|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
16.11.2005 13:41:33   
Teya
ma punce moje, kje ve najdete tooooooooooook časa user posted image . svaka čast vašim otročkomuser posted image ....sem skor dol padla, ko sem vas končno dobila ven.user posted image ..jaz tipkam z eno roko, z drugo pa cingam našga nejca.....o kakšnih dolgih postih tko ni niti govora user posted image user posted image  hotla sem vas le pohvalit, ker tko pridno nadaljujete...upam, da se vam bom lahko kmalu tudi sama nazaj pridružla....

mamo pa tud mi dečkota...

pozdravček vsem....

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.11.2005 13:43:44   
nelči
Zoya, tudi meni so govorili ne otroka zbujat za hrano. Imaš prav, če se premalo redi, bomo ga pa seveda zbujali. Prej s tem nisem imela problemov, ta mesec pa ......... 

Ja, bomo probali z drugačno strategijo dojenja pa mislim, da bo. Mora biti! Se pa zgodi tudi, da recimo, ko ni jedel že recimo 4,5 ure bi se on še vedno igral in se smeje, sploh ni siten za hrano. Zato ga tudi nisem pristavljala. Verjetno sem narobe ravnala. Je pa pediatrinja rekla, da je očitno takšne sorte dojenčka, da ga je potrebno pač spomniti, da je čas za hranjene.

Glede mosteka me zanima. Midva ga sicer še nimava. Kot sem vas brala pa se očitne obnese, se tamali radi igrajo v njem, a ne? Jutri greva v Baby center po njega.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 677
16.11.2005 13:47:10   
nelči
Ja, Nanka. Tudi Jan vedno bolj pogosto spiod 20. do 6 ure, tudi jaz sem ga pričela budit ob 3.30. Tako je predlagala pediatrinja. je rekla, da je za tako malega dojenčka 10 ur preveč spanja brez hrane.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
16.11.2005 14:55:35   
Tiamo
Mater ste se razgovorile, pa naju samo 3 urce ni bilo, sva bile zunaj. O dojenju ne vem nič user posted image  Glede mostov, ga je naša Demi dobila za darilo iz Italije, žal nevem koliko je prišel, je bil pa kupljen v Palmanovi. Kot sem že omenila danes, sem ji naročila novo igračko na sončku: pojoče ogledalce. Naša se tudi že steguje po igračah, kdaj se ji tok nasmejim, k se trudi, da bi prijela in prime v prazno. KO ji pa položim v roko ropotuljico, jo pa prime in nese v usta, ji bolj pade v usta. Bomo mogli lažjo ropotulo kupit, ker imamo same take k so pretežke. Punce, a imajo vaši user posted image  za ušeski "hrapavo kožico", jaz ji že cel mesec mažem, pa ni nič bolje. Imela je tudi hrapavo kožo na nartu, pa sem s hladilnim mazilom spravila stran v dveh dneh. Mi imamo že od začetka športni voziček, me pa zanima kako jih zaščitite proti vetru. Jaz sem ugotovila, da je bi bilo bolje da bi kupila tak voziček, katere ročke bi se premikale naprej in nazaj (razumete), da bi me Demi lahko gledala, ko jo vozim. Ko bi bila starejša, bi jo pa vozila, da bi gledala naprej, zdaj pa skoz gleda naprej, tako da moram zdaj sklanjati in jo gledati, pa veter not piha, .... nov seznam pravljic:
CRNI MUC
ČAROBNI PISALNI STROJČEK
DEKLICA Z VŽIGALICAMI
GRDI RAČEK
HRUŠKA DEBELUŠKA
JANKO IN METKA
KOZLOVSKA SODBA V VIŠNJI GORI
MEDVEDEK MIKEC
MEDVEDEK ZLEZE VASE
MIZICA POGRNI SE
MOJCA POKRACULJA
MUCA COPATARICA
OBUTI MAČEK
OSTRŽEK
PALČICA
PASTERIČEK IN ČAROVNIKOVA HČI
PEPELKA
PIKA NOGAVIČKA
RDEČA KAPICA
SNEGULJČICA
SOVICA OKA
ŠIVILJA IN ŠKARICE
VOLK IN SEDEM KOZLIČKOV
ZLATA PTICA
ZLATOLASKA IN TRIJE MEDVEDKI
ZVEZDICA ZASPANKA
ŽABJI KRALJ
ŽOGICA NOGICA

