|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
16.11.2005 9:50:45   
Kety
Dobro jutro!

Timonček spi današnjo drugo rundo, jaz om pa izkoristila prosti čas za vas! Mi je kr hudo, ker imam vedno manj časa za RR!

Punce, naš pamžek sploh noče več spat ponoči. Zdej je pa že par dni tako, da se zbudi ob 1ih ali 2eh. Jaz sem tolk neprespana, da se mi skoz "ječmen" dela na očeh. Danes imam še celo ončutek, da se mi mleko ne dela, ker mam čist mehke dojke! user posted image  Si že kuham čaj za dojenje in upam, da bo v roku parih ur uredu!

Tia, upam, da boste nehali uporabljat tetra plenice,...držim pesti! Jaz pa bi mogla pomoje še malo povijat široko. Se mi zdi, dauser posted image  je naš tako ozek čez boke. Včeraj je bila na obisku kolegica s svojo punčko, ki je en teden mlajša od našega. Ej,..prava babnica je že in ful močnejša od našega Timona. Ful široka čez pas in veliko rito in ji plenice ful lepo stojijo, našemu se pa kar stisnejo med nogami in zgleda kot da ne bi imel nič na sebi. Je punca skoraj za 1 kg težja od našega. Me je kr malo zskrbelo in se mi je ponoči sanjalo, da smo bili na pregledu in da je pediatrinja rekla, da je mali shujšal in da moramo dodajat. Meni je bilo pa tako hudo, kao, da nisem porajtala, da zgublja na teži in da nimam mleka. No, in danes zjutraj se zbudim s čisto mehkimi joškami!!!! GROZA!

Jessy, a vi še široko povijate??

Zoya, mi smo ga v torek kopali v tisti banjici z naslonjalom. Bilo je super, ker ga ni treba nič držat in se lahko ful z njim igraš. Mali še ni čisto dojel, kako to, da sva oba z očkom na drugi strani, tako, da je bil v banjci kar miren. Nič kaj ni brcal. Mogoče se mora navadit na občutek.

A ve še pazite, da ne gre voda v ušesa, ko jih kopate?? Mene je kr malo strah, da ne bi prišlo do kakega vnetjauser posted image

Pa še nekaj...kako je kaj s temi otroškimi dodatki oz. dokladamo?!? Se ne spoznam preveč na to,...a moram še za kaj zaprosit ali kako to gre??

se še tipkamo!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.11.2005 10:18:06   
Tiamo
Sem vedela,da se boste zbudile, ko se bo tudi Demi in jaz nebom mogla več debatirat. tea01 pesmice downloavdaš s programom Mula ali DC++, pa pravljice tudi, samo pol ti računalnik ful počas dela.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.11.2005 10:20:53   
Tiamo
tea z veseljem ti pošljem pravljice, samo da vse naberem user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.11.2005 10:25:20   
Jessy
Kety, mi bi mogli povijat široko, ampak jo povijamo le čez noč. Konec meseca imamo UZ, pa me že malo skrbi, če bo vse vredu. Je pa naša tudi široka čez boke in nogici lepo narazen drži, pa rito ima tudi kar veliko, tako da si mislim, da so kolki kar vredu. Upam, da se ne motim!

Jaz nisem nikoli pazila, da ne bi voda šla v ušesa. Prav velikokrat jo zalijem v ušesa, pa se nič ne sekiram. Itak ji pol s paličico podrgnem po ušesu, pa še kapo dam na glavo za kakšno uro. Ven pa itak ne greva po kopanju, ampak spat.

Drgač pa imam tudi jaz danes prazne joškice, oz. mehke...prazne sigurno niso, občutek je pa obupen, ko so tako mehke. Sezamov napitek je že kuhan in čakam, da se ohladi, da ga spijem! user posted image

