|
RE: Avgustovke, kje ste 23.11.2005 13:05:34
|
|
|
|
zoya24
|
Prvo naj povem, da sem enkrat že vse spisala, pol pa ni hotlo poslat ...grrr Natasa in Gašper doborodšla . Vidim, da ste se danes že ful razpisale, pridne ni kaj. Pa da začnem: Jessy meni je sestra rekla, da se reakcija pokaže nekje po dveh do petih urah. Upam da jo pri Neji, pa tudi pri Juretu, ne bo. Glede spanja je pa pri nas tako, da Žiga že od rojstva spi v svoji posteljici, tako ponoči kot po dnevu. In sicer pri večernem spancu nikoli nismo imeli večjih težav. Sploh ko smo začeli s kopanjem in rutino povezano s tem, zaspi vedno sam, imamo pa dudiko, pa še brez te zadnje čase zelo velikrat zaspi. Pri dnevnem spanju sem pa začela nekje pri mesecu in pol (prej mi je zaspal na rokah, da sem ga zibala, nikoli ga nisem nosila po stanovanju) in sicer tako, da sem ga položila v posteljico, mu dala dudo in ninico (pri nas je to plenička). Na začetku je potreboval kar ene 10-15 minut, da je zaspal, medtem sem mu jaz hodila dajat dudo, zdaj pa zaspi po cca 2-3 minutah , včasih zaspi takoj, včasih pa mal jamra. Je pa pri nas tako kot pri Demi in Tii, da mi sploh več noče zaspati na rokah, oziroma mi redko. Glede ninice, plenička, meni ni nič strah, da bi se zadušil . Tia glede noska se strinjam z Jessy in Miševi. Pa da se še pohvalim, danes sem telovadla - se raztegovala cca 15 minut in naredila deset trebušnjakov, pa še deset vaj za rito .
|
|
|