PiaM
|
Pozdravljena, Peli in dobrodošla med nas, marčice. Ja, te bolezni... SoncicaT, pazi na svoje dete, raje bodi kar lepo doma, jaz bi tudi na tvojem mestu. Anajmad, no, obe Pii sta bolni. Moja je imela danes kontrolo in je dobila še eno flašo antibiotika, ker je angina tako močna, da bo treba jemat zdravilo 10 dni in ne samo 7. A v glavnem ji pomaga, malo je že bolje, vročine več danes nima, le grlo jo še fejst boli. Tudi jaz sem vprašala kako je kaj nevarno za bebico, pa je rekel zdravnik, da visoka vročina ni najboljše, da je treba takoj k zdravniku po antibiotik, če bi se nalezla od Pie. So antibiotiki, ki plodu ne škodijo. Drugače pa ni tako nevarna stvar angina, bolj res ti rotavirusi in ostale otroške bolezni. Anajmad, a sta bili pri zdravniku? kaj pravi? Frizerka, lepo, da ti tudi že čutiš gibe svoje bebice, a ni to en lep občutek? Pri meni so ta teden brcike že vsakodnevno večkrat, najbolj ko sedim ali ležim, pa tudi ponoči, ko se zbudim in obrnem na hrbet, vedno začutim, kako me brcne. Verjetno nima toliko prostora, kot če ležim na boku . Kilogrami pa kar gredo gor, čeprav se zadnja 2 tedna trudim jesti bolj zmerno... Mislim da jih imam sedaj, v 19.tednu +4,5. Kaj pa ve? Mislim, da je 1 - 2 šlo lepo na rit.... in ni od bebice. Drugače pa lepo uživam v razkazovanju trebuščka, ki je zdaj že opazen tako, da vsak pogleda, da sem noseča in ne več debela, kot v prvih mesecih, ko še noben ne upa prav vprašati ali sem se zredila ali sem . SoncicaT, zadnjič si meni tudi lušte naredila z mandarinami, njami. Kje kaj hodite ostale marčice? Javite kako ste kaj, kaj počnete in kako je na pregledih pri G... Še malo , pa bomo vrjetno imele UZ, a ne? Nekje po 20.tednu bi se naj opravila morfologija. No, čez 2 tedna imam pregled in upam, da me bo dala na UZ, kar že komaj komaj čakam!!! Čao!
|