|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
20.11.2005 7:40:58   
anajmad
Ines ni še vse konec.Res je,da mi nismo izvedeli spola,ker ga pokec tako spretno skrival.Lahko,da bomo tudi mi imeli pobčka,čeprav po pravici mislim,da bo še kr enauser posted image ,po občutku.Mogoče pa občutek varauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vse najboljše Pia (od PieM)user posted image user posted image user posted image .Upam,da ji ni bilo preveč slabo od torte,pa mamici tudi.
Pri nas na primorskem je tudi mrzlo,piha burja.Jst sem non stop prehlajena,ali me pa alergija matra,ker samo kiham.
Tudi jst bom cunjice začela prati tam po Novem letu.Včeraj sem že hotela plenice oprat,ker je bila burja in bi jih potem ful lepo posušil,toda zadnji moment sem se zadržala.
Ker lani sem tudi v takšnem obdobju vse oprala,potem sem pa šla čez en teden v bolnico.Upam,da zdej ne bo treba vsaj do poroda v bolnico.Ah pa bom šla.V 28.tednu moram iti za injekcijo rghomama in injekcijo za razijanje pljučk.To mi je omenila zadnjič.Brce pa zato tako slabo čutim,ker imam posteljico spredaj in zato nisem čutila konkretnih brc.Mene je pa že ful panika grabila.Res pa,da jih zdej čutim bolj pogosto,ampak samo v spodnjem delu trebuha in skoraj v nožnici.Zgleda,da se še pokec obrača veselo in telovadi.
Lepo se imejte marčevkeuser posted image .
en lpuser posted image D. 

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Marčice
20.11.2005 9:04:24   
Anuš
Čao zmrznjenke!

Jaz bom cunjice začela prat in skupi spravlat po NL. Zdaj se morava z user posted image vržt v nabavo otroške sobice, ki nama jo bosta še za poročn daril podarila tast in tašča. user posted image Drugače bo pa baby mogoče na začetku spal v starinski zibelki, potem pa verjetno v  posteljci 120x60. Mogoče bo butasto vprašanje, pa vseeno:  A veste zakaj bi bilo narobe, če bi dojenček spal na zagrajeni postelji 180x90? Vsi kupujemo ta male posteljice. Ampak če ni kakšnih tehtnih razlogov, razen to, da se lahko izgubi user posted image na taki postelji- potem je to res stran vržen denar. Kaj mislite? 
PiaM, a je fešta uspela?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Marčice
20.11.2005 14:34:00   
neja
Nekje sem enkrat prebrala, da se dojenčki v velikih posteljah slabo počutijo in da v manjšem ležišču kot so, bolj se počutijo varne. Zato je baje zelo pomirjujoč tudi baldehin, saj tudi daje občutek manjšega prostora. No, tudi mi smo v polnem teku za otroško sobico, ampak ne za dojenčka, ampak za mojo Nejo, ki bo od božiča naprej v svoji novi sobici. Do sedaj je bila zraven naju v spalnici, sedaj pa gre na svojeuser posted image . Svoj petlek bo prepustila dojenčku. Upam, da ne bo problemov. Zato pa jo je treba pred prihodom dojenčka navadit na svojo sobico, da ne bo potem mislila, da mora iti zaradi dojenčka. Ampak mislim pa, da bo to lepo sprejela. LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Marčice
20.11.2005 19:07:49   
PiaM
user posted image user posted image  Hvala za čestitke za našo slavljenko!user posted image
Ja, fešta je lepo uspela, otroci so rajali na ful, ta stari pa nasmejali. Hrane preveč, tako da smo danes vsi kot user posted image  prenažrti...user posted image  Torta, ki jo je spekla moja mama je bila odlična! jagodna, gor pa čokolada!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Marčice
20.11.2005 19:26:23   
PiaM
Sem prehitro stisnila na potrdi.user posted image
Ines, upam, da se tvoj malček čimprej pozdravi!user posted image
Anajmad, a še boš imela kak Uz in boš vprašala za spol? Hvalabogu, samo da je z user posted image  vse o.k! Kar se tiče bolniške pa upam, da boš dobila 4-urno, glede na to, da lahko delaš tudi doma in se hkrati dobro počutiš.
Tudi jaz bom začela cotke za user posted image  prati in spravljati po NL. Naša bo spala od začetka kar v otr.posteljici 60x12o. Bomo pa dali tudi baldahin gor in obrobe. Zibko sem imela v prvo sposojeno, a sem jo uporabljala le cca.dobre 3 mesece.
Neja, tudi naša Pia je šla v svojo sobico pri dobrih 2 letih in to brez problema. Ji je bilo vse takoj zelo všeč, saj sva sobico lepo okrasila z borduro, veliko igračami in veselimi barvami.
Sama lepa imena imate izbrane za svoje user posted image . Midva sva za user posted image  imela že skoraj odločeno, zdaj pa za user posted image  še ne veva...user posted image  
Z materinsko pa jaz začnem že decembra, ko bo tekel 7.mesec. 1.sem bila bolj proti koncu, pa sem s tako velikim trebuhom že komaj sedela na stolu 1 uro in pol.

