|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
17.11.2005 8:27:31   
Jessy
Joj, jaz sem pa tako user posted image  (a so smilija za zaspanost ukinli, al ga sam jaz ne vidim?)! Sem prav jezna na ta POP TV, ker je zmerom kaj takega po TV, da ne morem spat, ampak moram do konca videt, tako je ura takoj polnoči, al pa še več. No, pol se pa končno spravim spat, mi pa Neja ob 2h želi jesti...seveda jo nahranim, ampak ona se je popolnoma zbudila. Cele pol ure mi je grulila v zibelki, pa vriskala, pa migala....kdo lahko spi zraven takega??? Pol sem ji dala dudo ene 4x...nekje okrog 2.40 se je pa umirila in zaspala. No, pol pa človek končno lepo spi, se pa Neja spet zbudi ob 7.10, jo nahranim, dam v zibelko in pesem se ponovi. Ona se je naspala, jaz pa user posted image ! Ponavadi mi je še naprej spala, danes jo je pa res nekaj butalo! Jaz srčno upam, da ima luna zasluge za to, kajti če se bo to ponavljalo noč za nočjo, ne bo prav nič več luštno!

Jaz sem s svojim user posted image  kar zadovoljna. Se kar ukvarja z njo, kadar ima čas, res pa je, da se na veliko izogiba previjanju. Do zdaj jo je le 2x previl, pa še to je prej preveril, da ne bi bila slučajno pokakana. Ne vem, kdaj se misli tudi tega lotiti!?!?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 701
17.11.2005 8:37:36   
Tiamo
Demi je zrihtana se pod mostom veselo igra. Kaj sem hotela povedati o očku: da bi mi kdaj prav pasalo, da bi sam od sebe rekel, zdaj bom imel pa jaz tamalo, pa ti pojdi naredit, kar hočeš. Za vsak stvar mu moram reči, naj posesa, naj obesi perilo, sej pol naredi, ampak zdraven godrnja, da ima on službo in je zmatran. Sej za jest si sam naredi, tudi pomije in pospravi posodo. Se pa kdaj zgodi, da k Demi pripravlja hrano, mislim, da imam 6 otrok, k naredi tak rastur v kuhinji. A je samo moj tak, ali preveč zahtevam? Ali se ne zaveda, da naša služba poteka 24 ur na dan in to je ukvarjanje z otrokom? 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 702
17.11.2005 8:45:34   
nanka
Dobro jutro,
pri nas pa zaenkrat še kar lepo spimo. Od 20 do 8. Vmes samo enkrat jemo v spanju.
Pozdravljeni Petri85 in Teya.user posted image
Ja počasi se približuje mesec daril za otroke in mesec groze za naše denarnice.
Naš očka se zelo rad ukvarja z otroki, samo doma ga skoraj ni nič. Jo pa rad previja in hranil bi jo tudi, pa ne dam, ker imam naštudirano kako jo moram hraniti, da poje čimveč.
Ja zdaj so pa že trije korenjaki rojeni na isti dan, tako da
Jure user posted image  Januser posted image  in Daviduser posted image  za 3 m.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
17.11.2005 8:47:03   
Jessy
Ajaaa, to si mislila o naših dečkih!!! Ja, naš tudi nima tega v sebi, da bi sam videl, da je treba kaj nardit. Tudi jaz mu moram vse rečt in pokazat. Sem ta teden prav vstrajna in NOČEM mu rečt, da je za posesat po stanovanju. Na stopnicah so že 3 dni skupki prahu, ampak on vstrajno hodi mimo njih, kot da jih ne vidi, jaz pa tudi...ma po moje jih jaz ne bom več mogla dolgo gledat, medtem, ko on jih bo zagotovo še cel mesec lahko.user posted image
Jaz mislim, da so za to največ krive njihove mame, ker jih niso naučile, da je treba tudi kaj nardit po hiši!!! Od moje sestre mož zna vse nardit, vse vidi in ful pospravlja sam od sebe, moj pa živo nasprotje....saj tašča to tudi reče, da mu ni bilo treba nikoli, da so ga razvajali...na, zdej pa imam!!! Če bom jaz imela kdaj kakega sinčka, ga bom prav vse naučila delat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 704
17.11.2005 8:49:35   
nanka
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.
Miševi - Jure 17.8.
Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.  
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

Teya- Nejc

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 705
17.11.2005 9:04:47   
miševi

Ja, Jure ima danes 3 meseceuser posted image user posted image !!! Čestitke tudi ostalima dvema. Takle čas pred dvema meseca sva se že crkljala v porodni, pa tako je vlekel, da sem rekla, no s tem pa ne bo nobenih težav z dojenjem. Joj, kako sem se motilauser posted image . Pri nas je danes SOOOOOONČEEEEKKKK, tko da nam bom privoščila en dolg sprehod, samo da se zbudi, pa da ga uštimam...