LP

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 679
16.11.2005 14:56:52   
Tiamo
Aja, pozdravljena Nelči in Teya in vaši user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.11.2005 15:14:33   
violinski
Lepo pozdravljena med nami tudi Taya in njen Nejc. Pa še tebe prosim za datum rojstva!

Naj še jaz opišem naše dojenje in spanje. Če se le da, dojim Aljošo na 3,5 ure. Mi ustreza urnik. Seveda, ni nujno, da ustreza tudi njemu. Zjutraj je običajno lačen malo bolj pogosto - na tri ure, ampak se doji malo več. Popoldne se manj časa doji, ampak zdrži več. Zakaj, mi ni jasno. Če se doji okrog 18h-19h, ga potem okrog 21h-22h absolutno zbudim (običajno potem zaspi okrog 20h), da ga umijem ali okopam, preoblečem v pižamico, ga še zadnjič podojim in nesem v posteljico spat. Če ne bi tega naredila, bi se mi zbudil nekje med polnočjo in 1h. Tako pa se potem ob 3:40 (tisto uro ki jo je imel prej 2:20, je sedaj zamenjal za 3:40). Naslednjič je lačen med 7h-8h. Upam.

Če preko dneva ni jedel več kot 4 ure (recimo da je zaspal), je čez 4 ure in 15 minut že tako lačen, da še v spanju jamra in se začne kremžiti in če mu ne dam jesti takoj takoj takoj, ko je tako, naprimer, da ga začnem še previjati, je kriza.

Zdaj, naprimer, mu že moram dati jesti. Papa!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.11.2005 15:42:20   
Jessy
Ej, sam smo pa res pridne s pisanjem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Podiramo vse rekorde!!! user posted image user posted image  Kar 680 sporočil že imamo, pa skoraj 6800 ogledov...očitno smo fajn zanimive!!! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.11.2005 15:53:53   
nanka
Tia, Zoja ima enako pojoče ogledalo, sem pogledala. Ima kar lepe melodije, pa dve stopnji, lahko so kratke ali pa dve daljši melodiji. Pritrdi pa se na stranico postelje. Potegneš medvedka in melodija igra, lučke pa svetijo izmenično različne barve.
Danes smo pa res pridne z pisanjem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.11.2005 16:03:21   
zoya24
Taya dobrodošla!!!!

Tia glede kože ti žal ne morem svetovati, naš nima nikjer hrapave ali suhe kože, ima pa takšno, da ko ga primeš, se mu takoj rdeče pozna. Glede vozička pa - sem ravno včeraj kupila športnega, ki se mu da ročaj naprej in nazaj , se mi zdi to res praktičen in zaradi vetra in zaradi sonca - pa še jaz rada našega malega gledam, ko se voziva - verjetno pa on kmal mene ne bo več hotel user posted image .

