|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
7.11.2005 9:39:29   
mucica1
Ojla ženskice,

mene pa spet hormoni dajejo user posted image  sem taka ko aprilsko vreme in se zdim sama sebi že kar malo smešna.
Tudi naša user posted image  je zadnje čase malo bolj lena in jo bolj malo čutim. Se morem kak dan prav na hrbet uleč, da začne rogoviliti in me pomiri, da je z njim vse ok. Po moje se tudi meni veča količina plodovnice, vsaj upam, ker mam trebušček res že XXL velikosti in si močno želim, da niso to same maščobeuser posted image .
Lep teden vsem,
user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Marčice
7.11.2005 11:20:13   
Peli
Pozdravljeneuser posted image !
Vidim da kar pridno nakupujete za vas in vaše malčke. Jest sploh ne vem kdaj naj grem kupit modrček za dojenje - saj pričakujem da mi bojo prsi še malo zrasle, sicer pa ne vem če se bobi moderček za dojenje velikosti 70A...upam da se mal povečajo, do takrat pa čakamo...user posted image pa čakamo...user posted image .
Sedaj sem se zanalašč začela oblačit v bolj oprijete in tanke majčke in puloverčke in včeraj mi je moževa sestra rekla, da se mi že malo pozna, torej delujeuser posted image user posted image user posted image . torej bom ostale cunje kra za kasnej pospravla, sej mi gre na živce da mi vsi pravijo da še nimam nič trebuhauser posted image !
anajmad: zasledila sem da si napisala da si kupila povijalne plenice - a boš dojenčka povijala v navadne plenice? Jaz ne vem kako to gre samo, a ne smeš dat dojenčka kar takoj v pamperske?
Lp!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Marčice
7.11.2005 12:10:25   
anajmad
Dojenčka lahko zaviješ v pamperske,brez problema.Samo do 3.mesca(vsaj tako je bilo pri moji taprvi)je priporočljivo zavijati še z navadnimi plenicami čez zaradi kolkov.Ne vem,če je zdej kej drugače,ampak kolikor slišim,še zmeraj delajo tako.Pa saj ti bodo povedali na materinski,če ne pa vprašaj nas tukaj stare goske.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Marčice
7.11.2005 16:39:31   
mateja78
Hojlauser posted image

Se še jaz malo javim.Zadnje dneve imam zelo malo časa , saj malo prenavljamo stanovanje. Z user posted image  sva se odločila da si privoščiva novo spalnico in se prestaviva v večjo sobo , da bo tudi za prihajajočega malčka dovolj prostora. Pa beljenje celotnega stanovanja , pa še delavci na vikendu. V glavnem za po.... Tako da mi ni nič dolgčas ko sem na bolniški.

Drugače pa je kar vredu samo slabo mi je malo večkrat. Je hujš kot da bi bila na začetku nosečnosti, ampak ni panike ker ne bruham.
Ta mali je kar miren zadnje dneveuser posted image , al pa sem jaz tako zaposlena da ga ne čutim tako dobro. Po mojem je tudi pri meni razlog povečanje plodovnice , saj ga čutim zelo nežno, prej pa sem čutila že konkretne brcike. Mislim da je Pušenjak napisal da lahko to trja tja do 26. tedna.

Marčice pazite na svoje trebuščke in napišite še kaj.

LP Matejauser posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Marčice
7.11.2005 22:37:07   
Anuš
Ej Peli!

Men so svetovali naj modrcev za dojenje na kupujem prej kot 14 dni pred rokom. Včasih se zgodi pa celo, da se po porodu povečajo. Tako da lahko po moje kar še malo počakamo s tem. Lahko noč

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Marčice
8.11.2005 13:39:44   
katjandraž
Živjo, punce!

Jaz sem še vedno na bolniški, saj simfiza in križ še bolita. Se veselim jutrišnjega pregleda, da vidim, če grem delat ali ne, hkrati me ga je pa user posted image  "strah", ker vem, da bom hudo kregana zaradi kg (sem na +10,5 user posted image ). Še v soboto sem imela pol kg manj, potem pa sva šla z user posted image  na večerjo (pa kosila zato takrat nisem jedla!) in je bilo zjutraj + 0,5 kg več. Za crknit!

