|
RE: Avgustovke, kje ste 25.11.2005 12:45:12
|
|
|
|
violinski
|
Punce moje, še par msgjev, pa bo 900. Še pred novim letom jih bo 1000 se mi zdi. Tia, miševi, smo lahko isti letnik, ma sem jaz čisto na začetku in vaju mirne duše po cigarete pošljem. Pol jih pa kar vedve skadita, jaz še nikoli nisem in pravzaprav niti ne znam . Res pa, da lahko tudi Demi Aljošo pošlje po cigarete, če hoče Petri, mandarin si ne upaš, pa spiješ dve kavi na dan.... Jaz si nič od tega ne upam. Kava mi diši, da nobena druga stvar ne tako, niti čokolada, ampak imam v resnici zelo rada, da Aljoša spi tiste trikrat na dan po urco ali dve. Mislim, da bi kava močno vplivala na to, da ne bi spal. Jessy, vsi držimo pesti za tvojo sestro. Boš videla, po operaciji bo drugi svet. Včeraj sem se eno naučila, da si bom zapomnila, kakšne neumnosti sem delala. Z Aljošo, namreč. Jedel je ob 19h, potem sem pa rekla - glih prav, ob 22h ga skopam pa dam spat, bo spal do jutra. Do 21h sploh ni mogel zaspati, je klepetal, vriskal, mahal, .... potem pa tako trdno zaspal, da sem ga - smotka jaz - zbudila, skopala, nahranila. No, je res, da je zaspal potem v 15 minutah, ko sem ga položila v posteljico, ampak ne bom več tako naredila. Raje ga bom skopala, ko bom videla, da je že precej utrujen in pač nahranila glih toliko, da zdrži pol noči. Resda je spal do zjutraj - do 5:30, ampak mi je bilo močno žal, da sem ga zbudila. Sicer je bil takoj dobre volje, pa vseeno. Moji otroci se vsi zbujajo dobre volje. Mi je fajn, ker se od moje sestre ta mlajši še vedno zbuja tako, da če mu samo prst pokažeš, začne jokat. Potem se usede očiju v naročje in ne gre dol vsas pol ure, da pride k sebi. Mojadva sta pa (zaenkrat) vedno nasmejana. Popoldne gremo v KP k mojim, me malo sekira, kako bo po cesti, ma bomo že. Smo z Lano že po takih snežnih neurjih vozili in je možek verige gor dajal, mene pa seveda vedno panika. Napovedujejo dež ves vikend, ma ni važno, hiša mojih staršev je vseeno večja od mojega stanovanja in se bo Lana lahko malo nadivjala, če pa moja mama ene dve urci prime Aljošo v roke, grem jaz lahko tudi k frizerju, k sem še FAAAAAAAJN potrebna. Lahko potrdi Tia, sem ji poslala ene par slikic. Obupna sem. O koži raje niti ne govorim. Imam še od lanskega RD kupon za nego obraza, pa še nisem imela 'časa'. Mogoče sedaj, pred koncem leta. Pri nas smo kozoroginja (jaz), devičnik (možek, ki je bil letos šele 30), škorpijonka (Lana) in zadnji avgustovček, seveda, levček Aljoša.
|
|
|