|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
21.10.2005 9:36:19   
katjandraž
Živjo, punce!

Da se kar takoj malo považim. Včeraj smo imeli morfologijo, je vse ok, najverjetneje bomo pa dobili user posted image ! Jupi! Meni se je že skoz tako zdelo, kar en tak filing sem imela, moj user posted image je pa trdil, da bo fantek. Mami že ve! user posted image  Skratka, ful smo srečni, Andražku smo kar povedali, da je dojenček sestrica Ana, tako da se za ime ne bova več premislila. Še 14 dni nazaj smo nekaj o Tjaši sanjali, samo Ana in Andraž tako lepo skupaj paše, pa tudi priimek je totalno podoben.

Tudi drugače sem super, le kile grejo kar gor. Upam, da vsaj ne bom novega rekorda postavila, pri Andražu sem se zredila +21kg!!!user posted image  Zdajle se sicer bašem s ful dobrimi jagodami, ampak pred službo bom obvezno še 2 toasta pojedla, h kavi pa tudi kakšen piškotek paše zraven, a ne? Mala brca kot nora, še posebej, ko sem pri miru. Včeraj smo imeli po službi sestanek in se ji je mešalo. Trebuh raste na ful, sploh zadnjih 14 dni, tako da folk ne more verjet, da imam rok šele marca. Itak sem prepričana, da bom rodila še februarja, ampak meni je ful dobr, da imam velik trebuh.

Upam, da so prehladi in bolečine v križu boljše in da maksimalno uživate. Zadnje čase tudi mene pri dolgem sedenju boli križ, potem se pa malo razhodim, pa je ok. Včeraj sem v šoli sedela več kot eno uro skupaj, ker so me otroci skoz hodili prosit za pomoč, pa naloge sem jim pregledovala, ko sem vstala, pa ...user posted image

Uživajte!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Marčice
21.10.2005 10:03:18   
Peli
Ojla!
Katjandraž vesela sem zate da je vse v redu.
Pr men se še ni nč vidl kaj bom mela, pa upam da se bo vidl drugič, samo ne vem kdaj bom spet mela ksn UZ.
Drgac se zlo dolgočasm , k je tak lep vreme, da ni kaj počet. Če mi nebi blo treba bit doma bi gotov šla kr mal naokrog, aml u trgovine, pa na kašn kofe... No, pa ne gre, tle doma visim že cele 3 mesce pa pol. K se saj nebi tako vlekl.
Ja nc, punce lepo se mejte in uživajte.
Čao!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Marčice
21.10.2005 16:36:23   
mateja78
Hojlauser posted image

Po včerajšnem slabem dnevu se še jaz malo javljam.Ne vem kaj mi je bilo , ko sem prišla iz službe sem začutla močno vrtoglavico pa tud slabo mi je bilo malo , da o bolečinah v nogah niti ne govorim. V kolenih in gležnjih me je tako žbikalo da sem pomislila da bom ob koncu nosečnosti lahko še sam ležala. No potem pa sem celo popoldne preležala ob devetih pa že odšla v miževo deželo. Zjutraj sem se zbudila kot prenovljena , slabega počutja ni več pa tud tamali brca kot nor. Zanimivo da je bil včeraj zelo miren ko sem se slabo počutla. Verjetno je tudi on imel slab dan.

Drugače pa je vse OK.Očitno sem prejšne dneve malo pretiravala saj sem bila nonstop na nogah. Bo pač treba malo več počivati.

Komaj čakam ponedeljek in UZ , na katerm upam da bo vse vredu in da bomo zvedeli kaj bo marca prijokalo na svet.Občutek imam da bo fantek.

Lp Matejauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Marčice
21.10.2005 17:37:09   
soncicaT
Pozdravljene mačke.