Včeraj sem bila na merjenju materničnega vratu in je zaprt, dolg 32 mm, kar je ok! Te bolniške imam že počas dost, se mi zdi, da ves dan samo gnojim, po drugi strani pa kar paše. Samo potem si pa kaj dosti ne upam okrog hodit, da me ne bi kdo srečal. Če počivam, grem potem z lahkoto malo ven in je vse ok, tako da mi je čist brez zveze biti skoz doma. Bomo videli, kaj bo jutri G rekel. Se mi zdi, da me bo dal na kakšno fizioterapijo al kaj takega. Upam, da bo rekel, da lahko na nosečniško telovadbo hodim. Je ful fajn.

Uživajte tudi ve in kaj pišite!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Marčice
8.11.2005 14:18:27   
Tiya
Ojla,

Moj bog, kakšna lakota me je včeraj prizadela. Če se ne bi štopala, bi šla takoj v Mc`D. po hamburgerje user posted image (v množini). Pa smo si rajši naredili juhico in paradižnikovo solato s koruzouser posted image , za padec sladkorja pa še malo sladoledauser posted image . Vsaj do petka, ko imam G, se moram malce nazaj držati, potem pa naredim pečeno pipiko z jabolko in s pečenim krompirjemuser posted image .

Pa, pa nosečke.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Marčice
8.11.2005 20:12:47   
Anuš
Haha Tiya!user posted image

Mene je tudi dons lakota prizadela. In sicer je moj domov prinesel Domaćicouser posted image . Potem se je šel stuširat, jst pa mal sladkat. Ko je po 15 min. odprl vrata kopalnice, sem kot v transu zaprla škatlo in laufala v kuhno, da skrijem svojo obsesijo. In... me je dobiluser posted image . Pa sem rekla, da nisem nič in se je sam smeju. Ampak,ko je odprl škatlo se pa ni več smeju.  Mi je ratalo vsebino zmanjšat za več kot polovicouser posted image



(odgovor članu Tiya)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Marčice
8.11.2005 22:28:28   
Ines.
Peli, jest sem imela pred prvo nosečnostjo tut podoben kot ti, torej 75A. Potem je sledil moderček za dojenje, in to 85C. Zdej ga pa že prav veselo nosim, ker se mi zdi od vseh moderčkov najbolj udoben in mehak. Jest bom šla te dni še enega kupit (v Lisco v Emporium).

Anajmad ti je pa že odgovorila glede povijalnih pleničk. Če boš rodila v Ljubljani, jih boš tako ali tako rabila, ker kolkov ob rojstvu ne slikajo in potem sledi široko povijanje (pampers, tetra, povijalna) pa ful moraš gledat, kako user posted image  široko povijejo. Jest sem imela to srečo, da mi je doma to nazorno pokazala moja sestra. V vsaki porodnišnici je drugače, za Kranj  edino vem, da ni treba široko povijat.

Čau, bau


Ines.



(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Marčice
9.11.2005 9:35:25   
tananejka
Ojla punce!

jst imam za sabo 2 depresivna dneva user posted image . Grozna sem bila in sama sebi sm šla na živce. Moji 3. letnici sta bili doma (viroza), mož je moral ravo zdaj delat cele dneve. Potem pa še kuhanje, pa pospravt ta nujne stvari, skuhat kosilo.... pa še noseča in hormončki delajo 100/h. Mal sem se zjokala pa je bilo hitro boljše. Danes imam doma samo eno pupo, druga je šla v vrtec, ker je že OK. user posted image  spet brca (danes me je zbudila ob 5ih in nisem zaspala nazaj....lumpauser posted image ).

papa

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Marčice
9.11.2005 11:01:49   
neja
Zdravo:) Danes sem spet bila na morfologiji (skrajšani) in hvalabogu se je tokrat vse videlo, le obrazek spet ni G lepo videl, ker je dojenček spet na veliko sesal palec. Tisto razširjeno žilo na posteljci še vedno imam, ampak zgleda, da ni nič posebnega, saj ne krvavim, ne boli me nič, tako da je rekel dohtar, da ne vidi nobene nevarnosti. Upam, da res ni nič narobe. Glavno, da je z mojim babyem vse OK. Aja, zgleda da imamo spet punčko na vidiku. Sem ful vesela, ker sem si vedno želela dve babi, pa še polno cotik imam, ki pa so večinoma primerne za punčke. Sicer ne bi imela nič proti fanteku, bi bilo tudi ful dobro, da bi imela par, ampak konec koncev je pa res vseeno, kaj je, samo da je, a ne? (nekateri pravijo: saj nima veze kaj je, glavno da ima piceka user posted image  )....no, pri nas zgleda da bo lulika. Zaprtost kar obvadujem z veliko vode, donatom in jabolkom na tešče. Zaenkrat že dolgo nisem uporabila tistega sirupa za zaprtje in upam, da ga sploh ne bom potrebovala.  Lepo se imejte in uživajteuser posted image  LP

