|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
23.11.2005 22:53:04   
miševi

Joj, kaj pišem; mislila sem napisat, da so naši otroci za te še premajhni!!!user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.11.2005 8:25:49   
Tiamo
Jutro, no, zdaj je pa še mene strah drugega cepljenja, pravijo če prvega dobro prenese, tudi pri drugem ni težav. user posted image  Jessy poročaj... Monja srčkane slikice, vidim, da si porod super prenesla, si na slikah spočita user posted image . Kok je luškan blond fantek, tak srček. Pa živalice so ful srčkane. Kako se pa odziva kužika na Dominika? Miševi sem še enkrat prebrala tvoje sporočilo, ko si napisala informacije glede prehoda na hrano številka 2. Pa sem mal blond zdaj user posted image . Punce so mi napisale, da se preide na ad. mleko 2, ko začneš dodajati hrano, da mleko 2 ni tok hranljivo. Tebi so dali pa drugačne informacije, ali pa jaz ne razumem. Zanima me pa to, ker se Demi zbuja zdajle že dva dni ob 2 zjutraj in je lačna. Sej poje in takoj zaspi. Včeraj sem pomislila, da jo zebe, ampak danes so pojačali kurjavo in je ni nič zeblo, samo lačna je bila. Tako, da če je mleko 2 bolj hranljivo bi ji probala dati, če bo potem spala celo noč??? Poje mi že 160ml-170ml.  A je katera, ki hrani z ada. mlekom prešaltala na dudo številka 3? Včeraj sem ji kupila še eno kapico in rokavičke (v Emporiumu imajo znižanje, rokavičke in kapica za 590 sIT), šalov ni bilo za tok male. So bili, samo ne dam 6000SIT za šal user posted image Tako, da sem kupila blago "flis" in ji bom sama naredila šalček user posted image . Nafehtala sem par obešalnikov user posted image  Grem kavico popit, dokler malo bitje še spi P.S. a vam tudi zgine pol sporočila, če dodajate smeške, ki se odprejo na svoji strani???

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.11.2005 8:49:08   
Jessy
Dobro jutro!

Noč smo dobro prespali. Zbudila se je ob 2h in ob 7h. Ko sem šla spat se mi ni več zdela topla, tako da potem nisem nič merila T, ko pa sva se hranili, je bila pa tudi čisto normalno topla. Sem jo malo manj pokrila, pa T v sobi sem znižala na 18 C (prej je bilo 20 C), pa je blo! Proti jutru sem jo šele pokrila tudi z dekico čez kovtrček (običajno je celo noč, ker tako pokrita spiva tudi midva). Zdaj je pa tudi normalno živahtna! Ni bilo sile včeraj! Sem se bala, da bo huje! Malč spremembe je bilo, ampak res malo! In jaz, kot novopečena mamica sem zagnala malo panike!!! user posted image user posted image user posted image

Tia, nič se ne boj cepljenja, saj ni noben bavbav. Če bo reakcija imaš itak paracetamol za zbijanje T, tako da sploh ni panike!

Najboljš si nardila, da si kupila flis! Mislim - 6 jurjev za šal???? A so zmešani??? Šal iz flisa je ful fajn nardit, saj ti niti šivat ni treba prav nič....na koncu ga pa malo na trakove nastrižeš, da mal drugače zgleda!

Meni ne izgine pol sporočila, če vstavljam smeške na drugi strani. Po moje tebi malo štrajka! user posted image

