|
RE: Avgustovke, kje ste 16.11.2005 21:58:01
|
|
|
|
miševi
|
Pozdravljene Nelči, pa Petri85, pa Teya, pa tina104 po dolgem času . Sedaj nas je pa res že kar nekaj, pa pridne smo tudi, kot je napisala Jessy, saj pišemo, da komaj same "sfolgamo" vse prebrat . Včeraj smo uživali v LJ, sam časa je bilo premalo. Sem v Mullerja samo po plenice letela - so imeli samo ta vijolične, ampak so super. Hvala, Violinski ključ, za informacijo. Potem smo pa v Leclercu ogromno zapravili za igrače (prazniki se bližajo). Ko smo pa domov prišli, me je skoraj kap. Mene je v avtu zeblo, Jure je bil pa tako prešvican, da je dobesedno teklo od njega. Potem je bil pa še pokakan vse do popka, je bil samo še za pod tuš. Ga sploh nisem slišala, kdaj se je pokakal, pa zraven njega sem sedela (ponavadi to dela prav na glas ). Smo pa imeli srečo, da v Kranju na mostu nismo s ceste zleteli, ker je bilo ledeno. Je moj dobro odreagiral in ni pritisnil na bremzo. Veliko ste se razpisale o dojenju. Tu nimam veliko izkušenj (mogoče več od Nike, ker sem jo dalj časa dojila), vem pa, da stres močno načenja količino mleka, večji ko je, bolj ga pobere. Zato, punce, če se le da in če ne nosite težkih bremen, bodite čimbolj sproščene. Prav občudujem Violinski ključ, da ji je po vsem tem naporu in malčkovi bolezni uspelo obdržati dojenje . Sedaj smo pa že 3, ki smo rodile na 17.8. . Danes pri nas ni bilo sončka. Kljub temu smo bili zunaj dobri 2 uri. Niti ni blo tako mrzlo. Mi je pa danes naš fant ogromno tudi čez dan spal. Pojma nimam, zakaj - mogoče zaradi svežega zrakca . za vse, ki ste se izvile iz širokega povijanja. Je pa res škoda, da morate z toliko časa čakat. Ma, jest pravim, da so Jesenice full zakotne, ampak kar se pa tiče dohtarije za naše male, je pa kar v redu (tako glede čakanja kot tudi zdravnikov) - vsaj take so moje izkušnje.
|
|
|