|
Avgustovke, kje ste 5.9.2005 7:51:11
|
|
|
|
Tiamo
|
Hy,
Vidim, da se imate vse super in ste srečne. Tok sem vesela za vas. Kety, men se zdi, da smo vse avgustovke mamice, čeprav sem jaz padla v julij, ampak ne odstopam od avgusta.
po vseh mukak, se je situacija malo uredila...
Prešla sem nazaj na hrano Hipp, ker nisem mogla več gledat kako se muči po Novolacu z zaprtostjo in kričala je po vsakem obroku. Včeraj in danes ponoči se je situacija 50% poboljšala. Včeraj je lepo jedla, ta hudi krčki so se pojavili 2 krat v dnevu, nazadnje sem jo nahranila ob 21 in spala je do 2:30, ponoči sem jaz naredila sranje, pojedla je 100ml in je bila še lačna, naredila sem ji še 60 ml, ker pri hippu ni merice za 30 ml, kot pri Novolacu in ko je jedla, sem mal zakinkala in vse je pojedla…se pravi vsega skupaj 160 ml. Mater me je skor kap, potem jo je dvakrat zvil in uspavala cca 45 min in spala je do 6:30. Zdaj je spet zaspala oz. se malo preteguje, se igra, zaspi pa spet pogleda. Prej sem jo previla in naredila je lepega drekca, bom mogla plenice zamenjat, zdaj imam od 0-4 kg, pa je tok pokaka da je skor mal ven ušlo. Bom kar na Hippu ostala, ker se mi zdi da je občutno bolje. No vsaj upam!
Tok sem jezna sama nase, ker sem prešla na Novolac, to je pa to ker so vsi pametni. Me je v Lekarni delavka prepričala, da po tej hrani krči skoraj izginejo. Ja, ja pa sem dobila porcijo, revo je dajalo še zaprtje. Pač krči bodo minili, ni edina ki jih ima.
Jaz sem zjutraj še vedno vsa iz sebe, kar tresem se. Ampak bo bolje, jokala bi, pa čeprav je zdaj s to hrano, ki jo je Demi bolje, upam, da je...da ni zatišje pred nevihto. Sej zdaj je stara 5 tednov, krči pa minejo tam nekje okoli 12 tedna. Če pomislim, da Demi že od 1 tedna trpi za krči se bo mogoče situacija prej končala ali pa podaljšala , dokler se ji črevešna flora ne uredi. Včeraj je bil moj oče s svojo družino tukaj in vse so mi pospravili, pestovali Demi, tako da mi je bilo super. Samo sama ne smem biti, to me najbolj ubija. Boš šla verjetno danes k mami.
LP Tia74
P.S. še dobro, da imam net, se vsaj malo sprostim, ko vm pišem in ko berem.
|
|
|