Jessy - plenice so stale 2639 SIT, notri mislim da je bilo ene 42 kom (sem že ovoj preč vrgla). Niso prav poceni, so pa dobre. Ponoči nič čez rito ne zlezejo, pa včeraj je bil pokakan, ko smo bili na obisku, pa sem ga še pustila tistih 15 min, ker smo se glih domov odpravljali. Če bi s ta starimi plenicami tolk časa čakala, bi imel drekca že do vratu. Tle pa ne, tko da jih bom še nabavla - vsaj za čez noč, pa za takrat, ko bom vedela, da še ni kakal in bom pričakovala "pošiljko".

Joj, sploh ne vem, če bi napisala, kaj sem dons naredilauser posted image . Mali je spal od 21-ih do 6-ih in se zbudil lačen kot volk. Naredim še napol zaspana mleko in mu ga dam. Vleče kot zmešan, mleka skoraj zmanjka (jaz si mislim, vau dons je pa res lačen), potem pa vse bruhne skozi nos in ustauser posted image . Mal čudno pogledam, hočem podret kupčka, ne gre, pa mu dam naprej za pit. On pa začne dudo premetavat, pa zaletava se mu. Pa pomislim, kaj pa če je duda počila, sam mi je blo čudno, ker je dokaj nova. Pogledam - in o groza - vidim, da sem dala Nikino dudo št. 4 z ZELO POVEČANO ODPRTINO. Bogi mali mišek. Zamenjam in on lepo popije do konca in nazaj zaspi.

No in s tem pridem do poglavja o svojem user posted image . Je včeraj postavil Nikino flašo med Juretove, njegovo pa tam, kjer je Nikina. Jaz zvečer avtomatično pomivam in dajem v sterilizator. Tko, da je on kriv za toleuser posted image  (eden mora bit). Drugače, Tia, sem pa ravnokar v fazi, ko sem full jezna in razočarana nad njim. Tko da podrobnosti ne bom pisala, da se mi jeza zopet ne pojavi v vsej svoji veličini. Mi je bilo 2 noči nazaj tako hudo, da bi kmalu ponoči spakirala kovčke, pobrala ta mala dva in odšla. Če bi imela kam... Drgač pa se on tudi uspešno izmika previjanju, sam je bilo z Niko isto. Potem, ko sem šla v službo, je pa on večji del pokasiral - tko da verjamem v to, da se vse "topelt" vrneuser posted image . Sej ko ima dobre dneve, je full v redu, pa štekava se, sam ko pa zabluzi, pa zabluzi do konca. Ali pa sem tudi jaz preveč zahtevnauser posted image . Se mi zdi, da sem ko una razočarana gospodinja, ki skoz glonca po stanovanju in premika vsako stvar na svoje mesto + una, ki ima otroke skoz na čez (dobr, da nisem še + una, ki si skoz ljubimce štimauser posted image ). Tko da, če me najdeš v trenutku, ko me moj user posted image  zjeza, bom rekla, da je pravi user posted image , drgač je pa še vedno moj user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
17.11.2005 9:19:05   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: miševi

Se mi zdi, da sem ko una razočarana gospodinja, ki skoz glonca po stanovanju in premika vsako stvar na svoje mesto + una, ki ima otroke skoz na čez (dobr, da nisem še + una, ki si skoz ljubimce štimauser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful dobr! user posted image user posted image user posted image  Sva že 2 v klubu razočaranih gospodinj!!! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
17.11.2005 9:40:04   
Tiamo
Mene ne pozabta, sem tudi razočarana gospodinja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 708
17.11.2005 10:14:38   
violinski
Pozdravljene, razočarane gospodinje!! user posted image

Ma ste me nasmejale s temi pogovori o vaših user posted image . Jaz se namreč ne smem pritoževat. Mojega je njegova mama res naučila, da ona poskrbi za vse, ampak sem ga prevzgojila user posted image in je postal ful priden gospodinjec. Doooooosti bolj kot jaz. user posted image Je pa res, da mu je treba s prstom pokazat, kje so 'dust bunnies' (prašne mucke) in da je potem, ko zloži posodo v stroj treba tudi pobrisati korito in štedilnik. user posted image Ampak to so vsi taki. To je razlika med moškimi in ženskami. Če hočeš kaj imet narejeno, moraš pokazat ali naredit sama. Da bi se spomnil sam od sebe ni šans. Piše že v knjigi 'vse kar mora ženska vedeti o moških' user posted image . Drugače pa nobene pritožbe. Jaz nič kaj preveč ne pucam, pa tudi njega ne sekiram zaradi tega, pa vseeno ne živimo v svinjaku. Važno, da so vsak večer vse igrače pospravljene, ker če ne, ne moremo niti skozi dnevno sobo. Drugo me pa ne sekira. Aja, pa da grejo umazane cunje v košaro v kopalnico. Stroj se pa vsaj enkrat na dan (noč) obrača.

