|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
15.7.2012 12:53:17   
caramel

IZVIRNO SPOROČILO: m.piccolina
Že drugi dan me zelo boli spodnji del trebuha,kot bi bil krč ki ne popusti,tudi če mirujem!

Mene je sicer "špikalo" (oz. bolelo v valovih), pa mi je G priporočila magnezijeve šumeče tablete. In res pomaga. Poizkusi - itak jih v nosečnosti precej priporočajo. Če te pa skrbi, pa je še vedno najbolje, da pokličeš G in vprašaš.

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.7.2012 14:30:22   
m.piccolina
Živjo, saj pijem magnezijeve tablete, danes je tretji dan, ampak včeraj in danes je bolečina tako močna, da me je bilo že prav strah kaj se dogaja! Šla sem na pregled v bolnico pa sem bila kar malo presenečena nad arogantnostjo ginekologinje v bolnici, načeloma pa je vse vredu tako z nosečnostjo in z malim sončkom!

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 852
16.7.2012 11:23:37   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95

Torej je zasebni forum vzrok, da se ne čveka toliko tu. user posted image

Mislim da ne, ker tam tudi ni ravno neke gužve user posted image . Meni se ne zdi nič slabega če so nekatere punce želele malo bolj privat čvekat. Pa še slikce objavljamo user posted image . Drugače sem pa jaz več tu kot tam in je ta forum lepši :)

Kako ste kaj drugače? Jaz sem zgleda prejšnji teden malo pretiravala s športom in me je ful bolela maternica oz. pekla. Me je kar malo zaskrbelo. Je to en znak da je res treba bit previden. Malemu pa srček vedno počasneje utripa, vsak teden se mu za nekaj utripov na minuto upočasni, predvidevam da zato, ker je vedno večji. Katera od prvič nosečih že čuti kaj? Jaz še nič, čakam user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 853
16.7.2012 20:16:28   
cukica
Tudi meni napiše error pri vpisu med decemberke.

Danes sva si z Nejcem privoščila en mali spanec in m je kar malo pasalo.
Komaj čakam sredo,ko imam morfologijo,upam,da bo vse O.K.
Drugače sem vredu in odštevam do morja,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.7.2012 13:41:47   
Andromeda
Tudi mene je prejšnji teden večkrat bolelo in zategovalo v predelu maternice, sedaj je že nekaj dni OK, le če na hitro vstanem, me malce "zaštiha", se bo počasi treba navaditi na večji trebušček. Sicer pa sem dobro, pravzaprav sem odlično in samo trkam, da tako ostane čim dlje user posted image

m.piccolina - kako pa je pri tebi, se je stanje umirilo? Ma to osebje v bolnicah jepa vse bolj samosebi zadostno in se splo ne znajo obnašati do pacientov, njim je tako vse samoumevno in jasno, da ne znajo biti drugačni kot arogantni.

Čeprav sem imela kar dobre izkušnje z ljubljansko porodnišnico, razen z 1 staro dohtarco, ki je že v penziji, ampak še vedno dela in pobira honorar, ki si ga vse prej kot zasluži - bila sem noseča 33 tednov in sem čutila neke čudne krče, podobno kot popadke in to na 8-10 minut. Zmešana baba me je poslala domov, češ da imam polno črevesje in naj si kupim odvajalne svčeke, pa ne bom več čutila krčev...čez 12 ur sem prišla pa nazaj, kjer so me nemudoma poslali v porodno...tisto baburo sem potem dan po porodu srečala v dvigalu, ko sem šla na intenzivno mojega miškota pogledat, sem ji hotela povedati svoje, a se je samo stran obrnila...no, kakorkoli, če bo še kdaj podobna situacija, se ne bom pustila kar tako odgnati.