Jaz otroški dodatek dobivam že od začetka. Kupi se en obrazec, ga izpolniš in neseš na CSD. Pa stori to čimprej, če še nisi!!!
Ko smo pa ravno pri tem, me zanima, kdaj se daja ponovne vloge za dodatek??? A te kdo kaj o tem obvesti al moraš kar sam vedet?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 654
16.11.2005 10:56:47   
Tiamo
Demi je spet zaspala user posted image , verjetno za 10 min. Kety mogoče je tvoj Timonček lačen in se zbuja ponoči, mogoče imaš premalo hranljivo mleko. Res, nevem, ker ne dojim. Želim ti pa,da se kmalu končajo tvoje neprespane noči. Kaj pa podnevi a spi, da ti ni zamenjal noči za dan??? Jaz sem tudi že avgusta zrihtala otroški dodatek in dobivam borih 3000 SIT, bolje nekaj kot nič user posted image  Ja, Jessy, Demi je postala srček, vendar mi downloavdanje ne vzame toliko časa, samo v iskalnik napišem ime pravljice, ko jo ta najde, jo označim in mi jo že downloada. Kety, jaz široko povijam samo ponoči, ker mi je fizioterapevtka tako naročila. Bomo danes videli, kaj in kako.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.11.2005 11:00:39   
nanka
Jessy- jaz sem dala ponovno vlogo za otr.dodatek sama, takoj ko se je Zoja rodila, čeprav sem odločbo za leto 2005 oddala marca. Tako sem že avgusta dobila dodatek za vse tri. Sama moraš oddati, nihčne te ne pozove da ga oddaj. Meni velja zdaj do julija 2006.

Jaz pa Zojo povijam široko tudi čez dan in komaj čakam pregled. Upam, da bo ok in se ne bo treba več široko povijat. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 656
16.11.2005 11:04:41   
Kety
Jessy, še nekaj o dodatku...jaz sem študentka, moj mož pa je zdej vzel dopust za nego in vzgojo (9 mesecev). Kdo potem tuki uveljalvlja pravico za dodatek? On ali jaz? Jaz namreč ne dobivam nič, ker sem študentka, on pa sedaj dobiva nadomestilo plače. A to pripada vsakemu? Zakaj nam niso tega na CSD povedal! Če dons oddamo, se bo še štel mesec rojstva tako, da mormo kr pohitet. Vlogo sem že našla na internetu!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 657
16.11.2005 11:10:00   
Kety
Tia, kako pa naj vem ali je mleko dovolj hranljivo ali ne?! Na začetku je ful dobro kazalo, je še patronažna rekla, da imam zelo kvalitetno mleko, ker je mali tako hitro rastel,...kaj pa lahko naredim, če ni več?!!? A je to odvisno od moje hrane ali telo že proizvede po svoje za dojenčka, ne glede na to kaj jaz jem?! Spi mi ful veliko,...včeraj je spla od 12ih pa do 16:30, pol je bil buden do ene 19ih, spat je šel pa ob 21:30 (ker ga vedno takrat zmanjka) in je spal do 1:30,...jedel pa okrog 3eh in spal do 7ih zjutraj. Zdej pa spi že od 8ih in prejle je samo pojedel in spet spi???? Ne vem kaj mu je! Valjda, neprespan od noči!user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 658
16.11.2005 11:11:49   
nanka
Katy vseeno je kdo uveljavlja, ker moraš tako dati podatke o dohodku za oba. Pri nas je nekaj časa mož dobival, naslednje leto pa sem jaz uveljavljala in zdaj dobivam jaz. Vsako leto ti tako poteče in moraš uveljavljati. Ko dobiš odločbo boš videla kdaj ti bo poteklo, nato moraš dati novo vlogo. Če pozabiš te nihče ne pokliče da jo oddaj. Sama moraš poskrbeti.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 659
16.11.2005 11:14:19   
Jessy
Kety, po moje je najboljše, če na CSD pokličeš in jih vprašaš!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 660
16.11.2005 11:50:23   
nelči
Pozdravljene punce!
Tudi jaz spadam med avgustovke, se nam je rodil en lepi sonček Jan, ki je star 3 mesece in je vedno bolj priden (ga moram pohvalit) Sicer nisem nova na forumu, je pa res, da nekaj mesecev nisem imela dostopa do neta .... tako, da se javljam komaj sedaj.
Imam vprašanje za punce, ki dojite. Ali malčke on enem obroku dojite le na eni dojki ali obeh. Smo včeraj bili pri pediatrinji in se je mali premalo zredil, zato mi je svetovala naj pričnem dojiti na obe dojki. Res bi rada obdržala dojenje. No sedaj bomo poiskusili tako pa bomo že videli. Upam, da bo!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 661
16.11.2005 12:15:11   
violinski
Olala!

Tia, želim da bi bilo na UZ kolkov vse dobro. Pikice so pa sigurno od toplote -saj praviš, da je Demi ves čas topla.

Jessy, tako se midva dojiva, vendar zdaj že dve noči zapored na 4 ure in pol, čez dan pa bolj pogosto. Sem tudi ugotovila, da če jé v spanju, dosti več pojé, ker ne opazuje okoli sebe, ampak samo spi in vleče. Čez dan mi ga je pa že težko nahranit, ker bi se mi kar naprej smejčkal. Pa hvala, da si me spomnila na čaj - sem si ga dala delat, pa sem ga pozabila odlit. Zdaj pa že imam dva litra in pol, ki me čakata, da jih spijem tekom dneva.