Mucica1...nic se ne sekiraj zaradi nerganja, meni gre tudi kaka stvar na zivce, samo ko se dobro najem in ulezem pred tv, mine..user posted image

Neja in ostale ki imate probleme z zaprtjem: paradižnik pomaga, pa pitje navadne vode (ampak vsaj 2 litra na dan), ker mehča blato.

PiaM...jaz ne vem kaj naj naredim glede križa, ampak finta je v tem, da me ne boli cel križ, pač pa samo en predel v križu, kot bi živec bolel, ker ko to boli zraven zatulim, ko se premikam...posebej me boli po gibanju, ko se uležem za 10 minut...katastrofa...moram svoji G omenit a naj kake vaje delam, al kaj...user posted image

Katjandraž....punčka, wow...ful mora bit lep filing ko že približno veš kaj bouser posted image

Peli, saj pa na kako kavico pa res lahko greš...sprehodek...user posted image

No, jaz sem drugače ok, samo ta križ me ful matra...Mali brca, vendar danes se bolj redko oglaša..user posted image

Skratka imejte se lepo, upam da bo sončen vikend, izkoristite ga maksimalno!

Pozdrav tudi ostalim marčicam, pa pišite, pišite....user posted image

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Marčice
21.10.2005 18:51:13   
anajmad
Križ si masirajte z antirevmatsko kremo.Meni je blazno pomagalo.Drgač pa pri nas:smrkamo malo manj,počivamo bolj takouser posted image ,ker mami je ful leteča,brcamo pa vsak dan bolj.Sedaj imam tudi jst problem z zaprtjem.Celo življenje nisem imela problemov,sedaj pauser posted image .Jutri si bom kupila donat,ponavadi me je pognalo po njemu.
O lepo,da veste kaj nosite.Jst pojma nimam,kaj naj bi imela.Lani sem bila tako sveto prepričana,da bo fant in res je bil.Letos pa.....hmmm ne vem.Trebuh imam isti kot lani,ampak po obrazu se manj flekasta.Pri Pii sem bila ful elegantna,tle sem prava gospa trebušnik.V bistvu mi je čisto vseeno,kaj bo,samo da bo zdravo in da ne bom imela problemov.Lepo se imejte in lep pozdrav iz deževne primorske.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Marčice
22.10.2005 9:31:54   
PiaM
KatjaAndraž user posted image  za user posted image ! Kako lepo, sedaj boste imeli parček. No, še malo, pa bom tudi jaz sigurna ali bo tudi pri nas parček ali bomo imeli še eno user posted image . V bistvu nam je čisto vseeno, le da bo zdravo![sm=9nebesa.gif" border=0>

SoncicaT, na koncu 1.nosečnosti sem imela tudi jaz podobne bolečine kot ti, ki so se mi širile v noge. Taka sladka bolečina in kot da bi ti nekdo zraven iglo not tiščal! Sedaj pa me boli nad trtico kot da bi me nekdo tam skupaj vlekel. Sicer pa ni čudno, glede na to, da sem imela v mladosti zlomljeno trtico in skozi težave z njo, sedaj pa zaradi nosečnosti še huje. Povej to svojemu zdravniku in lahko, da ti bo kaj dal za to.

A, še nakaj. Našla sem eno dolgo jakno - bundo za zimo, ki bo verjetno zdržala do konca nosečnosti. Ful dober kroj, rokavi pa ne predolgi.Črne barve in da ne zgledam v njej kot Telebajsek.user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Marčice
23.10.2005 17:24:11   
soncicaT
Pozdravljene!

Še en lep vikend za nami..

Ma danes sem presenetila sama sebeuser posted image ...zbudila sem se ob 6h zjutraj, pa sem malo gledala BAR na potv-ju in tam videla da nekaj cvrejo, meni pa se je NORO zluštalo pomfrija in ketchupu....in sem šla ob 6.30 lupit krompir in sem si spekla pomfri in ga s ketchupom zmazala...hudo!user posted image

No ko sem se konkretno namalicala skoraj sredi noci,sem šla nazaj spat za dve uri...user posted image user posted image

Križ je bolje, le apetit je spet na vrhuncu, mahuser posted image user posted image kaj čmo...to je nosečnost..user posted image

V petek pa imamo spet pregled, huh upam da bo vse ok..user posted image

Lepo se imejte, pa privoščite si kaj dobrega...