No, sem videla, da se tudi na zasebnem forumu nič kaj več kot tu ne dogaja, verjetno je temu vzrok tudi poletje in čas dopustov, če ne prej, se bomo pa tam novembra, ko bomo vse lepo doma razpisale user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.7.2012 16:31:55   
m.piccolina
Oj stanje je kar nekje isto, skoz po malem me boli, ne smem se pa prehitro vtati ker se kar nazaj vsedem ker me tak krč prime, sicer bolj počivam, pa saj bo!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.7.2012 7:10:32   
mala bejba
Dobro jutro srečke nosečke.
Se me še spomniteuser posted image .Od začekta sm se parkrat javila,pol pa enostavno ni zneslo.Vidim da ste vredu,razen običajnih nosečniških težav.
M.picolina mene je tud ene 14 dni nazaj tok špikalo,da se pobrat nisem mogla,sam sm nekak vzela v zakup da se najbrž maternica razteguje,vstajala bolj počasi in se je umirilo.
Drugač sm super,sem v 20t,zredila sm se za eno kilo,trebuh mam pa kr velik.Ta prvič ga skor ni blo na začetku,zdej sm pa že taka da ni za nikamor.Brcike že čutim tm od 15 tedna,take zelo nežne.Drug teden mam morfologijo,pa da vidimo če se moji mali punčki uresničijo sanje da dobi bratcauser posted image .Btw,je že zbrala ime,je tok navdušena da je skoz na moj trebušček nalimana,ga boža,lupčka,sprašuje če je še notriuser posted image user posted image user posted image .Napovedan je bil fantek,bomo pa videli če bo res,ker to je še tok mejhno da se komot zmotijo.Grem v službo pa obljubim da bom bolj pridna za branje in pisanje.

18.12.2009 Sara

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.7.2012 7:56:05   
Helen@
Finančna kriza :( Tolk komaj čakala mal morja pa kaže, da letos s te moke ne bo kruha. Mogoče septembra, če se najde kakšen res ugoden last minute, do takrat smo pa pečen.

Se bodrim, da sem lahko vesela, da sem zdrava in zaenkrat vse tako gladko teče - ampak vsako jutro na poti v službo rabim več volje, da v Kranju zavijem dol z avtoceste in ne grem kar naprej :)

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.7.2012 10:03:43   
HeLenčica
Hej babe user posted image . Res slabo laufa tale naš forum.

Cukica, poročaj z morfologije!

Bolečine - tudi mene večkrat zadnji teden boli, včasih tako hecno peče, glede na to, da nas je tukaj toliko ki se nam to dogaja predvidevam da je to normalno. Sem včeraj zasledila, da otrok med 16. in 20. tednom podvoji svojo velikost in logično, da se mu mora posteljica prilagoditi. Samo na izi. Mene že en mesec boli nek živec ali mišica v nogi oz. zadnjici, je kar močna bolečina in sem si kupila magnezij pa kalcij pa da vidim če bo kaj pomagalo oz. če je mogoče pomanjkanje vzrok. Sem pa začela spati z nosečniško blazino in vam jo toplo priporočam! Veliko bolje spim, ker na hrbtu in trebuhu ne morem user posted image

Andromeda, rodila si v 33. tednu? Ne morem verjet kakšen odnos imajo nekateri zdravniki...katastrofa. No, sej moja G ni nič boljša, samo ona je bolj tihe sorte, nič kaj ne pove.

Malabejba, ja pol pa držimo pesti za fantka,predvsem pa, da je zdrav(a)! Kaj se pa tebi zdi? Meni se je od zanositve naprej zdelo da je fantek in je res fantek (no, 100% še ni, čakam na poroduser posted image ).

Helen@, žal mi je za morje! Vidim, da za nobeno od nas ni ravno rožnata situacija. Jaz sem se pozanimala okoli porodniškega nadomestila ipd. tako da če katero zanima naj vpraša :)

(odgovor članu Helen@)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.7.2012 11:35:20   
cukica
Tako današnji pregled za mano.Jure je zlo sramežljiv in ni hotel pokazati obraza je pa razkazoval svojo moškost.V 20 tednu ima 305 g in velik 25 cm.NAslednji pregled imava 22.8.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.7.2012 12:05:43   
tissa12
Pozdravljene user posted image
Dolgo se nisem oglasila, sem vas pa redno brala. Vidim, da hujših zdravstvenih problemov nima nobena, kar me zelo veseli.user posted image
Pri meni je tudi vse vredu. Dobila sem veliko mozoljev po obrazu, pa trebušček je po novem kosmat user posted image Sem pa začutila prve brce user posted image Kot bi me nekdo drezal od znotraj user posted image Sem najprej mislila, da je prebava, ampak po parih dnevih veselo ugotavljam, da so brce user posted image
Pogovarjale ste se o 100 in 1 temi, pa se ne spomnim več o čem vse.. Kopalk si jaz nisem kupila novih, ampak samo iz modrčka bikink pobrala podlogo. Mi je bilo kar malo neprijetno, ker so vsi videli kdaj me zebe user posted image Hlačke so pa še zdržale, čeprav so stale nevarno nizko user posted image
Kar se tiče pozabljivosti - welcome to the club user posted image Po novem živim po seznamih, ki jih stalno vlačim s seboj in gor sproti dopisujem, sicer bi pozabila tudi dihat user posted image
Kako pa kaj spite? Jaz skoraj ne morem spat. Stalno se zbujam, predvsem zaradi wc-ja. Grem kar vsako uro. Prej s tem nisem imela problemov, tudi čez dan sem šla samo ene 4x.
Migrene imam pa tudi jaz. Trajajo do 3 dni. Pa kaj češ, razen s počitkom in mirom si ne morem pomagat.
To je pa zaenkrat to..
Cukica, vidim, da ima vaš pikec že ime. Meni je Jure tudi všeč user posted image Pa čestitke za lepe novice na pregledu user posted image

