|
RE: Avgustovke, kje ste 24.11.2005 14:53:23
|
|
|
|
miševi
|
Toliko o moji abstinenci od RR. Ne gre..., takoj ko vas berem, se hočem že oglašat . Jessy, fino, da je Neja že v redu. Tudi Jure je potem dobro prespal noč, je sirup zgleda pomagal. Je pa danes tudi malo bolj sitkan in noče biti preveč sam. Drugače je pa vse ok. Je bil danes v varstvu, ker sva imele z Niko sistematskega pri psihologu, pa je vse prespal . Nika je pa tudi super opravila, tako da sem nekaj časa kakor pav okoli hodila . Ne vem, katera je vprašala, če se zdravila dobijo tudi brez recepta. Za svečke sem 100%, da ja, sam jih včasih, če poveš, da je otrok star šele 3 mesece, ne dajo. Sicer pa ni treba nič razlagat... Tia, zdej pa ne vem . So mi za mleko že pri Niki tako povedali, pa zadnjič, dokler nisem šla k zdravnici, nisem upala pisat, ker sem mislila, da sem si narobe zapomnila. Pri Niki sem imela občutek, da ko sem ga zamenjala, da jo je bolj nasitilo in je zopet spala celo noč. Juretu je zaenkrat še dovolj, je pa ene pol meseca mlajši od Demi. Tko da jaz boma kar šla po zdravničinih navodilih in če bom videla, da ga nasiti, bom še na njem, če pa ne, bom pa po 4. mesecu zamenjala. Sicer sem pa že ugotovila, da ima vsak zdravnik svojo "zgodbo" glede mleka, dojenja, dodajanja, kapljic, teže... tko da včasih potem človek kar malo po svoje naredi. Dudo imamo še 2 - na 3 bomo šli, ko bo kakšen rižolino padel. Zaenkrat z 2 kar hitro poje. Zdaj pa leta: jaz sem bila avgusta 31, moj pa septembra 34. Nika je bila avgusta 3 leta. Darila - zase niti ne vem, kaj bi rada, je pa res, da darila si pa želim. Sem taka tečka, da ne vem, kaj bi rada, pa nočem denarja za darilo. In želim, da je presenečenje. Moj bi me pa zaradi tega najraje v rit zabasal. Sej ga čisto razumem... Kaj pa vem.... Mogoče kakšno dobro kuharsko knjigo, kakšen dodatek za v kopalnico, nove teniske za odbojko... Ostalim (odraslim sorodnikom, prijateljem) rada pripravim doma narejena darila, pa zraven še kaj sladkega. Za otroke pa, kot je Jessy napisala - igrače zmeraj zažgejo, morda še kakšen kos oblačila, za večje otroke kaj za oblečt, kozmetiko ali pa če kaj zbirajo (npr. nečakinja zbira dišeče svečke, pa poiščem kakšno odštekano). Pa sestavljanke - za 3 leta stare otroke se dobijo super sestavljanke, ki jih lahko sami sestavijo. Pa knjiga je tudi lepo darilo - za otroke jih je polno zelo dobrih. Za manjše bolj trdne, s slikicami, za večje kakšne lepe slovenske pravljice ali pa zbirke pesmic ali pa kaj trenutno modernega (ne vem. Harry Poter - sej ne vem, če sem prav napisala)... Tko da za otroke je daril malo morje, pa ni nujno, da premoženje za njih zmečeš. Zdaj se splača tudi malo po akcijah pogledat, imajo vse sorte znižano - od knjig do igrač...
|
|
|