poopsie95
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Hej nosečke! Res slabo čvekamo . Poopsie, sem zasledila da tudi tebe dajejo glavoboli. Pa si že imela prej migrene? Mene migrene mučijo že od nekdaj ampak zdaj med nosečnostjo (začelo se je z 2. trimesečjem) pa še veliko bolj pogosto. Morda so pa vzrok hormoni? nosečniški možgani ja....jaz sem grozna. Včasih ne vem kje se me glava drži Kopalke - čez vikend grem na morje, ampak sem po nekaj urah v trgovinah sprejela odločitev da poskušam še naprej tlačit joške v stare kopalke . Ne dam celega bogastva za grde kopalke, ki jih bom nosla 2 meseca. Sej to, ko so letos res povsod neke čudne kopalke! Za moj okus preveč različnih vzorcev in barv nametanih skup. Ma, bomo že. Jaz sem včeraj brskala po mamini omari in ji kradla modrce, ker so mi zdaj pa res vsi moji premajhni. Sem bila navajena kupovat modrčke kar na otroških oddelkih, sem imela res mini joškice pa še vzorčki so bili luštni. Glede porodniške, Helenčica, najboljše, da pokličeš in vprašaš, itak ti vsak drugače pove. Migrene sem imela že prej, ja, samo ne tolk pogoste. Sem brala, da se to dogaja tudi zaradi večje prekrvavitve. Meni lekadoli ne nucajo, so mi prešvoh, zato rajš mojmu težim, da mi masira sence in vrat, včasih s kakim eteričnim oljem in kar pomaga, ne odpravi pa bolečine 100%. Včasih, ko me pa res ful boli in mi gre že na bruhanje, mi pa ful paše, če mi z rokami objame glavo in pritiska, ta pritisk je ful olajšanje, čeprav se sliši čudno. Tudi jaz zdaj jem fidivit mami vsak drugi dan, pijem pa šumeče kalcijeve in magnezijeve tablete od Sensilaba. Mi je pa farmacevtka rekla, da naj v primeru krčev začnem raje pit Magnesol, ker ima večjo vsebnost magnezija in se baje bolje absorbira v telo. Ne vem, mogoče je res kaj na tem, mogoče mi ga je pa samo skušala prodat.
|