Zaenkrat še ni nobene reakcije na cepljenje, pa je minilo že skoraj osem ur user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi nič kaj bolj zaspan ni, v glavnem je tak kot ponavadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.11.2005 16:05:38   
zoya24
Sory Teya, sem se očitno mal zatipkala  user posted image - še enkrat dobrodošla!!!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.11.2005 17:20:04   
nelči
Punce, še eno vprašanje. Kako dolgo pustite tamale na joški, ko jedo? Moj Jan bi bil na joški menda 24 ur, če bi ga pustila. Kaj je to normalno? Potem, ko je na joški kakšnih 30 min, in ko že dolgo več ne vleče ampaka le sesa in že skoraj spi, se pa zelo buni, ko ga želim odstavit. Vedno ista pesem! Ima katera podobne probleme? Ali je Jan takšen cartek?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 686
16.11.2005 17:49:31   
petri85
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem avgustovka. 17.8. sem nam je rodil David. Že ves čas od nosečnosti vas spremljam, pa se kar nisem opogumila, da bi se vam pridružila.
Naj povem, da se naš David več ali manj doji (flaško damo le kak večer). Čez dan pa je zelo neredno, ampak se zaradi tega ne sekiram. Zvečer se je navadil, da gre ob 8ih spat in spi do 3eh, nato se podoji in takoj nazaj zaspi do 7ih.

Danes sva imela 2. posvetovalnico. Naš fant ima sedaj 6920 kg in je dolg 64 cm. Cepili se nismo, ker je imel oktobra vnetje ušeskov (ne privoščim nobeni - smo hodili na izpiranje na Polikliniko).Moramo prvo konec novembra dati skozi preiskave ali je bilo vnetje posledica prehlada ali je podedoval (žal imamo v družini to dedno že več rodov). Cepili ga bodo kasneje na podlagi izvidov.

Vsak dan greva ven dopoldne za 2 urci v voziček (ful mu je všeč - ves čas spi), popoldne pa še pol ure s kengurujčkom.

Upam, da me boste sprejele medse?!

Lep pozdrav,

petri85

p.s. Kety, a ti hodiš na VPŠ? Si se mi zdela zelo znana na slikah in sem ugotovila, da bi znale biti sošolke!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 687
16.11.2005 18:26:43   
zoya24
Petri85 dobrodošla! Zgleda res, da so bili fantje avgusta na pohodu. Vaju moram še pohvalit, da sta ful pridna glede sprehodov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Midva sva zdaj, ko je hladno, cca 1 uro zunaj, več pa že ne user posted image .

Nelči jaz ga podnevi odstavim po cca 15 minutah, ponoči pa včasih tudi že po petih, ker vidim, da se samo crtlja, se mi je pa zdaj že dvakrat ponoči zgodilo, da je potem zajokal, ampak, jaz sem ga kljub temu položila v posteljico in dala duda, pa je takoj nazaj zaspal. Hvala bogu za dudo user posted image .

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 688
16.11.2005 18:43:18   
tina104
Da se spet malo oglasim. En teden vas nisem brala, ker ni bilo časa, pa se je toliko nabralo, da sploh ne sledim več. Zdaj sem prebrala nekaj sporočil in vidim, da nas je vedno več. Pozdravljene Petri85, nelči in ostale "nove", no, pa vse "stare" seveda tudi.
Nelči, moj je bil prva dva meseca na zizi tud ful dolgo - kake pol ure, no sedaj ga druge stvari ful zanimajo, pa ponavadi poje v 5- 10 min, ampak je pa, če je buden vsako uro. Ponoči pa nekje na 2 do 5 ur.
V glavnem pri nas je tako, da zadnje čase kar lepo spi ponoči. To pomeni prva runda 4 ure, pa druga nekje 3, pa potem še kake dve. danes je bil buden že ob pol šestih in ni hotel nazaj zaspat. Dopoldne je vsega skupaj spal kako urco, zdaj popoldne malo več.
Se učim za izpit. Ga imam jutri in zato nisem bila nič kaj gor. Ker če že imam prosti čas, potem še počivam, pa kaj počistim in takoj je dan okoli.
Bom mogla še poste za nazaj prebrat, da vidim, kaj ste vse debatirale.user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 689
16.11.2005 18:46:40   
Jessy
Full sem vesela, da se vas je toliko na novo našlo!!! Saj počasi se bomo pa res vse skup zbrale! Kar korajžno!!!