Uživajte, marčice!user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Marčice
21.11.2005 9:18:56   
mucica1
Ojla miške,

tudi mi smo preživeli prvo snežno ploho sredi sobotnega popoldneva. Matr je blo lepo. Smo se ravno sprehajali po planinah, ko se je usulo. Smo se pa v nedeljo zbudili v prelepo sončno jutro.

Opazila sem, da me rahlo razganja pomlad?! Sem fuuul dobre volje in se mi zadnje čase samo poje in žvižga user posted image  Poleg tega pa so se pri meni opažati tudi že prvi simptomi gnezdenja. A se še kateri ti dogaja? Laufam s cunjo po stanovanju kot obsedena in čistim fleke in po tleh in sesam, pa pucam kopalnico, pa prah....in to jaz, ki sem že celo življanje zagovornik "higienskega minimuma"user posted image

Drugače pa tudi mi že vemo, da bomo imeli user posted image  in že imamo vse cotke nakupljene, pa skor vse v modri barvi. Tako, da če se je UZ slučajo zmotil...hm....ne ve...bomo pač vsem pojasnjevali, da mamo punčko.

Nič, lepo se imejte babe ta teden,

user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Marčice
21.11.2005 9:20:39   
mucica1
Aja, pa še to.
V starševsko šolo naj bi midva z mojim najdražjim šla šele drugi teden februarjauser posted image , meni se pa to zdi malo pozno. A ima še katera tak datum?

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Marčice
21.11.2005 10:31:41   
soncicaT
Ojla babike!

Ha ha...Mucica1..ja mene tudi prime to pucanje, kot da sem z drugega planeta, prej me ni tolk motilo, zdaj pa sproti pospravljam, upam da me ne spustilo po porodu..user posted image

Ja PiaM...jaz tudi želim tvoji babiki vse najlepše (malo pozno sicer..)user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz za materinsko sploh še ne vem, prvo kot prvo niti mojga ni še doma.user posted image , pa ne vem a naj grem sama, al kaj. Mal sem že jezna...vem ja hormoni, bo že.

Drugače brckamo, včasih manj, včasih več...cotk pa pred februarjem ne bom kupovala...tako sem se odločila...

Glede kg...moram rečt, da ful pomaga gibanje (hodim skoraj vsak dan na sprehode), ter potrudim se, da vsak dan spijem liter in pol vode....Vcasih se mi dogaja, da imam zvecer "tezke" noge, pol jih pa v luft dam, in mi na mehur udari....in se pocutim prav super, moram rect. Pazim pri prehrani, danes recimo za zajtrk sem pojedla naribana domača jabolka s kivijem, sedajle jem suhe fige in žriževe kruhke....pa mleko pijem..skratka probam vnest čimveč vitaminske hrane, ter čimmanj mastnega...in moram rečt...pomaga!

