|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
24.11.2005 18:14:07   
Tiamo
kok sem zmedeno napisala, upam da razumete. imam demi v naročju, pa skoz nerga...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.11.2005 18:23:46   
Jessy
monja, jaz sem jo tudi komaj zbasala notri, pa še sama sem jo mogla, ker moža ni bilo doma. Ti povem, da je že prej vse teklo od mene, predno sva sploh kam šli. Sem jo pa nekako dobila notri, ker se da okrog nogic fino odpet. Imela sem jo obrnjeno proti meni. Kar ne upam je okrog obrniti, čeprav mi je pediatrinja rekla, da jo v naročju obrneš tako, da gleda stran od tebe. Kaj pa vem...
Sem jo pa ful oblekla. Imela je pajacka, pol sem ji čez to obula termo nogavičke, pa oblekla ene podložne hlače, eno tanko jopico (ker je kombinezonček v zgornjem delu podložen z velurjem), pa kombinezon čez vse to, pa seveda rokavičke, šal in kapo, pa copatke. Je bila kot ena bombica, ki se niti premikati ni mogla. Je pa res, da ob prihodu domov ni imela mrzlih nog, kot so opažale ene mamice na RR.

Jaz sem se že spraševala, če bi imela prej user posted image , pa se mi zdi, da je ta čas, kot je zdaj, čisto primeren. Prej smo res fino uživali, pol je pa prišla želja po user posted image  in smo jo izpolnili. Men je tako čist vredu, je pa res, da sem še mlada!
Ne vem, se mi zdi, da se je potrebno tudi malo izživeti. Midva sva veliko hodila naokrog, pa na raznih zabavah sva bila, pa žurih.... Saj bomo še šli, sam mora Neja prej malce zrasti!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.11.2005 18:47:35   
monja
Vidim Jessy, da imaš ob imenu ful veliko zvezdic. To je menda odvisno od tega, koliko sodeluješ v debatah, kajne?

Čestitke!!!!!

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.11.2005 18:52:43   
monja
Se ubadam z albumi...

Jezi me, ker imam dve pomnilni kartici iz fotoaparata polni, pa ne najdem kabla, da bi priklopila digitalca z računalnikom in slikice dol nalovdala, ker se je Dominik že zelo spremenil-po teh slikah sodeč, ki sem jih včeraj urejala.

Če ne prej, ko bom naslednji teden dala slike razvijat, saj je treba pomnilnik spraznit. 11.decembra imamo krst in bo treba slikat.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.11.2005 19:00:24   
monja
Spet jaz, tečkam.
Sem vas pozabila vprašat, ali tudi vaši otročki kdaj v spanju kar naenkrat tako močno zajokajo, kot da so nekaj straaašnega sanjali??? Dominika potem s svojim ličkom ob njegovega pomirim in spi naprej...

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.11.2005 19:02:40   
Jessy
ja, zvezdice dobiš glede na debate. saj vidiš, da kar naprej nekej drgnem tle!!! user posted image

Neja se večkrat zbudi v kričečem joku. Po moje kaj sanjajo!!!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.11.2005 19:07:53   
monja
Grem atiju sendviče delat. Počasi bova z malim spet sama, gre ati delat. user posted image user posted image
Zaenkrat še oba drnjuhata, ampak vem, da se bo najmlajši kaj kmalu prebudil in potem bom spet samo njegova...user posted image

Morda se kaj javim še bolj pozno, ko zaspančka v noč!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.11.2005 21:10:34   
petri85
Tudi jaz sem januarka (27.1.1980) torej zaenkrat še petindvajsetletnica, moj user posted image  pa je bil 2 dni pred Davidovim rojstvom 30 let (smo potihem upali, da bomo trikrat slavili, namreč moj mož in tašča imata na isti dan roj. dan - pa še praznik je, pa očitno David tega ni hotel - pa ima sedaj po naklučju tudi on na ta nov praznik roj. dan)
Joj, ta darila...mene vedno vsi sprašujejo, kaj si želim...pa ponavadi nimam odgovora. Tudi drugo leto bo tako...mož se vedno ful potrudi, da tisti stvari, ki jo kupi doprinese še svoj trud in delo....sem pa ta teden prosila moje in njegove starše ter sestre in brate, da letos ne želim, da Davidu nosijo darila za Miklavža in Božička...če že morajo, naj raje prišparajo za drugo leto, ko bo že mal več vedel kdo so ti možici - pa že tako mu skoz neki nosjo - tako, da upam, da me bodo upoštevali....