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Marčice
9.11.2005 13:53:14   
Peli
Ojla punce?
Jest sm super, vesela sem k je tko lepo vremeuser posted image , tko da sm že iz daljšega sprehoda.
Zopet mam eno vprašanje za vas. A gre vaš partner kdaj z vami na pregled? Moj možek ma željo videt bebico, pa ne vem če gre lahko z mano noteruser posted image , ker pa hodim k privat g. in ima UZ. v ambulanti niti ne vem a mi bo sploh delala UZ. Jutr mam pregled, komaj čakam in upam da bo vse O.K..user posted image
Pridne bodte! Čao

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Marčice
9.11.2005 14:21:20   
neja
Moj je bil zraven na NS in morfologiji. Tukaj je ponavadi lahko partner zraven, tako da mislim, da tudi pri tebi ne bi smel biti problem, zato ga jutri kar zraven vzemi. LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Marčice
9.11.2005 21:41:58   
katjandraž
Neja, sm ful vesela, da je vse ok!user posted image  Tananejka, tebi nisem nič fouš. Sm imela prejšnji teden 3 dni samo 1 triletnika doma (sicer ni bil bolan, ampak je imel počitnice!) in sem mislila, da mi bo križ in simfizo razgnal. Kot zakleto pa moj user posted image  na terenu, mali se je pa odločil popoldansko spanje ukinit. V sredo je bil obup (ni po mamici in je bolj neješč, pa sva se kregala, k kinder jajčke je pa vseen hotuuser posted image ), v četrtek in petek je bil pa priden in sva se fino imela. Samo sem vseeno rabila vikend, da sm k sebi prišla. Peli, sporoč, kako je bilo.

Kje ste se pa ostale kej zgubile danes? Moj user posted image  je spet ves teden na terenu, pol mam pa preveč časa, k mali zaspi, pa vam morim. user posted image  Pa tud drugač bom mela ful preveč časa, ker sem dobila še bolniško za 3 tedne, hkrati pa mi je G povedal, da te moje težave s simfizo ne bodo minile do 2.3., kosti so pač zrahljane. Pa tudi teža ne pomaga ravno dosti. Mislim, da mi je mal naokrog povedal, da bom kar do konca doma. Ja, pa tud zatekam kar fajn, imam že v materinski edemi + napisano, pa 10kg fajn z rdečo podčrtano. Isto kot prvič, samo zdej celo za kakšna 2 tedna prehitevam. O, groza, se ne znam kontrolirat. Kako bom pa neslano hrano jedla, mi pa itak ni jasn. Zadnjič sem nekje zasledila, da obstaja nek neslan kruh. A katera kaj ve o tem? Pliz, help, k kruhu se pa ne odpovemuser posted image . Sir sem že našla neslan, kruha pa ne. 

Zdej se grem pa počas zrihtat, pa še mal pred tv, pa spat. Lp vsem!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Marčice
10.11.2005 8:44:33   
mucica1
Dobro jutro marčice iz meglene, meglene Ljubljane.

Marička kako vreme za user posted image .  Sem sla pa na poti v službo mimogrede na Trojane po krofkeuser posted image  je pa ful sonček sijal. Nauk: kjer so krofi je zmer fajnuser posted image .

Drugače pa tanejka,  se ti pridružujem pri depresivnih dnevih. Kolikor sem bila do prejšnjega tedna dobre volje, me je pa zdaj začelo metat. Pa najhuje je to, da nisem in nisem mogla stuhtat, kaj me sploh moti in se spet sklicujem na hormone.user posted image  Včer sem se pa odločla, k vragu hormoni in vse drugo, kar me moti, bom pa ja menda ena nasmejana in uživaška nosečnice in moram rečt, da tako samoprepričevanje kar pomaga. Dans sem že precej boljše volje.

Moj user posted image je bil tudi z mano na NS in na morfologiji in je prav užival. Je prov fajn, če grejo partnerji z vami na pregled. Se mi zdi, da šele takrat resnično dojamejo, da je mala štručka na vidiku. user posted image se je čisto raznežil ob gledanju nogic, pa rokic , pa prstkov.... user posted image user posted image user posted image , da ne govorim, kako je zrastel ob informaciji, da pričakujeva sinka. To so res lepi trenutki in prav vsem privoščim, da jih doživite skupaj.