LPuser posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Marčice
24.10.2005 16:12:36   
beti 1
No, da vam še jaz malo povem, kako je pri nas.
Mam končno nekaj časa za net, ker sem na dopustu, pa še ta malega sem dala za dva dni na počitnice k tašči. Mava z mojim ponovne mini medene tedne.
Sem zelo ponosna na svojega možeka, ki je včeraj na ljubljanskem maratonu zmogel 42 km v štirih urah, pa dans ni nič kaj polomljen ali zanič.
Drugače pa trebušček pridno raste, križ me matra, če se ne pazim. Kar se brcanja tiče smo pa zgleda spet eno fejst živahno dete nardil, saj praktično nimam miru.
Zadnja dva tedna sem kar v nosečniških hlačah, razen trenirk, ker mam od zimske garderobe same res ozke hlače, ki niti pod razno niso več udobne. S plaščem in bundo pa mislim, da ne bi smel bit prevelik problem, sem prvič plašč dala gor še dan pred porodom. Upam, da ga bom tud zdaj lahko, če bo slučajno treba.
Mam pa stalno zamašen nos, tko da zvečer brez Operila zelooo težko zaspim. Ne vem kako bom zdržala do marca. Je blo prvič isto, ko so enkrat začel kurit, mi ta suh zrak absolutno ne paše.
Lepo se imejte

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Marčice
25.10.2005 10:25:22   
mateja78
Hojlauser posted image

Pa je pregled za mano. Z detetom je vse vreduuser posted image . Pridno raste , pa tudi vse organe ima lepo razvite. Le tako želenega spola nismo zvedeli ker se je mali odločil da bo imel vztrajno prekrižane noge. Še obraza ni hotel pokazati, tako da ga je moral ginekolog kar malce namučkati da se je obrnil in da je lahko videl če so usta cela. Na koncu nama je namignil da bo morda fantek user posted image user posted image user posted image , ampak da ga nesmeva držat za besedo ker je tam zraven tudi popkovina , vendar se mu tisti del ni obarval tako kot se popkovina.
Ginekolog se je res potrudil saj mi je delal UZ cele polure , tako da smo prešteli vse prstke na rokah in nogah pokazal nama je glavne kosti pa seveda srček, želodček , mehur , ledviče ,itd.
Naredil mi je še vaginalni UZ da mi je izmeril maternični vrat in preveril če je še popolnoma zaprt.

Je pa res da je bil zelo razočaran nad mojimi izvidi krviuser posted image saj sem zelo slabokrvna čeprav že od začetka jemljem sirup , tako da moram sedaj k svojemu zdravniku hodit po inekcije dvakrat nateden. Pa upam da se bo tudi to popravlo in ne bo imelo posledic na otročičku.A imate ve tudi takšne probleme?

Zdaj sem se pa res razpisala , ampak sem vam morala povedat kako je bilo lepo gledat mojaga otročička kako pridno miga in raste.Pa tud gin. moram pohvali saj si je res vzel čas saj sem bila pri njem celo uro. Mogoče si je vzel še več časa zato ker je bil moj ljubi user posted image  zraven in mu je hotel vse pokazati.

Lepo se imejte in napište kaj

Matejauser posted image


(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Marčice
25.10.2005 15:33:17   
mucica1
Juhu,

spet se javljam, zopet dobre voljeuser posted image . Lepo je slišat, da je z malimi polulanci vse super. Jaz tudi komaj čakam morfologijo v petek, da vidim za koliko smo zrasli.