Midva sva se tudi kljub sneženju odločila za sprehod z vozičkom. Mu je ful pasalo in je takoj zaspal - saj so verjetno sosedje ful mel za povedat, ampak men je čist vseeno, moj otrok rab svež zrak, pa tud nič mu ni manjkalo - bil je sit suh in fajn oblečen.

Sem pomoje enkrat že jamrala, kakšenga hiperaktivnega otroka imamo pri nas. Danes je od jutra do večera spal samo v vozičku (45 min). Pa zdele ni bil pri kopanju še nič utrujen, šele ko je papcal, ga je začelo zmanjkovati. Jest sem morala pa kar dve kavi spiti, da sem mu lahko sledila...zdele pa sam še na kavč počivat....
A pol mislite, da lahko mal mandarine pojem...me tako rajcajo tamle v hladilniku...mal me je strah- včeraj sem prvič naredila pohan sir in krompirjevo solato, pa ga je popldne kar fajn zvijalo, tako, da se še kar merkam, čeprav pravijo, da ni več potrebno...

Lahko noč,

petri85

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 883
24.11.2005 21:15:36   
violinski
O, presneto, a sem najstarejša. A ne, nisem. Zaenkrat nanka vodi, pa ne za dosti - niti eno leto. Mal sem upala, da me tudi miševi nese..... na, zdej pa mam. Kaj pa drezam user posted image . user posted image

A so tudi vaši miški kej čudni zadnje dni? Tako okrog osmih komajda uspem umiriti Aljošo, ves čas neki jamra. Ma se mi zdi, da ga srbijo dlesni, ker če ga podrgnem po njih, si kar oddahne.... Ne, sej niso še zobki, to vem. Lano so tri mesece srbele dlesni, preden je dobila prva dva zobka.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.11.2005 21:33:10   
monja
E, čisto na kratko.
Dominik že pančka v svoji posteljici, se včasih še kaj pretegne...

Cel dan ni nič kakal, potem pa po zadnjem hranjenju prava porcija. Si lahko mislite, kako je vse zgledalo. Kakec gor po hrbtu... A sva se sporihtala, preoblekla in je vse ok. Samo da ni zaprt, da se je pred spanjem lahko pošteno olajšal.

Grem še kaj prigriznit. Sem malo lačna.

Lepo pančkajte,
monja

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.11.2005 21:47:22   
natasaxy
Da povem še jaz. Stara 25 let (02.07.1980), moj pa 26 let. Petri85 midve se pa sigurno skoraj morava poznat, če si iz Cerkljanskega konca, pa še isti letnik si. Sva hodili na isto osnovno šolo? Moj mišek je tudi zaspančkal, jaz pa sem še malo potelovadila in se odpravljam tudi jaz.

Lepo se imejte in sladke sanje vsemuser posted image user posted image !

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.11.2005 21:52:55   
miševi

Violinski ključ, sva kar istih letuser posted image user posted image . Pa mislim, da je Tia tud z nama  (je avgustovka, tako kot jaz, sam da jaz praznujem 7. avgusta - v naši familiji samo mož kvari avgustovsko povprečjeuser posted image ).

