Sadrika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Oo Sadrika, vidim, da nisi mogla spat zjutri..jaz tudi ne, sem že od 4h budna. Sem se še trudila neki valjat po postli, pa ni ratalo, potem sem pa kar vstala. Meni se je pa zdaj čez vikend čisto konkretno spremenilo telo...začela sem nenormalno otekati, gležnjev sploh nimam..včeraj sva se z mojim na ta način toook nasmejala Pa roke mi otekajo, poleg tega sindroma karpalnega kanala imam še artritis..včeraj me je nenormalno zgaga pekla, moj v službi jaz pa na vsak način hotela odpreti Donat, pa ga nisem mogla, tok so me prsti boleli. Imam srečo, da živim nad mojimi, sem šla potem v spodnje nadstropje po "pomoč" Oooo ja, sem imela obdobje, ko sem spala kot polh, zdele pa par dni se kar obračama po postli, pol pa vstanem in grem gledat, če je kej novga na RR in pa TV. Imava tud iste tegobe, no mene vsaj zgaga ne peče, kar pa zadeva karpalnega kanala, u mater, včas mi žlica pade z rok, ko jem. Noge mi tud tok otekajo, da sem mogla si it po nove škornje in sem vzela potem seveda 2 para in oba 1 št. večje, pa ne sprašuj, če jih nosim , ker mi niso več prav . Sej sem ga tud pobiksala, ,orala bi vzet kej na vezalke, ko se vsaj malo še dajo raztegnit, sam sem takrat mislila, klinc, se bom mogla pa prepogibat. Moj pjebek pa mislim, da je v zadnjih dneh močno pridobil na teži, oz. mu že precej prostora zmanjkuje in čutim vsak njegov gib, ki pa zna bit precej boleč, avč. Pa komaj čakam ju3 na pegled, da vidimo v kaki legi je, sploh ne morem zakapčat kje ma kaj, pa da vidimo na kakšen porod se moram pripravit. No, moj mi nič ne govori, koliko otrok bi še rad imel, zaenkrat sva oba zadovoljna, da sva sploh tega uspela spočet Bomo potem videli kako bo. Vesper - kaj pri splošni tudi dobiš kateter? Pa baje neko cevko v grlo, ampak to mislim, da že takrat, ko spiš, ko se zbudiš samo občutiš pekočo bolečino v grlu. No mene bi bilo pa tega strah, nekako ne prenesem, da bi mi kdo šaral po grlu, ojejoj , prav tako bi se bala katetra. Upam, da se še javiš predno greš jutri not. A greš že kar zjutraj al kako? Pa potem se tudi javita, ko se bosta že cartala z Jakecom , no seveda, ko boš pač lahko.
|