, sma sla z mojim ob 8 spat, pa sma se oba ob 2 zbudila, sam je on po 1 uri zaspal, jaz pa sem se do 5 obracala, pol pa vstala in sla pred tv. groza...se dobro da ne delam vec. lahk pa vsaj recem, da sem se na konec sveta hitro vstala :))))user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.12.2012 7:26:28   
nusika2013

nitta nic to ni. normalno je, da si imela pol ure po tem 8. cuker si mores vedno merit 1,5 ure po zauziti hrani/pijaci v tvojem primeru. ce bi si zmerla kasneje, bi vidla, da je vse normalno. meni verjemi, ko si morem ze 5 mesecev meriti.

pa tako kot je inigo napisala, otroci sladkornih nosecnic so pretezki, ne prelahki. zato pa mores paziti, da ne pojes prevec glukoze, ker se pol plod prevec redi :)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.12.2012 7:49:49   
Sadrika
Vesper čestitke celi mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar lepo se še cartajte in hranite, tebi pa čimhitrejše okrevanje

Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.12.2012 7:53:31   
HotCat
vesper: Čestitamoooooo user posted image user posted image ...in praviš a ste tako pridni, no to je pa zlata vredno! Upam da ti tudi okrevaš dobro in da vam čas v porodnišnici čimhitreje mine!!!

sadrika: sej nas čakajo še lepi datumi za porod...mogoče bo pa danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.12.2012 8:22:32   
Inigo
Mala BB – penasto vmešaš raztopljeno maslo, rumenjak (beljak šparaj za dekoracijo), sladkor in vanilij sladkor. Dodaš raztopljeno čokolado. Potem preseješ moko, pecilni in puding prašek in dodaš masi. Nastane trdo testo in oblikuješ polšterčke. Položiš na peki papir. Pazi samo, da jih daš dovolj narazen, ker še zrastejo med peko. Peči na 180. Midva sva jih pol še okrasila. Stepeš beljak in ko je trd, ga pol zavrži. K polovici pa dodajaj sladkor v prahu. Naj bo masa fuuul gosta, da boš lažje risala po keksih. Ko jih pa okrasiš, jih pa daj za 10 minut na 150 v pečico, da se beljak gor posuši, da se ne bodo keksi sprijemali.

Sestavine:
1 čajna žlica pecilni prašek
150 g sladkor
1 kos vanilijev sladkor
250 g moke
1 kos rumenjak
180 g masla
1/2 čajna žlica soli
200 g čokolade
1 kos zavitek vanilijevega pudinga

Bo? user posted image

Vesper – čestitaaaaaaaam! Sigurn da je najlepši! Ooo, kk sm vesela… kk fajn! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to, da se že dojita in cartata… ni blo hudo, ne? Nam še zaupaš ime?

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.12.2012 8:45:36   
vesper
hej hej
se opravicujem za napake v tekstu, ampak pisem preko telefona
Sploh ni hudo, res ne. CR ni noben bav bav. Vceraj je se res bolelo in pac ti morajo vse pomagat, ampak so ful prijazni in ni nobenega problema sploh. Pa malega sem imela vceraj pri sebi vec kot 7 ur danes pa je tudi bolecina ze neprimerljivo manjsa.
Nesemu pikecu pa je ime Jaka.
Iijeeeej punce navijam za vas da cimprej postanete mamice.
hvala vam vsem za lepe zelje...user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.12.2012 8:49:27   
Inigo

hej hej
se opravicujem za napake v tekstu, ampak pisem preko telefona
Sploh ni hudo, res ne. CR ni noben bav bav. Vceraj je se res bolelo in pac ti morajo vse pomagat, ampak so ful prijazni in ni nobenega problema sploh. Pa malega sem imela vceraj pri sebi vec kot 7 ur danes pa je tudi bolecina ze neprimerljivo manjsa.
Nesemu pikecu pa je ime Jaka.
Iijeeeej punce navijam za vas da cimprej postanete mamice.
hvala vam vsem za lepe zelje...user posted image

torej je ostal Jaka user posted image user posted image user posted image super! lepo ime sta izbrala.

še najbolj sm vesela, da se res tk fajn počutiš. naj tako ostane. uživajtaaaaaa! user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.12.2012 9:09:58   
HeLenčica
Čestitaaaaaaaaaam vesper! Malo sem ti favš, priznam user posted image

Jaz sem še kr kinderjajčka, kljub temu da se mi je že v torek odluščil čep....

