katjandraž
|
Lepo pozdravljene, marčice! Kako ste kaj na ta lep sončen dan? Soncica, upam, da nisi več žalostna, sigurno je tvoj le spal, dragi pa bo tudi kaj na obisk prišel, ne; PiaM, sem ti kar fouš, čeprav ti privoščim en lep dan v dvoje; neja, kaj sporoči, kako je bilo na pregledu, upam, da vse ok; lara78, kok te razumem, da si celo Milko zmazala, moram pazit, da v torek ne jem preveč sladkega, da se mi ne zgodi isto; anajmad, ti je že zlo dolgčas na bolniški? Kako ste pa kaj ostale preživele ta teden? Jaz sem še vedno na bolniški, v četrtek dopoldne sem vam pisala, da sem boljše, da bom šla v ponedeljek mogoče že v službo, pa z Andražem na telovadbo in ne vem, kaj sem še sanjala, no, že popoldne me je pa štrafnlo, me je spet ful začelo grlo bolet, pa še nos imam ful zabasan. Sem slabše kot 10 dni nazaj, k se mi je vse skupaj začelo. Pa valjda skoz sama, moj gospod je ravno ta teden skor vsak dan dalj delal, dans je šel s padalom skočit, k bi moral iti že pred tremi meseci, pa so skoz zaradi vremena prestavljali, malega so mi pa starši na izlet odpeljali, da lohk jst ležim. Sej zgleda, da tko nič ne pomaga, če počivaš. Moj obseg trebuha je ogromen, ker se redim kot , no, pa to je tud moja 2. nosečnost, pa gre mal hitrej, čez prsa imam pa tud že 104 cm!! Kaj še bo, to je čist noro. Zdej sem se odločila, da začnem nosečniški dnevnik pisat, sem svoje stare poste dol potegnla, mal za orientacijo, mi je pa ful žal, da se nisem vsaj na začetku zmerila. Za trebuh se mi zdi, da je bil že takrat okoli 80cm, k men gre ves špeh najprej v trebuh, ampak kakih 15-20cm mislim,da se je kar povečal. Svašta! Zdej grem pa res ležat, k tkole ne gre več, že kašljam, k konj! En lep pozdravček vsem!
|