Na pa upam, da nisem praveč naložila, opažam, da včasih nisem samo slabe volje, pridejo celo dnevi, ko sem ekstra nagnjena k filozofiranju in odkrivanju vseh resnic sveta. user posted image Bogi tisti, ki me morjo poslušat user posted image

Pozdravčki, user posted image

< Sporočilo je popravil mucica1 -- 10.11.2005 8:47:32 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Marčice
10.11.2005 9:11:31   
Marina_
user posted image user posted image mucica1 za user posted image .Opažam da je do sedaj samo ena pupa(če se ne motim)user posted image
Jaz sem po starem z razliko da sem dobre volje.Včeraj me je dragi peljal v kino in moram priznat da je našemu user posted image  bilo prav fino ob tem glasnem filmuuser posted image Je imel celo uro in pol kar pošteno telovadbo.
No jaz komaj čakam da imamo NS(še en teden).Pa moj user posted image  se že tudi veseli.Je rekel da komaj čaka da vidi al bo ata al pa mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nama je vseeno kaj bo samo da je dete zdravo.
Pišite kajuser posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 10.11.2005 9:17:09 >


_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Marčice
10.11.2005 9:52:58   
soncicaT
Pozdravljene, no pa še jaz.user posted image

Jaz sem kar ok, user posted image spet malo manj brcka, ko pa se pogledam v ogledalu, pa je trebuscek ze kar lepcen.user posted image

Jutri imam morfologijo, no da izvemo, kaj ima user posted image  med nogicami...user posted image

Na žalost grem sama, ker je user posted image  še vedno v tujini...user posted image , ma niso še končali s projektom, sem prav žalostna že.

Drugače počutje ok, le zaspim šele proti jutri, prej pa itak samo na wc-ju stojim.

Jah pa smo spet pri hrani, brez problema bi sedajle zmazala eno dobro pico...user posted image

Želim vam vsem en krasen dan, najlepše se je v popoldanskih urah sprehajat po mestu...user posted image

LP

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Marčice
10.11.2005 16:22:08   
PiaM
Lep pozdrav, nosečke!user posted image
Dolgo se nisem javila, saj sem imela šele danes morfologijo. Možek je šel z mano in bil kot jaz vesel in srečen, da je z user posted image   vse o.k. Tudi MV je dobro zaprt in dolg 3,2 kar je  tudi o.k. Edina stvar, za katero se oba reživa od šoka že 2 uri je ta, da je user posted image  odpadel lulček in ima po novem žemljico.user posted image  Tako, da bo naša Pia dobila sestrico!user posted image  Še dobro, da sem se zadržala že nekajkrat na otroških oddelkih z oblekicami, saj me je vedno zaneslo na fantovski oddelek...user posted image  Moj je rekel, da je cel čas vedel, kaj je naredil...user posted image , jaz pa sem mu vedno dajala kontra, da je user posted image , saj se je na Ns videlo, kot da bo res user posted image .
Lepo se imejte in lepo se cartajte s svojimi trebuščki!user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Marčice
10.11.2005 16:39:51   
anajmad
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš verjet.Sem skor dol padla,ko sem prebrala.Pa kaj.Bo pa tvoj mož sam za vložke delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jst sem doma in sem tečna kouser posted image ,ker bi šla rada v službo.Kaj mislite,če bo drugi teden vse v redu,ali lahko zahtevam od ginekologinje,da mi napiše bolniško za 4 ure? Pritisk je b.p.78/130,ležati mi ni treba,ne vem.Delo imam pa itak vse doma preko računalnika in telefona.Naš pokec se neki premika,ampak tistih tapravih brcik pa ni.Kaj ve mislite,ali je kej narobe.Čutim ga,ko se premakne,toda ostala dva sta me orng zbrcala.Res je,da sem Vida začutila komaj v 20.oz v 21.tednu.Toda sedaj smo že tam nekje in me kar skrbi.Meni vsi pravijo,da bom imelauser posted image ,ampak jst imam tak občutek,da bouser posted image .Bomo vidl.Meni je čisto vseeno,samo da bi bilo v redu.Veselo papcamo,redimo bolj tako.No trebuh imam že obseg magičnih 100cm,kile pa vse skupaj do zdej 3+.Lepo se imejte moje marčevke.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Marčice
11.11.2005 9:10:20   
soncicaT
Ojla babike.user posted image