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.11.2005 23:28:10   
Jessy
he...he...moj mož je pa 6. avgusta rojen...'74! Kar dva leva imamo pri hiši, pa enga kozoroga! user posted image  Bomo mogli še enga kozoroga nardit, da bo 2:2!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.11.2005 7:47:20   
Tiamo
Jutro, Miševi in Violinski ključ, smo tam tam vse prek 30 user posted image . Pri nas je očka star 33, in doma ima dve levinji in kdaj pravi, da ga je kar groza k bo Demi zrastla, mu bove živce parale.  Monja: Kety je pravila, da če se zbudi tako da zakriči je to refleks kriljenja. Demi se tako zbudi, če mi slučajno zaspi v naročju in jo položim na fotelj, potem se pa panično zbudi, ker ne ve kje je??? Se je pa morda 4 tako zbudila. Vem, pa da je Kety pravila, da se Timon kar velikokrat takole zbuja. Petra ne sekiraj se, tudi jaz sem šla včeraj ven in mi je sosed takoj rekel, ali ni malo premrzlo za otroka user posted image . Jaz sem bila tiho in sem šla naprej, sploh se ne sekiram več kaj drugi pravijo. Demi se oglaša, se tipkamo... P.S. Danes ponoči sem dobila user posted image , tako, da sem se pogla ponoči stuširat, mi je vse čez prišlo. Tako še v življenju nisem krvavela...smrk

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.11.2005 8:59:15   
natasaxy
Ja dobro jutro. Očitno imamo vse neke probleme z ostalimi, kdaj otroka peljati ven. Meni je smotano ker vedno ko ga peljem ven so neke pripombe, da je premrzlo, da bo dobil vročino,...pol pa že skor sama panična ratam...kr neki. No danes se tukaj pri nas sonček kaže, tako da bo treba izkoristiti sončne žarke, sej popoldne bo že dež ali pa sneg. Jaz pa jutri nameravam iti v Italijo (Trst) po nakupih. Potrebujem oblačila za sebe, pa me zanima če katera ve kako je z obratovalnim časom ob sobotah dopoldne? Tud jaz sem že dobila user posted image , pa je tolk čudna, čist mal krvavim, sem pričakovala da bom ful krvavela in da me bo bolelo, tako kot nekatere pravijo, ja ravno toliko da moram nositi vložke. No želim si da se čimprej uredi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.11.2005 9:31:55   
Jessy
Dobro jutro!

Danes vam zaupam še eno stvar, ki se dogaja naši user posted image . Namreč, že nekajkrat se je zgodilo, da ko sva jo dala zvečer spat, da je v sanjah ful jokala in hlipala, pa se sploh ne zbudi. Včeraj se je spet isto ponovilo. Jaz ne vem, a ji je res tako hudo, da vse to podoživlja (čeprav ne vem, od kje) in ima nočne more??? Sem jo včeraj vzela v naročje, ko se je to zgodilo, pa se sploh ni zbudila, jokat je pa nehala. Potem sem jo dala nazaj spat in čez kaki 2 minutki spet ful jok, sem šla k njej, ji poskušala dat dudo, ampak je imela zaprta usta, ker je že nehala jokat in je spala, potem čez čas spet, pa sem jo samo božala....v glavnem, ful je hecno in hkrati zaskrbljujoče!

Drgač pa sem malo na trnih danes. Moja sestra bo čez kako urco operirana za žolčne kamne, pa me mal skrbi, če bo vse ok!

Se javim pozneje!

Aja..sonček je pa tudi pri nas! Prav lepo zgleda!!! Bo treba ven!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
25.11.2005 10:22:19   
zoya24
Ja ženske, kaj ne morte spat ponoč user posted image user posted image user posted image , ste mela prav urnk debato.

No jaz sem se včeraj odločla, da grem spat s tamalim, da se Bom naspala in v kosu spala vsaj šest ur, ker me je cel dan glava bolela. No prav z njim nisem šla, sem pa na kavču zaspala ob devetih in se ob pol desetih prestavla v postelju, pogledam še tamalega, da ga pokrijem in me glede kot čuk, ga obrnem na trebušček in zaspiva. Nato se zbudi že okoli 23.15 in ga moram podojit, no pol pa še ob pol štirih ter ob sedmih user posted image , ampak sem ga zjutraj kar nazaj v postljo dala, jaz sem pa zraven dremala, pol je pa še on zaspal user posted image user posted image user posted image user posted image NO IN TOLIKO O ŠET URNEM SPANCU SKUPAJ user posted image .

