PiaM
|
Jutro, marčice. Hvala za držane pestke! Pri G je bilo na srečo vse o.k, test za sladkorno negativen, tako da sem si kar oddahnila. Prvič sem slišala srček našega in sem bila spet cel dan tako dobre volje, da se mi je kar smejalo... Pred nekaj dnevi sem začutila že dve konkretni brciki, ko sem bila na hrbtu zvečer. Kako ste kaj ve, z gibi, ste že kaj začutile, mogoče že kakšne metuljčke ali tudi kak konkreten gib? Katjaandraž, zate vem, da že uživaš ob teh trenutkih... Pa čutiš gibe že tudi čez dan, ko ne miruješ? Kilogramov sem pridelala 1,5 v tem mesecu, torej skupaj 2,5. G ni nič komentirala, mislim da je to o.k. Aja, termin poroda mi je prestavila za 3 dni kasneje, to je 12.3.2006, glede na UZ in moje daljše cikluse. Tako da Frizerka, mogoče se ne bova skupaj drle v porodni in se boš prej rešila kot jaz. Moj prehlad se počasi umirja, samo malo še mi z nosa curlja. Ej, ženske, a se je tudi vam povečal apetit? Opažam, da sem kar naprej lačna. Zadnjič, ko sem šla od G še malo po mestu, sem naenkrat postala tako lačna, da sem se začela kar tresti in bila vedno bolj utrujena.Noge so me nesle vedno bolj počasi, kot avto, ko mu bencina primanjkuje... in sem si mogla takoj nekaj kupit za pod zob. Spet pišem cele romane... No, marčice, lepo se imejte in čimprej si pozdravite vneta grla in prehlade ter božajte svoje trebuščke... Čao, PiaM
|