Evo mene z morfologije. Moram rect, da je bilo kar lepo. Sicer z ekrana nisem znala razbrati skoraj nicuser posted image , no je pa G pregledala in tako je zaenkrat vse ok.user posted image  Pa se cd sem pozabila, jah ta zmedenost..user posted image

Vprasala sem za spol...in je rekla G, da nekaj strli, ko pa mi je naredila se vaginalni UZ, pa je rekla, da je definitivno user posted image ...user posted image

Zdaj pa vem, zakaj me tako brcka, saj bomo dobili enega nogometasa.user posted image

Hemoglobin imam na meji, drugače zaenkrat drugo kar vredu.

Skratka vsem želim en lep vikend, pa-pauser posted image


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Marčice
11.11.2005 10:47:22   
Peli
Ojla!
Včeraj sem mela pregled in je vse O.K. user posted image , tako da mi ni treba več jest tablet proti krčem. UZ mi ni delala, poslušali pa smo user posted image . G je opazila da mi otekajo noge - no, samo če tega jaz še nisem mislim da je še vse v redu.
Ostajam pa na bolniškiuser posted image  sem jo res že sita, čeprav sem se prejčni dan malo ustrašla, ko sem se med sprehodom ustavila sem mislila da bom skupi zletela - seveda sem bla sama sredi gmajneuser posted image .
Drugače sem v redu in skos bl okol hodm - ne zdržim več doma, tko da greva dons z možem mal po nakupihuser posted image  komaj čakam.
Lepo se mejte!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Marčice
11.11.2005 12:00:36   
mucica1
Še od mene en lep pozdrav,

je toliko novic, da se moram malo oglasit. Bravo, bravo, PiaM za user posted image , SoncicaT za user posted image , Peli pa za to, da se dobro pocutis.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zaenkrat tudi se fajn, ceprav mi je pritisk malo narastel, ki ga prej v življenju nikoli nisem imela več kot 60/90, včeraj pa sem ga merila in je bilo 140/110 user posted image . Peli, ki imaš žal že izkušnje, a moraš za to v bolniško? A je kaj nevaren, če je malo povišan? Malo me skrbi, ker mamo preveč pritiska že v familiji, da ne bo kaj narobe.

Razpoloženje pa se je zelo, zelo izboljšalo in se mi cele dneve samo pojeuser posted image . Očitno so res na delu hormoni, kaj bo šele, ko bom v meniuser posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte čez vikend, pa čim več lepih novic do ponbedeljka,

user posted image

< Sporočilo je popravil mucica1 -- 11.11.2005 12:02:50 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Marčice
11.11.2005 14:19:14   
anajmad
To spolh ni v redu.Sploh spodnjega imaš absolutno previsokega.Mene so opozorili,v kolikor bi se mi spodnji zvišal nad 90,moram takoj v bolnico.Kar pokliči svojega g.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Marčice
11.11.2005 18:16:56   
miška1
Pozdrav od še ene marčice. Jest tudi pridno počivam doma in se učim.
vse bi bilo uredu če me nebi kolki boleli kadar ležim in sedim.


lpuser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Marčice
11.11.2005 18:49:35   
Tiya
Ojla,

Tudi mi prihajamo od morfologije, zaenkrat vse O.K., samo jaz bom še cel december na bolniški. Sem ga vprašala, če lahko grem 4-urno,pa je G rekel, da se s tem še ne strinjauser posted image . Smo pa šli v H&M in dobili nosečniški moderc za 2.990,00  in kupili kar dva. Razkuri me pa to: krilo za nenoseče žametno ali pa kot iz tvida 3.490,00, za nas nosečnice pa 6.990,00user posted image . Kupili smo eno številko večjo za normalne, elastično in basta. Svinjarija. Jutri grem na Ptuj na 3D. Danes je bil moj dragi zraven in je gledal činko (verjetno bo user posted image ), jutri pa grem z USB ključem in mojo nosečo frendico. Zredila sem se samo za 1kguser posted image , jutri papamo...

Aja, tudi meni se že cel teden vrti, imam pa nizki pritisk, 111 in 67, priporočajo mi zjutraj kavico. Včeraj sem skoraj zlezla skupaj.

Pa,pa

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Zobje
Nezy85

Ali bi šle med nosečnostjo(nekje v 8mesecu)na puljenje modrostnega zoba?

da (21%)

ne (79%)


Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!