Jaz jo imam na joški le toliko časa, dokler se hrani. Ko začne "dudat", počakam še kakšno minutko, potem pa s prstom preprečim vakum in odstranim. Velikokrat pa tudi sama obrne glavo stran. Nimava težav s tem. Saj sem že rekla, da jeva tja do 10 minut, potem pa če želi še vlečt v prazno, ji pa dudo dam in je problem rešen!

Petri, upam, da je z Davidom zdaj vse OK in da bodo ušesa od zdaj naprej zdrava! To je res hudo, če ušesa bolijo! user posted image user posted image user posted image  Joj, že ta druga, ki ji je otrok full dal skozi, pa tudi starši! Lahko samo trkam, da nismo nič bolni zaenkrat, razen malo pokašljevanja!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 690
16.11.2005 19:16:14   
tajica
Petri85 dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Midva pa jeva kakorkdaj, včasih tudi 45 minut, včasih pa 10! No ja vsaj ponoči se dojiva od 10 do 20 minut, ampak ker jer to na vsaki 2 ali 3 ure je včasih kar hudo!

Mi smo pa danes imeli tak lep sonček, da je blo res fletno, pa toplo! Pravijo, da če je tako vreme je potem čez tri dni sneg!! to pa nebo tako dobro!!

tina104 vso srečp na izpitu!!

A gre mogoče katera za novo leto v toplice? ( čateške)?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
16.11.2005 20:08:25   
Tiamo
Evo nas doma, kolki so uredu in ni se nam več potrebno široko povijati user posted image user posted image  Drugače sem pa ful jezna na tele zdravnike, naročeni smo bili ob 18:15, čakali smo 45 min [sm=smiley7.gif" border=0>. Demi je bila pol že ful lačna in se je razdrla v ordinaciji, kot da bi jo s kože dajali. Mi je pa žal ker nismo s seboj vzeli fotoaparata: med čakanjem smo se mamice pogovarjale in en fantek, star 3 mesece, se je čist zaljubil v Demi, skoz jo je gledal, se ji smejal, krilil z rokciami in nogicami, ji grulil, Demi je bila na začetku važna, potem ga je prijela za rokico in bila sta čist zaljubljena user posted image . Škoda, da nisem imela fotoaparata, takih trenutkov si je potrebno zapomniti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif] Pozdravljena Petri85

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
16.11.2005 20:16:54   
nelči
Jessy  in Zoya, vama vsaj dudo vzameta, Jan je pa noče, razen, če ni vsaj malo namočena v Daktarin gel (kar vem, da ni prav), katerega poliže nato pa dudo odvrže. Z dudo zaspi le v vozičku, da pa bi mu dudo dala, ko gre spat v posteljico pa ni govora (nevem, če mi je ratalo 3 krat). Ker sam ne zna zaspati, pač greva ponovno na joško. Ja lepo sem ga razvadila, ni kaj!

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.11.2005 21:17:14   
Jessy
Bravo, Demi! user posted image user posted image user posted image  Kje sta imeli pregled? Jaz ga imam na polikliniki in ko smo bili zadnjič, smo tudi mi skor 1 uro čakal, da smo prišli na vrsto, pa čeprav imajo napisano, da imajo dojenčki prednost...nič je nimajo!!! user posted image user posted image

Nelči, to je pa hudo, res!!! Jaz brž tudi nisem hotela, da bi se navadila na dudo, pol mi je pa sestra svetovala, ker je fino za potolažit se...in res je!!! Nelči, potem pa čimveč potrpljenja in železnih živcev! Mene bi to uničilo, če bi mogla tolk časa bit priključena na joško!!!