Pa ostale, že kaj razmišljate o imenih? Pa o sobicah? Kje mislite nakupit pohištvo? Sem malo pogledala, pa so slovenski ponudniki zelo dragi. Ne vem, če se splača za par let toliko denarja dat. Ikea je vsaj enkrat cenejša. Bom še malo po bolhi pobrskala, tam se tudi lepe stvari najdejo user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.7.2012 9:45:45   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Andromeda, rodila si v 33. tednu? Ne morem verjet kakšen odnos imajo nekateri zdravniki...katastrofa. No, sej moja G ni nič boljša, samo ona je bolj tihe sorte, nič kaj ne pove.

Ja, noseča sem bila 33 in 4/7...saj sem celo nosečnost slutila, da bom nekoliko prej rodila, ampak ne pa kar 7 tednov, se je malemu zelo mudilo in tudi sicer je en nepotrpežljiv fantek, hehe. Na srečo je bil toliko zrel in ni potreboval inkubatorja, le 1. dan so mu morali dodajati kisik, ker se je zmatral od poroda, pa nekaj časa je rabil toplo posteljico, v porodnšnici sva bila 16 dni... Tudi trebuh mi je zelo pogosto otrdeval vse od 5. meseca, meni se je zdelo, da je to normoalno, tudi G mi je rekla, da je to OK, ampak meni je otrdel po večkrat dnevno in ne tu in tam. Sicer pa mi vzorka za prezgodnji porod niso odkrili, mogoče je bila vsemu kriva moja nos. sladkorna in ker imava z malim različni rh faktor (jaz - in on +) , ampak je veliko takih primerov, ko ženska vseeno do roka donosi...le kdo bi si ga vedel user posted image

Recesija in dopust
- letos je vse več ljudi, ki si zaradi slabe finančne situacije ne more privošliti dopusta, mi smo šli ponavadi vsako leto v Dalmacijo za 10 dni v aparatma, letos smo se temu luksuzu odpovedali, na srečo ima moja teta na krku apartma in gremo tja konec avgusta za kakih 8 dni, nekaj bomo prispevali za stroške in bomo imeli v primerjavi s prejšnjii dopusti tega skoraj brezplačno...je pa res, da Krk ni Dalmacija, ampak bolje nekaj kot nič user posted image

Danes je pa spet bolj vroče, mene je do včeraj kar malce zeblo čez dan, sem kar dolge hlače nosila user posted image

Se je kateri mogoče naredila črna črta po trebuhu - tista, ki sega od srame kosti do popka? Jaz sem jo imela v 1. nosečnosti, sedaj pa je (še )nimam

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.7.2012 9:49:38   
Andromeda
Ah, pa še tole sem pozabila komentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Tako današnji pregled za mano.Jure je zlo sramežljiv in ni hotel pokazati obraza je pa razkazoval svojo moškost.V 20 tednu ima 305 g in velik 25 cm.NAslednji pregled imava 22.8.

Čestitam za pregled in user posted image , kako lepo, da ste že ime izbrali, no, če že ni hotel obraza pokazati, je pa vsaj svoje premoženje, da veste pri čem ste user posted image

Mi zaenkrat še nič o imenu ne razmišljamo, bomo najrpej na morfologiji pogledali ali je user posted image ali user posted image , čeprav se mi zdi, da bo tokrat spet user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.7.2012 9:58:58   
Nova_nosečka
Pozdravljene!