Kety, tudi moj nečak je od vedno tak suhec, je leto pa pol starejši od Lane, pa samo kilo pa pol težji. Pa je bil vedno samo dojen in mu nič ne manjka (no, ta trenutek je groooozno prehlajen user posted image ). Take sanje, kot si jih imela, so pa samo odraz tvoje skrbi. Pa tudi to, da imaš mehke dojke. Najprej je treba nehat skrbet, potem se bo pa itak vse skupaj uravnalo. Hrana nekoliko le vpliva na kvaliteto in količino mleka - še bolj kot pijača. Namreč, če boš pojedla ene dvajset dek skute, boš kmalu opazila, da imaš bolj polne dojke. Skuta je pač taka stvar. Sej ni treba, da jo poješ 'kar tako', ampak si lahko nareiš skutine palačinke user posted image . Mi na ušeska še kar pazimo, še posebej čistimo nos s fiziološko, pri kopanju se kdaj zgodi, da pomočimo uhelj not, pač obrišem s pleničko. Moja pediatrinja namreč pravi, da v otrokovo uho ne smemo dat nič, kar je manjše od njegovega komolca user posted image Potem pa pazim, da ima vedno popolnoma suho glavico, ko gremo iz kopalnice. Jaz vedno dobim glavobol, če grem spat z mokro glavo, zato se tega pazim tudi pri otrocih.

Kako je z otroškimi dokladami je najbolje, da si pogledaš na internetni strani CSD Šiška (vpiši v najdi.si, bo takoj našel). Če daš prošnjo zanje preden mine 90 dni od rojstva otroka, jih boš dobila tudi za nazaj - od tistega meseca, ko se je otrok rodil, če pa daš vlogo kasneje, jih boš dobila od tistega meseca, ki sledi mesecu v katerem si dala prošnjo. Si pa sigurno upravičena, saj je osnova zanje Dohodnina, in glede na to, da si študentka, .....Jaz sem prej dobivala samo za Lano 4 jurje, zdaj, za oba pa 10 jurjev. Nekaj je nekaj in nič ni nič.

Nanka, po novem ti sporočijo, kdaj ti vloga poteče in moraš dati na novo. Prej niso. Pa vedno oddajaš za vse otroke skupaj.

Nelči, lepo pozdravljena med nami user posted image . Ker delamo seznam naših avgustovčkov (pretežno so fantki, kar tvoj Jan spet potrjuje), povej še točen datum, kdaj je tvoj Jan rojen? Jaz dojim polno in izključno in vedno samo na eni dojki. Aljoša je po 4-7 minutah popolnoma sit in če bi mu dala več, bi kvečjemu še več polival. Tako sem dojila tudi Lano (enajst mesecev, od tega 5,5 mesecev samo dojenje) in je danes stara dve leti, ima 87cm in 12,5 kg user posted image .user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.11.2005 12:20:59   
Kety
Pozdravljena Nelči!!

Jaz še vedno dojim samo na eno dojko cca.7 minut. Pol je pa sit in ne more več. Poskusim še na ta drugo (ker se tudi jaz bojim, da premalo je), ampak noče več. Tudi če vmes podremo kupčka. Fantek je sit po 7 minutah na eni joški za 3 ure. Tega ne razumem! Če pa se mu veliko dogaja je pa lačen tud na 2 uri! Mi imamo cepljenje 1.12. in ti povem kako je bilo pri nas. pomoje bo rekla isto kot tebi!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 663
16.11.2005 12:25:55   
Kety
Aja pa še to! Tiste, ki imate igralne mostove...katerega se splača kupit!? Jaz bi ga ful kupila pa je cela poplava teh mostov in ne vem kateri je res vreden svojega denarja.

A vaši že sami prijemajo igračke? Naš jo drži v roki, če mu jo daš ampak jo kmalu izpusti (prej jo obvezno nese v usta).  Če pa mu kaj visi nad glavo, pa nekaj sicer maha z rokami, ampak jih takoj k sebi potegne in v usta (rokice).

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.11.2005 12:28:37   
nelči
Hvala za dobrodošlico violinski ključ!
Moj Jan se je rodil 17.8.2005, kar daj naju na seznam!!!

