|
RE: Avgustovke, kje ste 26.11.2005 16:09:57
|
|
|
|
Jessy
|
Zoja je še ena lepotička med avgustovskimi dojenčki! Kaj, ko bi me te naše punčke in fantke kar mal poženile med sabo, kot so to včasih delal! Bodo sami lepi otroci za njimi!!! Nanka in monja...pozdravte se!!! Pa naspite tudi!!! Držimo pesti!!! Ja, mi smo se odpravili ven, v sneg!!! Sicer mi je zaspala še predno sem jo dala v kombinezonček, tako da sva se prvič do konca oblekli brez kričaaaaanjaaaa! Tudi v kengurujčka sem jo v miru dala. Pol sem si jo pa jaz oprtala, ker je bil mož že moker po bundi, ker je sneg kidal, pa smo šli (z marelo, seveda). He,..he...pa srečamo enga možakarja (drug kot včeraj) in tudi ta pokomentira, da če ni premrzlo zanjo, pa sem ga hitro podučila, da je bilo tiste dni, ko še ni bilo snega bolj mrzlo, pa sva vseeno bili zunaj...pa pravi, da če se ne bojim ,da bi zbolela, pa sem mu rekla, da smo ravno zato zunaj, da se navadi na vse vremenske razmere.....pol pa on pametno doda, da je res treba utrditi zdravje teh otrok....na... So nas pa vsi občudovali! Je bila res najmanjši otročiček zunaj, vsi ostali so že hodili!!! Ma, prav fajn je bilo!!! Malo me je skrbelo, da bi me kje usulo, ko smo šli po klancu navzdol, ampak so se moji 6 let stari čevlji dobro obnesli, kot vedno do zdaj!!! Pnevmatika in pol!!! Snega je pa prav preveč!!!Sicer se mi zdi, da nekaj ponehava, al pa je že dež začel...kaj pa vem... Danes smo bili že na kosilu, ker moževa nečakinja praznuje 16. roj. dan. Včeraj sem ji spekla torto, pa jo je bila zelo vesela, mi pa tudi, ker smo se sladkali! Pa bodo spet šle kile gor!!! Danes moram pa še princeskine krofe spečt, ker gremo jutri pa mojemu atu voščit roj. dan, pa bom nesla nekaj za posladkat. Upam, no, da bomo sploh lahko kam šli, če nas ne bo preveč zamedlo!!! Neja mi pa danes ful spi! Zgleda, da jo je dan čisto utrudil....kot da bi ona kidala sneg!!! Saj zdaj pa že lahko neham pisat, a ne da!!! Me imate najbrž že poln kufr! I'll be back!
|