Miševi, drugič, ko razmišljaš, da bi pakirala kovčke, jih pakiraj njemu - jih bo manj in bolj bo zaleglo. Kljub pridnosti, sem tudi jaz mojemu že pokazala vrata, z besedami: če ti kaj ni prav.... O, pa sem vesela, da so ti plenice všeč. Meni sta jih tast in tašča prinesla iz Belgije dve škatli - v škatli so tri paketi po 42 plenic, pa še dve škatli številke 4. Za Lano pa dve škatli št. 5 user posted image . Do poletja bo pa ona po moje že brez skakala. A, ja, pa drugič povej, kdaj ste v Ljubljani - mi smo bili ravno včeraj v Emporiumu, ker je Aljoša že vse bodyje prerasel. En sokec bi že padel (kavice si še ne upam), pa tvoja Nika bi zabavala mojo Lano, da ne bi bila tak user posted image . Za Niko praviš, da je lahka ko peresce, ampak če se ne motim, si rekla, da je bila vedno tudi neješča. Moja Lana ravno obratno. Njej je najboljši prijatelj vedno tisti, ki ima žlico v rokah. Ona za kosilo pojé toliko, da se moja sestra vedno čudi, kako je to mogoče, ker pojé dvakrat toliko kot njen bratranec. Mislim, da je tudi zaradi tega tako brez težav prenesla uvajanje v vrtec, tam itak nonstop nekaj jejo (4 krat v osmih urah) user posted image . Zraven pa popije litre vode, čeprav ima rada sok, ampak ta ji je presladek, ker ga ponavadi poplakne z vodo.

Jessy, te plenice stanejo v Muellerju 60 SIT / kos, potem pa je odvisno od tega, koliko kosov je v paketu. Pri večjih številkah je not manj plenic. Če primerjaš s Pampers Active BABY (ki ni isto kot Active FIT), mislim da so te druge po 39 SIT / kos.

Bravo Demi za kolke - mi je ful hudo, da ste čakali toliko časa. Jaz sem za Lano na Polikliniki tudi precej čakala, ampak smo bili prvi na vrsti in več kot 20 minut ni bilo treba, tokrat pa smo šli v ZD Šiška in praktično, ko sem slekla jakno, smo že lahko šli v ordinacijo. Odlično. Če bom imela še kakšnega otroka, se bom dala naročiti tja.

Dobrodošla Petri, res ste zdaj že trije na 17.8.!!! - bomo držali pesti, da bo David v redu in da ne bo več vnetij ušes. Jaz moram reči, da sem imela veliko srečo, da Aljoše vsa ta njegova bolezen ni nič bolela, ker mislim, da tega pa niti jaz ne bi prenesla. Tako pa je imel samo ene dva dni bolečine ko smo ga premikali, verjetno zaradi punkcije hrbtenice, od takrat pa je vse v redu. V torek so mu vzeli ene tri epruvete krvi, pa ni niti trenil z očesom. Res se je tudi naša pediatrinja začudila, da nisem prenehala z dojenjem od skrbi, vendar mi je bila v tistem času glavna skrb, da ohranimo dojenje in sem ga dojila na dve uri in pol ali še bolj pogosto, če je hotel. Aljoša sicer nikoli ne visi na dojki več kot 10 minut, od tega samo 4 minute vleče in samo zvečer pred spanjem ostane potem še kako minuto več 'gor'. Jaz ga pustim, ker imam sicer občutek, da premalo časa gor visi user posted image . So pač taki, ti naši fantki, a ne, tipični fantki, najraje bi ves čas na joški bili. Sej so naši user posted image prav enaki user posted image .

Jaz tudi hodim zvečer pozno spat, včasih res gledam kaj po TV, ampak zadnje dni pa ves čas nekaj 'ustvarjam'. Preko dneva ne morem, ker je v stanovanju preveč gužve in premalo prostora, ponoči mi pa žilica ne da miru. Nakupila sem si materiala za delo in letos bodo novoletna darila prišla izpod mojih rok. Voščilnice, ki jih vsako leto pošljem ne preveliki količini ljudi, sem ravno včeraj dokončala. Zadnjič sem pa eno kul knjigo brala, pa Aljošo čakala, ker sem vedela, da se bo zbudil okrog 2h za jest, pol sem ga nahranila, pa knjigo do konca prebrala. Je bila 3 ura zjutraj, ko sem šla spat user posted image . Še dobro, da Aljoša, ko se hrani ponoči, se niti ne zbudi.

