|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
11.7.2012 9:49:12   
HeLenčica
Hej nosečke! Res slabo čvekamo user posted image .

Poopsie, sem zasledila da tudi tebe dajejo glavoboli. Pa si že imela prej migrene? Mene migrene mučijo že od nekdaj ampak zdaj med nosečnostjo (začelo se je z 2. trimesečjem) pa še veliko bolj pogosto. Morda so pa vzrok hormoni?

nosečniški možgani ja....jaz sem grozna. Včasih ne vem kje se me glava drži user posted image

cukica, fuuul maš velik trebušček user posted image . Tudi jaz ga že ponosno razkazujem, sem dala slikico gor na zasebni forum user posted image . Veliko pa čutim špikanja in bolečin spodaj zadnje dni...verjetno je to povezano z rastjo trebuha. In ne vem, če je to v moji glavi ampak včeraj sem začutila kot neke mehurčke v trebuščku, tak čisto nov občutek, dejstvo pa je da ne vem če gre za prebavo user posted image Glede na to da sem prvič noseča je najbrž še prehitro da bi čutila dete.

Kar se tiče porodniške - če se katera spozna ali ima izkušnje bi se priporočala za kakšne informacije, skratka ostala bom brez službe z oktobrom (zaposlitev za določen čas), do zdaj pa sem bila 4 leta zaposlena. Ali katera ve če je ta informativni izračun še aktualen, ker se je z 31.5. zakon nekaj spreminjal?

Kopalke - čez vikend grem na morje, ampak sem po nekaj urah v trgovinah sprejela odločitev da poskušam še naprej tlačit joške v stare kopalke user posted image . Ne dam celega bogastva za grde kopalke, ki jih bom nosla 2 meseca.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 826
11.7.2012 11:50:23   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Hej nosečke! Res slabo čvekamo user posted image .

Poopsie, sem zasledila da tudi tebe dajejo glavoboli. Pa si že imela prej migrene? Mene migrene mučijo že od nekdaj ampak zdaj med nosečnostjo (začelo se je z 2. trimesečjem) pa še veliko bolj pogosto. Morda so pa vzrok hormoni?

nosečniški možgani ja....jaz sem grozna. Včasih ne vem kje se me glava drži user posted image

Kopalke - čez vikend grem na morje, ampak sem po nekaj urah v trgovinah sprejela odločitev da poskušam še naprej tlačit joške v stare kopalke user posted image . Ne dam celega bogastva za grde kopalke, ki jih bom nosla 2 meseca.

Sej to, ko so letos res povsod neke čudne kopalke! Za moj okus preveč različnih vzorcev in barv nametanih skup. Ma, bomo že. Jaz sem včeraj brskala po mamini omari in ji kradla modrce, ker so mi zdaj pa res vsi moji premajhni. Sem bila navajena kupovat modrčke kar na otroških oddelkih, sem imela res mini joškice pa še vzorčki so bili luštni.

Glede porodniške, Helenčica, najboljše, da pokličeš in vprašaš, itak ti vsak drugače pove.

Migrene sem imela že prej, ja, samo ne tolk pogoste. Sem brala, da se to dogaja tudi zaradi večje prekrvavitve. Meni lekadoli ne nucajo, so mi prešvoh, zato rajš mojmu težim, da mi masira sence in vrat, včasih s kakim eteričnim oljem in kar pomaga, ne odpravi pa bolečine 100%. Včasih, ko me pa res ful boli in mi gre že na bruhanje, mi pa ful paše, če mi z rokami objame glavo in pritiska, ta pritisk je ful olajšanje, čeprav se sliši čudno. user posted image

Tudi jaz zdaj jem fidivit mami vsak drugi dan, pijem pa šumeče kalcijeve in magnezijeve tablete od Sensilaba. Mi je pa farmacevtka rekla, da naj v primeru krčev začnem raje pit Magnesol, ker ima večjo vsebnost magnezija in se baje bolje absorbira v telo. Ne vem, mogoče je res kaj na tem, mogoče mi ga je pa samo skušala prodat.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.7.2012 12:31:07   
cukica
Kopalke tudi jaz sem šla danes gledat za kopalke in moram rečt,da so katastrofalne.Grozne in še številke nimajo tako,da bom tudi jaz tlačila joške nazaj v kopalke upam,da ne bo prehudo,....user posted image .Ja sranje,če maš probleme z njimi,....