Pri nas pa tako lepo naletava snegec!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.11.2005 9:18:12   
nanka
Dobro jutro,
pri nas tudi sneži. Je že prava zimska idila, so tudi plužili že ponoči. Kolk sem vesela, da ni treba v službo.
Tia, jaz sem ji kupila dudo št.3, pa ima še preveliko odprtino. Je teklo na vseh koncih. Mislim, da jo bom uporabila takrat. ko ji bom dodala še kaj gostega v flašo. (rižolino). Nsšs tolk malo poje, da imam eno škatlo hrane za 7- 8 dni. Meni nič user posted image  ne nagajajo.
Jessy, meni so rekli, daje svečko potrebno prerezati po dolžini in ne po širini.
Zdaj si moram pa res čes vzeti in še jaz narediti album. Vse jih že imate, samo še moj manjka.
Zdaj grem pa na user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.11.2005 9:42:08   
natasaxy
Dobro jutro tudi z moje strani. Mi smo danes malo manj spali, se je mali na dve uri zbujal. No jaz bi tud rada vidla mal zimske idile, pa tukaj na Gorenjskem nič ne pada sneg, sem ter tja kakšna snežinka zaide k nam. Od kdaj naprej pa ve uporabljate večje dude. Midva se še kar hraniva s tamalo št. Nameravam danes nabaviti št. 2. Midva mava tud že rokavičke, majčkeno so še prevelike, šala pa tudi nimava, čakava na Miklavža, če ga bo prineseluser posted image . Naju čaka v decembru druga posvetovalnica, cepljenje je pa potem šele na tretji a kako?

No jaz tudi že zeham, sem potrebna ene velikeuser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.11.2005 9:55:33   
Jessy
Ja, saj je res logično, da se jo prereže po dolžini. Sem pa čist zadovoljna, da je sploh ni bilo treba rezat! user posted image

Natasa, cepljenje imas pri treh mesecih! Pri nas je to druga posvetovalnica, saj te pri dveh mesecih ne naročijo, edino, če sam želiš, da se prideš stehtat in izmerit, kar je tudi vse, kar ti naredijo pri dveh mesecih.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.11.2005 10:43:00   
zoya24
No pa še moja malenkost, se ob kavi prav spodobi še mal na RR napisat. 

Jessy sem vesela, da potem ni bilo nič, ko sem zdajle brala poste, sem kar na zadnjega prešaltala, pa pogledala kako se je izteklo, je blo še mene mal strah .

Kety te popolnoma razumem, naš se tudi po prestavljeni uri zbuja čist naključno, zdaj se je pa že ene parkrat okoli dveh in potem petih, sem že obupala, tko, da sem se pripravla, da dokler bom dojila, ne bo nič drugač.

Pri nas je tudi snegec, pa mrzlo kot hudič, bomo vidli, če bova šla sploh na sprehod.

Mi imamo pa samo rokavičke, šala še ne, ga bo treba nabavit.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.11.2005 11:02:10   
tea01
Jessy, super samo,da se v redu počutite.  Je pa normalno, da ima po cepljenju malo povišano temperaturo.

Mi smo našemu dali obkladek razredčen z pol vode in pol alkohola. Ni imel nobene zatekline.

Tia, a ti pogledam v C&A za šal???? samo povej kakšne barve!

Lp, T

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.11.2005 11:15:00   
petri85
No, tudi jaz vas berem ob user posted image .

Mene je tudi strah kako bo ob cepljenju. Mi zaenkrat še ne vemo kdaj sploh bo cepljen. Moramo v torek na pediatrično na preiskave glede vnetja ušeskov, da preverijo kako močan imunski sistem ima sedaj, pol nam bodo dal pa datum za ceplenje.
Čestitke vsem malčkom, ki so 1. cepljenje že prestali!
Mi smo pa kupili kompletek(rokavičke, kapica in šal), tako, da ga zavijemo v šalček - rokavičk še ne uporabljamo, ker ima kombinezonček tolk večji, da so rokice skrite.
Danes pa mislim, da nama bo uspelo iti na sprehod, saj snegec naletava le za okras, vetra pa tudi ni.
Aja, Jessy, se opravičujem za kiks. Saj veš - ker je tolk postov, le na hitro preberem pl pa mal zabrkam, kdo je kaj napisal...
Kar se pa noči tiče..smo pri nas bili tudi več pokonci, kot ponavadi. Se je zbudil ob 2eh, sva se dojila(ponavadi mi zraven zaspi) pol pa je kar ene pol urice še bluzil v posteljici. Ko sem preverjala, če že spi, je kar gledal ko čuk...tako, da sem jaz skoraj prej zaspala, ko on...
Nč, grem še mal likat.... 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 859
24.11.2005 12:25:41   
Kety
Dober dan!