No tako je. Jan se je prvi mesec zredil 1,3kg, drugi 0,9 kg in iz 2. na 3. mesec KOMAJ 300g in zrasel 2,5 cm prej pa vsak mesec po 4cm, Res se zelo malo zredil, čeprav je pediatrinja rekla, da pa ima za njegovo starost normalno težo in višino. No, mi je sedaj rekla, da mora sedaj intenzivno jesti vsaj 10min in da naj menjavam dojke. Seveda bom tako tudi počela!!! Res pa je, da je Jan pričel vedno bolje spati in ponoči vedno bolj pogosto spi tudi 10 ur, kar je pediatrinja rekla, da je preveč in da ga naj okoli 4h zbujam! Upam, da bo pomagalo ... bomo videli!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 665
16.11.2005 12:54:42   
zoya24
Ojla ženske a ste znorele, sej sem vas komaj prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nelči doborodošla user posted image user posted image user posted image user posted image , pa so bli avgusta res na pohodu sami fatje - bojo punce, ko bojo zrastle,  imele več izbire user posted image

Da poročam, ceplejenje je šlo Ok, Žiga je bil ful priden, je vse pokazal kaj zna. Zrastli smo za 5,5 cm, tako, da smo dolgi 64cm, tehtamo pa 6230, zredili smo se torej za 1235g. Ko je dobil inekcijo je sam malo zajokal, ko sem ga vzela v naročje, se je pa takoj pomiril, zdaj smo se naspali in ni videti kakšne reakcije. Upam, da tako ostane.

Kety in Jessy, glede dojenja se ne sekirat. Pri meni je bilo prejšnji teden kot vesta enako, smo se kar naprej ponoči dojili. Ta teden je malo boljše, samo se še vedno v povprečju dojima dvakrat na noč, okoli dveh in petih - šestih. Glede mehkih jošk je pa to normalno, čedalje bolj bodo mehke, čeprav je mleka zagotovo dovolj notri in tudi zagotovo je dovolj kvaliteten (So delali raziskavo, da je hranjlivost maternega mleka pri ženskah zahodnega sveta in afričankah skoraj enaka, kljub temu, da so npr. afričanke podhranjene)
 Jaz imam na sploh čez dan vedno bolj mehke, sploh proti večeru, čez noč, če lepo spi se seveda spet ful nafilajo, se mi je pa že nardilo, da sem imela že recimo po desetih urah, kar sem dojila nazadnje na dotični joški, le ta čist mehko, ampak mleko je bilo. Jaz se ravnam samo po tem, da se mali naje in da je dobro volje. Da vas pa potolažim glede nočnega dojenja. Moji sestri je Lukec (zdaj je star 8 mesecev) prespal noč od 2 - 4 mesece, potem pa se je idila začela končevat, zdaj pri osmih mesecih se pa včasih dojita tudi od dvakrat do štirikrat ponoč, kljub 4 ali 5 gostim obrokom na dan. Kot pravi ona stari kot so slabši so, kar se ritma tiče user posted image .
Aja jaz vedno dojim na obrok samo na eni joški. Dojima se pa midva še vedno dlje, na začetku sva se okoli 20 minut, zdaj se pa cca 10-15 min, večkrat 15. min

Kety glede igračk enako, če mu jo daš v roke,  jo prime  in seveda nese v uste, drugače se jih pa dotika user posted image user posted image user posted image . Me pa zanima, če vaši ko kravice pasejo, kaj stegujejo oziroma premikajo roke naprej in poskušajo doseč igračo?  To je namreč danes pri nas preverjala zdravnica - samo naš tega še ne dela.

Ok mislim, da sem zaenkart dovolj napisala, bom še pol šla enkrat skoz, če sem še kaj pozabla pokomentirat. Aja še to - ali ste že prešaltale na špotrne vozičke?

lp Zoya

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.11.2005 12:58:42   
tajica
Nelči pozdavljna!!user posted image user posted image user posted image

Kety jest sem tut študentka in je moj vložil vlogo za doklade. Če vložiš do otrokovega tretjega meseca dodiš doklade še za nazaj!!! Midva dobiva za Žakca 9000 sit!!user posted image user posted image user posted image  Bo ravno za plenice!!!

Midva se tut sam na eni dojki podojiva in je mali sit! Če mu ponudim še drugp sicer je ampak potem vse poije!! Imam pa tut včasih tako mehke joške, da mislim da ni več mleka ampak ko probam iztisnit, še vedno ven priteče!

Zdejle se je pa tako lepo sonček pokazal, da greva ven, mal na zrak!!

se še tipkamo

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.11.2005 12:58:46   
nanka
Nelči pozdravljena.
Vidim, da imamo dva korenjaka na isti datum,

Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.
Miševi - Jure 17.8.
Nelči   - Jan  17.8.  
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.11.2005 13:03:07   
Jessy
Nelči, welcome to the club!!!