Glede sprehodov enako pri meni, vsakič ko grem z njim ven, je en pred blokom. In v ponedeljek, ko ga dam v voziček, me sosed vpraša, ja kje so pa rokavičke user posted image , jih nimava ker mu rokavčke dol potegnem. Ne vem, zakaj morjo bit vsi tok pametni okrog nas. Kot da smo tok smotane, da ne bi znale naše user posted image pazit.

Kar se znakov tiče, sem jaz škorpijonka (24.10.1978) - pa nisem tko grozna. Moj je vodnar, mali je pa levček.

En lep sončen pozdrav!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.11.2005 10:58:31   
miševi

Jessy, držim pesti za tvojo sestro. Sicer so te operacije že rutinske, sam vsak poseg v telo je pa le poseg...
Kar se tiče jokca med spanjem ga Jure niti ne prakticira, za Niko se pa ne spomnimuser posted image . Mogoče je pa videla kakšen obraz, ki se ji ne dopade, pa potem to v sanjah podoživlja, ali pa doživljaje ob pregledih, ali pa vaju ima tako rada in ko ne čuti vajine bližine, malo pojokca. Sigurno ji pa pri vama ni hudo, prej nasprotno in potem pogreša vajino bližino.

Kje imate sončka, pri nas je vremeuser posted image . Mi pa že nekaj časa nismo šli na sprehod. Dejstvo je, da še nisem čisto dobra in se meni ne da po vetru okol skakat. Če bi se pa odločila, mi pa nobeden ne bi preprečil. Ko sva imela cepljenje, nisva dobila parkirnega mesta in sem ga kar daleč v lupinici vlačila. Pa še samo bundico in tanko dekico sem imela, ker nisem računala na pešačenje. In so naju stare mame kar prebadale s pogledi. Potem sva šla pa še v trgovino in sem bila edina z dojenčkom tam. Spet - halo, a je baba zmešana, ko je v takem vremenu ven z malim šla?! Sam men se zdi, da če je dovolj napravljen, pa če spi (in se verjetno dobro počuti), če ima tople rokice in nogice, da ni panike. Drugače bomo res celo zimo notri, to pa ni šans.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 893
25.11.2005 11:44:15   
tajica
Ojla!

Najprej glede tega da nas drugje hvalijo mi je povedala sestra in jo bom vprašala kje!! Je pa rekla, da pravijo: poglejte te avgustovke, po njih se zgledujte in še in še....user posted image user posted image user posted image  Bravo mi!!!

Ja Tia prav imaš, tut jest sem stara 24 kot Tina, moj lubi je pa 29 in je levček tako kot Žak!!!

Naš Žakec ni imel nobene reakcije na cepljenje, vsaj včeraj ni bilo nič pretresljivega!!! Hvala bogu, jest sem sepa tako bala!!!

Naju so včeraj v trgovini tut mal postrani gledal, češ , kaj počnem s tako majhnim otrokom zunaj!!! Ja a naj bom teh par mesecev ko je mraz skos notri, al kaj????

Jest nevem kako vam rata bit tako pozno pokonc???? Mene že ob osmih zmanjkuje in grem spat z Žakom ob devetih!!!!

Monja tut mi imamo 11 decembra krst!!!user posted image user posted image user posted image

Se še tipkamo

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.11.2005 11:58:16   
nanka
Čao,
no danes moram pa še jaz pojamrat, kar se noči tiče.
Se je od 20 zbujala vsako uro, ker se je davila in na bruhanje ji je šlo. Tako da sem ugotovila, da je staknila prehlad. Zjutraj je imela čist zabasan nosek, pa še rahlo povišano temperaturo( v ušesku 37.1). Saj vem, da ni panike, ampak je zoprno. Pa še tavelika dva sta oba zbolela. (kašljanje, kihanje in podobno). Komaj sem zmogla od enega do drugega. Tako , da bom ta vikend mal medicinske sestre. Čajčki, sirupi, kapljice in cartanje vseh treh. Sta najbrž oba viruse iz šole prinesla, zdaj ga je fasala pa še Zoja. Tako, da boma nekaj dni kar lepo noter in se lepo pozdravile. Matic je letos že tretjič prehlajen, ampak pravi, da v šoli kar naprej kdo manjka. Tako da so virusi in bacili na pohodu. Še dobro da Zoja rada čaj pije.

