katjandraž
|
Neja, sm ful vesela, da je vse ok! Tananejka, tebi nisem nič fouš. Sm imela prejšnji teden 3 dni samo 1 triletnika doma (sicer ni bil bolan, ampak je imel počitnice!) in sem mislila, da mi bo križ in simfizo razgnal. Kot zakleto pa moj na terenu, mali se je pa odločil popoldansko spanje ukinit. V sredo je bil obup (ni po mamici in je bolj neješč, pa sva se kregala, k kinder jajčke je pa vseen hotu ), v četrtek in petek je bil pa priden in sva se fino imela. Samo sem vseeno rabila vikend, da sm k sebi prišla. Peli, sporoč, kako je bilo. Kje ste se pa ostale kej zgubile danes? Moj je spet ves teden na terenu, pol mam pa preveč časa, k mali zaspi, pa vam morim. Pa tud drugač bom mela ful preveč časa, ker sem dobila še bolniško za 3 tedne, hkrati pa mi je G povedal, da te moje težave s simfizo ne bodo minile do 2.3., kosti so pač zrahljane. Pa tudi teža ne pomaga ravno dosti. Mislim, da mi je mal naokrog povedal, da bom kar do konca doma. Ja, pa tud zatekam kar fajn, imam že v materinski edemi + napisano, pa 10kg fajn z rdečo podčrtano. Isto kot prvič, samo zdej celo za kakšna 2 tedna prehitevam. O, groza, se ne znam kontrolirat. Kako bom pa neslano hrano jedla, mi pa itak ni jasn. Zadnjič sem nekje zasledila, da obstaja nek neslan kruh. A katera kaj ve o tem? Pliz, help, k kruhu se pa ne odpovem . Sir sem že našla neslan, kruha pa ne. Zdej se grem pa počas zrihtat, pa še mal pred tv, pa spat. Lp vsem!
|