Mali spi, jaz pa sem si privoščila čaj za dojenje in RR!user posted image

Mi smo danes spet jedli ob 2:30, pred tem pa ob 22:20, in ob 6ih. Ne vem zakaj mi je tudi ponoči začel jest na 4 ure user posted image  Čez dan bi pa celo na 2 uri jedel?????A gre res za preskok v rasti?? 

No, zdele sem sama doma in je mali že spet pokonci,...morm it!

Se ogalsim kasnej!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 860
24.11.2005 12:26:34   
tajica
Lep pozdravček!!!

Sedjle sva prišla od posvetovalnice in cepljenja! Ja zelo naju je pohvalila saj se je Žas zredil od prejšnje posvetovalnice za 1,5 kg!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj ima 5620g, 59cm in obseg glavice 41!! Full je bil priden in se zdravnici tako smejal, da kar ni mogla verjeti!! Pri cepljenju pa je malce zastokal ampak ni bilo hudega!! Je pa rekla da sedaj pri teh cepivih ni več reacij, mogoče malce vročine proti večeru!!! Bomo videli!! Ni mi pa dala nič za zbijanje vročine, nobenih svečk, nič!!! Kaj pa naj naredim če bo imel zvečer visoko vročino??? A se dobi v lekarni kaj brez recepta??? A mogoče katera ve???

Tia 6000SIT Za šal!!! A se mal hecajo!!! To pa ni normalno!! A je mogoče zlat???user posted image

Danes ponoči ga je pa naš sonček tako sračkal, da je malo manjkalo pa bi šla sama spat v dnevno sobo!!! Ni bil lačen, on bi se le crkljav na joški in to kar celo noč!!!! Noro!!!

Sedaj nas je pa res kar precej avgustovk!!user posted image user posted image user posted image  Prav super je!!!! Nas še po drugih forumih hvalijo!!!! Res smo pridne!!!user posted image user posted image user posted image

NO grem na kosilo!! SE še tipkamo

LP, Tajica

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.11.2005 12:38:52   
tina104
Uf, ste pridne. Sploh mi še ni uspelo vsega prebrat. Še bom, zdaj pa na hitro nekaj napišem. Tudi mi smo imeli včeraj posvetovalnico in cepljenje, pa UZ kolkov. Kolki so ok, po cepljenju zaenkarat ni reakcije, takoj po cepljenju je ful jokal (pikec ga je zgleda prestrašil), potem pa je bilo vse v redu, upam, da bo tako tudi naprej.
Naš ima sedaj 62,5 cm, glavica 42,5 cm, teža 8440g !!!
Zgleda, da še vedno držimo rekord user posted image . Zdravnik je rekel, da glede na to, da je samo dojen ni pretežek, ker se maščevje pri nedojenih drugače nalaga, pri dojenih pa se to nekak razporedi in kasneje sploh ni videt tega špehca... No, bomo videli. Mi je bilo včeraj prav smešno na UZ kolkov, ko je bilo tam vsaj 10 dojenčkov in potem naš vmes je zgledal kot kaki ekstra bilder, ostali so bili taki suhci poleg njega. No, pa saj vidim, da so tu gor tudi drugi dojenčki močni (Neja,....).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.11.2005 12:56:09   
tina104
Pozdravljeni, natasa in monja!
Kety, niste edini. Pri nas je ritem zelo čudna beseda.user posted image  Ponoči mi je danes recimo spal od pol devetih do pšol treh, pa potem še do pol šestih - rekord, prej tri dni se je prebujal vsake dve ali tri ure, s tem da en dan od štirih naprej en dan pa od petih naprej ni hotel več spat. No, podnevi, če je buden, se doji vsako uro, včasih pa spi tri ure skupaj, včasih 20 min, včasih 10 min, včasih pa 45, v glavnem vedno drugače. Samo to je stalnica, da če po dveh urah budnosti vsaj malo ne zadrema, je tečen.
Res pa da je ful težko uvajat nek ritem, že zato ker moj user posted image  dela en teden zjutraj, drugi popoldne in imava že midva temu primerno vsak drugi teden malo drugačen ritem. Ne vem, jaz se zdaj zaradi tega še ne sekiram pretirano. Zdaj spi pri nama v postelji in tudi če se ponoči pogosto zbuja, se vsi naspimo, ker ponavadi hitro zaspi nazaj. Ko pa sem ga nosila v svojo posteljico, pa nismo nič spali, ker se je v posteljici spet zbudil in kričal in potem ves postopek uspavanja znova in...NESPANJE.
Bom poskusila dat še kako sličico v album.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.11.2005 13:18:11   
Jessy
he...he...moja je tudi ob 2h jedla, po hranjenju pa je še veselo godrnjala v posteljici in je mamica tudi prej zaspala kot Neja! user posted image user posted image user posted image