Nič, lepo bodite, uživajte, meni je zima takooooooooo lepa.user posted image




< Sporočilo je popravil soncicaT -- 21.11.2005 10:48:59 >

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Marčice
21.11.2005 12:01:08   
Marina_
Zdravo marčiceuser posted image
PiaM-lepo da je tvoja princeska praznovala in da je bilo pestro.Tako se dela.user posted image
Jaz sem pa tako prehlajena.Kašlam pa iz nosa mi "curi" DA JE JOJuser posted image .Upam,da se bom hitro pozdravila.Tudi midva še ne vema kako je z šolo za starše.Upam da bom v petek izvedela.Če ne pa bom sigurno v 28 tednu ko dobim inekcijo(negativna kri).
Naša pupa kar lepo telovadi in že sedaj se vidi da bo atijeva punčka.Zadnjič jo je babi budila pa božala bušija pa mala ni niti trznila,ko pa je prišel zraven ati pa je začela z pravo telovadbo.Jaz moram povedati da sma ful vesela da bo pupa.user posted image Ati je že pobarval sobico na nežno roza(strop je ostal rumen) in je zelo lepa.Drug mesec bomo pa po vsej verjetnosti že kupili voziček(bodo novoletne akcije).
Sobica za našo punčko pa bo pripravljena konec januarja.
SončicaT-lepo da redno hodiš na sprehode-jaz sem bolj lenauser posted image  
Mariborčanke(PiaM,sončicaT,...) kdaj pa začnete z materinsko?
Marčice-kdaj boste začele pripravljat za vašeuser posted image ?Jaz nebi rada bila prehitra.
Bodite mi lepe user posted image  marčiceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 21.11.2005 12:03:03 >


_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Marčice
21.11.2005 12:27:35   
katjandraž
Pozdravljene!

Najprej vse najboljše, Pia!user posted image user posted image  Anajmad, sem ful vesela, da je s tvojim user posted image  vse ok. Upam, da boš imela še kakšen UZ, da boš videla, kaj nosiš. Pri prvem se tudi pri meni na morfologiji ni videlo, ker je bil tako živahen, tako da sem izvedela 1 mesec pred porodom. Me je pa ful firbec matral.
SoncicaT, jaz sem na teži izpred več kot 14 dni user posted image (kar je sicer še vedno +10kg), samo je davek kar krut. Prvo sem začela jesti neslan kruh in sir, pa ostale stvari malo maj soliti, kar je pomagalo v toliko, da kile niso šle gor. Zdaj sem pa zadnje 3 dni tok prehlajena, so se mi čisto sinusi zabasali, da sploh ne vem, kaj jem. Tako da jem manj, ker itak vem, da ne bom imela dobrega okusa v ustih ne glede na to, kaj jem.

Skratka, da mal pojamram. Že 14 dni spet izkašljujem gnoj, zdej se mi je pa še v nosu vse zaštopalo. Sinusi me od včeraj bolijo kot user posted image . Sem se šla zdajle k svoji osebni zdravnici pokazat in sem ji povedala, kaj je. Ni mi pogledala ne grla, ušes, ni me poslušala, NIČ user posted image ! Mi je pa ratal izsilit, da mi je dala kri pogledat, k mali tudi smrka že več kot 1 mesec, samo da mu ne gre naprej, da vidim, če njega tudi peljem k zdravniku za vsak slučaj. In je ugotovila, da so levkociti malo povečani, da to kaže na bakterijo. Samo kakor se spomnim, sem imela nazadnje, ko sem bila v podobnem stanju še malo bolj zvišane, pa je rekla, da je to v nosečnosti normalno, zdej mi je pa Hiconcil dala. HALO?!
Bom popoldne G klicala, pa malega bom vseeno na pregled naročila, potem pa bomo videli. Simfiza je pa kar ok, le če malo preveč na RR visim, boli.user posted image

Komaj čakam, da bo otroška sobica narejena, da grem v klet po dojenčkaste cunjice, jih začnem prat, sortirat, pospravljat... Pa da vidim, kaj mi manjka, da grem v shoping. Midva z user posted image  se seliva v dnevno sobo na kavč, Andraž bo končno zapustil svojo malo posteljico (120x60) in jo prepustil sestrici. Upam, da se bo brez težav navadil, da je na višji in večji postelji, pa da je sam v sobi. user posted image  bo najprej ponoči z nama v dnevni, vsaj dokler se bo pogosto dojila, potem pa tudi ona maršira v otroško sobo.