Ok, spet sem pretiravala. Pol me pa noben ne bere. Ma je simpatično vsaj tako se malo razpisat. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 709
17.11.2005 11:23:31   
zoya24

Ojla, ste se spet razpisale, pridne

Jan, Jure, David, vse naj najuser posted image

Midva sva preživela torej prvo inekcijo brez reakcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (vsaj za enkrat)
Ok zdaj pa moram it nazaj pogledat na sporočila, kaj ste sploh napisale in vprašale, ker sem pozabila user posted image

No torej moški. Jaz moram mojega zelo pohvalit, me še vedno zelo preseneča po rojstvu Žige. Preden se je mali rodil je bil razvajen mamin sinček, ki mu ni bilo nikoli nič treba narediti. V glavnem sem vse sama naredila, pospravla, skuhala, popravala in zlikala, hodila nabavljat itd. No ko se pa je mali rodil je bil skoraj tri tedne doma, in prve dni je vse naredil sam, skuhal, pospravil, tudi zlikal, hodil nakupovat itd. No potem sem jaz mal k seb prišla sem začela likat, ostalo si pa še vedno deliva. Recimo zvečer ko jaz spravljam malega spat (ga dojim, kopava ga skupaj) on pospravi kuhnjo, zadnjič se je najavil njegov kolega na obisk in sem začela okoli petih pospravljat, pa mi je rekel: "a nimaš svoje nadaljevanke - gledam namreč vsak dan Midve z mamo (na HRT2)-, pejd gledat, bom jaz pospravil in je res, mami je pa visela pred TV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je prav zlat, tudi nabavljat hodi še vedno večinoma sam - user posted image ne mara preveč dolgo po trgovinah hositž, men se pa po resnici povedan, ne da. Pa tudi kuha velikokrat čez vikend. Z malim, pa se ukvarja vsak dan  po službi, do večera in pa čez vikende zelo zelo veliko - mami takrat bolj lenari, ali pa vžge kakšno generalno user posted image . Tako, da jaz se zaenkart nimam kaj pritoževat. Upam sam, da to ne bo minili, če bo si bomo pa še kakšnega user posted image umislili user posted image .

Glede Tv sem jaz ista, vsako jutro ko se čist user posted image zbudi, si rečem, da bom šla ob osmih spat, sam kaj ko imam vsak večer kaj nujno za gledat - ob ponedeljkih Razočarane gospodinje in vse ostalo - Lost sem na žalost nehala gledat ker je res mal pozno zdaj na sporodu, ob torkih unga Hilla, ob sredah Preobrazbe.....itd, vsak dan nekaj in pol je ura najmanj enajst ko se spravim spat user posted image . Aja pa Bar gledam vsak dan user posted image , na začetku mi je bil mim, zdaj mi je pa fajn, še ono bar kartico imam user posted image user posted image .

Glede čakanja pri dohtarjih pa moram jaz ZD Domžale pohvalt - vse smo imeli dozdaj tam - tudi Uz kolkov. Samo na slednjem smo čakali pa še to le kakšnih 15 minut, sam je blo prav luštno, smo mamice mal počvekale user posted image user posted image user posted image , smo namreč vedno ene in iste skupaj naročene, tko, da se že pozanamo.

Ok zdaj sem pa dost naložila, pa še moja sestrica bo zdajle enkrat prišla na obisk - tista Eva1, ki neprestano uletava v našo debato user posted image , glede jošk pa obljubim, da bom danes preverla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 710
17.11.2005 11:25:51   
zoya24
Pa še to pripenjam, da  vas mal nasmejem!!!!

Kako se tuširati kot ženska

Slecite se in oblačila ločeno pospravite v koše za pranje perila: ločite svetlo, temno, belo, naravne materiale, umetne materiale.
V kopalnico pojdite v dolgi kopalni halji. Če vas na poti vidi mož, prekrite vsak gol del telesa in pohitite.
V ogledalu si oglejte svoje ženske obline in potisnite trebuh ven. Potožite, da ste se spet zredili.
Stopite pod tuš. Pripravite si krpo za obraz, krpo za telo, krpo za zadnjico, dolgo brisačo, brisačo za na tla, kamen za trdo kožo.
Lase si dvakrat umijte s šamponom iz kumaric in grenčice z dodatkom 83 vitaminov.
Na lase nanesite utrjevalec iz kumaric in grenčice z dodatkom naravnega žafranovega olja. Pustite, naj deluje 15 minut.
Obraz si deset minut umivajte z zdrobljeno peško marelice, dokler ne bo živo rdeč.
Preostalo telo si umijte ingverjevim in pomarančnim tekočim milom.
Vsaj petnajst minut si izpirajte utrjevalec za lase, da kaj ne ostane na glavi.
Obrijte se pod pazduhami in po nogah. Premislite, ali si ne bi obrili tudi mednožja, toda potem se raje odločite za odstranjevanje dlak z voskom.
Glasno zakričite, ko mož spusti vodo na stranišču in se pritisk pod tušem zmanjša, voda pa je v hipu vroča kot krop.
Zaprite tuš. Obrišite vse površine v kabini. Kjer so zametki plesni, nanesite zaščitno sredstvo.
Stopite iz kabine. Obrišite se z brisačo, ki meri najmanj toliko kot afriška celina.
Skrbno preverite celotno telo, če ni kje ostala kakšna kaplica vode.
V spalnico se vrnite v dolgi, tesno zavezani spalni halji in z brisačo, ovito okoli glave.
Če vas vidi mož, prekrijte vse gole dele telesa, potem pa se zaprite v spalnico in se oblačite uro in pol.