Se tudi jaz malo oglašam. Tudi jaz že čutim otročička nekaj časa in je super prijetno ko me nekaj dreza. Sem to po prvi nosečnosti kar pogrešala po porodu.
Dopust bo tudi za nas bolj revni. Glede na stanje in vse stroške, ki jih imamo z novimi socialnimi transferji in itd, smo izbrali eno nizkoproračunsko varianto. Ampak po pravici povedano je meni popolnoma vseeno v kater kraj gremo in v kakšno nastanitev, glavno, da bomo skupaj in da bomo na morju nekje. Tako malo smo skupaj, da mi je bistveno, da preživimo ta čas res skupaj. V življenju se je pač potrebno prilagajati in trenutno je pri marsikomu takšno finančno stanje, da je potrebno stisnit.

Kopalke, hm ja, imam bolj ali manj ene, na katerih mi ugaja zgornji del, drugo je bolj premalo, ampak za preoblečt bo. Kupovala ne bom, ker bom dala raje na stran za morje.

Teža se mi do prejšnjega pregleda ni sprememnila, me je pa prav strah it na tehtnico, ker imam občutek, da kakšen kilogram pa bo. Sej je pa že čas za kak kg, tako da me to ne sekira toliko.

Verjetno se bomo septembra že konkrentno brale in pisale, ko bo dopustov konec, me pa vedno bolj okrogleuser posted image

Imejte se fajn in tiste ki greste na morje uživajte, tiste ki pa ne, pa na hitro še kaj našparat, da se bo šlo septembra. Navijam za sončen in topel septemberuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.7.2012 19:07:36   
poopsie95
Ojla!

Brce-zadnje tri dni jih malo bolj čutim oz. sem ziher, da je to to. Sem pa zdaj na začetku 19. tedna. Super občutek je zaenkrat, ko še ne nažiga po rebrih in mehurju! Moj pravi, da mi je fouš, da ne more doživet teh občutkov.

Jaz imam naslednji pregled 31. 7. in ne vem, kako si zoorganizirat dopust. Takrat bom noseča polnih 20. tednov, pa ne vem, ali bo to že morfologija al ne, zato ne vem, al naj mojemu naročim, da si vzame dopust že takrat.

Spanje- nikakor se ne morem naštimat, ko se enkrat zbudim. Zelo rada spim na trebuhu, zdej pa naj ne bi več tako spale. Si ne predstavljam do konca skoz samo na boku spat. Nosečniška blazina, tisti tadolg črv, mi je pa pretrda in večkrat z njo spi fant kot jaz.user posted image

Teža- kar naenkrat v enem tednu kila gor, to je zdaj +4kg. Priznam, da malo več jem, nekaj mi je usekalo na čips s kislo smetano in čebulo, pa čebule sploh ne maram.

Uživajte na dopustih, kjerkoli ga boste že preživele!

(odgovor članu Nova_nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
22.7.2012 19:02:05   
HeLenčica
Decembrke? Ste vse na morju al kam ste se poskrile? Jaz uživam v brcikah (jupijej) vsak dan, malo zjutraj in malo zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
22.7.2012 19:28:48   
annai
pozdravljene. :)

tudi mi že uživamo brcike. Danes zjutraj jih je začutil tudi moj. :) bebica je precej aktivna skozi cel dan. :) najlepši čas. :)

Helenčica povej mi prosim v katerem tednu si saj meni vsak pove drugače. :/

Punce ste že razmišljale o vozičku? katerega boste izbrale? :)

Neposredna povezava do sporočila: 867
22.7.2012 20:04:19   
mala bejba
Hej,hej user posted image .
Kako se počutite? Jst sm super,mala je mal sitna k je vreme za nikamor,tko da cele dneve limamo,rišemo,barvamouser posted image (beri se probamo zamotiti).
Helenčica,ja bomo videli.Jst mam tud občutek da bo Miha,že zato kr mi pri Sari ni nč falilo,nobene slabosti,res nič,zdej je bla pa živa grozauser posted image .
O opremi ne razmišljamo,ker smo jo nedolgo nazaj pospravili,mamo pa itak vse rumeno,belo,zeleno kombinacijo tko da se bo lahko ponucalo v vsakem primeru.Voziček mamo pa od Bebe Confort High trek in od iste znamke marelo in smo bli ulta zadovoljni,tko da če bi mogla zdej kupovat bi se isto odločila.Je pa v srebrno sivi barvi z malo zvezdicami,smo že ob nakupu računal da ne bo sam za enega.Se pa splača it v Italijo kupit,je dost ceneje kot pri nas.