Zdaj se grem pa cartat! Prav rabim mal objema pred TV! ČAUUUU

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 694
16.11.2005 21:56:34   
eva1
Spet se jaz mešam vmesuser posted image -sm pršla samo sekico(zoyo) prekontroliratuser posted image user posted image user posted image -ne hecam se! Samo glede dojenja bi napisala-mleka sigurno nimate premalo in ne premalo močnega! Jaz se skoraj po 8 mesecih dojenja skoraj spotaknem ob joške ,tok se mehke(za kozlatuser posted image ) ! Pri treh mesecih se začne to kar pišete-moj je pri 3 mesecih začel jest na 1.5-2 ure čez dan(prej je jedel na 3-4 ure)  s tem da takrat je še ponoči spal...sedaj je ravno obratno podnevi se ne doji več, ponoči pa bi se rad na 2 ure(pa za zih ni lačen)!!! Ve samo vztrajajte pri dojenju-če ste uspešno dojile 3 mesece vam ne bo kr tko mleka zmankalo, tako da nič bat!

Joj, sem malo zabluzla spet(mal lih čas), se opravičujem, ker skačem v debatouser posted image user posted image !!! No "tamala" medve se pa itak vidmo jutruser posted image !

Lp, Julija in Luka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
16.11.2005 21:58:01   
miševi

Pozdravljene Nelči, pa Petri85, pa Teya, pa tina104 po dolgem časuuser posted image . Sedaj nas je pa res že kar nekaj, pa pridne smo tudi, kot je napisala Jessy, saj pišemo, da komaj same "sfolgamo" vse prebratuser posted image user posted image user posted image .

Včeraj smo uživali v LJ, sam časa je bilo premalo. Sem v Mullerja samo po plenice letela - so imeli samo ta vijolične, ampak so super. Hvala, Violinski ključ, za informacijo. Potem smo pa v Leclercu ogromno zapravili za igrače user posted image  (prazniki se bližajo). Ko smo pa domov prišli, me je skoraj kap. Mene je v avtu zeblo, Jure je bil pa tako prešvican, da je dobesedno teklo od njega. Potem je bil pa še pokakan vse do popka, je bil samo še za pod tuš. Ga sploh nisem slišala, kdaj se je pokakal, pa zraven njega sem sedela (ponavadi to dela prav na glasuser posted image ). Smo pa imeli srečo, da v Kranju na mostu nismo s ceste zleteli, ker je bilo ledeno. Je moj user posted image  dobro odreagiral in ni pritisnil na bremzo.

Veliko ste se razpisale o dojenju. Tu nimam veliko izkušenj (mogoče več od Nike, ker sem jo dalj časa dojila), vem pa, da stres močno načenja količino mleka, večji ko je, bolj ga pobere. Zato, punce, če se le da in če ne nosite težkih bremen, bodite čimbolj sproščene. Prav občudujem Violinski ključ, da ji je po vsem tem naporu in malčkovi bolezni uspelo obdržati dojenjeuser posted image .

Sedaj smo pa že 3, ki smo rodile na 17.8.user posted image .

Danes pri nas ni bilo sončka. Kljub temu smo bili zunaj dobri 2 uri. Niti ni blo tako mrzlo. Mi je pa danes naš fant ogromno tudi čez dan spal. Pojma nimam, zakaj - mogoče zaradi svežega zrakcauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste se izvile iz širokega povijanja. Je pa res škoda, da morate z user posted image  toliko časa čakat. Ma, jest pravim, da so Jesenice full zakotne, ampak kar se pa tiče dohtarije za naše male, je pa kar v redu (tako glede čakanja kot tudi zdravnikov) - vsaj take so moje izkušnje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
16.11.2005 22:08:44   
miševi

Ma, sem vedla, da nisem vsega napisalauser posted image . Kot sem že nekajkrat rekla, ne se tolk z user posted image  težo obremenjevat. Naša Nika ima sedaj, pri več kot treh letih manj kil kot tvoja pupica, Violinski ključ. Pa je bistro in "leteče" dekletce. Je bla vedno kar fino pod tisto ta najnižjo krivuljo rasti. Prav zaradi tega smo morali pri njej začet dodajat, pa se ni nič bolj redila, tako da, če lahko, kar dojite naprej. Se doma hecamo, da jo bo Jure kaj kmalu v kg prehitel. Pa po moje bo še res takouser posted image .