Kako se tuširati kot moški

Sedite na posteljo, slecite se in obleko pustite, kjer je padla.
Goli se sprehodite do kopalnice.
Če vas vidi soproga, ji pobinglajte s svojim orodje in zavpijte: 'Huu, huu!'
Polejte se v ogledalo, napnite prsa in občudujte svojo atletsko postavo. Navdušujte se nad velikostjo penisa, popraskajte se po jajcih, potem pa povohajte prste.
Stopite pod tuš.
Ne vznemirjajte se zaradi krp, ne potrebujete jih.
Umijte si obraz.
Umijte se pod pazduhami.
Zakrohotajte se, ko zaslišite, kako vaše prdenje odmeva po kabini.
Umijte si jajca in okolico.
Umijte si zadnjico in pustite, da vam milo ostane na dlakah.
Lase si umijte s šamponom, nikar pa ne uporabljajte utrjevalca.
Ko so lasje našamponirani, si naredite čirokeško pričesko, odprite kabino in se oglejte v ogledalu.
Polulajte se in poskusite s curkom zadeti odtočno odprtino.
Splaknite se in stopite iz kabine. Ne vznemirjajte se, če so tla mokra, ker so bila vrata kabine ves čas na pol odprta.
Delno se obrišite.
Poglejte se v ogledalu, napnite mišice in se ponovno navdušujte nad velikostjo svojega orodja.
Vrata kabine pustite odprta, mokro brisačo pa na tleh.
Luč v kopalnici naj ostane prižgana, prav tako ne izklapljajte sušilca za lase.
Z brisačo okrog bokov se vrnite v spalnico. Če stopate mimo soproge, si brisačo snemite, zgrabite orodje v roke in zavpijte: 'Uaaa, miškica!' in penis usmerite proti njej.
Dvakrat prdnite.
Oblecite tisto, kar ste imeli na sebi že včeraj.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 711
17.11.2005 11:31:18   
Žani
Pozdravljene avgustovke!
Ma ve ste pa res pridneuser posted image ...kolk ste že napisale...komaj vas dohajam. Pa kok sem se nasmejala zraven...ja, razočarane gospodinje.user posted image  Jaz se nad mojim možekom nimam kaj pritoževat-je priden. Aljano sam previje, umije, pockrlja,se igra z njo...tudi pri gospodinjskih opravilih(obešanje perila, pomivanje posode, brisanje praha) je priden, le POKAZAT MU JE TREBA! Res je, da moški sami od sebe ne vidijo, kaj bi lahko še naredili. Zato pa so oni iz Marsa, me pa iz Venere.user posted image
Joj, zdaj ga hvalim, popoldne me bo pa zihr kej razjezu.user posted image  
Nelči, Teya in Petri dobrodošle med nami!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jure, Jan in David vse naj, naj, naj za tri mesece!user posted image user posted image user posted image
Vse pišete o širokem povijanju...nam pa tega ni bilo treba. Zdaj me pa skrbi, da to ni uredu.user posted image  Aljana je imela UZ kolkov že v porodnišnici (tri dni po porodu), pa so rekli, da je vse ok in da nam ni treba na široko povijat. Sem pa še fizioterapevtko v porodnišnici vprašala glede tega, pa je rekla, da če je bilo na UZ vse ok, da ni potrebno široko povijanje. Imamo pa UZ še enkrat 8. decembra.
Aljana se je zbudila...joka...lakotauser posted image
Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 712
17.11.2005 12:22:02   
violinski
Žani, če imate še enkrat kontrolo, potem ne skrbeti. Jas osebno sem imela svoj prvi UZ kolkov, ko sem bila stara 9 mesecev, takrat so ugotovili, da nimam še razvitih skledic v kolkih in so mi dali opornico, da bi se pravilno razvili. Ko sem bila stara 11 mesecev je bilo že vse v redu, opornico so mi sneli, čez en teden sem pa shodila. Decembra bo tvoj otrok star štiri mesece - če bi bilo karkoli narobe (ne verjamem, ker so ti v porodnišnici že rekli, da je ok), boš v par mesecih lahko popravila s širokim povijanjem.