18.12.2009 Sara

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.7.2012 9:35:28   
HeLenčica
Ojla babike! No, pa ste se le malo prebudile user posted image

Spanje - jaz spim dokaj v redu, ko me preveč hrbet boli (do zdaj sem namreč spala na trebuhu kar več ne morem in se prelagam iz enega boka na drugi), si pomagam z nosečniško blazino, ki je res fina. Imam pa vsaj dan izjemno žive sanje, je to zaradi N?

Glavoboli so popustili odkar hodim na jogo, no, vsaj predvidevam da je to pomagalo. Pa ne bom prehitro govorila, da me ne ujame kakšna migrena spet.

Imena - za punčko sva imela izbrano že pred nosečnostjo, za fantka pa ne, tako da imava zdaj enih 5-6 imen v ožjem izboru, ne vem pa ali se bova odločila prej ali mogoče ko ga vidiva....se mi zdi da je za to še čas.

Pohištvo - sem se malo razgledala po Ikei, najdeš res ugodne stvari (predvsem posteljnine in ostalo za dojenčka), cela soba za dojenčka stane 500€, kar se mi zdi ugodno. Sicer mi posebne sobe ne bomo imeli pa veliko stvari dobim, ampak te posteljnine in podobno pa bom sigurno kupila tam. Ker je cca. 50% ceneje kot pri nas.

Voziček - hja, se kar veliko razgledujem ampak vidim, da bo to zeeeloooo težka naloga. Če se katera kaj spozna na vozičke bo kakšen predlog zelo dobrodošel. Imam nekaj zahtev in nekaj pogojev. Prvi pogoj je, da ne dam 800€ zanj....500 ali 600€ je res maksimum, še raje manj. Ampak želim pa tudi kvaliteten voziček, trikolesniki odpadejo pa pogoj je sistem ročnega zaviranja da bom lahko z njim rolala. Ima katera kakšen predlog? Ročno zaviranje zelo skrči izbor, sem opazila....

Linea negra (črta na trebuhu) - je meni čisto malo potemnela, sicer pa ni vidna zelo, imam pa zato bradavice skoraj črne in ogromne user posted image

Annai, jaz sem v 18. tednu oziroma 17 tednov in 2 dni.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.7.2012 9:42:35   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Voziček - hja, se kar veliko razgledujem ampak vidim, da bo to zeeeloooo težka naloga. Če se katera kaj spozna na vozičke bo kakšen predlog zelo dobrodošel. Imam nekaj zahtev in nekaj pogojev. Prvi pogoj je, da ne dam 800€ zanj....500 ali 600€ je res maksimum, še raje manj. Ampak želim pa tudi kvaliteten voziček, trikolesniki odpadejo pa pogoj je sistem ročnega zaviranja da bom lahko z njim rolala. Ima katera kakšen predlog? Ročno zaviranje zelo skrči izbor, sem opazila....

Midva sva dobila quinny speedi-ja, ima ročno zavoro, je zelo lahek in okreten, z napihljivimi kolesi. Je sicer modre barve, ma bomo že skombinirali s kakimi dodatki pa igračami, če bo res punčka. Ker pa nočeš trikolesnikov, ti pa lahko priporočam še ABC design, vozičkam nečaka in je isto ful okreten, mogoče kako kilco težji, pa tud cena ni bila katastrofa.

Neposredna povezava do sporočila: 870
23.7.2012 9:47:46   
cukica
Jaz sem tudi še tukaj. Sam nisem hotela imeti sama s seboj monologe.
Črta na trebuhu se meni tud še ni nardila v prvo pa sem jo imela hitro.
Brcike so zelo prisotne,čutne vendar,ko da moj roko gor neha. Očitno bo še en mamin fantek.
Drugače uživam v tem vremenu mi prav paše.

Punce vas lahko prosim za kakšen glas za Nejca. Dala sem ga v LINOVA ZVEZDA. Boste pod mojim nickom našle fantka,ki piha mehurčke, pa če se vam da bomo veseli kaksnega glasa. Hvala

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.7.2012 10:37:47   
poopsie95
Evo, da še kej več napiššem...

