katjandraž
|
Oj, soncicaT, sem misla nate, pa zgleda ni pomagal. A zdravnik, pri katerem si delala NS sploh ima licenco, ker nič o razmerju, tveganju ne pišeš?! To res ni fer, tolk se zmeraj vse veselimo UZ, potem pa nas znajo na hitro odpravit. Ko sem jaz pri Andražu delala NS, sem jo delala pri dr. Pušenjaku, ki je res strokovnjak, pa sem bila notri tudi zelo malo časa. Samo fora je bila v tem, da je naš gospod spal in bil obrnjen točno tako, da je lahko dr. vse izmeril in pregledal. No, tokrat je bila čisto druga zgodba, saj je naša Skokica skakala, norela ...
Ja, vem, do morfologije je pa še daleč. Jaz sem prva marčica, ker imam PDP že 2.3., pa sem se hotela iti v sredo naročit, ker že imam napotnico, pa je prijazna sestra rekla, da tako daleč sploh še ne naročajo. Da bom imela morfologijo šele konec oktobra!!!
Slaba tolažba zate, sori, sam moram še jaz malo pojamrat, je potem takoj malo lažje.
Katyusha, jaz sem se zredila že fuul. 4kg! Me je G že mal grdo gledal. Pri Andražu sem se vse skupaj 21 kg in zgleda, da sem na dobri poti, da se spet približam tej številki. S tem, da sem ga rodila 9 dni pred PDP. Ah, ja, sej gre potem vse dol, zdravje me pa ni zato nič bolj matralo, sem imela srečo.
Komaj čakam vikenda, greva z mojim danes in jutri malo otroške sobice gledat.
LP vsem!
|