Drugače me pa malo boli čeljust, ker so mi v četrtek pulil en zob, ki se mi je zdrobil že poleti, pa ga zaradi zgodnje nosečnosti niso upali prej. Pa se mi je malo vnelo, ker nisem bila pridna in sem jedla lešnike (prava nosečnica user posted image  - so mi zapasali, kaj čmo) in se je en mali drobec direkt v rano zagozdil. Pa so mi včerj očistili in me malo kregali, danes je pa že ok.

Po novem user posted image  začne prostestirati takoj, ko se uležem na hrbet, ali pa če sedim in se z zgornjim delom telesa nagnem naprej. In če se predolgo ne oglasi, mu malo ponagajam, pa me hitro zbode tja pod popek user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, pozdravčki user posted image

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Marčice
25.10.2005 16:49:42   
anajmad
No,da se še jst javim,kako smo.Včeraj me je nekaj špikalo,da sem bila potem vsa panična.Je pa res,da sem bila ful zaprta in sem potem pila donatuser posted image ,ampak potemuser posted image sem mislila,da mi bo čreva okrog obrnil.Tako da donata ne pijem več.Po moje je bilo vse razbolelo.Danes je že boljše.Komaj čakam pregleda,ki ga imam 18.11.Da vidim kako je,da bom potem bolj mirna.Naš pokec še kar kolovrati po trebuhu in upam,da še bo vsaj štiri mesece.Prehlad smo dali skozi, zredili smo se celo za 1 kg.No v glavnem napredujemo.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Marčice
25.10.2005 16:53:46   
soncicaT
Pozdravljene, damice...se mi zdi da se jaz še najbolj redno oglašam tu gori! user posted image

No, jaz sem dokaj ok, malo sem utrujena, kako bi reklauser posted image ...izčrpana...a ste ve tudi kaj. Se pozna ker mojega srčka ni, pa moram v trgovino sama, pa to in ono, pa me kar zdela, verjamete al pa ne...pa nisem scrkljana...no da sem se malo izkašljala.user posted image

Pri meni drugače vse ok, le moja beba nekaj štrajka včeraj in danes...bolj pančka kot kaj drugega, sem jo pa zdaj 14 dni že konkretno čutila...jo kar pogrešam..user posted image

V petek imam spet pregled, pa da vidimo kaj bodo rekli..user posted image

Lepo bodite, pišite kaj.user posted image

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Marčice
25.10.2005 20:15:33   
katjandraž
Čer!

Jst se vam spet javljam z bolniške. Tokrat ni viroza, temveč premaknjena ali zamaknjena (nekaj takega) simfiza. Skratka, boli. Začelo se je v nedeljo, včeraj sem že komaj hodila, tako da sem se šla popoldne pokazat v porodnišnico, kjer je dr. ugotovil, da so to bolečine v simfizi. Rekel je, da je to čisto prezgodaj, dobila sem Ketonal za 2 dni, jutri se grem pokazat mojemu G. Lahko da bo po par dneh boljše, lahko traja vso nosečnost.user posted image  Skratka, če ležim, je ok, če se mi prej ne razboli, lahko hodim, najslabše je, če nekaj časa sedim, potem se začne ...

Bom jutri videla, kaj bo še moj G rekel. Pikica danes brca kot nora, včeraj in predvčerajšnjim sem jo ful slabo čutila, pa so me kar na CTG priklopli in se je srček lepo slišal, pa baje je v teh 2 minutah, kar sem bila prikpolpljena 3x brcnila. Jst nisem nič čutila.user posted image  Sem se potem spomnila, da sem enkrat na MON prebrala, da se med 22 in 26 t kličina plodovnice poveča, tako da lahko pride do tega, da vmes otroka manj čutiš. Nism čist zihr, če sem si prov tedne zapomnila.