Pravkar sem se poslovila od obiskov. Je prišla bodoča mamica pogledat Nejo, pa je bila ves čas ful tečna. Še nikol ni tako tečnarila, kot je tokrat. Morda je tudi to še od cepiva! Kdo bi vedel?
Midve bova pa vseeno šli malo ven. Jo bom kar v kengurujčka dala. Sem pa prej začela razmišljat, da glede na to, da mi je pediatrinja rekla, da se zdaj pestuje otroka tako, da gleda naokrog, da zakaj pol za kengurujčke piše, da do 6. meseca gleda proti tebi??? Jaz bi jo potemtakem tudi v kengurujčku obrnila tako, da bi gledala naokrog. Kaj pravite ve???

A veste kaj sem začela razmišljat!?!? Zdaj, ko si že tolk časa izmenjujemo mnenja, bi se lahko še drugače spoznale in sicer predlagam, da napišemo, kolk smo stare (se ne spomnim, da bi o tem kdaj govorile). Bom kar jaz začela: od januarja 2005 sem stara 28 let. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.11.2005 13:19:42   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: tajica

Sedaj nas je pa res kar precej avgustovk!!user posted image user posted image user posted image  Prav super je!!!! Nas še po drugih forumih hvalijo!!!! Res smo pridne!!!user posted image user posted image user posted image

Sem ferbčna....kje nas hvalijo??? user posted image user posted image

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.11.2005 13:43:20   
violinski
Pri nas nič kaj posebej novega, spanje se je po treh prespanih nočeh spet 'sesulo' na eno dojenje ponoči.

Jessy, vidim, da ste fino prestali cepljenje. Me veseli.

Jaz bom januarja 2006 stara 32. O, Jessy, ti mladenka!! user posted image Ti si tudi ubošček januarček - jaz od vedno ostanem brez praznovanja za RD (je točno 1 teden po Novem Letu - 8.1.), včasih sem ostala celo brez daril!!!! pa sem se uprla user posted image .

Letos bom za darili (ker vedno vprašajo, kaj si želim) zbirala prispevke za nov bicikl (mestni), da bomo lahko poleti biciklirali z našima malčkoma na sedežkih. user posted image in Lana sta se že letos vse poletje vozila, naslednje se bomo pa skupaj.

Pa še druge napišite svoje želje - tiste dosegljive (govorim o materialnih željah, za največje želje itak vem - zdravje naših otrok in da bi jih čimveč časa lahko gledale odraščati), ne tiste nad 300.000 SIT user posted image user posted image Da vidim, koliko smo si podobne user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.11.2005 13:55:01   
zoya24
Mene tud zanima kje nas hvalijo user posted image .
Stara sem 27 let, moj pa 29.

Moje največja nerealna želja za novo leto je imeti drugo leto hiško, upam pa da jo bomo v roku petih let user posted image . Glede obdarovanja me je pa že kar groza, ker se mi ne lubi darila iskat, pa še nobene pametne ideje nimam kaj bi vsem našim sploh kupila user posted image . Če imate kakšno idejo, na plan z njo. Glede na to, da nas je v ožji familiji že ful velik, smo se odločli da obdarujemo samo otroke. Vam zaupam, še njihovo starost in spol, da boste lažje predalagale user posted image .

8 mesecev user posted image
2 leti user posted image
3 leta user posted image
4,5 let user posted image
6 let user posted image
8 let user posted image
12 let user posted image
15,5 user posted image

No, če imate kakšne pametne preloge, se priporočam user posted image .

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.11.2005 14:04:50   
nanka
Aha smo pri letih.
Tako je da bom februarja stara že 33, dragi pa julija 35. Ta velika dva pa bosta Tjaša julija 15, Matic pa februarja 10. Pri nas smo do zdaj praznovali rojstne dneve samo 2x na leto.

