katjandraž
|
Oj!
Tud jaz se spet mal oglašam, pa na srečo med zdrave marčice. Moram hitro mal potrkat, k to vreme res ni za nikamor.
Naše dete se že tok premetava, da ga je v petek celo čutil. Ful mam srečo, ker ne spadam med suhice, za katere pravijo, da otročka prej čutijo. Zgleda, da bo pravi mali divjak. Pa še zelo dolgo ne bom suhica, če sploh kdaj bom, vsaj prbližno, ker sem se zredila že 6kg!!! Zdej sem se začela ful trudit, da se ne nažiram, da mi vsaj nekaj časa ostane na približno tej teži. Upam, da mi bo uspelo, ker lakota je huda stvar, sam to res ni več normalno, kok se redim.
Bom nehala težit s to mojo težo, k sm si itak čist sama kriva, bomo pa spet na +21kg pristali, pol pa ful dojit, pa bo šlo dol.
Mateja78, jst se že kar mesec al pa celo dva mažem s kremo proti strijam Sanosan, k je najcenejša v Sparu. Nekaj strij imam že od prve nosečnosti, kjub temu, da sem se pridno mazala z dragimi kremami, tko da ... Res pa, da sem se zredila k , tko da se je koža pridno raztegovala tudi po stegnih in bokih.
Marčice, lepo se mejte, božajte svoje trebuščke!
|