Z znamenji je pa pri nas tako, da sem jaz vodnar, matic ribi, dragi rak, Tjaša in Zoja pa levinji.
Evo moram letet, Zoja joka...  

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.11.2005 12:23:15   
Jessy
Tajica, obvezno sporoči, kje nas hvalijo, da si grem mal prebrat! Tako je zmerom fajn slišat, kajne?!?!
Pa bravo Žak! user posted image user posted image user posted image

Drgač je pa pri nas sonček tudi nekam spiuser posted image . Sem prav jezna! Namesto sonca pa sneži, kar je pa po svoje tudi fajn. Bomo pač spet zajahal kengurujčka in se sprehodili. Je s kengurujčkom kar mučno! Čez voziček ga ni! Bom pa bogla tudi v trgovino, pa še ne vem, kako bom to izvedla s kengurujčkom, ker druge možnosti danes pač ni...morda bom prestavila na jutri, ko bo še user posted image  doma, pa bo on nosil Nejo, jaz pa nakupovala! Ja, ja, tako bo najboljše!

Uff, da bi jaz šla spat ob devetih??? Joj, ni šans! Jaz sem še ob polnoči čist budna, ampak grem vseeno spat, ker tako ali tako kmalu zaspim, čeprav nisem zaspana. Ob devetih pa menda nisem šla spat že od osnovne šole. user posted image

Nanka, vi se pa le fajn pozdravte!!! Kar čajčkajte, ja, pa bo!!! Pa na RR tud moraš prit, ker ta tudi dela čudeže!!! user posted image

Ob 11h sem še govorila s sestro in je čakala, da jo pridejo iskat, ta trenutek je pa skor sigurno že na mizi!!! Zdaj bom pa samo SMS čakala, da sporoči, da je živa!

Takole, drage moje mamice....jaz grem Neji vrtiljak nažgat, ker se nekaj krega, ker se je odvrtel, pa sam se kar noče navit! user posted image user posted image user posted image  Se tipkamo pozneje!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.11.2005 12:45:12   
violinski
Punce moje, še par msgjev, pa bo 900. Še pred novim letom jih bo 1000 se mi zdi. user posted image

Tia, miševi, smo lahko isti letnik, ma sem jaz čisto na začetku in vaju mirne duše po cigarete pošljem. Pol jih pa kar vedve skadita, jaz še nikoli nisem in pravzaprav niti ne znam user posted image . Res pa, da lahko tudi Demi Aljošo pošlje po cigarete, če hoče user posted image

Petri, mandarin si ne upaš, pa spiješ dve kavi na dan.... Jaz si nič od tega ne upam. Kava mi diši, da nobena druga stvar ne tako, niti čokolada, ampak imam v resnici zelo rada, da Aljoša spi tiste trikrat na dan po urco ali dve. Mislim, da bi kava močno vplivala na to, da ne bi spal.

Jessy, vsi držimo pesti za tvojo sestro. Boš videla, po operaciji bo drugi svet.

Včeraj sem se eno naučila, da si bom zapomnila, kakšne neumnosti sem delala. Z Aljošo, namreč. Jedel je ob 19h, potem sem pa rekla - glih prav, ob 22h ga skopam pa dam spat, bo spal do jutra. Do 21h sploh ni mogel zaspati, je klepetal, vriskal, mahal, .... potem pa tako trdno zaspal, da sem ga - smotka jaz - zbudila, skopala, nahranila. No, je res, da je zaspal potem v 15 minutah, ko sem ga položila v posteljico, ampak ne bom več tako naredila. Raje ga bom skopala, ko bom videla, da je že precej utrujen in pač nahranila glih toliko, da zdrži pol noči. Resda je spal do zjutraj - do 5:30, ampak mi je bilo močno žal, da sem ga zbudila. Sicer je bil takoj dobre volje, pa vseeno. Moji otroci se vsi zbujajo dobre volje. Mi je fajn, ker se od moje sestre ta mlajši še vedno zbuja tako, da če mu samo prst pokažeš, začne jokat. Potem se usede očiju v naročje in ne gre dol vsas pol ure, da pride k sebi. Mojadva sta pa (zaenkrat) vedno nasmejana.

