katjandraž
|
Dan, marčice! Se že nekaj časa nisem oglasila, tako da vam kar vsem, ki ste se pridno oglašale čestitam za vaše in ! Enako velja za tiste, ki rajši berete in se ne utegnete velikokrat oglasiti! Jaz sem po starem, spet prehlajena in kašljam ter pljuvam, doma na bolniški, križ in simfiza sta ok dokler počivam, če pa kakšen dan malo zabluzim, kot npr. včeraj, je pa malo slabše. Po dooolgem času sem bila v mestu, ves dan nič počivala, zvečer po 3 tednih na nosečniško telovadbo, tako da sem danes čisto polomljena. Na telovadbi je bilo ok, samo vaj, kjer je treba ležat in noge vzdigovat, nisem mogla delat. Sem rekla, naj kar gre z avtom v službo, je več verjetnosti, da bom danes kaj počivala. Sej včeri sem bla tud brez avta, pa me je prijatljica , ki je tudi ta teden še na bolniški, iskat prišla . Grozna sem, saj vem. Pozabila sem vam povedat, da sem bila prejšnji ponedeljek na merjenju materničnega vratu in je dovolj dolg! Jupi! Naša je zgleda ok, ker pridno brca in se premetava, sicer kakšen dan malo manj, ampak ne pozabi. Grem še ostale poste mal prebrat, ker ne smem predolgo za računalnikom sedet, bo spet ! Uživajte!
|