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.12.2012 10:02:26   
Mala BB
Bravo Jaka, dobrodošel!!!!user posted image Vesper, zdaj se pa pripravi na naval vprašanj, si v prednosti in nam boš vse povedalauser posted image

Inigo - najlepša hvala za recept (hmmm, tebi je to čisto enostavno?!). Res, priznam, da nisem za te stvari ampak sem se letos odločila, da moram nekaj narediti. No....nič pa ne obljubim zagotovo ha ha

Noč - danes pa lahko prvič rečem, da je bilo tudi pri meni hudo. Nisem skoraj nič spala, ful me je šikalo, kot da bi me z nožem rezali, pa neki čudni krči, tako da sem si pomagala z dihanjem....proti jutru se je končno umirilo. No, je pa mali podivjal in vadi neko božično koreografijo že celo uro. Se kateri to dogaja? Saj to še ne morejo biti popadki, a ne?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.12.2012 10:57:06   
nitta
vesper iz srca čestitam ob rojstvu malega Jaka (zdele ne vem če sm prav sklanjala ampak sklonit se itak že kak mesec ne morem več hihi :) ) vidim da imamo vse enake težave s spanjem in obračanjem ponoči, sm imela pa lepe sanje, da se je naša miša obrnila in da je bilo vse super fajn, no zdaj pa se naj samo še uresničijo pa bo to najlepše darilo za praznike.

Mogoče pa moje telo zdaj več cukra dela da bo mala veliko na teži dobila in bo pol ta prava mala babika :) tako nimam kaj veliko pomagat, počivam dovolj, jem tudi, tako da prepuščam naravi da naredi svoje, čeprav takole ko se zjutraj zbudim čist zlomljena bi že tako rada videla da bi čim prej prišla naša mala na svet...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.12.2012 11:04:49   
nusika2013
hehehhe...super vesper! Jaka je fuuuul lepo ime (DOBRODOSEL)! cestitke se enkrat. se pa vidi, da je dans tolk cudn dan. sem sla zdaj nekaj okoli z avtom in vsi nekako cudno vozijo, moji dihurji so ven z vraga, oba me jezita, kot da imata menzo. spala nisem nic. najraje sploh iz stanovanja ne bi sla vec, ampak grem zvecer se na zakljucek s sluzbo, dobimo pa se v srediscu Mb, direkt na sredini med protesti. ojojoj....upam, da sploh pridem do gostilne :)

glede carskega si me kr malo pomirla. jaz sem sicer mislila, da se je nasa tamala dans ponoci obrnila, ker sem kolcanje cutla na drugi strani, pa tako je delala noter, da joj...ampak zdaj cutim spet vse po starem. mah, saj se v bistvu sploh ne bojim vec CR. bi pa isto kot ve rada vidla, da bi dnevi malo hitreje sli :)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.12.2012 11:19:15   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

ooo, zna bit kmalu! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.12.2012 11:20:22   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Bravo Jaka, dobrodošel!!!!user posted image Vesper, zdaj se pa pripravi na naval vprašanj, si v prednosti in nam boš vse povedalauser posted image

Inigo - najlepša hvala za recept (hmmm, tebi je to čisto enostavno?!). Res, priznam, da nisem za te stvari ampak sem se letos odločila, da moram nekaj narediti. No....nič pa ne obljubim zagotovo ha ha

Noč - danes pa lahko prvič rečem, da je bilo tudi pri meni hudo. Nisem skoraj nič spala, ful me je šikalo, kot da bi me z nožem rezali, pa neki čudni krči, tako da sem si pomagala z dihanjem....proti jutru se je končno umirilo. No, je pa mali podivjal in vadi neko božično koreografijo že celo uro. Se kateri to dogaja? Saj to še ne morejo biti popadki, a ne?

ta recept je pa res ful na izi. v eni uri si z vsem fertik! user posted image zmešano maš v 15 minutah, vsaka runda se ti peče cca 10-15 minut, pol jih malo okrasiš n še vržeš posušit v pečico in si user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.12.2012 11:20:55   
HeLenčica

Kaj pa vem...sem bla ful vesela, češ zdaj se je pa začelo dogajat, ampak je vse mirno, vsak dan me šraufa ampak se vedno pomiri. In pol sem brala da se to lahko zgodi tudi nekaj TEDNOV prej tak da eeeeeeeeeeeeeeh user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.12.2012 11:34:56   
Inigo

Kaj pa vem...sem bla ful vesela, češ zdaj se je pa začelo dogajat, ampak je vse mirno, vsak dan me šraufa ampak se vedno pomiri. In pol sem brala da se to lahko zgodi tudi nekaj TEDNOV prej tak da eeeeeeeeeeeeeeh user posted image

pr Brinu se mi je odluščil točno en mesec prej... user posted image sm tut misla da bo kj in ni blo nč. edin morš spremljat, da se neb kako vnetje napacalo, kopat se ne smeš, kake tangice tut odsvetujejo... zdj pač ni več zaščite med nožnico in plodom. to je edino.

držim pesti, da te čimprej zares zašraufa user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 21.12.2012 11:38:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.12.2012 12:20:45   
ursika_ursi

dobro jutro babike moje

Se opravičujem, da vdiram v vašo temo, ampak poznam vesper in bi ji rada čestitala za malega štručkeca!!!user posted image user posted image user posted image  Glavno da sta zdrava, to je najbolj pomembnouser posted image  Me pa danes ne bo na obisk, ker sem bila na Ptuju že dopoldan in so kao obiski med 15 in 16huser posted image  Sem bla kr malo jezna...user posted image
Upam, da bosta lahko kmalu šla domov, ker vaju verjetno vsi 3 zelo pogrešajouser posted image
Še enkrat čestitke mamici in malemu Jakcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?