Naš mali pa dude še vedno noče in ne čaja!!!!! Včeraj sem mu v avtu nekaj dudo v usta tlačila (se ne vdam tako hitrouser posted image ), pa jo je dal ven čisto do konice in potem nekaj prežvekovaluser posted image . Čaj je pa Nika spila... Bi pa res rada videla, da bi dudal, ker ga je lažje odvadit: Drugače si bo čist palec pocuzaluser posted image .

Eva1, ti pa kar uleti z nasveti, nas (vsaj mene) nič ne moti, če še kaj novega zvemuser posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 697
16.11.2005 23:24:14   
Jessy
Eva1, take informacije pridejo res prav, zato HVALA TI!!! Me se najbrž res preveč obremenjujemo s tem, kolk imamo trde joškice in ko so mehke, kar podvomimo, če je mleka dovolj.user posted image

Miševi, še dobro, da se vam ni nič zgodilo!!!! A mi lahko poveš, kolk so plenice v Mullerju (cena me zelo zanima user posted image )? Jaz sem jih prejšnji dan naročila možu (Pamperske iz Spara), pa mi je ful žal, ker imam občutek, da je plenica od zunaj vlažna, kadar je polulana. Prej sem jo držala v naročju, ko je bila samo v žabicah, pa sem čutila vlago na roki...pri Babylove tega nikoli ni bilo, sam so zdaj žal slabe pankunge, tako da jih nismo kupili. user posted image

Nas pa nakupi igrač in ostalih stvari še čakajo. Za Miklavža bomo obdarovali Nejo, za Božička pa še vse ostale. Pa da ne omenjam, da imamo še kup praznovanj v decembru, pa še na dopust gremo....a kdo ve, kje denar pada z neba namesto dežja in snega??? user posted image

Zdaj grem pa spat. Sem tolk zmatrana, da komej še živim. Sem imela kar pester večer z Nejo, saj se mi je zbujala na 15 min, ampak zdaj zgleda, da je zaspala. Vam povem, da je kriva luna! Si bom prav na koledar začela beležit, kdaj so taki čudni večeri in noči....

NOČKO!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.11.2005 8:07:39   
Tiamo
Jutro, danes smo spet dobro spali od 21:30, pa do 6:30, zdaj še vedno spi. Čeprav je začela ob 5 neki jamrat in sem ji naredila hrano, ko sem prišla do posteljice je ona spala, verjetno je sanjala.  O dojenju ste upam zvedele vse, sem se prav nasmejala izjavi Evi, ki se spotika ob prsi user posted image .  Kety tako, da se nimaš kaj sekirati, mogoče si samo preveč utrujena in potrebuješ počitek. Kakor vem je za nastanek kvalitetnega mleka potreben počitek, a ne? Kety, ti pa skoz nekaj delaš pa računovodstvo, pa zidarji, pa še s Timončkom se ukvarjaš. Punca, dej malo ustavi konje in se spočij!  Jessy mi smo šli na UZ kolkov v ZD Moste, prvič nisva nič čakale, tako da je bila Demi čist pridna. Včeraj je bilo pa grozno [sm=smiley7.gif" border=0>. Sem ji hotela dati prej za jest, ampak potem bi mogla celo vrsto spustit, k Demi je pol ure, pa še tam bi verjetno dalj, ker bi se ji dogajalo.  Punce, kako se kaj očki obnašajo. Jaz sem kdaj prav razočarana nad mojim.  Zdajle se iz Demine sobe sliši nova igračka, skoz kvaka in cvili, je pogruntala kje e jo prižge. Grem preverit, kaj dogaja. Jo moram previt, cela soba smrdi, se je pokakala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif" alt='user posted image'>

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.11.2005 8:19:44   
Tiamo
vidim, da mi je pol sporočila zbrisalo, tisto o očku, bom kasneje napisala, samo da Demi zrihtam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......