|
RE: Avgustovke, kje ste 19.11.2005 22:06:16
|
|
|
|
miševi
|
Pozdravljene! Sem v drugem stadiju bolezni. Grlo sem premagala, trenutno mi lije iz nosa. Pričakujem še najhujšo fazo - kašljanje . Prazniki- obožujem vse, kar diši po božično-novoletnih praznikih. Ponavadi cel december plavam v oblakih, si brundam božične pesmice, čičkam stanovanje. Smrekico krasimo na predbožični večer, vse ostale čičkarije nastavim že kakšen teden prej. Potem na skrivaj dam darila pod smrekico in oddidemo k mojim staršem na božično večerjo. Tudi pri nas nas je vedno več . Potem se obdarimo in naša mami se našemi v Božička. Je tako lepo gledati sijoče otroške očke, ki niti malo ne posumijo, da je pod kostimom babi. Mi, starejši, pa umiramo od , ker je njena oprava čista improvizacija. Glede daril pa - za Miklavža dobijo le otroci kakšno malenkosti, večja darila pa prinese Božiček - zopet otrokom malo več, starejšim pa kakšno pozornost. ponavadi jo naredim kar doma. Lansko leto smo podarili lesene okvirje, notri pa pobarvan gips motivi - svetilnik ali pa ladjica.... Pa vizitke smo sami naredili. letos smo si izmislili že novo darilo. Sam čas bo treba najdt, da se vse to naredi . Ah, prazniki.... Ja, Jessy, če boš naletela na kakšno denarno nevihto, nas kar pokliči . Drug teden bo pri nas v znamenju obiskov zdravnika - Jure cepljenje (če ne bo kaj od mene nalezel), Nika pa sistematski pri psihologinji. Ja, tele službe. Jaz sem samo jezna, ker nisem vpisala magisterija. Sem že imela pole in bi med nosečnostjo lahko že 1 letnik naredila, pa se nisem upala vpisat, ker sem bila na bolniški in bi kaj rekli, če bi tja pa lahko hodila. Potem sem pa vseeno za njih morala delat, ne glede na bolniško . Škoda le, da s svojo izobrazbo nimam velike možnosti izbire (le kaj sem mislila, ko sem izbirala študijsko smer ) in ne morem tako hitro službe zamenjat, ker ni ponudbe. Inšpektor pa tud nočem bit, ker nisem tak človek, da bi druge ljudi zaj . Raje vidim, da oni mene . Se bom pa po novem letu verjetno na Delo naročila, da bom bolj na tekočem s ponudbami. Ena od vas je napisala, da boste imeli krst. Jaz pa sedaj sploh ne vem, kdaj naj naredim, ko je stara mama nepokretna in rabi varstvo. Pri Niki smo ga imeli, ko je bila stara 3,5 mesece, pri Juretu bomo pa zgleda prestavili na drugo leto .
|
|
|