Popoldne gremo v KP k mojim, me malo sekira, kako bo po cesti, ma bomo že. Smo z Lano že po takih snežnih neurjih vozili in je možek verige gor dajal, mene pa seveda vedno panika. Napovedujejo dež ves vikend, ma ni važno, hiša mojih staršev je vseeno večja od mojega stanovanja in se bo Lana lahko malo nadivjala, če pa moja mama ene dve urci prime Aljošo v roke, grem jaz lahko tudi k frizerju, k sem še FAAAAAAAJN potrebna. Lahko potrdi Tia, sem ji poslala ene par slikic. Obupna sem. O koži raje niti ne govorim. Imam še od lanskega RD kupon za nego obraza, pa še nisem imela 'časa'. Mogoče sedaj, pred koncem leta.

Pri nas smo kozoroginja (jaz), devičnik (možek, ki je bil letos šele 30), škorpijonka (Lana) in zadnji avgustovček, seveda, levček Aljoša.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.11.2005 16:13:00   
tina104
Naš mali se zadnje čase tudi nasmejan zbuja večinoma.

Jaz grem zvečer ponavadi kar hitro za njim spat, ker drugače premalo spim - včeraj zvečer sva recimo šla spat ob pol devetih, ob enajstih sva se že dojila, pa potem spet ob enih, ob treh, pa od štirih do pol petih je nonstop nekaj jamral, ob pol petih pa krik in sem ga mogla previt, potem je spal od petih do sedmih, se najedel in spal še do osmih, jaz pa tudi.

Tia, jaz se ne bi čisto strinjala, da se me mlajše manj sekiramo. Mogoče se res tiste manj sekirajo, ki se manj izobražujejo glede vsega in manj berejo. Jaz pa skoz nekaj berem (sploh med nosečnostjo sem imela preveč časa in sem nonstop brala knjige o nosečnosti, porodu, novorojenčku) in potem se kar nekaj sekiram. No, to ko ste včeraj se pogovarjale, da ne upate dat pleničke otroku v postelji, glede tega se niti ne sekiram preveč. Sem si poskusila dat pleničko na usta in nos in sem ful trdno stisnila, pa se da skozi dihat. Ja, edino, da bi se mu nekak okoli vrata zavilauser posted image . No, ne vem, upam pač, da nič ne more bit. Jaz mu pač nikoli ne bi dala v posteljo kakih malih igračk, ki jih lahko poje ali pa balona.
Moja sestra je vse to prakticirala, mene je bilo strah poleg, ampak je vse ok.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.11.2005 16:21:01   
Jessy
No, pa sem tudi jaz prvič doživela, da me je mimoidoči starejši gospod ogovoril ,da če ni premrzlo za dojenčka!!?!?!? user posted image  Pa sem mu povedala, da je dobro oblečena in da ji je zagotovo bolj toplo kot pa meni. Pol se je pa lepo nasmehnil in rekel, da pol pa vredu! Jah, stara šola, ni kaj!
Je pa res, da sva jo hitro pomedli nazaj domov, ker naju je kar fino začelo zametati, tako da sva bili zunaj le pol ure, pa je bila njena kapa čist bela od snega, kombinezonček pa že malo moker po vrhu. Ni še tisti ta pravi, suh sneg, ki se zlepa ne stali.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.11.2005 16:22:14   
tina104
Aja še to: Jessy, bravo za zvezdice. Ne vem, kako ti jih uspe imet toliko. Jaz sem nonstop na RR, če imam čas, pa imam samo 2 zvezdici.
Dodala sem nekaj slikic, da vidite našega debeluščka.user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......