Drugače sem pa danes tamalmu kupila rokavčke in en pajacek za na morje.
Še en teden pa imam pregled pri g.občasno imam črne misli ampak,ko čutim,da se nekaj premika sem malo potolažena,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 828
11.7.2012 15:37:21   
mejckena81
Včeraj sem končala svoj študij in uspešno zagovarjala diplomo z odliko. Zdej je vse skupaj za mano, uživajmo - nič več učenja. Sem bla cel dan evforična zaradi diplome, še zvečer tko, da sploh nisem mogla zaspat. Ves čas me je nekaj po trebuhu ne vem špikalo, bodlo - sej še sama ne vem. Zjutraj sem šla pa po 2 mesecih spet v službo - seveda s podočnjaki do tal, ampak sem preživela svoj prvi dan. Sem tko vesela ko pomislim, da sem že na pol nosečnosti. Uživajte.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.7.2012 9:47:01   
HeLenčica
Bravo, mejckena user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj boš pa lahko uživala sproščeno, kajne?

(odgovor članu mejckena81)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.7.2012 9:58:20   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mejckena81

Včeraj sem končala svoj študij in uspešno zagovarjala diplomo z odliko. Zdej je vse skupaj za mano, uživajmo - nič več učenja. Sem bla cel dan evforična zaradi diplome, še zvečer tko, da sploh nisem mogla zaspat. Ves čas me je nekaj po trebuhu ne vem špikalo, bodlo - sej še sama ne vem. Zjutraj sem šla pa po 2 mesecih spet v službo - seveda s podočnjaki do tal, ampak sem preživela svoj prvi dan. Sem tko vesela ko pomislim, da sem že na pol nosečnosti. Uživajte.

Čestitam za diplomo! user posted image user posted image user posted image
Po trebuhu te je pa od živčkov špikalo, to se tudi meni kdaj pa kdaj zgodi, ko se preveč vznemirim.

Joj, to pa mene še čaka, moj večni dolg, za letos je že prepozno, bom pa drugo leto bolj pridna in kočno spacala moj študij do konca user posted image

In kako ste kaj nosečkice? Upam, da vas ponoči ni preveč zalilo, berem po novicah, da je bila kar pestra noč, mi smo že zvečer skasirali neurje z rahlo točo (na srečo nič hujšega), pihalo in grmelo je kot pri norcih.

Me zanima, če je tu morda kaka ljubiteljica zelenega čaja? Jaz ga obožujem, sedaj v nosečnosti pa sem ga malce zminimanizirala, tako da spijem 2 skodelici zelenega čaja in 1 skodelico kave ali kaupučina, mislim da ta doza ni pretirana. V 1. nosečnosti sem spila po eno skodelico zjutraj, kaj več mi pa ni pasalo, kava mi je pa sploh smrdela. Eh, snmo ženske čudne od teh hormonov user posted image

helenčica - zgoraj si omenila privat forum, lahko poveš kaj več o tem? user posted image

(odgovor članu mejckena81)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.7.2012 11:02:33   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

helenčica - zgoraj si omenila privat forum, lahko poveš kaj več o tem? user posted image

Seveda user posted image . Punce decemberke so naredile še en forum, ki je malo bolj privat, ga ne more nihče brat razen registriranih uporabnikov. Mislim da punce ne bodo imele nič proti če se nam pridružiš, ti pošljem PM.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.7.2012 11:07:02   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Seveda user posted image . Punce decemberke so naredile še en forum, ki je malo bolj privat, ga ne more nihče brat razen registriranih uporabnikov. Mislim da punce ne bodo imele nič proti če se nam pridružiš, ti pošljem PM.

Tudi jaz bi prosila.