Lepo se mejte, pa še naprej pridno pišite.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Marčice
21.11.2005 13:13:18   
Peli
Ojla!
Kako ste? Tudi jaz sem dopoldan imela napad pospravljanja, včasih je mož reku da mam PMS, kaj pa je zdaj ne vem. Malo mi je dolgčas doma, samo v službo pa tud nebi šla, saj baje ful škriplje, pa tud ne vem kdo bi spet ob 4:20 vstajal.
SoncicaT - sem ti kr mal folš, tud jest bi šla rada mal na sprehod, pa nima možek časa, da bi šla, sama pa ne upam več, saj bi zadnjič med potjo kmalu skupaj padla, pa semse kar malo ustrašila.
Jest mam tud že kar nekaj cunjic za user posted image , k mi jih je teta prinesla, danes pa mi jih prinese še moževa teta, tako da jih bom pomoje mal cel kup, ampak prala jih pred novim letom ne bom! - seveda če bom zdržala
Drugače sem zadnjič vidla v Mercatorju ene tko fletne štumfke za user posted image  da si nism mogla kej, da jih nebi kuplauser posted image .
Jutri greva z možem gledat za voziček, k je ful ugoden, pa če nama bo všeč ga bova že kar kuplauser posted image .
Naš user posted image  bo mel špampek v spalnici za čez noč, pa košek za čez dan, tko da mi nebo treba non-stop letat po stopnicah.
Punce a kaj komaj čakate na user posted image ? Jest že.
Drugače mam namen vse za user posted image  pripravit do začetka februarja, saj me je že na začetku G opozorila na možnost prezgodnjega poroda zaradi enoroge maternice.
Lepo se imejte, Čao!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Marčice
21.11.2005 13:35:21   
PiaM
Hvala ponovno za čestitke za našo princesko.user posted image
Ja, Peli, jaz moram priznat, da me zadnje čase kar razganja na trenutke od želje, da stisnem v naročje malo dete...user posted image  tako, da res komaj čakam!
Frizerka, jaz sem se vpisala v materinsko 6.12., traja pa 3 tedne, tako da bom do božiča nekje zaključila. Potem prazniki, januarja pa sestavljenje posteljice in pripravljanje ter pranje cotk za user posted image . Rada bi, da je februarja že vse nared, saj imam kar nek občutek, da bo dete prišlo pred rokom...
Katjaandraž in Frizerka, želim vama, da se čimprej pozdravita!user posted image
SoncicaT, pridna, da lepo hodiš na sprehode! Meni tud nebi škodilo...user posted image
Mucica, probaj si prestavit materinsko šolo na prej, če boš lahko. Res je malo pozno z tako velikim trebuhom tam sedeti in tudi, kaj če rodiš prej?user posted image
v torek imam pregled pri svojem zdravniku zaradi srca in ščitnice in priznam da me je kar malo strah... V četrtek pa imam pregled pri G,kjer bodo tudi izvidi od krvi.
Glede mojih kg je pa pri meni že tudi 8 plusa!user posted image  Mislim, da je normalno nekje 5-6 v tem obdobju. Ma, kaj češ, hujšala ravno ne bom.user posted image  Odkar mi ni slabo, pa tudi ne jem non-stop in včasih jem bolj zdrave stvari in kalorijskih bomb.user posted image
Dovolj za danes. Lepo se imejte!
Čaouser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Marčice
21.11.2005 13:37:10   
PiaM
In NE kalorijskih bomb.user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Marčice
21.11.2005 15:08:32   
anajmad
No,da se še jst javim iz mrzle primorske.Mi smo še kar v redu,neki me je križ začel boleti.Kile pa mi tudi veselo lomastimo gor,jih imamo že 4+.Pokec se premika in bcne vsake toliko časa.Seveda bom vprašala,kaj bomo imeli,če bom imela UZ.Ne vem?Zadnjič sva šle kar malo jezne z g.narazen.V nekaterih ozirih je ful v redu,specialistka na svojem področju,drugo pa....Ne vem? Ful sem slabe volje,ko me je tok nadrla,ko sem ji rekla,da bi za 4 ure delala.Pa še mojga splošnega ni cel teden.Tako,da sploh ne vem,na čem sem.KatjaAndraž to je katastrofa s temi dohtarji.Niti te ni pregledala,hudouser posted image .Kaj pa če se ti kej razvije v kakšno angino ali pljučnico.Čisto nič ne razmišljajo.Res,men so se ti dohtarji tok zasrali,da upam,ko dam to nosečnost skozi,da jih dolgo ne vidim več.Ah,zdej sem vas pa čist zamorila z svojimi problemi.Lepo se imejte marčevkeuser posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Marčice
21.11.2005 16:29:07   
soncicaT
Punce prosim (predvsem PiaM), a mi lahko poveste točen razpored materinske šole v decembru...