Pa še malo vprašanjc. A so se vaši otroci že začeli glasno pogovarjat, vriskat, izgovarjat glasne 'HA!'-je in podobno? Jaz se s tem že ene pet dni strašno zabavam. Ves čas ponavljam za njim, ker sem prebrala, da se potem kasneje oni tako naučijo ponavljat zanami druge glasove, take ki jih še ne ovbladajo. Aljoša pa gre v smeh, vsakokrat ko kaj rečem. user posted image

Prejšnji teden se je moja sestra igrala z njim 'ku-ku'. Skrila ga je za dekico, in ko ga je prikazala ven, je rekla 'ku-ku!'. V nedeljo pa je on držal dekico v rokah (je bil slučajno pokrit z njo) in ko mu je nečakinja rekla 'ku-ku' je začel sam od sebe dvigovati in spuščati rokice, tako da ga je dekica zdaj zakrivala, zdaj odkrivala. Vsesplošna zabava, si lahko mislite. Meni je jasno, da če ne bi imel dekice v rokav, bi ravno tako mahal z rokicami, ampak je bilo noro videt, da se je sam hotel igrat 'ku-ku' - seveda mu je tu pa tam dekica ušla iz rok, ampak mu jo je moja nečakinja popravila in je veselo mahal naprej. Oj, komaj čakam, ko se bo šel zares to igrico z mano. Lana si še zdaj skriva obraz v dlaneh in reče 'ni-ni Lane' potem pa pogleda, naredi čisto sladke nagajive učke in reče 'ku-ku!' user posted image

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.11.2005 12:50:40   
Jessy
Joj, Tia, tebe pa nisem upala kar v klub dat, ker nisem vedla, če je tolk hudo pri vas, da bi kar v klub šla! No, zdaj je to popravljeno! Si nova članica kluba razočaranih gospodinj! user posted image user posted image user posted image  No, ja...jaz že nisem mogla več gledat tistih svaljkov prahu in sem vzela sesalec in ful sesala, tako, da zdaj bo spet za par dni mir.user posted image

He, he, Zoja...pri nas je glede dolžine tuširanja ravno obatno...jaz to naredim v 0. minutah, če umivam lase še 5 min več, on pa vsakič porabi vsaj 20 minut. Le kaj za vraga počne tam notri??? Cilja v odtok??? user posted image user posted image user posted image  Bom preverila!!! user posted image
Ja, ja..joškice od eve1 pa res preveri, pa pazi, da se ti ne spotakneš ob njih! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že težko čakam, da se Neja zbudi, da jo nahranim in da hitro šibava na sonček, ker drgač nama bo spet utekel! Končno sem ga dočakala!!! user posted image

Violinski ključ, Neja tudi daja glasove od sebe, ampak bolj v stilu HUUU. Ona si stalno vleče dekico čez glavo, pa sploh še ni slušala za igrico ku-ku! Bomo mogli mal probat, morda bi pa ona nas rada naučila to igrico, pa revca čaka, da se bo kdo od nas ovedel! user posted image  user posted image
So pa ful simpatični, ko se začnejo tako igrat!!! Tolk so luštni, ker so tolk naivni!!! Da i le dolgo taki ostali, kajne!?!?
Vriska že tudi kar nekej časa, še najbolj pa zjutraj, ko se ona odloči, da je treba vstat! Ko se pa igra, je pa ful glasna pri pogovarjanju! Sem pa tja ji uspe celo glasen nasmeh, ampak jo je treba ful vzpodbujat, da da glasen smehec od sebe, usta so pa itak nonstop na široko odprta! Še dobro, da ni čas mrčesa, drgač mi še mleka ne bi več pila, ker bi bila že sita! user posted image

Aha...nekej se dogaja....grem pogledat, če se je zbudila!

lepo popoldne

Neposredna povezava do sporočila: 714
17.11.2005 13:33:24   
tajica
Pozdravljene!

Sej sploh nevem kje naj začnem!

Najprej Jan, Jure in David vse naj, naj!!!

Glede moških je pa pri meni ta teden tudi bolj tako - nisva v najboljših odnosih! Ko sem prišla iz porodnišnice sem bla zelo presenečena nad njim!!! Je kuhal, pospravljal sedaj pa tega ni nič več! Vam povem tak nered imam po stanovanju, da me je sram!!!Ampak kaj naj naredim, če hoče Žak vso mojo pozornost, ne morem ga pa pustit da joka!!!Men tut včasih reče, da ima on svojo službo jest sem pa zato na porodniški!!! Da bi ga človek v rit brcnil!!! Moj pa Žaka ni še nikoli previl!!! No ja sej bo bolje - UPAM!!!!!