Darila? Res ne vem kaj si želim, ker imam praktično vse kar je za najin standard dosegljivo. Za domače člane pa tudi še nimam idej, tako da tudi tebi Zoya ne vem svetovati. Je pa vsako leto težje izbirati in kupovati darila, saj veste izvirno, zabavno in ne preveč drago.

Me pa dragi vsako leto preseneti z izvirnim darilom, tako da komaj čakam. Se pa darilu ne odpovem, za noben praznik, to zdaj že vsi vedo. 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.11.2005 14:05:14   
Jessy
Hey, violinski ključ...zakaj nisi še nekaj dni počakala, pa bi 14.1. lahko skupaj praznovali!!!user posted image user posted image user posted image  Mladenka??? Ja, po srcu sem pa res!!!!! Otroci v šoli so pa kar vzdihnili, ko sem jim povedala, da sem stara 28 let in rekli, da sem že ful stara! user posted image user posted image user posted image

Kaj si želim za darilo??? Hmmm....a veš, da se trenutno prav ničesar ne spomnim. Bom zdaj o tem razmišljala, ko bom šla na sprehod v snegec, pa pol sporočim, ko pridem nazaj!

Zoya, kar se pa otrok tiče, bi pa jaz zagotovo vsakemu kakšno uporabno, didaktično igračo kupila, pa tistim, nad 8 mesecev tudi kaj sladkega!
Pri 12. letih pride v poštev kakšna pošast, al pa igrica, za deklico pa absolutno kaka kozmetika, al pa tudi kak lep puloverček. Drgač pa kapa, šal in rokavice vedno zapalijo!!!

Zdaj pa šibam na sprehod z Nejo, dokler je še kaj od dneva!
Pridem pol še mal pokukat!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 869
24.11.2005 14:53:23   
miševi

Toliko o moji abstinenci od RR. Ne gre..., takoj ko vas berem, se hočem že oglašatuser posted image .

Jessy, fino, da je Neja že v redu. Tudi Jure je potem dobro prespal noč, je sirup zgleda pomagal. Je pa danes tudi malo bolj sitkan in noče biti preveč sam. Drugače je pa vse ok. Je bil danes v varstvu, ker sva imele z Niko sistematskega pri psihologu, pa je vse prespaluser posted image . Nika je pa tudi super opravila, tako da sem nekaj časa kakor pav okoli hodilauser posted image .

Ne vem, katera je vprašala, če se zdravila dobijo tudi brez recepta. Za svečke sem 100%, da ja, sam jih včasih, če poveš, da je otrok star šele 3 mesece, ne dajo. Sicer pa ni treba nič razlagat...

Tia, zdej pa ne vemuser posted image . So mi za mleko že pri Niki tako povedali, pa zadnjič, dokler nisem šla k zdravnici, nisem upala pisat, ker sem mislila, da sem si narobe zapomnila. Pri Niki sem imela občutek, da ko sem ga zamenjala, da jo je bolj nasitilo in je zopet spala celo noč. Juretu je zaenkrat še dovolj, je pa ene pol meseca mlajši od Demi. Tko da jaz boma kar šla po zdravničinih navodilih in če bom videla, da ga nasiti, bom še na njem, če pa ne, bom pa po 4. mesecu zamenjala. Sicer sem pa že ugotovila, da ima vsak zdravnik svojo "zgodbo" glede mleka, dojenja, dodajanja, kapljic, teže... tko da včasih potem človek kar malo po svoje naredi.
Dudo imamo še 2 - na 3 bomo šli, ko bo kakšen rižolino padel. Zaenkrat z 2 kar hitro poje.

Zdaj pa leta: jaz sem bila avgusta 31, moj pa septembra 34. Nika je bila avgusta 3 leta.

Darilauser posted image  - zase niti ne vem, kaj bi rada, je pa res, da darila si pa želim. Sem taka tečka, da ne vem, kaj bi rada, pa nočem denarja za darilo. In želim, da je presenečenje. Moj user posted image  bi me pa zaradi tega najraje v rit zabasal. Sej ga čisto razumem... Kaj pa vem.... Mogoče kakšno dobro kuharsko knjigo, kakšen dodatek za v kopalnico, nove teniske za odbojko...