Lepo se mejte in kej pišite.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Marčice
26.10.2005 9:29:48   
Anuš
Ahoj!user posted image

Prejšnji teden sem menjala poletno garderobo z zimsko. In potem sem odstranila še vse hlače, ki jih ne morem zapet. In dobila sem eno ogromno prazno omaro!!!user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da je do tega prišlo v dveh tednih in vsak dan gre bolj na ozko.user posted image Čeprav mam po moji tehtnici še vedno 4+ kg. Po moji zato, ker se mi zdi, da mi pri G pokaže za več kot 1 kg večuser posted image . Ne vem a je to zato, ker sem oblečena ali, ker vmes že vsaj 2x kaj pojem.
Drugače se pa kar težko spravim v čepeč položaj, ker me stiska. Pa pri obuvanju štumfov izvajam prave male akrobacije; nataknem na prste, obrnem nogo in od zadaj potegnem čez petouser posted image .
Tudi meni križ ne prizanaša. Zdej je moj user posted image na bolniški in ne hodiva več 3x na dan na dolge sprehode. Ker to se mi zdi ful pomaga. Da hitro hodiš in vsakič stisneš rito in držiš čvrst trebuh. Ampak po plavanju se počutim bolje.

Še nasvet glede zaprtja. Zjutraj zmiksaj 4-5 jabolk in ene 2 dcl mleka (jogurta). Lahko dodaš tudi cornflakes. Pol pa mal menjaš sadje, da ni dolgčas. Pa še dobro je. Dober tek in papa

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Marčice
26.10.2005 12:01:12   
PiaM
Pozdravljene, babike!user posted image
Končno ste pričele pridno klepetat in lepo je brati same lepe novičke!user posted image
SoncicaT, mi smo prejšnji teden imeli doma 3x ocvrt krompirček, prej pa 1 mesec nič...user posted image
Beti1, lepo izkoristita medeni teden! [sm=sloncek.gif" border=0>user posted image
Anajmad, tudi jaz se Donatu izogibam na veliko, saj me je 1x skoraj razneslo... [sm=smiley35.gif" border=0>
Katjaandraž, želim ti čimprejšnje okrevanje!user posted image
Anuš, počakaj na zadnji mesec - kako si bomo obuvale nogavice!user posted image  user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Marčice
26.10.2005 12:02:10   
PiaM
user posted image  Spet mi manjka pol sporočila in smajlijev!user posted image  Grrr!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Marčice
26.10.2005 13:56:11   
Peli
Ojla!
Meni je moj trbuh kar podivjal, upam da bo zdej kdo opazil, da semuser posted image .
Imam se fino in povem vam, da kljub temu da sem na bolniški čas vedno hitreje teče, saj se v naši hiši kar naprej kaj dogaja.
Ne vem a sem tako zaposlena, da mojgauser posted image nc ne cutim, a kaj je zdej to, me že skor mal skrbi.
Komaj čakam pregled - 10. 11.- in upam da bo vse O.K., saj se tudi jaz počutim super.

Sedaj pa hitro ven lovit tople sončne žarke!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Marčice
26.10.2005 21:01:38   
mateja78
Hojuser posted image

Pa se javljam tudi jaz z bolniške. Zaradi slabe krvi me je zdravnica danes dala v bolniško, pa tri tedne morem hodit po inekcijeuser posted image .
Res se moram potrudit da bom jedla še več zelenjave pa vsega drugega.

Pa saj mi kar paše se bom vsaj malo spočila in se bom lahko malo bol posvetila sebi in user posted image .

Glede zaprtja sem tudi jaz obupala nad donatom saj mi ni nič pomagal, samo napenjalo me je. Rajši spijem večje količine navadne vode in pojem veliko sadja, pa tud kava z vročim mlekom me fajn požene.

Sedaj se bom še večkrat oglasila ko bo več časa. Uživajte in pazite na svoje dojenčke.