Sem klicala danes v bolnico, pa samo do 15h delajo.

A se začne 6. 12. ali 30.11.

Hvala za inf

Lp

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Marčice
22.11.2005 14:25:02   
fionaP
Ojla,

punce povejte mi po pravici - a kaj telovadite? A se vam da? Čist zares?
Ker meni se ne. Totalna lenoba sem, vem, a ne morem pomagat.
Služba, vožnja domov, ukvarjanje s hčerko (večinoma mirne aktivnosti, razno norenje ima oči čez), kar je nujnega gospodinjstvo in zvečer se zvalim na kavč kot nasedli kit, na katerega tudi po videzu vedno bolj spominjam user posted image user posted image user posted image

Dajte mi eno brco v rit, ker jo nujno potrebujem!!user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Marčice
22.11.2005 14:37:50   
anajmad
Ja zelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,celo 3x na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ma kje pa.Lena sem ko ****s.Edina telovadba mi je,ko grem peš.Me že malo tepe ta lenoba,ker me ful noge bolijo,samo po pravici povedano,se mi ne da.Imam pa tudi en "rešpekt",ker sem bila lani zelo aktivna (sem plavala,telovadila-tisto za nosečnice,imela dolge sprehode)pa se je vse skupaj slabo izteklo.Zato sedaj niti ne razmišljam o kakšni telovadbi,si mislim,da jo bo že potem dovolj,ko bo prišeluser posted image .Takrat bomo imele dirke z vozički in še marsikaj drugega.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Marčice
22.11.2005 16:42:48   
katjandraž
Pozdravljene!

Moji sinusi so ful slabše kot včeraj. Proti večeru je spet začelo user posted image  boleti in je še kar isto, čeprav si nos po 20x na dan izpiram s fiziološko, celo neke inhalacije si delam. Tako da mi je bilo ponoči ful žal, da nisem začela antibiotika jemat. Sem mislila do jutri počakat, da bi šla k tašči na infekcijsko kri bolj pogledat, pa kakšen bris dat. Sam je bolečina neznosna in sem zjutraj začela jemati Hiconciluser posted image . Moj user posted image  je na terenu, zato sem hotela iti šele jutri k tašči, ki mi je mal bad, če grem sama. Sej ne, da nisva skupi že 12 let ...user posted image  Se vidi, da mojega user posted image  ni, k vam tok jamram. Bom jutri še njega napadla, da ne bom samo vam morila. Po telefonu govorit se mi totalno ne da, da bi kakšno prijateljico zamorila, pa še glavo mi pol raznese, je lažje tkole pisat.

Jaz bi pa ful na telovadbo hodila (sam to je vodena vadba, 2x na teden po 1h), pa zmeri neki vmes pride. Da bi pa doma telovadila, pa ni variante. Sem čist preveč lena. Pa dif-ovca mam doma, si lahk mislite, kolk me pol zeza, da mi bo on pomagal user posted image . V ZD sem najprej hodila kakšen mesec (sem bila pridna in sem začela že konec avgusta), pol sem bila 3 tedne bolna, sem 1x šla, pa so se mi težave s simfizo začele, prejšnji teden sem spet bila, ta teden pa spet bolna. Če to ni za popuser posted image ! V prvi nosečnosti razen pretiranega žretja, malo železa in ful otekanja nisem imela nobenih težav, zdej pa skoz neki. Za znoret!!!

Zdej pa bolš, da grem stran od računalnika, k me bo pa simfiza začela bolet. Moram izkoristit, da lohk še mal počivam, k mi je mami malega na telovadbo odpeljala, k sm jst čist adijo.