Ostalim (odraslim sorodnikom, prijateljem) rada pripravim doma narejena darila, pa zraven še kaj sladkega. Za otroke pa, kot je Jessy napisala - igrače zmeraj zažgejo, morda še kakšen kos oblačila, za večje otroke kaj za oblečt, kozmetiko ali pa če kaj zbirajo (npr. nečakinja zbira dišeče svečke, pa poiščem kakšno odštekano). Pa sestavljanke - za 3 leta stare otroke se dobijo super sestavljanke, ki jih lahko sami sestavijo. Pa knjiga je tudi lepo darilo - za otroke jih je polno zelo dobrih. Za manjše bolj trdne, s slikicami, za večje kakšne lepe slovenske pravljice ali pa zbirke pesmic ali pa kaj trenutno modernega (ne vem. Harry Poter - sej ne vem, če sem prav napisala)... Tko da za otroke je daril malo morje, pa ni nujno, da premoženje za njih zmečeš. Zdaj se splača tudi malo po akcijah pogledat, imajo vse sorte znižano - od knjig do igrač...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.11.2005 16:07:50   
Jessy
No, pa sva nazaj s sprehoda! Sem čist fuč! Če bom celo zimo Nejo nosila v kengurujčku, se bo tistih 6 kg kar stopilo in jih ne bo treba skurit. Sva šli dol v mesto, potem pa nazaj v hrib, pa še ni bilo zadosti. Sem samo domov nesla papir za zavijanje (bo moj ati v soboto praznoval), potem sva šli pa še malo v hrib, vsega skupaj sva hodili cca 45 min)! Prava hribolazka sem ratala. Še sreča, da sem si oblekla same take cunje, da znotraj nisi moker, edino spodnjic pa nimam takih.
Neja je skoraj cel sprehod prespala. Kaj ima od tega??? Užitek, ker jo lepo pozibava! user posted image  Uspela je pa videt tudi snežinke, sam ne vem, če ji je bilo kaj jasno!?!? user posted image

Sem razmišljala, kaj si želim za darilo, pa sploh nisem našla odgovora. Kaj pa vem, kaj si želim?!?!? No, ja...rada bi spet šla v kitajsko restavracijo v Trst, ampak za Nejo še nisem naredila osebne, tako da ne vem, če bo kaj iz tega. Imam pa tudi jaz rada darila, sam res nimam nič v glavi, kaj bi rada. Kakšno majhno presenečenje, pa kaka čokolada tudi zmerom prav pride! user posted image

Miševi, bravo za Jureta!!! user posted image  Meni se je kar oddahnilo, ker je vse vredu zdaj! Niti vbodna rana ni zatečena, niti rdeča, pa nisem dajala nobenih obkladkov. Upam, da bo tudi naslednjič tako! Je bila pa tudi Neja bolj tečka danes, sam ne vem, al so jo samo obiski motili al je blo kaj drugega. Bom vidla, kako bo naprej.

Zdaj grem pa čajčkat! Paše po tem mrazu!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.11.2005 16:10:28   
Jessy
Aja...miševi, glede RR in tvoje abstinence user posted image ...brez veze, ker ti ne bo uspelo!!! To je odvisnost!!! Vsi jo imamo!!! Bodo mogli kako komuno za RR-jevce ustanovit!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.11.2005 17:52:08   
tina104
jaz sem že tudi včeraj razmišljala, da sem že prav zasvojena z RR.
Moja leta 24, dragi jih ima 33. zgleda, da sem najmlajša? Za darilo zase je odvisno, kdo kaj podarja - npr. od sestre rada dobim kaj za oblečt, ker ima podoben okus, od dragega povabilo kam (večerja, kopanje....) ali kako spodnje perilo, od staršev denar...
Za otroke so že druge predlagale darila. Jaz sem letos predvsem za knjige, pa mogoče kak dvd (risanke, glasba...).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.11.2005 18:05:49   
monja
Ej, drage moje!
Jaz pa sem šele zdaj uspela prilezt na RR. Najprej sem želela prebrati, kaj se je danes kaj dogajalo.