Glede pohištva: Midva bova posteljico dobila, belo, staro tri leta, dokupiti morava še jogi, obrobo za okrog in posteljnino. To bova kupila verjetno v Ikei, ker je res ful ceneje. Pri nas so komplet posteljnine 60, 70 eurov, me je na rit vrglo zadnjič v Pikapolonici. Previjalno je rekel moj, da bo sam naredil. Si želim širši predalnik(vsaj 2 predala) in omarico spodaj. Tisto manjšo previjalno podlogo pa bova imela tudi v kopalnici, se mi zdi, da prav pride, ko se ful pokaka, da ga moraš umit. Cunjice in ostalo pa bova začela kupovati, ko bova dobila že stvari, ki so nama obljubljene. Bova videla kaj nama manjka, pa dokupila.

Linee negre pa jaz tudi še nimam, nič hudega, mi ni nekaj najlepšega na trebuhu. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.7.2012 18:51:05   
smoki3
Pohištvo - HeLenčica, jaz sem tudi bila v Ikei :). Smo si nagledali, da se tam res najbolj splača. Najdražja postelja je okrog 100,00 € (ene že imajo zraven jogi, pri nekaterih se da dokupit). Če katero zanima, pa ji je daleč, si lahko pogleda tudi na spletu, imajo aktualne zadeve gor - tudi novosti).

Voziček - po brskanju po spletu smo ugotovili, da se še najbolj splača, če se ga naroči. Smo jih pa fizično par gledali v Toy'r'us, pa niso imeli par znamk, ki jih zaslediš v Baby centru. Naj mi katera potrdi - ker smo decemberske, potrebujemo jajčko za v avto, košaro (ki je zimska ali ima zimski vložni del oz. daš otroka v "vrečo", pa pri vozičkih nato še športni del)? Kako dolgo pa je otrok lahko v jajčki in košari? Do katerega meseca mislim?

Neposredna povezava do sporočila: 873
23.7.2012 20:48:56   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: smoki3

Kako dolgo pa je otrok lahko v jajčki in košari? Do katerega meseca mislim?

Lupinice so ponavadi do 9kg, ampak ko samostojno sedi, ga pomojem lahko daš v stolček, ker so v teh lupincah tako stlačeni. V košari pa pač dokler zdrži, nekateri so hitro firbčni, nekateri so pa tudi do 6.meseca v košari. Glede na to, da bo zima-nekje do marca bi bla košara... če pa kupiš voziček, ki se popolnoma poleže, pa namesto košare kupiš zimsko vrečo.

(odgovor članu smoki3)
Neposredna povezava do sporočila: 874
23.7.2012 22:56:27   
mala bejba
Čer.
Debata o vozičkih.Jst sm tri leta nazaj doktorirala iz njih,tko da če kero zanima nej kr praša.Ja načeloma je fajn meti lupinico,košaro in športni del.Lupinice mi skor nismo uporabljali,ker mamo košaro ki se pripne v avto in je veliko bolj praktična in sigurno bolj udobna za dojenčka.Ko vidim da imajo lupinice na vozičkih gor mi je kr slabo,ker da je otrok stlačen noter in mam veselo nakupuje...hmm košara zmaga.Je pa naša res mega ker je tamala ležala notri do 6 meseca,sam dokupili smo za dvig glavice.Mi ni blo težko dat mal več,glede na to da otrok kr veliko časa preživi na sprehodu.Košaro posebej bi jst obvezno še enkrt kupila,če bi se zdej odločala,ker je za zimske otoke praktična.Jst sm tamalo oblekla,pokrila z deknico in jo lepo v toplem nesla v ato,pripela in smo šli.
Posteljico smo kupili pri nas v bc,sj tud niso tko strašno drage,če računaš še vožnjo in vse ostalo ki zapraviš da prideš do Ikeeuser posted image .Obrobe so pa res drage,sam se nam je mudilo.Od opreme in vse ostalih neumnosti nam je edino prav prišel še od Fisher pricea gugalnik,cradle swing ki se ga kupi v avstriji,je na baterije in nežno ziba dojenčka ob glasbi in vrtiljaku.Tud za to mi ni žal.Ostali kenguruji,pestunje,ležalniki nam niso prišliprav,smo že vse oddali.Tud kar se kasneje kozmetike tiče smo pretiravali,zdej bomo na minimumu ker nas je izučila alergija tamale prve dni od vse Nivei in penatenov,....
Če kera rabi kak info nej mirno praša,sm bla ena tistih k sm pol preveč nakupla,kasneje ugotovila da je čist brezveze,zdej bo lažjeuser posted image .

18.12.2009 Sara

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!