LP vsem!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Marčice
22.11.2005 21:22:24   
Anuš
Evo mene!user posted image

Sem spet zdrava. Prejšnji teden sem imela angino in sem jemala antibiotike Hiconcil. Ampak je bil začetni stadij- zjutraj sem se zbudila z bolečim žrelom in takoj šla h dr. Tako, da ni blo ne vročine, ne kašljanja. Me pa moj ni spustu niti smeti ven odnest...Cel teden.user posted image
Men se kar meša od ne(p)okretnosti. Sem športnica, ne morem pa skor nič narest, ne da bi mi user posted image ven zabrisalo. Ostala mi je še vadba user posted image in večkrat na dan user posted image . Tudi plavat ne smem več, ker se mi razmikata premi trebušni mišici. Moji "sovaščani" bi rekli, da sem zapadla v totalno deprouser posted image .
A je še katera imela ali ima razmik? Pa ne med zobmiuser posted image ?
Pa še nekaj; sej smo same babe; a se vam kaj bolj user posted image med rjuhami? No, ta telovadba mi je tudi še ostalauser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Marčice
22.11.2005 21:43:52   
PiaM
user posted image  Ja, težave imamo kar podobne, zato je prav, da malo pojamramo tukaj! Jaz hodim na telovadbo za user posted image  1x tedensko, pa še to ne redno. Kaj več se mi ne izide čez teden, doma pa sem tudi lena kot pes. Še sprehodi mi niso več tako pri srcu, saj je naš kužek pravi divjak in me mimogrede prevrne, ko potegne za kako mačko.Sami se pa mi spet ne da...user posted image
Anuš tista telovadba tudi malo peša...user posted image  so sušna obdobja vmes...user posted image
Katjaandraž, ti kar pop..., da se malo zluftaš, če tvojega niuser posted image . Pa upam, da se ti zdravje čimprej poštima! user posted image
No, da povem, kako sem opravila danes pri moji zdravnici. dala me je na EKG, ki je potrdila mojo aritmijo srca, ki se mi je pojavila sedaj v nosečnosti. Izvidi za ščitnico pa so - hvalabogu- o.k, tako da je verjetno aritmijo zaradi nosečnosti. Jutri se pa naročim še pri kardiologu, da vidimo kako naprej. Skrbi me le zaradi poroda.user posted image  Drugače pa so zdravila za aritmijo ne-priporočjiva za jemanje v nosečnosti, tako da kaj dosti ni za narest, le pri porodu te verjetno drugače obravnavajo, vsaj tako je rekla moja zdravnica. Težave pa imam že od oktobra, najbolj, ko se vsedem, vležem in naslonim, takrat mi vsaki x-ti utrip udari na ful, da me kar cukne. Boli nič, je pa malo moteče, če ob tem misliš, da ti bo srce ven skočilo vse toliko časa. Po enem času se pa spet malo umiri.user posted image  V četrtek, pri moji G pa bom videla še izvide glede slabokrvnosti in toxe. Upam, da bo vse o.k.
Ja, tudi jaz imam proti 1. nosečnosti milijon problemov več in zdravnikov že tudi počasi dosti, le da so na srečo, kar vsi o.k. in se kar trudijo okrog mene.user posted image

Lepo bodite, babike!user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Marčice
22.11.2005 22:19:01   
katjandraž
Ej, punce, kot sem že pisala, je moj user posted image  spet na terenu, ampak preden je šel, so imeli še jutranjo telovadbo. Ravno v njihovi vojašnici, v njihovi četi, so snemali Bar, tako da se ga je za delček sekunde videlo na TV! user posted image  Vsaj za trenutek sem ga videla, za kaj več bo pa treba do jutri počakat. Je rekel, da bo 90% že okoli 11h-12h doma, kar "v prevodu" pomeni, da lahko računam nanj okoli 14h. Tudi to je boljše kot če pride normalno, kar je okoli 16h.
Lahko noč, vzamem tablet in grem počasi spat user posted image . Držite user posted image , da bo danes boljša noč, da se ne bom zbujala zaradi teh user posted image  sinusov.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Marčice
23.11.2005 8:46:17   
mucica1
Pozdravljene ženskice,