Najprej Jessy, me res veseli, da je bilo vse ok. sem si ponoči mislila na vaju. Mi imamo prvo ceplenje v torek. Ful me firbec, kako bo.

Jessy, tvoje slikice sem preletela, saj sem mogla iti spat, čeprav se mi še ni spalo, a je bila ura že res pozna...Toda zelo lepo dete imaš, tako zlatkano. SLikam se enkrat res posvetim in v miru pogledam.

Tia74-hvala, ker si me pohvalila, da sem po porodu dobro zgledala, ampak veš, sem pa bila precej utrujena. Noč prej sem slabo spala, saj mi je začela odtekati voda, potem pa takoj zjutraj umetni...
Ob pol dveh popoldne sva bila rešena in ko so mi ga položili na trebušček-bom dodala še to sliko-sem bila za 70% boljša,resnično.

Pogovarjate se o starosti. Jaz sem bila letos aprila stara 25, moj pa januarja 32.

Največja želja je končno že urediti naš domek-obnavljava stanovanje... Že skoraj celo leto. Pa se v zadnjih 2 mes nikamor ne potegne. Pa zgleda čez zimo nič konkretnega ne bo. Malo je problem delavce dobit, malo je minister za finance odpovedal, pa malo smo že naveličani vsak vikend nekaj roštat.

Tako da se drugo leto-proti sredini leta???? preselimo v nove prostore.

Naš ritem pa je ful čuden. Naš ati dela nonstop ponoči, podnevi spi. Vsi smo v eni sobi, kar je kar naporno, saj v kuhinji venomer z malim ne moreva biti, zato pa tudi na RR prej ne uspem, saj sem z malim za vse sama. Pa saj se bo tudi to spremenilo.

Glede daril še sploh nisem razmišljala. Nekaj velikega si ne bomo kupovali. Sploh pa z otrokecom ne bom mogla toliko skakat po trgovinah...Bodo že razumeli.

Jessy,kako si pa nesla Nejo v kengorujčku? Obrnjeno naprej? Mi ga namreč tudi imamo, a zdaj ko je Dominik tako nabasan, a ga sploh dobim noter?

Glede albumov pa mi ne zamerite, niso še čisto urejeni. Trgam čas, ko si ga lahko.

Sem pa zelo vesela, da sem spet z vami. Kot da bi bila v kavarni na kavici s prijateljicami in klepetala...

Saj vem, da mi vsak dan morda ne bo uspelo kaj napisati, bom pa vsaj kaj prebrala.

Ohjoj, poredko pišem, pa takrat litanije. Pardon...

monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.11.2005 18:09:59   
Tiamo
Hy, Tajica saj nas morajo hvaliti k smo zgovorne user posted image  Midve sva bile pri moji babici in Demi je spala tam 3 ure. No dobila sem veliko napotkv, saj veste babice, ne sem gledati TV, pa naj grem avto segred predno greve, .... meni pa čez en ušes notr čez drugega pa ven. user posted image  Jaz sem pa stara 31, 04.08.1974, sej se še spomnite k sem mislila, da bom na rojstni dan rodila, no na moj rojstni dan sva šle ven. Pa če ne bi tok govorila na RR o tem, se ne bi z violinskim ključem spoznale.  Tina, se mi zdi da je Tajica tvojih let user posted imagePunce a ste se kdaj spraševale (tiste, ki imamo prvič user posted image ), da bi prej imele user posted image . Nanka ti si izuzeta iz tega pogovora user posted image . Jaz bi mogoče imela ene dve leti prej, več pa ne. Čeprav se mi zdi, če si mlajši vse vzameš na izi. Zdaj k sem pa stara koka, pa preveč vem o boleznih, itd in me je vsega strah. Demi mal narobe zakašlja pa sem že panična. user posted image  Mi smo se pa že par let nazaj zmenili, da nič daril...ker ni pri nas nobenih otrok (edino Demi in od sestrične 8 mesecev star user posted image ), smo sami tastari. Drugo leto bo pa že pestro k bo Demi že dosti stara, bomo pa kupovali darila.  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......