LP matejauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Marčice
26.10.2005 22:32:30   
anajmad
Jst sem bla pa po donatu prav boga.Ga ne pijem večuser posted image .Tok mi je blo hudo,da sem mislila,da mi bo čreva ven vrgl.Jst pijem actimel in vsako jutro vodo z limono in medom.Mal mi pomaga,vsaj zaprta nisem več.Drgač pa naš pokec me je konkretno danes fajn brcnu,tako da lahko rečem z gotovostjo:"BRCAMO".
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Marčice
26.10.2005 22:40:10   
soncicaT
Ja končno babike, da začenjate bolj redno pisat, lepo!user posted image

No recimo meni Donat nič več ne naredi, ker ga pijem res pogosto...se je zgleda telo privadilo že...

Drugače pa spet brckamo...user posted image , sem res vesela, da ga/jo čutim.

Pa v petek imam pregled, malo me skrbi, po drugi strani se pa veselim....me zanima kdaj bom imela morfologijo...upam da kmalu.user posted image

PiaM...mmmm ocvrt krompirček in ketchup je pa meni hudo ljuba hrana med nosečnostjouser posted image , sam se ga zdaj izogibam pred pregledom:-)))) Ma če je tako dober..user posted image kaj morem:-), saj vsake tolko ne škodi, po moje.

Babike lepo se imejte, pobožajte malo svoje user posted image , saj čutijo!

LP


(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Marčice
27.10.2005 8:42:58   
mucica1
Čau mačke, 

sem ravno pozajtrkovala, zdaj pa se malo javljam. Priznam, da nisem med tistimi, ki jim paše ocvrt krompirčekuser posted image , spadam pa v skupino nosečnic, ki so kar naprej lačne user posted image . Madonsa pojem ornk kosilo, pa se mi čez eno uro že bliska in že iščem, kje je kaj za pod zobuser posted image . Pa da ne boste mislile, da so me same oči, jaz sem res lačna!!!! Mi prav hudičevo kruli, tko da me že malo skrbi, kako me bodo jutri na pregledu kregali zaradi kilogramov.user posted image

Zjutraj imava morfologijo in z mojim user posted image  komaj čakava, da izveva spol najinega otročka. Upam, da ne bo preveč sramježljiv in držal nogice skupaj.

Uživajte v toplih jesenskih dneh, pozdravčki vsemuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Marčice
27.10.2005 12:53:29   
neja
Tudi meni donat ne pomaga kaj dosti, sem pa zdaj ugotovila, da če pojem nekaj anansa na tešče in potem donat, je v redu. Drugače poskusim tudi z jabolko pa žal ni nobenega efekta. Pač ko je kriza, si nekje 1 krat na teden pomagam z sirupom ProrektalS.

No, danes sem bila na morfologiji in sem se vrnila malo zaskrbljena. Sicer mi je moj G rekel, da je vse v redu ampak na posteljici je videl neko razširjeno žilo. Ko sem ga vprašala, kaj to pomeni, je rekel, da verjetno nič, ampak da bo to spremljal. Malo me skrbi tisti ˝verjetno nič˝. Je že katera slišala za kaj takšnega?
Potem pa se še ni videl mehur (ker bi naj bil prazen), želodček in pa obrazek. Pred obrazom je bila rokica, zato se ni dobro videl. Zdaj moram čez dva tedna nazaj, da bo pregled popoln. G mi je rekel, da se vedno ne vidi vse naenkrat, ampak jaz sem seveda spet malo v skrbeh, zakaj se to ne vidi. A se je vam vse lepo videlo? Sicer se mi v prvi nosečnosti tudi ni videlo takoj mehurja in ledvic, zato sem morala tudi nazaj čez nekaj dni in je bilo potem vse v redu, tako da upam, da bo tudi sedaj tako. Pa kaj čem, malo pa me vseeno skrbi in komaj čakam, da grem spet nazaj in mi pove, da se zdaj pa lepo vse vidiuser posted image .