pa je spet zima user posted image user posted image user posted image user posted image , madonca je romantično zunaj. Komaj smo dočakali tale sneg, da naredimo kakšnega snežaka. Moje fizično počutje je dobro, se pa tudi meni  že pojavlja utrujenost in komaj čakam, da zvečer padem v posteljo, pa malo zamižim user posted image . Kar se tiče telovadbe, sem tudi jaz bolj pri lenih, v Trbovljah ali okolici pa telovadbe za nosečnice ni organizirane, tako da smo prepuščene same sebi user posted image . Ostanejo mi le še sprehodi, tu sem pa še kar pridna, samo enega od naslednjih dni, mi bo srček ven vrglo, tolk mi nabija.
Sicer pa ne morem in ne morem dočakati petka, ko b spet videla malega user posted image  in preverila,  če je z njim vse ok, po pregledu greva pa z mojim user posted image  po sobico zanj.

Lepo se imejte in kak romantičen večer,

user posted image


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Marčice
23.11.2005 9:59:38   
soncicaT
user posted image Ojla marčice.

Kako ste?

Ja, pri nas v Mb-ju imamo tudi sneg, včeraj sem šla v mesto, pa me je zajelo pravo snežno neurje..user posted image

Glede telovadbe, punce vam res priporočam, da se gibate...meni se včasih tudi ne da, ampak odkar hodim vsak dan eno uno in pol (ali celo dve), in to ne tako "penzionistično",pač pa se utrip malo pospeši, moram rečt, da se bolje počutim, tudi kg se ne nabirajo tako fejst....Pa ne pozabit pit vode (jaz jo 1,5l na dan-obvezno)...user posted image

Sicer me po hoji vedno zelo boli križ, ko se uležem za 15 minut, ampak mi gibanje res paše...pa še svežega zraka se nadihaš.

Sem se pa odločila, da sedaj jem normalno, tudi kako pico, kar se mi bo zluštalo, ker menim, da detece to potrebuje, brez veze da neko dieto tu igram...je pa res da je treba pokurit potem to.

Uf Mucica1, mene utrujenost že fejst daje, zelo hitro se utrudim...

Katjandraž , sinusi pa znajo biti zoprni, jauser posted image , jaz ko nisem bila noseča, so se mi zabili, glavobol, pa ne vem kaj še, jaz sem imela <Sinopret (super zadeva, samo ne vem če lahko ti sedaj to uporabljašuser posted image ).

PiaM, vse bo OK, boš videla, malo več aktivnega gibanja, pa bo.

Anajmad...že večkrat sem ti hotela rečt, kako lepo pupo imaš ti (na slikici)..user posted image (žal od ostalih slikic še nisem videla..user posted image )

Peli..jaz grem tudi sama...ali s kako kolegico...moj je še vedno v tujini, tako da kaj naj drugače?user posted image  Lahko ležim notri in se redim...user posted image , ampak potem bo to marčico odpihnila burja, ker se bo spremenila v balon...user posted image

Frizerka , jaz bom verjetno začela decembra-čakam na infirmacije od mojega, da se rešim, bog vedi, kako bo počutje januarja in februarja...tako da se grem te dni verjetno prijavit..

Nič, lepo bodite, se beremo še kaj, pa pišite še kaj.user posted image





(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Marčice
23.11.2005 10:58:08   
soncicaT
Pa seveda Katjandraž...tvojega pikeca sem spregledala...tudi zelo prikupen fantiček.user posted image

Pa vem, da imate tudi že nekatere doma malčke...lepo...user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Marčice
23.11.2005 11:08:28   
cebelicamaja
Zdravo marčice!

Se še jaz oglašam.
Sem malo brala vaše poste, ma ne vseh, ker jih je preveč, pa sem rekla, da se vam pridružim v čvekanju.
Prvega user posted image pričakujeva 6.3. 2006 Povedali so nama, da bo user posted image .
Moram povedati, da so slabosti v zadnjih 14 dneh končno minile. Sedaj sem polna energije. Celo telovadit se spravim in na dolge sprehode hodim.
Drugače pa moram prav potrkat, ker imunski sistem mi pa kar dobro deluje. Lani sem v tem času že dve angini prebolela, letos pa niti prehlada.
Kaj več pa še drugič. Vsem vam pošiljam sonca, energije in veselja.

LP, maja

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)


Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!