Mejckena, čestitke ob diplomi!!user posted image

jst bi tud že kr imela diplomo v rokah. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
12.7.2012 11:13:39   
HeLenčica
Poopsie, ne gre mi poslat ZS, ne vem zakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 834
12.7.2012 12:07:27   
poopsie95

Bom jaz tebi, pa mi poskusi odgovorit. Mogoče bo tko šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 835
12.7.2012 12:41:51   
slogirl87
Živjo! Jst se vam tudi pridružujemuser posted image . PDP imam 11. 12. 2012, starost 24, moja prva user posted image . Za spol ne vem(bo presenečenje:)). Drugače mam zadnej čase izcedke... Upam na najboljše:)

Neposredna povezava do sporočila: 836
12.7.2012 13:22:55   
Grahek

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95

Bom jaz tebi, pa mi poskusi odgovorit. Mogoče bo tko šlo.

Sem ti jaz poslala podatke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
12.7.2012 13:28:06   
Helen@
Jaz pa ne razumem, zakaj bi imele decemberke dva foruma, tiste na zasebnem forumu niste izključile samo vojagerjev ampak tudi vse ostale punce, ki sodelujejo na tem fotumu na vašega pa niso bile povabljene.user posted image

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.7.2012 13:39:42   
Grahek
Povabile smo vse decemberke in tista,ki se nam želi pridružiti naj pove in ji pošljemo podatke.
Imamo pa forum zato,ker smo lahko malo bolj osebne,tu je to težko,ker lahko bere vsak.
Če želiš se nam pridruži user posted image

(odgovor članu Helen@)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.7.2012 13:45:22   
slogirl87
Bi se pridružila zasebnemu forumu. Prosim, če mi katera pošlje podatke. Hvala:)

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.7.2012 13:53:22   
Grahek

IZVIRNO SPOROČILO: slogirl87

Bi se pridružila zasebnemu forumu. Prosim, če mi katera pošlje podatke. Hvala:)

sem ti poslala podatke user posted image

(odgovor članu slogirl87)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.7.2012 13:58:44   
poopsie95
Sej zasebni forum je zanimiv, vas bom čekirala tudi tam, ampak mi je RR ljubša, ker je vse na enem mestu, tam je pa kup enih tem. Upam, da ne boste vse pobegnile na zasebnega. Za firbce, ki radi berejo, se pa ne sekiram. Saj tudi jaz skočim kdaj kaj prebrat h januarkam, pa h novembrkam, saj pogovori niso nič takega, itak pa smo vse na istem, al kaj?

Torej je zasebni forum vzrok, da se ne čveka toliko tu. user posted image

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.7.2012 14:05:36   
Helen@
Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 843
12.7.2012 14:08:37   
Grahek

IZVIRNO SPOROČILO: Helen@

Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim.

Hvala

Poslala user posted image

(odgovor članu Helen@)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.7.2012 14:45:12   
Grahek
Slogirl87 in Andromeda-prosim,če se lahko še enkrat logirata na privat forum,ker smo vaju po pomoti izbrisale user posted image user posted image

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.7.2012 19:59:09   
m.piccolina
Pošlje še meni katera podatke za zasebni forum, prosim,če sem seveda dobrodošla za vas!

Hvala

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.7.2012 21:06:02   
smoki3
Tudi jaz prosim za podatke za zasebni forum. Hvala!!

Drugače se pa še vedno slabo počutim. Upam, da nisem nesrečnica, pri katerih traja to celo nosečnost :(. Ali mantra katera zgaga oziroma tak pekoč občutek? Pije katera Donat?

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.7.2012 21:37:38   
Grahek
Poslala podatke obema user posted image

(odgovor članu smoki3)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.7.2012 7:46:42   
m.piccolina
Hvala Grahek za povabilo. Imam pa eno težavo in bi prosila za nasvet. Že drugi dan me zelo boli spodnji del trebuha,kot bi bil krč ki ne popusti,tudi če mirujem! Kaj naj naredim, ker zdaj me je pa že resnično strah, da ne bi bilo kaj narobe z malim sončkom...

lp

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.7.2012 11:34:51   
poopsie95
A samo meni napiše, da je forum trenutno nedostopen? Nek error?

Smoki, jst pijem Donat, ampak zaradi prebave in magnezija, ne zaradi zgage. Je pa fajn tud za to, vsaj meni pomaga, čeprav me redkokdaj peče... po navadi po čevapčičih, klobasicah na žaru in taki hrani.

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?