Jest pa hodim spat kar z Žakom ob 9 ali 10, ker drugače nebi nič spala!! Že tako bolj malo!! Sploh pa grem rada ta teden z Žakom spat, ker sva z lubijem bolj tako!!! Se vsaj z Žakcom pocrkljava, namreč jest rabim zvečer da me mal pocrklja!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
17.11.2005 14:58:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

...jaz to naredim v 0. minutah, če umivam lase še 5 min več,

Upsuser posted image ....v 0. minutah, ja!!! Glej ga vraga, kaj pišem!!! Ena enka se je zgubila!!! Prav je v 10. minutah!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.11.2005 15:15:51   
Teya
hvala vsem za dobrodošlicouser posted image ...žal pa nimam niti toliko časa, da bi prebrala vse kar sem zamudila, kaj šele, da bi se razpisala o vseh užitkih in tegobah....samo za info...tudi mene lahko vpišete med razočarane gospodinje user posted image , čeprav ni lepo slišat, sem kar malo vesela, da nisem edina, ki je pričakovala več od svojega možička....

nejc pa je rojen 28.8.

bodte še naprej tako pridne... ve in vaši sončki user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.11.2005 15:24:17   
nelči
Lep pozdrav vsem in najprej hvala za čestitke - v imenu Jana in vse naj, naj tudi Davidu in Juretu. Res smo bili pridni 17., kaj? Pa smo že stari 3 mesece. Čas pač mineva hitro, prehitro.

Ja hvala bogu za takšne, kot so Eva, da nas vsake toliko spodbudi glede dojenja, včasih je že pravi obup, še sploh, ko slišiš od kakšne pametne sorodnice, "kaj pa če nimaš dovolj mleka?" Pa ti že da misliti. No takšne pripombe sem se na srečo že naučila preslišati.  

Žani glede širokega povijanja je pa tudi Jan ob odpustu iz bolnice imel kolke 1A, ampak vseeno je zdravnica rekla, da lahko uporabljam pamperske, čez noč pa široko povijanje. To sem počela prvi mesec, vendar se je Jan "drl kot živina" in sem tudi s tem prenehala. ko sva pa prejšnji teden bila na ultrazvoku kolkov, je pa zdravnik rekel, da ima zelo lepe kolke. Seveda se nebi odločila, da nebom več široko povijala, če se nebi prej pogovarjala z več mladimi mamicami, ki so rekle, da je prav zanimivo, kako v vsaki porodnišnici drugače povedo. Npr. v eni porodnišnici ima otrok dobre kolke in ni sploh treba široko povijat, če bi pa rodila v drugi porodnišnici, pa bi bilo potrebno. Čudno, ni kaj! (malo sem zakomlipcirala)

Imam pa jaz eno vprašanje. Veretno ste o tem že velikokrat debatirale, pa vseeno.... Koliko časa je za dojenega otroka normalno, da je zaprt. Jan ni kakal že 3 dni, pa me malo skrbi.

Moram iti ....... Jan kliče, mu je dolgčas!!!

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.11.2005 15:50:31   
nanka
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.
Miševi - Jure 17.8.
Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.  
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.
Teya  -   Nejc 28.8

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.11.2005 15:55:11   
nanka
No zaenkrat je seznam takšen.

Jaz pa ne morem v klub razočarinah gospodinj, ker je moj dragiuser posted image . Jaz grem z Zojo že ob 19.30 spat, on pa posravi, posesa, posodo zrihta...

Nekje na forumu sem  zasledila, da je ok, če dojeni otroci ne kakajo do 7 dni.
Zoya krasno ,da sta jo po ceplejnju tako dobro odnesla.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.11.2005 16:06:12   
petri85
Pozdravljene!

Prvo najlepša hvala za čestitke Davidu! Čestitke Juretu in Janu!!! (joj kako čas hitro beži)
Midva sva ravno prišla domov že z drugega sprehoda danes, je tako lep sonček. Sedaj pa kuham-smo bili celih 7 ur brez elektrikr (to si samo na vasi lahko privoščijo!!!) Pri nas pa ni stvari, ki bi delala brez el., tako da sva bila z Davidom, kar se tega tiče odrezana od sveta.
Nelči, nič ne skrbi glede kakanja. David je še do prejšnjega tedna kakal vsak dan, sedaj pa že dvakrat na 4 dni- ampak takrat je bil pokakan od vratu do pet.
No, jaz moram mojega možka zelo pohvalit.On nam vse opere, obesi, sesa, pomiva kopalnico(striktno on!), med vikendom kuha, povrh vsega zelo uživa ob pazenju Davida- previl ga je verjetno skoraj tolikrat kot jaz, saj popoldne in ob vikendih vedno to on počne, pa kopa ga tudi vedno on-je David že tako navajen, da je zadnjič, ko ati ni imel časa kar gledal zakaj ga jaz kopam.Skratka zlat mož. Trenutno pa še sam kompletno izdeluje sobico za Davida (jo dobi za miklavža)

No lepo se mejte, kosilo čaka...

petri85

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.11.2005 16:26:29   
miševi

Nelči, res drži, da ni panike, če dojen otrok ne kaka 7 dni. Sem tudi jaz zasledila to, ko sem iskala inf. za otroke na adaptiranem mleku - ti naj bi pa kakali vsak dan. No, Jure se pri tem popravlja in sedaj kaka občasno tudi večkrat na danuser posted image .

