tallla -> RE: Decembrčice 2012 (4.4.2012 21:12:00)
|
sej nočem biti pesimistična! Bog ne daj! samo realna... nazadnje sem že pri prvem pregledu sumila, da je nekaj narobe, ker je bil za moje (in po teoriji) premajhen plod, čeprav je bil srček slišat... pa me je G tolažila, da je čist ok... in nisem ji verjela... no moji dvomi so se izkazali za prave čez slab teden, ko enostavno od enega trenutka dalje nisem imela nobenega nosečniškega znaka več... na pregledu je prvo rekla "vse je ok".. pol pa je utihnila in rekla... hmmm... srčka ni več slišat... in stvar se je zaključila s čiščenjem embria, ki se je že začel absorbirat... ampak takrat nisem bila več presenečena, ker sem jaz to opazila že prej.... ženska lahko veliko stvari začuti vnaprej, če posluša svoje telo... in zelo zelo se bojim, da se spet končuje... križ in maternica me bolita kot, da bo vsak čas dobila M... prsi nič več, napenja me zaradi tega ker se jedla postaran regrat, edino kar je še en in edini znak je, da me pogosto tišči na vodo... malo sem izkoristila trenutek, da se posmilim sama sebi..[sm=smiley19.gif]. sorry... [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|