Glede mostov...jaz sem ga kupila pri Neckermannu, ker je bil skoraj pol cenejši, kot v BC. Malce prepozno sem ugotovila, da imajo na http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1003/  ful lepše, kot je Neckermannov, al sem se ga pa že naveličala user posted image . Po moje je čist vseeno, katerega kupiš (mene je cena kar zanimala), saj tako ali tako s časoma začneš menjavati igračke. Jaz kar na vrvico privežem kakšno igračko in ji pustim po cca 1 teden. Trenutno je najboljša space ball žoga in je najbrž kar dolgo ne bom zamenjala, ker ima tolk dela z njo!!!

Men se tudi hrani po cca 7 minut, včasih povleče na 10, včasih pa tudi po 4. že neha. Čez dan ji odleže za cca 3 ure, jo pa velikokrat tudi na 2,5 ure hranim. Je res ful odvisno od tega, kolk je aktivna čez dan! Vedno pa dojim samo na eni dojki cel obrok, izjemoma zvečer pred spanjem, ko ji ponudim obe (ker je že manj notri) in kar iz obeh dobro vleče!
Violinski ključ, moram potrditi ugotovitev o skuti! Vsakič, ko jem skutne štruklje ali skutine palačinke, imam naslednji dan ful nabite dojke!!! user posted image

Poslušte..... a res nima prav nobena kakih vez tam zgoraj, kjer štimajo vreme??? Sem mislila, da samo mene nihče ne šmirgla, pa vidim, da tudi ve nimate nobene besede! user posted image  Jaz bi šla rada na sonček!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.11.2005 13:08:43   
zoya24
Kety glede mosta se strinjam z Jessy, je pa po moje fajn, da je čimbolj živahnih in različnih barv. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.11.2005 13:09:35   
Jessy
Zoya, Neja gleda igračko, ko pase kravce, včasi pa malce premakne roko, ampak nisem imela občutka, da bi rada prijela igračko. Po moje je to zgolj naklučje.

Jaz sem že prešaltala na športni voziček, vendar imam naslon dvignjen le za eno stopnjo, tako da praktično še vedno leži. Mislim, da je nekej takega, kot v ležalniku.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.11.2005 13:21:00   
nelči
Hvala vsem za dobrodošlico!!!

Me zanima še, kako pa dojite čez dan, ko otrok spi. Recimo Jan po obroku zaspi čez npr. 1 uro, in spi 3 ure ali dlje, tako da od zandnjega obroka včasih nanese tudi 4 ali pa 5 ur. To se sicer ne dogaja vedno, če pa se zgodi, pa le 1krat na dan. Preostali čas je prvailoma buden oz. zaspi le za kakšne pol urce. Kaj v takšnih primerih budite malčke?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.11.2005 13:32:05   
Jessy
Nelči, jaz sem vsa srečna, če spi malce dlje! Mislim, da če bi bila lačna prej, bi se zagotovo zbudila!!! Jaz NIKOLI ne budim za jesti, niti podnevi, še manj pa ponoči!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.11.2005 13:33:51   
zoya24
Žigo dojim čez dan cca 2 - 3ure, kakor kdaj. Ponavadi ko se zjutraj zbudiva okoli osmih, mi bedi nato cca 2 ure, včasih tudi 2,5 ure. nato pa preden ga dam spat  podojim, tudi če je samo dve ure. Dopoldne spi nato kakšne tri urice, lahko tudi več. Se je zodilo, da je tudi spal 4,5 ure. Vmes ga nisem budila, ampak sem ga pač potem. Če se ti pa ne redi dovolj bi blo pa po moje fino, če bi ga dojila čez dan vsaj na tri ure, jaz bi ga verjetno še pogostoje na dve - razen seveda takrat ko to spi 4 ure, bi ga pustila spat. Upam, da sem razumljivo napisala. Glede noči, pa mi nimamo takšne sreče, da bi spal skupaj deset ur, še osem ur je spal samo ene parkrat. 

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.11.2005 13:39:39   
nanka
Naša čez dan nikoli ne spi več kot eno uro skupaj, tako, da je na približno tri ure. Ker pa se tudi naša ne redi jo budim ponoči, da je. ponavadi zaspi okoli 19 in spi do 7. Ker se mi premalo redi, jo zdaj zbudim okoli 23 in ji dam jesti, drugače se pa ne zbudi.  

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......