Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Andromeda, rodila si v 33. tednu? Ne morem verjet kakšen odnos imajo nekateri zdravniki...katastrofa. No, sej moja G ni nič boljša, samo ona je bolj tihe sorte, nič kaj ne pove. Ja, noseča sem bila 33 in 4/7...saj sem celo nosečnost slutila, da bom nekoliko prej rodila, ampak ne pa kar 7 tednov, se je malemu zelo mudilo in tudi sicer je en nepotrpežljiv fantek, hehe. Na srečo je bil toliko zrel in ni potreboval inkubatorja, le 1. dan so mu morali dodajati kisik, ker se je zmatral od poroda, pa nekaj časa je rabil toplo posteljico, v porodnšnici sva bila 16 dni... Tudi trebuh mi je zelo pogosto otrdeval vse od 5. meseca, meni se je zdelo, da je to normoalno, tudi G mi je rekla, da je to OK, ampak meni je otrdel po večkrat dnevno in ne tu in tam. Sicer pa mi vzorka za prezgodnji porod niso odkrili, mogoče je bila vsemu kriva moja nos. sladkorna in ker imava z malim različni rh faktor (jaz - in on +) , ampak je veliko takih primerov, ko ženska vseeno do roka donosi...le kdo bi si ga vedel Recesija in dopust - letos je vse več ljudi, ki si zaradi slabe finančne situacije ne more privošliti dopusta, mi smo šli ponavadi vsako leto v Dalmacijo za 10 dni v aparatma, letos smo se temu luksuzu odpovedali, na srečo ima moja teta na krku apartma in gremo tja konec avgusta za kakih 8 dni, nekaj bomo prispevali za stroške in bomo imeli v primerjavi s prejšnjii dopusti tega skoraj brezplačno...je pa res, da Krk ni Dalmacija, ampak bolje nekaj kot nič Danes je pa spet bolj vroče, mene je do včeraj kar malce zeblo čez dan, sem kar dolge hlače nosila Se je kateri mogoče naredila črna črta po trebuhu - tista, ki sega od srame kosti do popka? Jaz sem jo imela v 1. nosečnosti, sedaj pa je (še )nimam
|