Brcike čutim vsaki dan močneje, ponoči mi hvalabogu da miruser posted image , ampak če je res, kar pravijo, da če je v trebuhu ponoči otrok miren, potem se tudi hitro navadi spat čez noč, ko se narodi. Ej, da bi to bilo res, bi bilo super, saj tako je bilo pri moji hčerkici, saj ponoči ni brcala nič, ko pa se je narodila, je po enem mesecu že spala vso noč. Ampak malo je verjetno, da bi imela pri obeh takšno srečo, ne?

Tako, zdaj moram it nekaj pojest, ker sem danes pojedla samo kos kruha zjutraj, zdaj pa mi želodec že protestira, ker ima v trebuhu samo vodo.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi bušiji.

LP

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Marčice
27.10.2005 13:10:47   
lilu
Pozdrav vsem marčicam user posted image !

Jst sm tud ena taka, ki bo dočakala svojega prvega polulančka naslednji marecuser posted image , rok pa imam 18.
Nisem se mogla nč javljat, ker smo imeli nekaj težav z internetom, ma zdej bo upam dobro.
Mi smo začeli ta teden brcat, sicer pa je zaenkrat vse ok, tako da držim pestke, da bo ok do konca..

Lepo se imejte, pa uživajte v tem krasnem vremenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Marčice
27.10.2005 16:11:04   
mateja78
Hojlauser posted image

Pri meni se je na morfologiji vse super videlo razen spola. Zelo lepo se je vidla hrbtenica tako da je rekel gin. da že dolgo ni tako dobro videl cele hrbtenice. Mehur je bil poln pa tudi želodček je bil OK.Moj bejbi je bil obrnjen proti moji hrbtenici tako da ga je pol ure čakal in da se je vsaj toliko obrnil da je videl obrazek , med nogami pa še vedno nič. Tamali je vztrajno kazal podplate in vse drugo.
Se pa zaradi tega da nismo izvedeli spol sploh ne sekiram samo da smo videli vse drugo kar je potrebnouser posted image .

Drugače pa je počutje vredu, se mi kar čudn zdi da me bolj ne matra ko pa imam tako slabo kri.Je pa doma kar super, zdajle bi morala biti v službi tako da bolniška ni tako slaba stvar.

LP Matejauser posted image



(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Marčice
27.10.2005 17:31:01   
PiaM
Čao!user posted image
Današnji pregled je za mano, dobila sem napotnice za kri dat in Uz, na katerega sem se naročila 10.11. Uh, še dolga 2 tedna do morfologije!user posted image  Ostalo je vse o.k - pritisk, kilogrami itd, le nekaj problemov imam z utripanjem mojega srca in bom morala na EKG in tudi precej sem zadihana.Upam, da ne bo kaj resnega!user posted image  Sem pa dejansko noseča 1 teden več, kot mi kaže tale trakec, sem si ga malo narobe nastavila. Aja, pa kislina me že cel teden mantra in mi je  napisala rupurut za prežvekovat.user posted image  Ima še ktera te težave?
Neja, upam, da bo naslednjič na Uz čez 2 tedna vse dobro vidno in tudi vse o.k. z user posted image ! Si pa imela res srečo pri 1. hčerkici, da je spala že po 1 mesecu čez noč, midve sva papcali do sredine 6. meseca!
Mateja78 , user posted image  da je morfoligija o.k.!
Lilu, pozdravljena med nami!user posted image
Mucica1, kako pa je bilo pri vama na morfologiji?
Anajmad, lepo da tudi pri vas veselo brcate!user posted image
Peli, a imaš 10.11.tudi Uz?

Pozdravček marčice!

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Kdaj ste rodile?
Sadrika

Kdaj ste prvič rodile?

v 37.tednu (13%)

v 38.tednu (13%)

v 39.tednu (15%)

v 40.tednu (20%)

v 41.tednu (25%)

v 42.tednu (14%)


Število vseh glasov: 543

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!