Sadrika
|
MalaBB - men pa ni PDP nič spreminjala, žw na 1. pregledu mi ga je določila in tako je ostal, čeprav bi po ZM bil pa 30.12.Tud jst sm skoz navijala na letos in so mi tudi vsi govoril, da je boljše za malega, da ni. Zdaj mi je pa že vseeno, pa tud, če bom za praznike not, sam, da ne bi predolgo šel čez rok, pa tud, da bi se čez dan odvijalo, ne čez noč. HotCat - nekako sem že skoz tuhtala, kaj bi vzela proti bolečinam, da je brez kemije in da tud na malega ne bi vplivalo. Sem že nasploh ful proti, pa ne tok proti, ampak imam nekak odpor vzeti kak tablet, če me kaj boli ali pa kakeršnokoli drugo zdravilo in sem potem res našla ta Tens že v BabyBooku, danes pa še v čakalnici pri G, naročila sem ga pa na spletu Smejko.si, oddajajo ga tudi na elletens.si in imajo kar enake plačilne in najemniške pogoje. Sem pa slišala, ja, da akupunktura res pomaga, ampak mene ne bi mogli prepričat, da bi me pikali, ne morem si pomagat, taka pač sem, igel nikakor ne prenesem, se začnem vedno tresti, že ko jih vidim in upam, da me v P ne bodo velik pikal. Nitta - vsaka čast tvojmu, da razmišlja na ta načim, kapo dol, res! Pa čim manj se sekiraj, da mala ni po reglcih, pa se bo poštimal. Sem pa jst tud zdle spala 2 uri, oz. če mojg vprašaš, sem smrčala 2 uri, , res sem pa tako trdno spala, da nisem vedla kje sem, ko sem se zbudila, bila sem pa res zmatrana, sem še piškote danes pekla. Kar se pa kuharije tiče, imam do sedaj že spravljeno: golaž, haše omako za testenine, kurjo obaro, čufte v paradižnikovi omaki, sarmo (to vem, da ne smem, ko bom dojila), pa mi že zmanjka. Hmmm, lahko bi tudi kakšne zrezke v omaki, sem se zdele spomnila.... Če imaš še kakšno idejo, pa se nič šparat
|