Hvala še 1x za čestitke za Jureta.

Violinski ključ, si napisala, da te nobeden ne bere, ko tolko napišeš. Jaz preberem od prve do zadnje pike od vsake vse in sem še vesela, če je veliko napisanega, zato ti kar piši "romane"user posted image .

Naš mali tud na veliko gaga in poskuša z ostalimi "besedami" in res uživa, če mu po njegovo odgovarjaš. Potem še bolj začne "navijat". Smeje se pa naglas takrat, če ga slučajno moj dragi žgečka. Ampak kaj, ko se mu po takem smejanju začne kolcat, potem pa običajno še bruhne. tko da mi je bolj všeč, če se mu usta neslišno razlezejo v nasmeh. Kar pa je zelo pogosto.

Jah, me "užaljene" gospodinje. Prav gotovo je tudi tale luna vplivala na skupinsko slabo razpoloženje. No, kar se tehnike tiče, je moj možiček tudi 1A, saj je Niki full lepo sobico naredil. Ampak občasno je pa še vedno za zadavituser posted image user posted image .

Glede kolkov je pa res od porodnišnice do porodnišnice odvisne, prav tako je tudi z nasveti nosečim materam, s porodi, z nasveti o dodajanju ostale hrane.... Naša Slo je tko majhna, pa tako veliko mnenj premoreuser posted image .

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.11.2005 17:11:59   
Tiamo
Hy, violinski ključ jaz vse preberem, samo k pišem pozabim odgovarjat na vprašanja. Naša Demi tudi ponavlja za menoj, pa greve se ku-ku, pa pojeveve, pa uuuuuuu-jave. Upam, miševi, da je krivo vreme na naše počutje gospodinj. Sej, če pomislim, da če bi mi vse naredil, bi jaz še vedno kaj našla user posted image . Najbolj me pa user posted image  , ko si sezuva nogavice, kot prvo jih pusti, kjer mu iz rit padejo, potem jih obrne na narobno stran, pol se pa jaz z njegovimi štumfi namatram, da vse obrnem k jih operem..zdaj mu kar narobe zložim, pa pol zjutraj pizdi k jih mora obračat. Se bo že navadil. 
Punce, a katera ve kje bi lahko dobila ali kupila tamale obešalnike? V Baby centru jih ne dajejo zdraven, sem jih par nafehtala, ampak so mi jih dali s težko muko.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.11.2005 18:18:31   
violinski
Ej, živjo.

Pa saj vem, da vse preberet, saj jaz tudi, ful mi je lepo brati, ko imamo tako podobne izkušnje. Samo včasih pogledam za sabo, koliko je dolgo moje sporočilo in si mislim, kako sem smotana, ker kar moram tako 'težiti' user posted image

Tia, obešalnike ti sigurno dajo zraven v Mothercaru v Emporiumu, jaz sem včeraj Lani kupila dvoje hlače in sem jih lepo prosila, naj kar oni vzamejo obešalnike, ker jih ne rabim. Zdaj mi je žal, če bi vedela, bi jih vzela zate. Tudi sem pred kratkim pometala en par teh mini obešalnikov, ker jih ne rabim. user posted image Jaz ti predlagam, da kar pri njih vprašaš, če imajo kaj odveč - pojdi direkt na Mothercare, šele če tam nič ne najdeš, vprašaj tudi pri blagajni.

Aljoša je večinom kakal na tri dni, ene dvakrat je potegnil na 4, enkrat celo 7- takrat me je že zaskrbelo, pa sem zagrozila, da bom šla po glicerinske svečke, potem se je pa tako pokakal, da sva dva komajda počistila za njim. Zdaj, ko spet redno pijem čaj za dojenje s komarčkom, bezgom in vsemi temi 'travicami', pa kaka vsak dan (količine so tudi zadovoljive), danes celo dvakrat.

Ah, ne bi bila jaz, če ne bi zaključila debate z 'drekom' user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.11.2005 18:25:53   
zoya24
...še lep večerni pozdrav!

Danes sem prav dobre volje, ker je bil tak sonček, čeprav ga z Žigom nisva kaj veliko videla. Je bila sestrica pri meni, Eva1, pa je najprej Žiga ful dolgo spal, pol pa še Luka, tko, da sva šle ven šele okoli pol štirih.

Sem preverila glede joškic, je kar res, da so bolj mehke user posted image user posted image user posted image user posted image (no ampak glih za pohodit pa še niso).

Jessy glede jutranjega žlobodranja je pri nas vsake toliko enako. Zadnjič se je zbudil ob petih sem ga podojila, potem pa se je skor eno uro pogovarjav v postelji, no nato pa je končno zaspal nazaj.

Tia glede obešalnikov ti pa ne morem pomagat, meni jih vedno dajo zraven user posted image , tudi v BC.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......